Aki a kutyát szereti...

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitbull-törpemalac hancúr :)

20140707kutya-es-totpemalc.gif
 

kispiroska111

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi kertes házban élünk 2 aranyos kutyával, a mi kutyáink bármikor bejöhetnek, a kutyák annyira hűségesek, hogy szinte csak akkor mennek ki ha a dolgukat akarják elvégezni, vagy ha mi is kinn vagyunk. A kutya a leghűségesebb társ!!!! Az egyik kutyánknak ha eljátszom, hogy összeestem és nem tudok tovább menni lefekszik mellém és bevéd, ami azt jelenti hogy kifelé fordulva fekszik, hogy ha bárki jön Ő megvéd ellne. Nagyon szerethetőek, de csak annak ajánlom a kutyatartást aki minimum 2 órát tud naponta foglalkozni velük /séta, játék, stb./ igazán szerintem a legideálisabb, ha két kutya van, mert ha el mész otthonról nem egyedül vár haza, van a falkájából társ akivel e tud játszani és kapcsolatot teremteni.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Megható tiszteletadással búcsúztatták kutyabajtársukat a katonák

  • Díszsorfal között kísérték utolsó útjára az amerikai légierő egyik munkakutyáját, akit gyógyíthatatlan betegsége miatt kellett elaltatni.

    Megható képeket tett közzé az Egyesült Államok légiereje, melyek bizonyítják, embereknek kijáró tisztelettel tekintenek munkakutyáikra. A héten nyilvánosságra hozott felvételek egy hónapja készültek egy texasi katonai bázis kutyakórházának bejárata előtt, ahova Paul Olmos törzsőrmester kísérte be társát, Daisyt utolsó útjára, katonai díszsorfal mellett.

    Daysi%2821802133-1299-4908-865c-728b18ddffb3%29%28650x433%29.jpg
    Katonai tiszteletadással búcsúztatták bajtársukat, Daysit, a keresőkutyát
    Fotó: U.S. Air Force

    Daisy tavaly január óta szolgált drogkereső kutyaként a biztonsági szolgálatnál Olmos társaként, akinek Daisy volt az első kutyája, így erős érzelmi kapcsolat alakult ki közöttük. „Egyedül élek, és rokonaim sem laknak a közelben, ezért a hétvégéimen is meglátogattam. Nem tudnám megmondani mennyi időt töltöttem vele” – mondta el Olmos.

    Daysi%2877b772e2-7fe7-4cb7-81d8-2c86eed872da%29%28650x433%29.jpg

    Paul Olmos társával játszik
    Fotó:U.S. Air Force

    Daisy kiképzői idén januárban vették észre, hogy a kutyával valami nem stimmel: a bal lábát fájlalta. Az első vizsgálatok nem mutattak ki semmit, de később az állatorvosok egy tumort találtak a lábában. A daganat azonban olyan helyen volt, hogy az orvosoknak nem volt esélye a műtéte, és végül kénytelenek voltak az altatás mellett dönteni.
 
Oldal tetejére