Melitta
Reakciók pontszáma
51,249

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Melitta!
    Tegnap lett egy firefox újratelepítés, azóta nem tudom elérni a CSAK saját munkák, midi, mp3 alapok oldalt! Azt írja nincs jogosúltságom, pedig állandó tag vagyok, mit tegyek?
    Kedves ujak 20 hozzaszolas szukseges az allandotagsaghoz. A nevedre kattintva lathatod hany hozzaszolas van.
    G
    gmal
    rendben
    Kezeit csókolom kedves Melitta!Már rég tagja vagyok az itteni közösségnek, volt hozzáférésem a kottákhoz a népzenéhez és úgymond szinte mindenhez.Nemrég próbáltam belépni de nincs hozzáférési jogom!Mi a teendőm?Tisztelettel Dénes székelyföldről!
    Kedves Melitta! Nem vagyok új tag itt, sajnos nem tudom mi történt, mert megszünt a hozzáférésem a midi nyalánkságok fórumhoz.
    Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy milyen módon lehet ezt visszaállítani, ugyanis nagy szükségem lenne rá. Köszönettel.
    Kedves Melitta új tag vagyok és egy kérdésem miért lett sokkal nehezebb az oldal kezelése.Nem találom a midiket! Maradok tisztelettel felhő2.
    Szia Melitta!
    Szeretném a segítségedet kérni. A tetszik gomb megnyomása után nem jelenik meg a letöltőlink. Most én vagyok a birka, vagy a rendszerben nem működik valami rendesen, és csak türelmesnek kell lenni.
    Erről lenne szó: Modern munkakörnyezet építése Windows Server 2012, Windows 8 és Office 365 alapokon.
    Üdvözlettel: pufi66
    Szia Melitta!
    Döbbenettel olvastam a kedves Dagály fürdőnkről. Mint minden nyáron, utoljára 2015-ben jártam ott családommal. Sajnos akkor már eltűnt-szétbontották a szokott medencéinket. Éppen a hatalmas fákat döntögették ki a fürdőzők meg kiabáltak. 2016 nyarán visszatértünk a Holt-Tiszához, a gyerekek örömére.
    üdv. Irisz
    Melitta
    Melitta
    Sajnos valahogy mostanaban nem kimelik a szep nagy arnyas fakat.
    valahogyan nincs válasz a kérdésünkre
    Melitta
    Melitta
    Egy kicsit ha visszaolvasnal, ugyan azt irtam amit reklamalsz.20 hozzaszolas szukseges ami neked meg nincs meg jelenleg.
    A saját munkák mp3 alapok fórummal kapcsolatban nekem is ugyanaz a kérdésem , állandó tag vagyok nagyon régen. Köszönöm az infót.
    Melitta
    Melitta
    A nevednel latod a hozzaszolas szamot .Jelenleg neked 7 van meg kell 13 hogy meg legyen a 20 hogy allando tag legyel.
    Melitta
    Melitta
    Uj topic van zeneszeknek zeneszekrol. Minden evben takaritas van es 2 evnel tovabb nem tartunk csatolasokat,mert nincs helyunk ra.
    eltünt a saját munkák mp3 alapok fórum ,délután még meg volt.hiba azt irja ki és nincs hozzáférési lehetőségem.a like számaim és a hozzászólásaim is lecsökkentek ,miért ? mi van ilyenkor ?egyszer már volt ilyen ,állandó tag vagyok nem értem ??????
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére