ladysla
Reakciók pontszáma
37,088

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Üdv Ladysla! Még nem töltöttem fel ide könyvet, de szeretnék. Összeállítottam A. B. Sztrugackij - Delelő Univerzumát egy könyvbe, EPUB formátumban. Nem találom a feltöltés menetét. Ehhez kérek egy kis segítséget.
    Semmilyen infot nem adunk ki senkirol. BArmilyen neven lehet regisztralni, de ha mar a te neved hasznaolta valaki akkor te azt itt mar nem tudod hasznalni.
    Több könyvemet E- könyvként árulták. Egyidejűleg írói nevemen valaki regisztrált itt, ami felkeltette gyanúmat, nem Kanadában kívánja-e forgalmazni a könyveket. A hirdetőt felszólítottam törlésre. Az Önökhöz bejelentkezett személy azóta nem volt aktív. Próbáltam felvenni a kapcsolatot vele. Van rá lehetőség, hogy kiderüljön, valós személyről van szó?
    FLAMINGO
    FLAMINGO
    kiegészítve Melittát (lásd a fenti beírását): majdnem bármilyet, mert Kossuth vagy Einstein (meg néhány hasonló) néven azért ne regisztráljon a leendő tag.
    A te írói neved (ami számomra a hozzászólásodból nem derült ki, hogy mi) valószínűleg nem ez a kategória, hanem véletlen egybeesés a nagy számok törvénye alapján (fél millió a taglétszámunk).
    • Tetszik
    Reagált: seolino
    Kedve Ladysla! Flamingo kormányzott hozzád,kérdésem ,tennék fel könyveket de csak .doc formátumok jelenik meg ,de nekem többségben .pdf formátumban van és nem jelenik meg a feltöltésnél.Kérdésem a gépem rosszz vagy valamit rosszul csinálok?Előre is köszönöm a válaszodat.
    Németországban élek. Tavaly-tavalyelött minden gond nélkül találtam e-könyveket, amelyekböl néhányat el tudtam tölteni. Most ismét kerestem,de nem jövök rá, hogy találom meg azt az oldalt, ahol a ebook-ok vannak. Mit kell csinálnom, hogy eljussak arra az oldalra? Köszönöm a remélt útbaigazitást! Tisztelettel : G. Fekete
    Hol vannak a letölthető hangoskönyvek ?? Régebben sokat beszereztem innen, de most nem találom a lehetőséget.
    Üdv : öregjacsó
    Kedves ladysla! Néhány napja nem nem tudom elérni az e-book állományokat. Állandó tag vagyok, nem tudom mi lehet az oka. Kérlek légyszíves segíts, vagy tájékoztass hogy mi lehet az oka, vagy mit kell tennem. Köszönöm cangozs!
    L
    Békés, Boldog Ünnepet Ladysla :)

    Mindent köszönök! Ha nézik-ha nem megpróbáltuk. Mégegyszer bocsi az érzelmi
    kilengésért, de nekem Szisz fájó pont... Asszem jobb költő mint én, ha ez számít
    valamit... Bár ez nem lóverseny. Nagyon szerettem és Illyés Kingát is.
    Egy tavaszi napon -Tibor áprilisban van- meghívnánk (mármint mi) egy kis
    esti szalonnasütésre a XI-kerbe, de ha nem szabad akkor is tudod a mailem.
    Pároddal, gyerekkel stb. Ne félj, megszerettem a következetességed, ami nálam nagy szó.
    Köszönöm Kormányosom! Úgy látszik a Whitmann vers átalakul Kapitány kapitányom... Már csak azt, hogy hogy tudok majd újabbat feltenni? És ha nem jól helyeztem el azért még az elején segíts picit. Előre is köszönöm. Pld a wmv-t
    nem fogadta el - lehet, hogy hosszú volt. Üdv: T
    L
    Boldog Valentin napot Ladysla :)

    Kell szeretni! Csak úgy szép az élet. Iramló időben szolgáddá teszed. Selyem, vagy vászon öleli tested, Fergeteg hord havat ablakod alá; Így is, úgy is boldog lehetsz. Az élet persze, néha nagy csaló! Mégis, maradj meg szeretetben – ha jó! (Balatoni H. József)
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére