Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok,
mivel ma nem volt sömmi sem igy csak a hétvégére készitetem elö a kaja egyrészét . Igy a Vasárnapi deszertnek megcsináltam ugy 7 liter Eper parfét . Na ha lud hát legyen mán kövér . Na csak 30 nagybélü Medika vendégeink vannak és a 10 éves "Törzsgárdaságukat" ünnepeljük majd . Az ebédet még nem árulom el , legyen ez meglepetés jó ?:)
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Rencsi,
akkor itt küldöm neked ezt a jó kis vihart , gondolom azt is szereted :( . Levest azt reggelire nem kérek , de tepertöt azt igen meg a lillahagymát is . Aztán ha esetleg azt májat is reám dukmálnád hát nem ellenkeznék és most az egyszer szót fogadnék .
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma "megszedjük a hegyet". SZÜRET.
Kakaspörkölt nokedlivel, savi ubival.

Apámnál is szüret, de csak férjem megy tőlünk segíteni. "Kicsit" elegem lett abból, hogy van 2 öcsém, élete teljében lévő erős, egészséges férfiemberek, de ha apáméknál bármiben segíteni kell, mindegyik éppen akkor baromi elfoglalt ... Legyen az szüret, fűnyírás, orvoshoz fuvarozás, akármi. De attól még persze ők a kedvencek, akikről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni ... A férjem egyke, látja és átérzi, hogy megy ez, de vhogy igazán megérteni nem tudja, mert mégis elmegy első szóra, vagy éppen ő ajánlkozik magától.
No ennyit a családomról. :D

Mára maradt lencse leves, mellé pogácsát sütök.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére