7700 forintnyi pénzt ad a rendőrség azoknak....

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
7700 forintnyi pénzt ad a rendőrség azoknak, akik beszállnak az eddigi legnagyobb arcfelismerős kísérletbe Németországban.

A német rendőrök 275 önkéntes jelentkezését várják, hogy augusztus 1-jétől megkezdhessék az arcfelismerő rendszerük tesztelését. A díjazás nem valami gigantikus, de a legaktívabbak extra ajándékot választhatnak maguknak.

Az egyenruhások 275 önkéntes jelentkezését várják, hogy a segítségükkel teszteljék le a hatóság arcfelismerő rendszerét. A dolgot persze nem kérik ingyen, fejenként 25 eurót, vagyis nagyjából 7700 forintot fizetnének érte ajándékkártya formájában, amit az Amazonon vásárolhatnának le a résztvevők – írja német forrásokra hivatkozva a Mashable.

A tesztben az önkénteseknek naponta többször fel kellene keresniük a Berlin Südkreuz pályaudvart, azok pedig, akik pedig a hathónapos tesztidőszakban a legtöbbször látogatják meg a vasútállomást, értékes ajándékok közül választhatnak.

image.aspx

Illusztráció.
© Észak-Karolinai Egyetem
Az önkénteseknek fotókat és személyes adatokat kell adniuk a rendőröknek, amiket az ígéret szerint egy év után törölne a hatóság. A résztvevőknek emellett egy bankkártya méretű jeladót is magukkal kell hordaniuk. Ez utóbbi az egész teszt kulcsa, ez a válaszjel segít ugyanis a rendőröknek abban, hogy megállapítsák, a megfelelő személyt azonosította-e a szoftver. A tesztet augusztus 1-jén kezdi meg a rendőrség.

HVG

kepek.jpg
 

379

Kitiltott (BANned)
gondolod ???
elhamarodott az itelet(ed) nem tudod mire kepes !! --- meglepodnel (mi is azt tettuk )

csakis akkor érdekes ha többet tud a már létező arcfelismerő programoknál... de mivel az USA picivel nagyobb költségvetéssel rendelkezik nem mernék a német szoftverre fogadni.
 
Oldal tetejére