Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Atilla szent koronája
A szakemberek között élénk vita folyik a Szentkoronánk történetéről. Ma már tudjuk, hogy nem két koronából rakták össze, amint a római egyház tanította, hanem egységesen készített, ötvösi remekmű, az „ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság legtökéletesebb ábrázolásával. Érdekesen ír róla dr. Pap Gábor, amint „Szent Csillagnak" nevezi, mely „a szkíta ősbölcsességen keresztül jön le a teremtés forrásából... egy üdvtörténeti program, amely csak szkíta-utód királynak szólhat". (Pap Gábor: „Angyali Korona, szent csillag" (1996. 21. Oldal.)
Sokszor felmerült bennem az a gondolat, hogy talán Atilla szkíta-hun nagy királyunknak készült...? Talán akkor akarta fejére illeszteni, amikor Rómát és Bizáncot legyőzve vissza akarta állítani a Jézusban megújult, szkíta ősbölcsesség hitvilágát, Skytianusz és Mani szervezeteinek a felélesztésével. Lehetséges, hogy Aetius is „beavatottja" volt ennek a tervnek. Ugyanis más indoka nem lehetett Valentius, római császárnak arra, hogy orvul megölesse. (Érdekes itt megjegyezni azt is, hogy Aetius származásáról, családjáról semmit nem közöl Róma.)
Atillára vonatkozólag van még egy fontos adatunk is, melyet IMRE Kálmán munkatársam szívességéből közölhetek, nevezetesen az, hogy:
„Izgató kérdés a krónikás azon megjegyzése, hogy Atilla „Engadiban nevelkedett", mivelhogy ENGADI csak egy található térképen és ez a Holt-tenger nyugati partján fekszik, azonos távolságra Jeruzsálemtõl és Aradtól, nem is messze az esszeusok vagy esszenusok fõ fészkétõl, Qumrantól”
Itt a Palesztinában lévõ „ARAD"-ról van szó, és azt is tudni kell, hogy Atilla „királyi cserefiúként" volt a római császárnál, mialatt a római herceg - Aetius - a hun-király udvarában nevelkedett. Így kerültek Atilla és Aetius (Éciusz) szoros barátságba. „Engadi" tehát Atilla idejében a Római Birodalomhoz tartozó terület és így is mondhatjuk - „zsidótlanított" terület volt, ahol Péter apostol által alapított ún. „antiochiai" gyülekezethez tartozók éltek. Vagyis ezek is a Saul-Pál-féle zsidó-kereszténység visszautasítói voltak, tehát az ortodoxia „eretnekei". Ha Atilla itt nevelkedett, akkor kétszeresen volt „Jézushitû". Születésénél fogva, mint hun-királyfi és a mai „kopt-kereszténység" őseinél is a saját vallását élhette Engadiban. De valószínűleg a kaukázusi hun-testvéreit is meglátogatta, és Edessaban is járt, hiszen útjába esett és azért küldte királyi apja a rómaiakhoz, hogy a római és a velük szomszédos „hun" területeket és népeiket megismerje.
Ezek az adatok váltották ki belőlem azt az elgondolást, hogy a mi Szentkoronánk Atillának készült. De tovább is megyek a feltételezésben. Mondom: Atillának és a Szentkoronánk készítőinek ismerniük kellett a mi Ószövetségünket, a „Fokos Teremtését" és „En-Lil szentkoronájának az EM-BAR fejére való helyezését" úgy, amint azt a káldeus bölcsek leírták. Ugyanis ez a Pap Gábor által említett „szkíta ősbölcsesség, mely a teremtés forrásából jön". Jobban mondva: csakis ez, mert NINCS más õs-okmányunk a ma sumírnak nevezett szkíta bölcsességről. Így lett a Szentkoronánk az õsi „SI-hagyomány" üdvtörténeti bizonylata a szkíta-pártus vérrel testet öltött Üdvözítőnk akarata és törvénye szerint örökítve meg a Tudást és az Igazságot.
A zsidó-kereszténység Rómája talán tud valamit errõl és azért hever MA Szentkoronánk egy múzeumban, mert a római egyház egyáltalában nem tartja „szentnek" és még ma is fél a „szkíta ősbölcsességet" megújító nem zsidó Jézustól - a Pártus Hercegtõl, aki feltámadt és „Fény Fiaként" itt hagyta örök valóságát a Turini Leplen.
Tudáskincsünkként tehát be kell sorolnunk a „SI-hagyományunkba" Szentkoronánkat és a Turini Lepel Jézus Képét is, mert ezek az élõ bizonyítékai a káld, vagy szkíta ősbölcsességünk létezésének és Jézus Urunk általi megújításának.
Hatalmas kincs és erő birtokosai vagyunk így, mint az isteni üdvterv beavatottjai... és így válik a Nemzetszolgálatunk Istendicséretté, Mindenhatónk és Szent-fia akarata szerint.
„Én és az Atya EGY VAGYUNK"!!!
* * *
Elmélkedjetek, Testvérek, és e szavak alapján vegyétek számba a Magyar Múltat.
Ebben a Pártus Birodalom története őstörténetünk legérdekesebb szakaszát képezi éppen azért, mert a Jézusi magvetésnek itt volt a legbővebb aratása. Miután innen szakadtunk ki mindnyájan és Dentu-mahgaria népe is, akik a Pártus Birodalmi államvallást, a Jézusi hitet vallották és hitték az Úr Jézus, mint Mah-Gar-Ember-Fia - Népének történelmétől el nem választható.
Õ nem „csak" vallási tartalom, hanem Isten fiának lelkével Mah-Gar testet öltött valóságos ember, aki életével, beszédével, tanításával és Törvényével Népe történelmében a legfontosabb fejezeteket alkotta meg.
Ne felejtsétek el, hogy a júdai-kereszténység azzal okolta meg a júdai népnek más népek felett való uralmát és „kiválasztottságát", hogy a vérünkből lett Isten fiát zsidó-fajúnak tanította és hirdette.
Csakis Jézus Urunkkal sikerült annak a népnek részére, melyet az Úr „hazugnak és hamisnak" nevezett, a világ összes júdai-keresztény népei felett uralkodó „nemzetségi ideológiát" kialakítani.
De az Úr Jézus nem volt júdai. Õ a Mah-Gar népből született, a mah-gar nép vérével és testével járt emberként a földön, így hamisítás ez a judai ideológia.
Ö a miénk és akkor a Magyar Nemzetséghivatásra való rendelése nem lehet kétséges.
Minket - a Magyar Nemzetcsaládot - az Úr munkára választott ki. Magyar történelemmé tette azt a feladatot, amit adott nekünk és ez az Õ Törvényének hirdetése, tanítása és alkalmazása. Ezért nem hagyott minket elpusztulni annak ellenére, hogy megérdemeltük volna, hisz csatlakoztunk azokhoz, akik az Isten-Fiából, a Magyarok Istenéből „bűnbakot" csináltak és egyszerű „bűnbocsánati alanyként" használtuk Õt is és emlékét is.
Kezdjünk hát a munkához! A Magyar Nemzetcsalád Istenszolgálatának Szent Öntudatával tömörüljünk az Õ követésében. Fogjunk össze és Tudásunk hatalma majd megadja a Magyar Nemzetcsalád részére a SI-Hagyomány diadalát, - a „láthatatlan korona ékesítését", amely nekünk az Úr áldása, magunkra ébredésünk, Nemzetcsaládi erőnk, tudásunk és igazságunk glóriája és majdan az Ország is - a mi Földünk - a Kárpát-medence, amelyet Õ nekünk ígért és adott.
* * *
A Magyar Hitben való összeállásunkban vegyétek hát így át és tudatosítsátok magatokban a
PA-IDEOLÓGIA szent kötelességét,
a TE-HAGYOMÁNY igazságának iszonyú erejét
és a SI-HAGYOMÁNY tudáskincsének uralkodó hatalmát.
Ha ez a három összetevő a Magyar Népben tudatosul, akkor a Magyar Nemzetcsalád el van készítve hivatásának betöltésére, amit el kell végeznie. Ezzel a tökéletességgel pedig hivatásában visszanyeri õsi vezetõ szerepét korunk felfogása szerint. Tehát most nem a „szkíták királyi törzseként" vezet, hanem mint a Jézus hitű nemzetcsaládok PA-TE-SI-je, az Úr Jézus által megerősített 5000 éves írás rendelkezése szerint indul az új ezer évre, az 5000 éves szentírást betöltve így:
„ÚR OLTÁRA VAGY TE - EMELD FEL A FEJED!"
* * *
Eddig az írás és ez nem egyszerű üzenet. Nem felhívás és nem tudományos felvilágosítás.
Ez a Magyarság SZENTÍRÁSA.
Magyar egyház
A kozmikus úton haladók mindegyike szükségesnek tartja egy MAGYAR Egyház létesítését... Magyarországon. Hivatkoznak sokan arra, hogy a jelenlegi magyar törvények szerint:
„Száz ember minden érdemi kontroll nélkül, jogi szempontból azonos egyházat alapíthat, mint a katolikus vagy református egyház."
Tehát „száz" aláírásos kérvényt kell az illetékes „vallásügyi" minisztériumhoz benyújtani, az előírt egyéb formaságok betartásával. Ez meg is lenne könnyen. Az egyetlen nehézsége a mi ügyünknek a jelző szónk: „MAGYAR". Ugyanis rögtön visszavágnak a mai hatalmasok azzal a kérdéssel, hogy: „Akkor a jelenleg Magyarországon mûködõ egyházak nem „magyarok"...? Azt nem mondhatjuk a kérvényben, hogy azok „júdai-keresztények" és mi „mások" vagyunk. Tehát a hivatalos létesítésnél feltétlen el kell hagyni a „magyar" szót. Igen, de akkor hogyan lesz mégis „Magyar Egyház"? E sorok írója javasolja egy bölcs fedőnév használatát és a „Boldogasszony Gyülekezete" elnevezés alatti tömörülést. A „bölcseknek", akik az indulást végrehajtják, biztosan indokolást kell adni a kérvényben arra vonatkozólag, hogy valójában mi is az a „tartalom" mely indokolja egy új „szekta" (mert szerintük csak az lesz) létrehozását. Itt javasolnám az „ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság bevezetésének szükségességét hangsúlyozni és a jelenlegi „kereszténység" hiányának feltüntetni, mert már az ún. „pogány" magyarok ősvallásában is szerepelt az ősvallás Istenasszonya, akit azonosnak vélünk a Magyarok Boldogasszonyával.
Azonban ezt az elhatározást meg kell előznie a kozmikus úton haladó „bölcseink" tanácskozásának.
Vagyis okosainkat kell összehívni egy „zsinat-féleségre", ahol a hivatalosítása ügyek mellett rögzítve lesznek ennek a „Magyar Vallású" Boldogasszony Gyülekezete nevet viselõ „EGYHÁZ"-nak az alaptételei. Vagyis ebben a könyvben felsorakoztatott adatok kiegészítendõk lennének egy „Kozmikusteológiai Bölcsész Kutatócsoport" megállapításaival. Ez a „kutató-csoport" azután átalakulna „Kozmikus Teológiai Bölcsész" Tanszékké azzal a céllal, hogy kiképezze a Gyülekezet Tanítóit.
Ugyanis meg kell találni azt a Jézusi módszert, mely szerint NEM püspökök vagy fõpapok „rendelkezése" szerint mûködtetjük az egyházba tömörült fényben-állók közös vallását, hanem a „tudás" tudós-bölcsei vezetik a hívõket az „Úton, az Igazság és Élet" Ura felé.
De a létesítés és az előrejutás a fejlődés anyagi részét is valahogyan meg kell oldani. Ezért szükséges a „történelmi honossághoz" kötöttség bizonyítása, valamint annak bizonyítása is, hogy a megalapított „Boldogasszony Gyülekezete" közfeladatot vállal át és akkor az államtól megkapja az elismert, az egyházaknak járó költségvetési illetményt.
Nehéz dolog tehát ebben a megcsontosodott júdai-keresztény világban kinyitni a nem zsidó Jézus Urunkhoz vezető kaput, mert bizony oly bátor „prédikátorokra" van szükség, mint az a bizonyos „negyven" volt, akit gályarabnak adtak el az akkori jezsuiták. Ezért nagyon meggondolandó az indulás formája.
Van másik módszer is. Egyik: a „2 x 2 = 5". Vagyis mindenki magához kapcsol „két" hívõt. A hozzám kapcsolt „kettő" mindegyike ugyancsak „kettõt" köt magához és ez a tanítás útja is, valamint a híradás is.
A „titkos társaságok" módszere is használható. Ugyanis õk ezt az „eretnekként üldözött" gnosztikusoktól vették át, ahol a tudás és az igazság, a Jézusi Igazság közlése és megtartása volt a cél és csak a „beavatottak" (a minden titkot ismerők) írtak le mindent és vezették a hűségeseket az „ahogy lehet" helyzeti alkalmak szerint.
Most lenne szükség egy prófétára, talán olyanra, mint Mohamed volt, hogy õ is leírjon mindent, mert nehéz az átállás a zsidó-kereszténység „szentírásának" hiedelméből. A keleti ortodox egyházak megoldották a „nemzeti" vallás problémáját, hiszen eddig nem ismerték el a római pápa fennhatóságát. Minden „szláv" nemzetnek meg van a saját „pópája". Az oroszoknak - orosz, a szerbnek - szerb és az oláhnak - oláh, akik a „szentírás" magyarázata elõtt, a nemzeti öntudatra nevelik népüket. Mindezt pedig a zsidóság felmagasztalása nélkül.
Ezzel teljesen ellentétesek a magyarok egyházai, mert akár katolikus, akár protestáns legyen az, mindegyik „teológiája" az „ó-szövetségnek" nevezett zsidó történeteket és legendákat illeszti be a „hitébe", és a papok minden erőlködéssel akarják ezeket a szövegeket drága Üdvözítőnkkel, Jézus Urunk tanításaival összehangolni. Vannak sokan, akik ezeket a történelmileg nem ellenõrizhetõ és legkevésbé bizonyítható bibliai történéseket, legendákat stb. csak „zsidó mitológiának" nevezik és így hozzák a köztudatba annak érdekében, hogy megmaradjon. Nem „szentírás", hanem csak mitológia, amit el is lehet hinni, hogy valóság. A cél tehát mindenképpen az, hogy ezek a zsidóféleségek megmaradjanak.
A mitológia síkján pedig mennyivel előnyösebb helyzetben van a Magyarság, hiszen a NIMRUD-ig érõ mitológiánk évezredekkel elõzi meg a biblikus leírásokat, és ezek egyenes vonalban viszonylanak Jézusunkhoz és drága Édesanyjához, a mi Boldogasszonyunkhoz. Le is írom ezt a „mitológiát", mert majd kiderül róla, hogy őstörténelmi valóságunk.
Urunk-Istenünk rendelése szerint a káldeusok Istene - ÉN-LIL - nevezte fiának „NIB-ÚR"-t, kinek nevét a biblikus sémi-népek írták így: „NIMRUD". Ez a neve maradt meg a zsidó mitológiában is, miként az õ „szentírásuk" mond,~ a: „Hatalmas vadász az Úr elõtt, mint Nimrud... a Sineár földjén". (Móz. I. 10., 9-10.)
NIMRUD, nemzeti ősünk nevével ismeri a mitológiánk az Orion csillagképet. Mitológiai értelmezés szerint tehát:
„Isten (ÉN-LIL) az Orionban lakó Fiát leküldte a Földre, aki uralkodott a „SINEÁR" földjén.” Azóta bizonyítást nyert, hogy ez a „Sineár" azonos Káldeával, vagyis a ma Sumeriának nevezett területtel.

Atilla szent koronája.jpg
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Atilla szent koronája
A szakemberek között élénk vita folyik a Szentkoronánk történetéről. Ma már tudjuk, hogy nem két koronából rakták össze, amint a római egyház tanította, hanem egységesen készített, ötvösi remekmű, az „ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság legtökéletesebb ábrázolásával. Érdekesen ír róla dr. Pap Gábor, amint „Szent Csillagnak" nevezi, mely „a szkíta ősbölcsességen keresztül jön le a teremtés forrásából... egy üdvtörténeti program, amely csak szkíta-utód királynak szólhat". (Pap Gábor: „Angyali Korona, szent csillag" (1996. 21. Oldal.)
Sokszor felmerült bennem az a gondolat, hogy talán Atilla szkíta-hun nagy királyunknak készült...? Talán akkor akarta fejére illeszteni, amikor Rómát és Bizáncot legyőzve vissza akarta állítani a Jézusban megújult, szkíta ősbölcsesség hitvilágát, Skytianusz és Mani szervezeteinek a felélesztésével. Lehetséges, hogy Aetius is „beavatottja" volt ennek a tervnek. Ugyanis más indoka nem lehetett Valentius, római császárnak arra, hogy orvul megölesse. (Érdekes itt megjegyezni azt is, hogy Aetius származásáról, családjáról semmit nem közöl Róma.)
Atillára vonatkozólag van még egy fontos adatunk is, melyet IMRE Kálmán munkatársam szívességéből közölhetek, nevezetesen az, hogy:
„Izgató kérdés a krónikás azon megjegyzése, hogy Atilla „Engadiban nevelkedett", mivelhogy ENGADI csak egy található térképen és ez a Holt-tenger nyugati partján fekszik, azonos távolságra Jeruzsálemtõl és Aradtól, nem is messze az esszeusok vagy esszenusok fõ fészkétõl, Qumrantól”
Itt a Palesztinában lévõ „ARAD"-ról van szó, és azt is tudni kell, hogy Atilla „királyi cserefiúként" volt a római császárnál, mialatt a római herceg - Aetius - a hun-király udvarában nevelkedett. Így kerültek Atilla és Aetius (Éciusz) szoros barátságba. „Engadi" tehát Atilla idejében a Római Birodalomhoz tartozó terület és így is mondhatjuk - „zsidótlanított" terület volt, ahol Péter apostol által alapított ún. „antiochiai" gyülekezethez tartozók éltek. Vagyis ezek is a Saul-Pál-féle zsidó-kereszténység visszautasítói voltak, tehát az ortodoxia „eretnekei". Ha Atilla itt nevelkedett, akkor kétszeresen volt „Jézushitû". Születésénél fogva, mint hun-királyfi és a mai „kopt-kereszténység" őseinél is a saját vallását élhette Engadiban. De valószínűleg a kaukázusi hun-testvéreit is meglátogatta, és Edessaban is járt, hiszen útjába esett és azért küldte királyi apja a rómaiakhoz, hogy a római és a velük szomszédos „hun" területeket és népeiket megismerje.
Ezek az adatok váltották ki belőlem azt az elgondolást, hogy a mi Szentkoronánk Atillának készült. De tovább is megyek a feltételezésben. Mondom: Atillának és a Szentkoronánk készítőinek ismerniük kellett a mi Ószövetségünket, a „Fokos Teremtését" és „En-Lil szentkoronájának az EM-BAR fejére való helyezését" úgy, amint azt a káldeus bölcsek leírták. Ugyanis ez a Pap Gábor által említett „szkíta ősbölcsesség, mely a teremtés forrásából jön". Jobban mondva: csakis ez, mert NINCS más õs-okmányunk a ma sumírnak nevezett szkíta bölcsességről. Így lett a Szentkoronánk az õsi „SI-hagyomány" üdvtörténeti bizonylata a szkíta-pártus vérrel testet öltött Üdvözítőnk akarata és törvénye szerint örökítve meg a Tudást és az Igazságot.
A zsidó-kereszténység Rómája talán tud valamit errõl és azért hever MA Szentkoronánk egy múzeumban, mert a római egyház egyáltalában nem tartja „szentnek" és még ma is fél a „szkíta ősbölcsességet" megújító nem zsidó Jézustól - a Pártus Hercegtõl, aki feltámadt és „Fény Fiaként" itt hagyta örök valóságát a Turini Leplen.
Tudáskincsünkként tehát be kell sorolnunk a „SI-hagyományunkba" Szentkoronánkat és a Turini Lepel Jézus Képét is, mert ezek az élõ bizonyítékai a káld, vagy szkíta ősbölcsességünk létezésének és Jézus Urunk általi megújításának.
Hatalmas kincs és erő birtokosai vagyunk így, mint az isteni üdvterv beavatottjai... és így válik a Nemzetszolgálatunk Istendicséretté, Mindenhatónk és Szent-fia akarata szerint.
„Én és az Atya EGY VAGYUNK"!!!
* * *
Elmélkedjetek, Testvérek, és e szavak alapján vegyétek számba a Magyar Múltat.
Ebben a Pártus Birodalom története őstörténetünk legérdekesebb szakaszát képezi éppen azért, mert a Jézusi magvetésnek itt volt a legbővebb aratása. Miután innen szakadtunk ki mindnyájan és Dentu-mahgaria népe is, akik a Pártus Birodalmi államvallást, a Jézusi hitet vallották és hitték az Úr Jézus, mint Mah-Gar-Ember-Fia - Népének történelmétől el nem választható.
Õ nem „csak" vallási tartalom, hanem Isten fiának lelkével Mah-Gar testet öltött valóságos ember, aki életével, beszédével, tanításával és Törvényével Népe történelmében a legfontosabb fejezeteket alkotta meg.
Ne felejtsétek el, hogy a júdai-kereszténység azzal okolta meg a júdai népnek más népek felett való uralmát és „kiválasztottságát", hogy a vérünkből lett Isten fiát zsidó-fajúnak tanította és hirdette.
Csakis Jézus Urunkkal sikerült annak a népnek részére, melyet az Úr „hazugnak és hamisnak" nevezett, a világ összes júdai-keresztény népei felett uralkodó „nemzetségi ideológiát" kialakítani.
De az Úr Jézus nem volt júdai. Õ a Mah-Gar népből született, a mah-gar nép vérével és testével járt emberként a földön, így hamisítás ez a judai ideológia.
Ö a miénk és akkor a Magyar Nemzetséghivatásra való rendelése nem lehet kétséges.
Minket - a Magyar Nemzetcsaládot - az Úr munkára választott ki. Magyar történelemmé tette azt a feladatot, amit adott nekünk és ez az Õ Törvényének hirdetése, tanítása és alkalmazása. Ezért nem hagyott minket elpusztulni annak ellenére, hogy megérdemeltük volna, hisz csatlakoztunk azokhoz, akik az Isten-Fiából, a Magyarok Istenéből „bűnbakot" csináltak és egyszerű „bűnbocsánati alanyként" használtuk Õt is és emlékét is.
Kezdjünk hát a munkához! A Magyar Nemzetcsalád Istenszolgálatának Szent Öntudatával tömörüljünk az Õ követésében. Fogjunk össze és Tudásunk hatalma majd megadja a Magyar Nemzetcsalád részére a SI-Hagyomány diadalát, - a „láthatatlan korona ékesítését", amely nekünk az Úr áldása, magunkra ébredésünk, Nemzetcsaládi erőnk, tudásunk és igazságunk glóriája és majdan az Ország is - a mi Földünk - a Kárpát-medence, amelyet Õ nekünk ígért és adott.
* * *
A Magyar Hitben való összeállásunkban vegyétek hát így át és tudatosítsátok magatokban a
PA-IDEOLÓGIA szent kötelességét,
a TE-HAGYOMÁNY igazságának iszonyú erejét
és a SI-HAGYOMÁNY tudáskincsének uralkodó hatalmát.
Ha ez a három összetevő a Magyar Népben tudatosul, akkor a Magyar Nemzetcsalád el van készítve hivatásának betöltésére, amit el kell végeznie. Ezzel a tökéletességgel pedig hivatásában visszanyeri õsi vezetõ szerepét korunk felfogása szerint. Tehát most nem a „szkíták királyi törzseként" vezet, hanem mint a Jézus hitű nemzetcsaládok PA-TE-SI-je, az Úr Jézus által megerősített 5000 éves írás rendelkezése szerint indul az új ezer évre, az 5000 éves szentírást betöltve így:
„ÚR OLTÁRA VAGY TE - EMELD FEL A FEJED!"
* * *
Eddig az írás és ez nem egyszerű üzenet. Nem felhívás és nem tudományos felvilágosítás.
Ez a Magyarság SZENTÍRÁSA.
Magyar egyház
A kozmikus úton haladók mindegyike szükségesnek tartja egy MAGYAR Egyház létesítését... Magyarországon. Hivatkoznak sokan arra, hogy a jelenlegi magyar törvények szerint:
„Száz ember minden érdemi kontroll nélkül, jogi szempontból azonos egyházat alapíthat, mint a katolikus vagy református egyház."
Tehát „száz" aláírásos kérvényt kell az illetékes „vallásügyi" minisztériumhoz benyújtani, az előírt egyéb formaságok betartásával. Ez meg is lenne könnyen. Az egyetlen nehézsége a mi ügyünknek a jelző szónk: „MAGYAR". Ugyanis rögtön visszavágnak a mai hatalmasok azzal a kérdéssel, hogy: „Akkor a jelenleg Magyarországon mûködõ egyházak nem „magyarok"...? Azt nem mondhatjuk a kérvényben, hogy azok „júdai-keresztények" és mi „mások" vagyunk. Tehát a hivatalos létesítésnél feltétlen el kell hagyni a „magyar" szót. Igen, de akkor hogyan lesz mégis „Magyar Egyház"? E sorok írója javasolja egy bölcs fedőnév használatát és a „Boldogasszony Gyülekezete" elnevezés alatti tömörülést. A „bölcseknek", akik az indulást végrehajtják, biztosan indokolást kell adni a kérvényben arra vonatkozólag, hogy valójában mi is az a „tartalom" mely indokolja egy új „szekta" (mert szerintük csak az lesz) létrehozását. Itt javasolnám az „ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság bevezetésének szükségességét hangsúlyozni és a jelenlegi „kereszténység" hiányának feltüntetni, mert már az ún. „pogány" magyarok ősvallásában is szerepelt az ősvallás Istenasszonya, akit azonosnak vélünk a Magyarok Boldogasszonyával.
Azonban ezt az elhatározást meg kell előznie a kozmikus úton haladó „bölcseink" tanácskozásának.
Vagyis okosainkat kell összehívni egy „zsinat-féleségre", ahol a hivatalosítása ügyek mellett rögzítve lesznek ennek a „Magyar Vallású" Boldogasszony Gyülekezete nevet viselõ „EGYHÁZ"-nak az alaptételei. Vagyis ebben a könyvben felsorakoztatott adatok kiegészítendõk lennének egy „Kozmikusteológiai Bölcsész Kutatócsoport" megállapításaival. Ez a „kutató-csoport" azután átalakulna „Kozmikus Teológiai Bölcsész" Tanszékké azzal a céllal, hogy kiképezze a Gyülekezet Tanítóit.
Ugyanis meg kell találni azt a Jézusi módszert, mely szerint NEM püspökök vagy fõpapok „rendelkezése" szerint mûködtetjük az egyházba tömörült fényben-állók közös vallását, hanem a „tudás" tudós-bölcsei vezetik a hívõket az „Úton, az Igazság és Élet" Ura felé.
De a létesítés és az előrejutás a fejlődés anyagi részét is valahogyan meg kell oldani. Ezért szükséges a „történelmi honossághoz" kötöttség bizonyítása, valamint annak bizonyítása is, hogy a megalapított „Boldogasszony Gyülekezete" közfeladatot vállal át és akkor az államtól megkapja az elismert, az egyházaknak járó költségvetési illetményt.
Nehéz dolog tehát ebben a megcsontosodott júdai-keresztény világban kinyitni a nem zsidó Jézus Urunkhoz vezető kaput, mert bizony oly bátor „prédikátorokra" van szükség, mint az a bizonyos „negyven" volt, akit gályarabnak adtak el az akkori jezsuiták. Ezért nagyon meggondolandó az indulás formája.
Van másik módszer is. Egyik: a „2 x 2 = 5". Vagyis mindenki magához kapcsol „két" hívõt. A hozzám kapcsolt „kettő" mindegyike ugyancsak „kettõt" köt magához és ez a tanítás útja is, valamint a híradás is.
A „titkos társaságok" módszere is használható. Ugyanis õk ezt az „eretnekként üldözött" gnosztikusoktól vették át, ahol a tudás és az igazság, a Jézusi Igazság közlése és megtartása volt a cél és csak a „beavatottak" (a minden titkot ismerők) írtak le mindent és vezették a hűségeseket az „ahogy lehet" helyzeti alkalmak szerint.
Most lenne szükség egy prófétára, talán olyanra, mint Mohamed volt, hogy õ is leírjon mindent, mert nehéz az átállás a zsidó-kereszténység „szentírásának" hiedelméből. A keleti ortodox egyházak megoldották a „nemzeti" vallás problémáját, hiszen eddig nem ismerték el a római pápa fennhatóságát. Minden „szláv" nemzetnek meg van a saját „pópája". Az oroszoknak - orosz, a szerbnek - szerb és az oláhnak - oláh, akik a „szentírás" magyarázata elõtt, a nemzeti öntudatra nevelik népüket. Mindezt pedig a zsidóság felmagasztalása nélkül.
Ezzel teljesen ellentétesek a magyarok egyházai, mert akár katolikus, akár protestáns legyen az, mindegyik „teológiája" az „ó-szövetségnek" nevezett zsidó történeteket és legendákat illeszti be a „hitébe", és a papok minden erőlködéssel akarják ezeket a szövegeket drága Üdvözítőnkkel, Jézus Urunk tanításaival összehangolni. Vannak sokan, akik ezeket a történelmileg nem ellenõrizhetõ és legkevésbé bizonyítható bibliai történéseket, legendákat stb. csak „zsidó mitológiának" nevezik és így hozzák a köztudatba annak érdekében, hogy megmaradjon. Nem „szentírás", hanem csak mitológia, amit el is lehet hinni, hogy valóság. A cél tehát mindenképpen az, hogy ezek a zsidóféleségek megmaradjanak.
A mitológia síkján pedig mennyivel előnyösebb helyzetben van a Magyarság, hiszen a NIMRUD-ig érõ mitológiánk évezredekkel elõzi meg a biblikus leírásokat, és ezek egyenes vonalban viszonylanak Jézusunkhoz és drága Édesanyjához, a mi Boldogasszonyunkhoz. Le is írom ezt a „mitológiát", mert majd kiderül róla, hogy őstörténelmi valóságunk.
Urunk-Istenünk rendelése szerint a káldeusok Istene - ÉN-LIL - nevezte fiának „NIB-ÚR"-t, kinek nevét a biblikus sémi-népek írták így: „NIMRUD". Ez a neve maradt meg a zsidó mitológiában is, miként az õ „szentírásuk" mond,~ a: „Hatalmas vadász az Úr elõtt, mint Nimrud... a Sineár földjén". (Móz. I. 10., 9-10.)
NIMRUD, nemzeti ősünk nevével ismeri a mitológiánk az Orion csillagképet. Mitológiai értelmezés szerint tehát:
„Isten (ÉN-LIL) az Orionban lakó Fiát leküldte a Földre, aki uralkodott a „SINEÁR" földjén.” Azóta bizonyítást nyert, hogy ez a „Sineár" azonos Káldeával, vagyis a ma Sumeriának nevezett területtel.

Csatolás megtekintése 1284542
Borzasztó nehéz eligazodni a történelem azon részén, amiről itt fent szó van. Az agyonhallgatás és a tagadás már nem megy az ortodox történészeknek, most ott tartanak, hogy ezerféle történetet adnak elő erről az időszakról. Ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni benne. Például ez a Síneár, Káldea, Suméria, amit lakói nem hívtak Sumériának és magukat sem hívták suméroknak. Csak valamilyen rejtélyes okból adták nekik ezt a nevet, miután felfedezték a létezésüket. Talán épp azért, hogy ne legyen már olyan sima ügy kibogozni...

A Pártus Birodalom, ami évszázadokig állt ellen a Római Birodalomnak, mintha nem is létezett volna. Azon nem csodálkozom, hogy amerikai iskolákban nem tanítják, na de azért a magyar iskolákat vajon mi tartja vissza ettől??? Nagy Sándor még a csapon is folyik, ha kinyitom, Nagy Károlyról már nem is beszélve, pedig róla már csak az ismert médiabirodalmak nem tudják, hogy talán nem is létezett, de ha létezett is a köré írt mítosz, hős és vitéz hadjáratai, a remek fantáziájú papok fejében született meg a kolostoraik falai közt. Ezt bizonyítják azok a régészeti leletek, amelyek szinte nem is léteznek.

Jézust meg folyton folyvást fekete hajjal, barna bőrrel és sötét szemmel rendelkező színészekkel játszatnak el a filmesek, hogy eszünkbe se jusson, nem volt zsidó, csak a Bibliát ferdítgetők agyában. Pechükre sorban jelennek meg olyan írások, amelyben feketén-fehéren leírják, hogy szőke volt és kék szemű!
clear.png
Az a vicces, hogy úgynevezett "Szent iratokban" is leírják. Minő hanyagság, hogy néhol elfelejtettek hazudni. A középkori, vagy annál is régebbi festményeken szabályosan sárga színű festéket használt az alkotó.

Pl.: Levi H. Dowling "A Vízöntő evangéliuma" című könyvében - mely Jézus életét írja le - az alábbiak vannak:

"- Láttatok egy világos hajú, kék szemű, tizenkét éves forma gyermeket, aki a Jézus nevet viseli?"
A könyv szerint tehát Jézus szőke volt és kék szemű, aki később bejárta Indiát, Tibetet, Perzsiát, Káldeát, Babilont, Egyiptomot és Athént. Ezt alátámasztják a fennmaradt apokrif iratok is.

János apostol mennyei jelenésekről szóló könyvében is fehér hajúként említi; " az ő feje pedig és a haja fehér vala, mint a fehér gyapjú, mint a hó; és a szemei
olyanok, mint a tűzláng ; "
(János 1/14)

Szinte szóról-szóra János apostol szavaival jellemzi őt az az indiai irat, amelyben leírják találkozását a Himalájában az akkori királlyal. Na de miért is zavarná ez a Biblia szerzőit, a valláscsinálókat. Lehet a haja akár hupikék is, ha az egyszer nem passzol az általuk hazudott történelembe vagy vallásba.

Ninhurságból, akit az ősmagyarság mindig istenanyaként tisztelt (Enlil és Enki lánytestvére) meg démont csináltak, meg kinevezték Lilithnek, aki Ádám első felesége volt...:o. Pedig ez egy közismert régészeti leletet. Na de mit számít ez olyanoknak, akik elhiszik, hogy az egyiptomi piramisok temetkezési helyek.
clear.png


Lilith_Periodo_de_Isin_Larsa_y_Babilonia.JPG
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
"Orosz halászok találtak rá a Kubány folyó partján egy igen szokatlan kőre, amelybe egy furcsa tárgy volt beágyazódva, ami nagyon hasonló a mai elektronikus chipekhez. A követ elküldték a Nanotechnológiai Kutatóintézetbe a dél-oroszországi Állami Műszaki Egyetemre, ahol az első jelentések szerint megállapították, hogy a felfedezett kő kora legalább 450 millió éves."
A folytatás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/450-millio-eves-idegen-chipet-fedeztek.html#.VHcCv9LuLfI
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag


A NASA valószínű,hogy nem magától jött rá,hanem a Goldeneye által írt Dekódolt Bibliában van egy fejezet ...Börtönbolygó...c.és abban található és még nagyon sok érdekes gondolat.
....... A kérdés, hogy miért kell ahhoz leküldeni a Földre valakit, hogy megfosszák a
memóriájától. A magyarázat az lehet, hogy itt van kialakítva annak a feltétele,
hogy a memóriánk törlődjön. Ez ismét azt erősíti, hogy a bolygónk körül létezik
egy háló és amit látunk az nem a valóság. Ha hiszünk AIRL-nak, akkor tehát
mennyország vagy pokol teljesen mindegy, csöbörből vödörbe szituációban
vagyunk.....
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
A NASA valószínű,hogy nem magától jött rá,hanem a Goldeneye által írt Dekódolt Bibliában van egy fejezet ...Börtönbolygó...c.és abban található és még nagyon sok érdekes gondolat.
....... A kérdés, hogy miért kell ahhoz leküldeni a Földre valakit, hogy megfosszák a
memóriájától. A magyarázat az lehet, hogy itt van kialakítva annak a feltétele,
hogy a memóriánk törlődjön. Ez ismét azt erősíti, hogy a bolygónk körül létezik
egy háló és amit látunk az nem a valóság. Ha hiszünk AIRL-nak, akkor tehát
mennyország vagy pokol teljesen mindegy, csöbörből vödörbe szituációban
vagyunk.....
Kedves Vándorcsillag!

Az a háló, melyet magam is észleltem a Föld körül, valóban létezik, szabályos!
Amit fizikai szemünkkel látunk, valóban más: a tudatunknak megfelelően érzékelünk mindent. Nincs (!) két olyan ember a Földön, aki ugyanazt az élményt, tapasztalatot, látványt teljesen megegyezően észleli és értelmezi!!!
Abban a megszokott értelemben, ahogy mi viszonyulunk gyerekkortól hozzá, nem létezik sem tér, sem idő. Mindezt a tudat hozza létre, és fenn is tartja az érzékelését, hogy minden fejlődésünkhöz szükséges körülményt megélhessünk, és értelmezhető legyen! Ha úgy tetszik, mai modern mozi technológiával párhuzamot vonva: az a 4D-s moziélmény, amit észlelsz, egészen hihető tud lenni!:rohog: Az összes érzékszerveddel meggyőződhetsz tapasztalataidról.
Azt pedig, hogy mennyországnak vagy pokolnak éled meg léted, szintén hozzáállásodon múlik, mindkettővel lehet minősíteni ugyanazt az eseménysort, amit valaki épp átél. Pusztán azon múlik, milyen hiedelemrendszere van, rendelkezik-e önismerettel, képes-e az információk mögé látni, és felismerni a nagyobb, összképet!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Új kezdetek és a történelem egy új fejezete - Neil Keenan
12/21/2014 arany, Bankrendszer, Benjamin Fulford, FED, Neil Keenan, videó Nincs hozzászólás

Körülbelül négy éve sokan követik Neil Keenan rendkívüli törekvéseit számos csúcsponton és mélyponton keresztül.

De az összes elképesztő furcsaság ellenére küldetése iránti kitartása és teljes odaadása még sohasem ingott meg egy kicsit sem. Megtartotta jövőképét és elképzelését, hogy rendelkezik a kulccsal és a megfelelő eszménnyel - megmenteni a világot.

Megmaradt állhatatossága nem teszi lehetővé, hogy a gondolatait és terveit bárki vagy bármi visszatartsa, mindig tudta a helyes utat, melyen haladhat.

Sok lehetőség adódott számára, hogy abbahagyja az egészet - hihetetlen ajánlatok az összeesküvéstől, hogy lépjen le, több gyilkossági kísérlet, és egy súlyos, fájdalmas lábsérülés, melyre azt mondták, hogy műtétre van szüksége.

Ezek közül bármelyik elég lett volna egy hétköznapi embernek, hogy feladja, nyugdíjba vonuljon, és sok szerencsét kívánjon a világnak. De elviselte, a pályán maradt, és tovább csinálta egészen addig, míg az ajtók ki nem nyíltak.

Nem csak neki és csapatának sikerült kinyitni az ajtókat, de a világ most láthatja, ami mögöttük van. Most íródik a történelem.

A nemet mondók, gyűlölködő árulók, rosszindulatú ellenzők, dezinformáló ügynökök, talpnyalók, leendő gyilkosok és összeesküvés bűnözők: A mai napon bánkódhattok!

A bunker kockázat

Egy történelmi precedens rendkívüli következménye, hogy Neil volt az első nyugati, aki valaha beléphetett az egyik bunkerbe. Ez az egy bunker (egy a körülbelül 1000 közül) egy közel 65 ezer négyzetméteres, négyszintű földalatti barlang tele kincsekkel, letétbe helyezve a "Család" által sok éven át, egészen napjainkig.

A bunkerbe való belépés nem volt mentes több váratlan kihívástól. A Vének egy sor engedélyére volt szüksége Neil-nek, Nelu-nak és Jo-nak, hogy beléphessenek a bunkerbe, de a hosszú késedelmek ellenére is rendíthetetlenek maradtak az alváshiány és a tartalék menedék feltételei mellett, miközben vártak a "hívásra", hogy beléphetnek.


A mélyen alázatos, tiszta szívű ember, az Öreg "kapuőr" vezette be őket a bunkerbe. Fontos megjegyezni, hogy néhány évvel ezelőtt Neil a Vének által rendezett szertartáson ment keresztül, hogy meghatározzák, hogy motivációja kizárólag a legfőbb jó volt - saját szívének tisztasága. Csak ezzel a vitathatatlan bizonyítékkal engedték be Neil-t az egyik bunkerbe.

Annak ellenére, hogy nem tudták megszerezni első alkalommal a bunkerben készült videót, amit Neil és csapata talált, azok ládák/dobozok voltak, láthatóan tele arannyal, ékszerekkel, múzeumi tárgyakkal, modern globális valutákkal különféle címletekben (köztük 2015-ös dollár, melyet a Federal Reserve nyomtatott), és azonos mennyiségben felbecsülhetetlen értékű dokumentumok, melyek részletezik az emberiség ellen elkövetett atrocitások mögötti igazságot. (Ezeket a dokumentumokat fogják Neil perének megerősítésére használni, mikor újra benyújtják.) Ha ez nem lenne elég, ott volt még egy teljes helikopter belsejében tárolt dokumentum.

Miután elhagyta a bunkert, Neil-t megjutalmazták elszántságáért és bátorságáért. Az Öreg kapuőr odaajándékozott neki számos lezárt és lepecsételt dobozt, amelyeket, amint látható lesz az alábbi videókban, komoly fizikai munka volt feltörni.


Kevesen látták ezeket a dobozokat, és sokkal kevesebben látták őket felnyitva, mivel csak néhányan kerülhettek közel hozzájuk korábban. A legtöbben nem hiszik, hogy mindez valóságos, de itt a tagadhatatlan bizonyítéka, hogy valóban léteznek. Itt az első nyilvánosságra hozatala annak, hogy egy doboz mit is tartalmazhat.

Mielőtt a dobozt kinyitották, Neil csapatának szerencséjével viccelődött, hogy a tartalmát valószínűleg Al Capone páncélterméből vitték Ázsiába. Ebben az egy dobozban egyenként 1 kilogrammos aranytömbök voltak, mindegyik 50 ezer dollár értékű. Az idő és a páratartalom pusztítása oxidációt és penészesedést okozott a rudakon, de nem kérdés, hogy mi rejlik alatta.

A Vének egyértelműen támogatják Neil erőfeszítéseit egy szilárd, hosszútávú elkötelezettséggel az erőfeszítések fenntartása érdekében. A világ egésze nevében köszönjük a Véneknek mindazt, amit tesznek.

Ezekkel az eszközökkel Neil sok ráfordított pénzeszközéért kompenzálták, és biztosítja a háttért a következő műveletekben történő előrelépéshez, hogy humanitárius projekteken keresztül helyreállítsák világunkat. Ezek a jótékony és bölcs Vének egy "kulcsot" adtak neki a Globális Fedezeti Számlák megnyitásához. Soha nem volt még ilyen határozott bizonyíték arra, hogy a számlák valóban léteznek!


Bár sokan nem hiszik, hogy Vannak Globális Fedezeti Számlák, ez azért van, mert az összeesküvés és cimboráik már messzire mentek abban, hogy a világ elfogadja ezt, mint igazságot. Megvan hozzá mindenük, hogy állandósítsák a programozást, hogy sorsunk az ő teljes irányításuk alatt maradjon.

Azt szeretnék, hogy továbbra is azt gondoljuk, hogy csak vérontással, terrorral és erőszakkal lehet megváltoztatni a világot egyik napról a másikra. De itt van a tagadhatatlan bizonyíték, hogy az igazlelkű és pozitív globális események át tudják, és át is fogják alakítani a világot.

Azonban szükséges, hogy nagyon világos legyen, hogy ez nem a Nesara-ról, vagy bármi hasonlóról szól. Amikor a számlák végre megnyílnak, sok tisztába tenni való lesz, és az egész világon humanitárius projektek lesznek, nem csak nyugaton.

Nem lesz üres a keze senkinek, de valódi munkát kell végezni, hogy helyrehozzuk a civilizációnkat, és éljünk a potenciálunkkal egy olyan valóságban, ahol a fajunk harmóniában és jólétben fog boldogulni. Ezek a kemény tények, és másként hinni nem más, mint illúzió.

Építeni a lendületet

A nyugatnak a maga részéről lépéseket kell tennie az ideális irányba, és amit feltétlenül szükséges, hogy megtegyen. Meg kell találniuk a bátorságot, hogy szembe tudjanak szállni mindazzal, ami korrupt, és valódi értelmet kell vinniük az életükbe és a tevékenységükbe olyan tettekkel, melyek meghiúsítják azt, ami történik, fajunk teljes bukását. Neil mindent kockára tett, hogy eljussunk erre a pontra.

Példájával megmutatta, hogy egyetlen ember hogyan okozhat hatalmas változást ebben a világban. Eljött az ideje, hogy megismerjenek a tetteidről; hogy jobb helyként hagyd itt ezt a világot, mint ahogyan találtad; hogy ismert legyen a nagy potenciál, amely mindannyiunkban ott van. Válaszd azt az örökséget, amit a családodra és az eljövendő generációkra fogsz hagyni.


A soron következő 2. forduló

Micsoda látványos kezdet! Természetesen még mindig rendkívüli mennyiségű munka vár Neil-re és csapatára, és a soron következő belépés a bunkerekbe videofelvételekkel is fog szolgálni, hogy mindenki láthassa.

Nézve az alábbi videókat kétségtelenül tudni fogod, hogy a Globális Fedezeti Számlák léteznek, és megérted, mennyire jelentős és érzékeny kérdés lesz hamarosan. Azért mutatjuk be mindezt, hogy adjunk egy elképzelést a valódi, lelkiismeretes erőfeszítések közül néhányról, és igaz, hogy Keenan stílusban, de egy cseppnyi humorral.

És ez a mi karácsonyi ajándékunk neked, Isten áldjon mindannyiunkat - Béke és Öröm a világnak!

"A doboz felnyitása" videó első rész:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Újabb furcsa dologra bukkant a Curiosity Rover a Marson:
www.facebook.com/Enigmatv
Akár egy űrhajó törött tartozéka is lehet a képen látható rejtélyes tárgy.Curiosity Rover a Mars2012 augusztusában landolt a Marson a Curiosity Rover, ami az elmúlt években rengeteg érdekes képpel keltette fel a tudósok és az amatőr UFO-kutatók érdeklődését.
...
Természetesen azok is nagy figyelemmel kísérik a Curiosity Rover munkáját, akik arra szeretnének végre bizonyítékot kapni, hogy van élet a Földön kívül.
Kijelenthetjük, hogy a Curiosity Rover nem okoz csalódást, hiszen készített már olyan fotót, amin szivar alakú azonosítatlan tárgyat, vagy Leguán-szerű kövesedett formát lehetett látni. Emellett különböző furcsa fényjelenségeket, apró golyókat, csontmaradványoknak, és még sok furcsaságot örökítette meg. Curiosity RoverMost kiderült, hogy november 27-én újabb furcsa képet továbbított. Ezen egy olyan érdekes kialakítású tárgy látható a sziklás talajon, ami látszólag nem illik oda. Vannak, akik szerint egy űrhajó letört tartozéka látszik a fotón.
Ez azonban csak feltételezés, hiszen 2012 óta sok megmagyarázhatatlan képet láttunk a Marsról, ahol a természet ugyanolyan furcsa dolgokat képes produkálni, mint a Földön.
forrás: paranormal.hu
Továbbiak


 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Honfoglalás - Hazatérés - Honvisszafoglalás... Mi az igazság?
2014. szeptember 7., 16:12
Miért is vitatkozunk e két szón, és annak értelmén? Miért szakad táborokra a mai magyarság, miért e megosztottság?
Először is elemezzük a "honfoglalás" szavunk. Új keletű szó, a Milleneumi(1896) év előtt "találták" ki a történészek. Találó elnevezés, hiszen a Kárpát-medencét foglalni kellett a bolgároktól, kis részben a szlávoktól, erről említést is tesznek a krónikáink. Harc árán, vérrel szerezték e csodás hont az Eleink! Tehát foglaltak. Hont, hazát. Akkor már meg is értjük, miért találó a "honfoglalás" szavunk.
Hazatérés-honvisszafoglalás. E kettő fogalom már húzósabb, ezekhez ismerni kell(kellene) a történelmünk...
Miért tértünk haza? Egyesek szerint mi magyarok vagyunk a szkíták, hunok, avarok, magyarok egyben, mi voltunk itt a szkítáktól kezdve egészen a magyarokig az Európa közepén.
Csak azok állítanak ilyet, akiket átitatott az önteltség, keveset tudnak a történelemről, a régészetről, felszínes ismereteik vannak a múltról.
Kezdjük a szkítákkal. Utolsó európai említésük és régészeti leletük kb. i.e. 440-re esik a görögöknél, a zöldhalompusztai arany lelet is erre az időre datálódik. Több és későbbi szkítákhoz köthető lelet nem jelenik meg a Kárpátok gyűrűjében. Tudjuk, a szkíták keletről jöttek, a szauromata(szarmata) nyomás elöl. A szkíták ázsiai ágát szaka néven ismerjük, az altaji, tuvai gyönyörű leletek is i.e.440-re tehető, a szkíta kultúra a Kárpátoktól az Altaj-hegységig terjedt. A környező népek sok szkíta művészetet vettek át és viszont, az európai szkíta királyoknak görög ötvösük volt, az arany leleteken ki is mutatkozik.
Az ázsiai szakáktól a hsziungnuk(ázsiai hun) vették át az uralmat. Bizonyosan kimutatható a szkíta művészet továbbélése a hsziungnuknál, a saját kultúrájukkal keveredve. Ebből arra is következtethetünk, hogy a két nép keveredett is egymással, amit megint bizonyítanak a korabeli leletek. Így már bizonyos a szkíta-hsziungnu kapcsolat.
Az ázsiai hunokat a kínai birodalom és a szien-pi nép győzte le, illetve kényszerítette a korábbi lakhelyük elhagyására. Ekkor költözött bizonyos részük a kazah-sztyeppére. Itt, kívül minden birodalom látóköréből, nyugalomban erősödtek, éltek, nomadizáltak. Más nemzetekkel keveredtek, antropológiai kutatások mutatják ki. Az amúgy mongolos jellegű hsziungnuk a kazah-sztyeppe keleti részén kerültek a türk-török népek körébe, változott alkatuk, kultúrájuk.
A i.u.370-es években indultak ki a sztyeppékről a gót Ermanarik birodalma ellen. Ekkor a magyarság az Ural keleti oldalán, nyugat-szibériai síkon élt. Egy részük leszakadva követte a hunokat, mert már így emlegetik őket a nyugati krónikák, a saját önelnevezésükön. Így már megint bizonyos a szkíta-hsziungnu-hun-magyar kapcsolat.
A hunok kb. i.u. 420. évben költöztek be a Kárpát-medencébe és rövid, 35év itt tartózkodás után, a birodalmuk bomlásakor visszatértek részben a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger közé, a Kaukázus előterébe és a környező pusztákra. Másik részük maradt, ők a székelyek ma. A magyarság egy része már itt élt akkor,a Kubán folyó környékén. A másik része a kazah-sztyeppe keleti részén(ők a kazahsztáni madjar-madzsar törzs). A harmadik részük pedig az Ural nyugati oldalán, amit ma "Magna Hungaria") néven ismerünk.
Az avarok. Az avarok egy része az ázsiai zsuan-zsuan nép részét képezte. A zsuan-zsuan kaganátust a türkök döntötték meg 552-ben. Egy részük behódolt, a többi továbbvonult Európa felé, nyomukban a türkökkel. Először a Kárpátokat megkerülve akartak letelepedni, a mai lengyel-német határnál azonban egy frank herceg megállítottak az avarokat. Ezután költöztek ide, a Kárpát-medencébe, Baján kagán vezetésével, miután leverték a gepidákat a longobárdok kérésére. Érdekes megjegyezni, hogy a bizánci krónikák feljegyezték, az avarok nyelve megegyezett a hunokéval. Az avarok birodalma 567-től 800-ig állt fenn, uralmuknak a frankok támadása döntötte meg, vállvetve a bolgárokkal. A 650es évektől egy sor kisebb nép jött az avarok mellé az Alföldre(kotzagerek,zabenderek) de mégis a 670körül lezajlott betelepedés nyújt számunkra fontosat, a régészeti leletek alapján az onogurok egy része érkezett ide, László Gyula professzor kutatásai alapján. Az onogur jelentése tíz ogur, nekünk azért fontos, mert Atilla fia Irnik alapította az onogur-birodalmat. A régészeti leletek kimutatták, hogy a 670ben letelepedett onogurok hagyatékai nagyon hasonlóak a X.században bejövő magyarokéhoz, László Gyula nevezte ezt "kettős honfoglalás első szakaszának". A leletek alapján 670ben a magyarok egy része költözött a mai lakhelyünkre. Ugyanekkor(670) jöttek a bolgárok, kik szintén az onogur birodalom tagjai voltak, majd az avarok uralkodtak felettük. Az avarok gyengülésével a bolgárok fellázadtak és lerázták az avar "igát". Nagy birodalmat alapítottak a mai ukrán sztyeppén, de az alapító Kuvrat kán halála után a kazárok leverték őket és Kuvrat öt fia szétvándorolt népükkel együtt. Az egyik Kuvrat fiú népével bejött a magyarokkal együtt 670ben. Rövid idő múlva fellázadt az avar kagán ellen, vereséget szenvedett és elhagyta a Kárpátokat, testvéréhez költözött a dunai bolgárokhoz. A magyarok maradtak.
Semmi jel sincs arra, hogy az avarok elhagyták volna a Kárpát-medencét a frank és bolgár teljes győzelem után. Kevesen maradtak a harcok után, de tovább éltek, megint csak a régészet bizonyította. Így már megint bizonyos a szkíta-hsziungnu-hun-avar kapcsolat.
A magyarok, mint említettem a nyugat-szibériai részen éltek, kb. 370ig. Egy részük vándorolt a hunokkal a Kubán folyóig, a második maradt a szállásán, a harmadik pedig átköltözött az Ural európai oldalára. Ne feledjük, a hunok egy része maradt Erdélyben, ők a székelyek. A magyarok négy nagy birodalomban is éltek, a szkíta, a hsziungnu, a hun és az avar birodalmakban. Keveredtek velük. Egyesek maradtak a legkorábbi lakhelyükön, a kazah sztyeppe keleti részén. Mások laktak az Uralnal a mongol támadásig, a "Magna Hungaria"-ban. A harmadik maradt az avarokkal itt. A legnagyobb részük a Kubán folyónál és a környező sztyeppéken,előbb az onogur, később a kazár birodalom szerves részeként.
Honfoglalás. Álmos illetve Árpád vezetésével megindult az a folyamat, amit ma honfoglalásnak, visszaköltözésnek, honvisszafoglalásnak nevezünk. Ők voltak azok kik a hunokkal a Kubán mentére költöztek. Megmaradtak azon a lakhelyen a 800as évek közepéig. A besenyő és kazár támadás két részre szakította őket. egy részük Levedi vezér vezetésével a Kaukázusba költöztek, ők a szavárd-magyarok. Még Taksony fejedelem idejében(960) is rendszeres kapcsolatban álltak egymással a Kárpát-medencei magyarok és a kaukázusi szavárd-magyarok.
Árpád és Kurszán vezetésével beköltöztek a Kárpátok gyűrűjébe. Találkoztak a székelyeknek nevezett hunokkal, az avarokkal és a 670ben bejött magyarokkal...
Erdélyt Árpádék könnyen elfoglalták, nem volt jelentős ellenállás a bolgár részről, a Tiszán-túlt egy csatában megszerezték Zalán bolgár vezértől. Tehát hódítottak, hont foglaltak! Dunántúl is könnyen a magyarok kezébe került, szintén a Felvidék is. Megint hódítottak, hont foglaltak!
A végkövetkeztetésem így hangzik: A MAGYARSÁG AZ IDŐK FOLYAMÁN KAPCSOLATBA KERÜLT A SZKÍTÁKKAL, HSZIUNGNUKKAL, A HUNOKKAL, AZ AVAROKKAL, SZEGRŐL-VÉGRŐL ROKONOK VAGYUNK, ÍGY VAGY ÚGY, DE AZOK! A MAGYARSÁG EGY RÉSZE, A NAGYOBBIK 894 KÖRÜL KÖLTÖZÖTT A KÁRPÁT-MEDENCÉBE ELŐSZÖR, ÉS ITT IS TALÁLTAK TESTVÉREIKET, AKIK MÁR ITT LAKTAK.
A 894ES BEJÖVETELKOR HARCOLTAK, FOGLALTAK, HAZÁT ALAPÍTOTTAK, AZ ADDIG BOLGÁR, KELET-NÉMET, SZLÁV TERÜLETEKBŐL! AZ ADDIG ITT ÉLŐ MAGYAR ÉS SZÉKELY RÉSZESE LETT A BEJÖVŐ MAGYAROK HAZÁJÁNAK, NEKIK NEM HONFOGLALÁS, NEM VISSZATÉRÉS, ŐK MÁR ITT VOLTAK! AZON MAGYAROK PEDIG, AKIK 894BEN ÚJ HAZÁT SZEREZTEK, AZOK NEM TÉRTEK VISSZA, HANEM HONT FOGLALTAK, BEKÖLTÖZTEK A TESTVÉREIKHEZ!
AZ ŐSEINK HAGYATÉKAI, ÖRÖKSÉGÜNK OLDAL A FENTI TÉNYEK ALAPJÁN, JÓZAN ÉSSZEL, KITART A "HONFOGLALÁS" TÉNYE MELLETT, TOVÁBBRA IS HASZNÁLNI IS FOGJUK E NEMES SZAVUNK!
ÁLDÁS, BÉKESSÉG! <3

10666046_452868291521529_1074525423961585809_n.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A világ legnagyobb földalatti városát fedezhették fel Törökországban


A Hürriyet Daily News című török lap beszámolója szerint egy új városnegyed építése közben, a földmunkák során egy 5000 éves, legalább hét kilométer összjárathosszúságú földalatti városra bukkantak a törökországi Kappadókiában, a nevsehiri erőd alatt.
Az újság a 2014-es év régészeti felfedezésének minősítette a barlangváros megtalálását. A többi kappadókiai földalatti városhoz hasonlóan az újonnan felfedezett település is alagutakból, rejtett templomokból és menekülőaknákból áll.
földalatti-város3.jpg

Nevsehir
A Hürriyet Daily News szerint az egyelőre még nem teljesen feltárt barlangváros valószínűleg nagyobb, mint a térség legnagyobb és legismertebb hasonló létesítménye, a 11 szinten a föld alatt elterülő, 600 bejárattal rendelkező derinkuyui földalatti város, ahol hajdan akár 20 ezer ember is lakhatott, sőt lehetséges, hogy az egész földkerekség legnagyobb földalatti településére bukkantak.
földalatti-város4.jpg

Derinkuyu
A helyet védettnek nyilvánították, a városfejlesztést egyelőre máshol folytatják. A barlanglakásokból eddig 44 régészeti leletet emeltek ki, de ezekről nem tudni közelebbit.
Hasan Ünver nevsehiri polgármester szerinte a város többi kerülete alatt elterülő többi földalatti város “még a konyhája sem lehetne” az erőd alatt most felfedezett “metropolisznak”.
Több mint 200, rejtett átjárókkal, titkos termekkel és ősi templomokkal teljes földalatti falujával és alagútvárosával Kappadókia a világ egyik legérdekesebb és legnagyobb barlanglakó térsége – jegyezte meg a hírrel kapcsolatban az Ancient Origins hírportál.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Fekete Lovag
13.000 éves műhold a Föld körül?
Valóban létezik a Fekete Lovag mesterséges hold? Honnan és mikor került földkörüli pályára? A jelek szerint földönkívüli eredetű, s azonos azzal a mesterséges égitesttel, amely az 1920-as és 1930-as években rádiójeleket sugárzott vissza a Földre, majd eltűnt. A rövidhullámú jeleket Duncan Lunan skót csillagász elemezte, számításai szerint rejtélyes kísérőnk az Epsilon Bootes (ökörhajcsár csillagkép) csillag térségéből érkezett, nagyjából 13.000 évvel ezelőtt.
Első találkozás a Fekete Lovaggal – 1928

Mi történne, ha kétoldalú kapcsolatot hoznánk létre egy idegen bolygó civilizációjával és senki sem venné észre? Mi lenne, ha meghallanák a hívásunkat, és válaszolnának rá, ám mi képtelenek lennénk megérteni a nyelvüket?
Pontosan ez történt 1928-ban Eindhovenben, Hollandiában – majd rögtön az utána következő évben, 1929-ben -, és a Dél-kínai-tengeren tartózkodó francia kutatóhajó fedélzetén. A felső légkör tanulmányozása kapcsán végeztek kutatómunkát, annak rétegeit kívánták megismerni, e kísérlet során a hajóról rádiójeleket sugároztak ki, melyeket Hollandiában próbálták meg felfogni, miután azok visszaverődtek a felső légkör különböző rétegeiről. Miután kisugároztak három rádiójelet gyors egymásutánban, harminc másodpercenként, Van der Pol Eindhovenben megvizsgálta a visszavert hullámokat. Ám azok nem rendeződtek a küldésnek megfelelő szabályos sorrendbe, sőt, egytől harminc másodpercig tartó késést szenvedtek. Ez utóbbi érték azt jelenti, hogy a kisugárzott rádiójel nagyjából 9 millió km-t tett meg. Teljességgel lehetetlen, hogy egy 4.5 millió km-re lévő testről verődött volna vissza (13-szoros holdtávolság!), miként az is, hogy a földi magaslégkörben szenvedett volna el kb. ezerszer visszaverődést, s mindezt úgy, hogy a célállomáson képesek voltak detektálni az eredetileg kibocsátott jelet.
black%20knight%20-%2001.jpg
1.
ábra. Az ökörhajcsár (Bootes) csillagkép. Az epszilon jelű csillagpáros a kép közepétől balra lefelé található.
Abban az időben az eltéréseket az ionoszféra lüktetésével magyarázták, illetve mágneses zavarokkal. A rezgések csúcspontjai és a frekvenciájuk nem változott, csupán a visszhangok között eltelt idő.
Az 1970-es évekig, Duncan Lunan, skót csillagászt megelőzően, senki sem vizsgálta ezt a jelenséget. Ő koordináta-rendszert vett alapul a jelenség grafikus megjelenítése végett, a függőleges tengelyen ábrázolta a kisugárzott jelek impulzusait, míg a vízszintesen a késleltetés idejét. Az eredmény pedig? Az ökörhajcsár csillagkép 13.000 ezer évvel ezelőtti képe!
Ám ez még nem minden. Üzenet is rejtőzött a gráf pontjaiba dolgozva. Lunan képes volt egyszerű angolra lefordítani a késleltetett visszhangokba csomagolt értelmet, bizonyítván, a késleltetett rádió-visszhangok egy magasan fejlett intelligencia céltudatos beavatkozásának eredményei nyomán keletkeztek, eredetük nem magyarázható természetes jelenségekkel.
Az üzenet megfejtése – szerinte - a következő:
- innen indulj
-
az otthonunk az Epsilon Bootes
-
amely egy kettős csillag
-
a hatodik bolygóján élünk a hét közül, ellenőrizd; a hatodikon a hét közül, kifelé számolva a naptól
-
mely a kettő közül a nagyobb
-
a hatodik bolygónknak egy holdja van
-
a negyedik bolygónknak három
-
az első és a harmadik bolygónknak egy-egy
-
a szondánk a holdatok körül kering
-
a helyzetét a térképünkön feltüntetett Arcturus alapján frissíti
black%20knight%20-%2002.jpg

2. ábra. Duncan Lunan professzor által elkészített ábra a késleltetett rádióvisszhangok kibocsátási és késleltetési idejének grafikus ábrázolása nyomán.
Lehetséges következtetések:
black%20knight%20-%2003.jpg
3. ábra. Duncan Lunan professzor.
1.
Duncan Lunan fantáziadús tudós, vagy ötletes szélhámos
2.
Lunan professzor félreértelmezte a kapott grafikont, a magyarázata pedig pusztán elméleti jellegű
3.
Az Arcturus irányában fejlett civilizáció él, űrszondát küldtek a Föld felé 13.000 évvel ezelőtt, a rádiójeleink keltették életre, amikor az emberiség elérte azt a fejlettségi szintet, hogy képes volt ilyen sugarak kibocsátására. Mindezek eredményeként párbeszéd jött létre, és talán sokkal több információt kaptunk, mint amennyit eddig sikerült értelmezni belőle.

A British Interplanetary Society és néhány USA-ban megjelenő magazin leközölte Lunan tanulmányát, a tudósok azonban nem foglalkoztak vele, fanyalogva tették félre, semmiféle további vizsgálatot nem folytattak.
Lehetséges lenne, hogy egy idegen civilizáció késleltetett rádió-visszhangokkal üzen? A bizonyossághoz fel kellene keresni űrhajókkal a Fekete Lovagot. Talán már fel is keresték, hiszen aránylag közeli NASA fotókkal rendelkezünk róla, ám a hallgatás mély és sötét…

Megfigyelések az 1960-as évekből
Az „Istenek Vidámparkja” című írásában John Keel részletesen beszámol erről a mesterséges égitestről. Az ő írását foglaljuk össze.
1960. februárjában az Egyesült Államok a sarkok felett áthúzódó pályán keringő, ismeretlen objektumot fedezett fel. Akkoriban ilyen jellegű földkörüli pálya elérése nagy nehézségekbe ütközött, az észlelt mesterséges hold mérete pedig többszörösen meghaladta azt az értéket, melynek világűrbe juttatására akkoriban bármelyik ország képes lett volna.
Később, páratlan dolgok kezdődtek. Amatőr rádiósok különös, kódolt üzeneteket fogtak. Duncan Lunan professzor pedig - merész állítása szerint -, képes volt dekódolni az egyik adást. A megfejtett jelek csillagtérképet formáltak, oly módon, ahogyan azt a Földről 13.000 évvel ezelőtt láthattuk volna; az ábra középpontjában pedig az Epsilon Bootes állt – az eredmény tekintetében tehát ugyanaz jött ki, mint az a francia-holland kísérlet keretében tapasztalt késleltetett rádió-visszhangok esetében is történt.
black%20knight%20-%2004.jpg

4. ábra. NASA fotó a Fekete lovagról.
1960. szeptember 3-án, hét hónappal a mesterséges hold első, radarral történő érzékelését követően, A Grumman Aircraft Corporation Long Island-i gyárának egyik követő kamerája fényképet is készített róla. A Föld különböző pontjain élő megfigyelők is észlelték, már hetekkel korábban. Vörösen izzó tárgyként írták le, amint kelet-nyugati irányú pályáján halad. Akkoriban, a rendelkezésre álló hiányos adatok szerint, - a sarkok felett átvezető pályán keringő - műholdak többsége nyugat-kelet irányban haladt. A megfigyelt objektum sebessége háromszorosa volt a normális értéknek. Bizottságot alakítottak az eset megvizsgálására, ám a nyilvánosság elé ettől kezdve semmi sem került.
Három évvel később Gordon Cooper indult a világűrbe, célja 22 földkörüli fordulat elvégzése volt. Az utolsó keringése során az űrkapszula előtt felbukkant ragyogó zöld objektumról számolt be, az űrhajójával szembe mozgott. Beszámolók állnak rendelkezésre arról, hogy az Ausztráliában található Muchea követőállomás radarral sikeresen bemérte a Cooper által jelzett objektumot, ugyancsak észlelte annak kelet-nyugati irányú mozgását. A történtekről az NBC is beszámolt, ám a riportereknek megtiltották, hogy leszállását követően magát Coopert kérdezzék az eseményeket illetően. A hivatalos magyarázat szerint az űrkapszula súlyos meghibásodása következtében a kabinban a széndioxid-szint igen magas arány ért el, amiatt pedig az űrhajós hallucinálni kezdett.
Rendkívül izgalmas történet. Philip K. Dick ugyancsak nyomozást végzett az igazság felderítése végett. Az ő álláspontja szerint is, az érzékelt rádiójelek, valamint az objektum színe, rendkívül ősi műhold jelenlétére utalnak. Érdekes, hogy Égi Szem című novellája mindösszesen néhány évvel a Sötét Lovag felfedezése előtt jelent meg, ezt az eseményt mintegy megjósolva. Érdemes elolvasni, a tíz részből álló fűzér további történeteit is.
black%20knight%20-%2005.jpg

5. ábra. További NASA fotó a Fekete Lovagról.


Hivatalos magyarázat
1961. augusztusának elején, különböző lapok szerte az Egyesült Államokban, főcímekben számoltak be a megszokott műholdas pályák fölött keringő, rejtélyes, „sötét” mesterséges holdról. Ideges találgatások kezdődtek egy esetleges orosz felderítő műholdról, azzal a kényelmetlen érzéssel a nyomában, hogy az USA nem képes észlelni, mi folyik a saját feje felett. Ám egy héttel később a Védelmi Minisztérium büszkén jelentette a hírt, miszerint a műholdat sikeresen azonosították. Lényegében űrszemétről van szó, a Légierő meghibásodott Discoverer műholdjáról. Sőt, a sötét mesterséges hold észlelése az Egyesült Államok űrmegfigyelésének hatékonyságát dicséri. A néhány hetes késés az észlelés és a bejelentés között pedig arra utal, hogy az új megfigyelő-rendszer még nem tökéletes, néhány hiba becsúszhat.
Az első észlelés. Az új űrmegfigyelő-rendszer legfontosabb eleme, a „Sötét Kerítés” nevet viselő, szerte az USA területén elhelyezett, egymással összekapcsolt radarállomások hálózata az év tavaszán kezdte meg üzemszerű működését. A Haditengerészet kutatólaboratóriumaiban fejlesztették ki, rádiójeleket nem sugárzó műholdak követése céljából, figyelemre méltó mértékben fejlesztve a radarberendezések képességeit, melyek számára nehéz feladatnak bizonyult egy-egy mesterséges égitest megtalálása, hacsak nem tudták, hol keressék azt. Nagyméretű, 50 kW-os adókat telepítettek a Gila folyó mellett, Phoenixben, Arizona Államban és a Jordán-tó térségében, Alabamában; ezek a berendezések legyező-szerűen szórták jeleiket az ég felé. nagyjából 400 km hosszan mindkét oldalon, vevőállomások sorát építették fel az áthaladó objektumokról érkező visszaverődő jelek észlelésére. Háromszögelési technikát alkalmazva a kezelők durva becslést tudnak adni az objektum sebességére, távolságára és pályájára.
1961. január 31-én a Sötét Kerítés egy ismeretlen űrobjektum két áthaladását is érzékelte. A következő napok számos átrepülését elemezve W. E. Berg kapitány, a Sötét Kerítés parancsnoka, elemzése szerint, ismeretlen objektum kering közel poláris pályán. Egyenesen a Pentagonhoz fordult és személyesen jelentett a fenyegető idegenről Arleigh Burke-nek, a Haditengerészet műveleti főtisztjének. A hír perceken belül eljutott Eisenhover elnökhöz, és „szigorúan titkos” minősítést kapott.
Némi zavarodottság látszik az eseményekben, ugyanis a sietségből kifolyóan szükséges és fontos lépések maradtak ki a műhold azonosítása kapcsán, ugyanis nem értesítették a Légierő újonnan átadott felderítési központját Bedfordban, Massachusetts Államban. A felderítő központ feladata ugyanis valamennyi, műholdakra vonatkozó, megfigyelés összegyűjtése az összes szövetséges központból, mind optikai, mint elektronikus eszközökkel szerzett adatokat illetően; azok számítógépes feldolgozása és kiértékelése, majd beazonosítása és jövőbeni viselkedésének meghatározása. Az egyik csúcshivatalnok megmagyarázza a hideg tényeket: „Az egyetlen lehetőség egy új műhold észlelésére a régiek pályájának követése és ismerete volt.”
Hetekig tartott a Sötét Kerítés tudósainak a szalagokon rögzített adatok feldolgozása, meg is találták a rejtélyes műhold első felbukkanását. A Légierő felderítési központja később ellenőrizte a maga listáját az égen mozgó valamennyi ismert objektum kapcsán, a számítógépek pedig elemezték az új objektum viselkedését. A bizonyosságot a Légierő és a Haditengerészet egy időben jelentette be, miszerint az 1959. augusztus 13-án, a kaliforniai Vandenberg Légierő Bázisról felbocsátott Discoverer-5 (Corona KH-1) műholdról van szó.
black%20knight%20-%2006.jpg

6. ábra. A Discoverer (Corona – KH) mesterséges hold szerkezeti ábrázolása. Azt kellene elhinnünk, hogy ezen és az előző két ábrán ugyanaz a mesterséges szerkezet látható…
A történetet ezek szerint itt akár le is lehetne zárni?
Korántsem. Időközben ugyanis, a rejtélyes objektumról jó minőségű fotók készültek, ezeket elemezve pedig úgy tűnik, a hivatalos álláspontnak vajmi kevés alapja van… Ahogy az lenni szokott. A Discoverer-5 műhold 1.5 méter átmérőjű, 5.85 méter hosszúságú 3850 kg súlyú, kúpban végződő henger formájú szerkezetét csak igen gazdag fantáziával – vagy éppen cinizmussal – megáldva lehet „összetéveszteni” a Fekete Lovag földi űrszerkezetekre távolról sem emlékeztető jellegzetes alakjával. Az igaz válaszra a Fekete Lovagot illetően tehát még várnunk kell.

Aranyi László
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
"2006 szeptember 20-án a NASA Atlantisz űrsiklójának asztronautái háromszög formációban repülő ismeretlen objektumokat pillantanak meg a Föld fölött. Földönkívüli jelek az űrben, melyről először azt hitték, hogy csupán egy üstökös. Rejtélyes röntgensugár a Hattyú csillagképben, melyet talán egy idegen civilizáció nagy erejű fegyvere bocsátott ki? Kígyó formájú tárgy jelenik meg a semmiből a NASA űrsikló titkos küldetése során. Ha a Viking leszálló egysége életet talált a Marson, miért nem tudunk róla? Hogyan lehet egy csillagközi űrhajót észlelni az északi fényben?" (innen: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/01/a-nasa-x-aktai-2.html#.VKkpCtLuLfJ)
http://indavideo.hu/video/A_NASA_X-aktai-2
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Harvardi professzor: A kormány moszkitó drónjai képesek lesznek kivonni az emberi DNS-t
1/23/2015


Margo Seltzer, a Harvard Egyetem professzora arra figyelmeztetett, hogy a miniatűr moszkitó drónok egy napon képesek lesznek erőszakkal megszerezni a DNS-ünket a kormány és a biztosító társaságok nevében, ahogy a Világgazdasági Fórum elitista résztvevőinek elmondta: a magánélet ezzel gyakorlatilag halott.

Seltzer a Harvard Egyetem számítógép tudományok professzora elmondta a résztvevőknek, hogy "A titoktartás, ahogy azt a múltban ismertük, már nem lehetséges... Ahogy a magánszféráról hagyományosan gondolkodunk, gyakorlatilag nem létezik."

Seltzer azzal a jóslattal folytatta, hogy a közeljövőben a szúnyog méretű robotok állandóan képesek lesznek figyelemmel kísérni konkrét személyeket, valamint begyűjteni a DNS-üket és a biometrikus adataikat a kormányok és a vállalatok megbízásából.

"Ez nem meg fog történni, hanem már jelenleg is működik," - mondta Seltzer a mindent átható megfigyelés kérdésében. "Ma egy felügyeleti államban élünk."

A professzor hozzátette, hogy a miniatürizált drón technológiát jótékony célokra kell felhasználni, például arra, hogy azokat egy Ebola kórterembe küldjék, hogy "elpusztítsák a kórokozókat".

Sophia Roosth a Harvard Egyetem munkatársa szintén figyelmezetett, hogy egy "genetikai McCarthizmus" van folyamatban, annak eredményeként, hogy az emberek személyes genetikai információit a kormányok rendelkezésre bocsátják az interneten keresztül.

Ugyanakkor egy másik felszólaló, Anthony Goldbloom technológiai vállalkozó elmondta, hogy a fiatalok már nem törődnek a megfigyelés kérdésével, és tökéletesen hajlandóak elcserélni a magánéletüket a kényelemért cserébe.

"Az emberek gyakran jobban viselkednek, amikor úgy érzik, hogy a tetteiket figyelemmel kísérik," - mondta Goldbloom, látszólag O'Brient idézve George Orwell - 1984 című regényéből.


Ahogy Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója, - aki nem a magánélet erős pártogójaként ismert - tegnap a davosi fórum résztvevőinek az internetes agyi chip bevezetéséről beszélt, melynek következtében "eltűnik" a világháló, mint egy külső koncepció.

Amikor megkérdezték, hogyan látja az internet fejlődését az elkövetkező években, Schmidt így válaszolt: "Nagyon egyszerűen azt felelem, hogy az internet el fog tűnni."

"Annyira sok IP cím lesz, sok eszköz, érzékelő, dolgok, melyeket viselni lehet, melyekkel kölcsönhatásba léphetünk, hogy gyakorlatilag nem is fogjuk érzékelni," - tette hozzá. "Ez a folyamatos jelenlét részét fogja képezni. Képzeljük el, hogy belépünk egy szobába, és az a szoba dinamikus. A beleegyezésünkkel és mindezekkel együtt kölcsönhatásba léphetünk a szobában történő dolgokkal."

Schmidt, aki korábban nagy vihart kavart az adatvédelmet támogatók körében, amikor azt állította, hogy "Ha van valami, amit nem szeretnénk, hogy bárki megtudjon, akkor talán ne az legyen az első, hogy azt megosztjuk," - majd a következővel zárta előrelátó beszédét Davosban. "Egy személyre szabott, interaktív, és nagyon-nagyon érdekes világ."

Amikor Schmidt az érzékelőkről beszél, amely felváltja az internetet mint platformot, melyhez csak egy külső eszköz segítségével csatlakozhatunk, gyakorlatilag a beültethető agyi chipekről beszél.

2013 decemberében Scott Huffman, a Google mérnök igazgatója azt jósolta, hogy a webes felhasználók öt éven belül mikrofonokat fognak a mennyezetre ragasztani, és mikrochipet fognak az agyukba ültetni annak érdekében, hogy az gyorsabb internetet tegyen lehetővé.

Ez a mindenütt jelenlévő világháló a mikrofonokat hasznosítaná az azonnali jellegű lekérdezések megválaszolásához, más technológiai eszközöket is irányítva, és közlekedési tervek létrehozására.

Amikor megkérdezték tőle, hogy egy ilyen rendszer sebezhető volna-e a kormányzati megfigyeléssel szemben, Huffman simán azt válaszolta, hogy az emberek csak bízzanak meg a Google-ben (az a cég, amely lehetővé tette az NSA számára, hogy "tetszése szerint" bányásszon adatokat a hálózatról), mert megőrzik az információikat.

"A Google úgy hiszi, hogy végső soron eleget tud tenni az emberek adatszükségleteinek azáltal, hogy közvetlenül a beültetett mikrochipekbe küldik azokat a felhasználók agyába," - mondta Huffman egy interjúban.

Tehát amikor Eric Schmidt az internet "eltűnéséről" beszél, az valójában azt jelenti, hogy a fejünkben fog eltűnni.

Míg a transzhumanisták mindezt egy izgalmas előrelépésnek fogják látni a világháló szempontjából, mások érthető módon riasztónak tartják, hogy egy óriási transznacionális vállalat kényelmes NSA kapcsolatokkal rendelkezik az ügyfelei agyába ültetett mikrochipekhez.

http://www.infowars.com/harvard-prof-governmen
http://www.infowars.com/googles-eric-schmidt-gre
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A magyar vízözön mondája

Régen volt, nagyon régen. Akkor még a madár is aranyból volt, a fű gyémántból, az erdőkben aranyfákon, ezüstvenyigéken termett a csengő barack, mosolygó alma és a szóló szőlő.
Akkor még tündérek, óriások és emberek laktak együtt a földön. Éltek boldogan, hallgatták az aranyos kakukkmadár szép énekszavát, ha megéheztek, aranyalmát szakítottak a fáról, íjat készítettek, csapdákat és vermeket ástak; vadásztak, madarásztak, faodúból mézet pergettek, s a szőlő szemeit csipegették.
Boldogan éltek mindaddig, amíg, ARANY ATYÁCSKA, LÚDVÉRCET a TETEJETLEN FÁRÓL a hetvenhetedik mélységbe le nem taszította.
De, hogy szavam ne felejtsem, azt is megmondom, hogy ki fia borja volt ez a LÚDVÉRC.
ARANY Atyácska még fiatal volt, fürgén járt-kelt gyönyörű birodalmában, hát egyszer az Óperenciás tenger mellett vitt el az útja, s véletlenül beleköpött a tengerbe. Látja ám, hogy egy szikla támadt a köpésből, s a szikla csak megy, tart egyenesen utána. Vágott egy fűzfavesszőt, rásuhintott a szilára, mire az nyomban Lúdvérccé változott. Attól kezdve a beste lelke, Lúdvérc, csak azon fáradozott, mint bosszanthatná fel Arany Atyácskát, mert szörnyen megirigyelte hatalmát, mivel Atyácska teremtette a lenti földet, ahol tündérek, óriások és az emberek laktak.
Elhatározta, hogy titokban ő is teremt földet magának.
Búvárkacsa bőrt kért hát Atyácskától, hogy abba belebújjon, s így bukjon le a tenger fenekére, s onnan földet buktasson föl magának. Megkapta, amit kért. Talált is földet a tenger fenekén, bevette a szájába, a nyelve alá rejtette, és felbukott a víz fölé.
Kérdezte a felső világ ura, hogy talált -e földet. Azt felelte, hogy az egész tengert bejárta, de sehol nem talált. Alighogy ezt kiejtette a száján, dagadni kezdett benne a föld, mint a kovászos cipó, úgy kelt növekedett. Az egész feje megnőtt: először hordó nagyságú lett, aztán akkorára dagadt, hogy mint egy ház. Amikor még annál is nagyobbra nőtt, kínjában keservesen felnyögött, és segítségért kiáltozott.
Arany Atyácska meghallotta kiáltását, látta dagadt fejét, elnevette magát, s így szólt:
Lúdvérc köpd ki azt a földet, amit a tenger fenekéről felhoztál!
Hát csudák csudája, a kiköpött földből, kősziklák, óriási hegyek támadtak. Lúdvérc hazudott, Atyácska ekkor, büntetésből letaszította a hetvenhetedik mélységbe, s megparancsolta neki, hogy onnan elő ne merészkedjen, s az embereket, Arany Atyácska népét, háborgatni ne merje.
Lúdvérc azonban nem fogadott szót.
Előmerészkedett és az emberek közelébe férkőzött. Súgott-búgott a fülükbe, egyre hajtogatta.
Ne készítsetek ti fáradtsággal íjat magatoknak! Minek őrzitek nyájaitokat? Terem csengő barack amennyi csak kell. Szőlő meg alma is van elég, csak egyetek, igyatok, mulatozzatok, s más egyébbel ne törődjetek. Arany Atyácska népe nem hallgatott bujtogató szavaira.
De a tündérek, és óriások fülébe is eljutott Lúdvérc csalafinta bíztatása. Attól kezdve, semmivel sem törődtek. Ettek, ittak, mulatoztak, reggeltől késő éjszakáig. Lúdvérc, meg boldogan dörzsölte össze a tenyerét, hogy Arany Atyácska orra alá borsot törhetett. Tudta ugyan, hogy ebből még nagy baj lesz, mert Felső Világ Ura, ha megharagszik, csak a nagy ég a tudója, mi lesz akkor!
Arany Atyácska a Tetejetlen Fa hegyéből rögtön észrevette, hogy Lúdvérc előmerészkedett a hetvenhetedik mélységből. Látta azt is, hogy mit művel a gyalázatos. Iszonyú haragra lobbant, háborgott a Felső Világ, mennykövek hasították keresztbe-kasba az égboltozatot. Atyácska elhatározta, hogy gonosz tettéért meglakoltatja Lúdvércet, elpusztítja a föld színéről. Hogy elveszejtse, felhúzta a palotája előtt csörgedező ezüstpatak zsilipjét, s hét nap hét éjszaka engedte rá a vizet a földre.
Ittak a gödrök, a szakadékok, legelőször a hetvenhetedik mélység telt meg az ezüstpatak vizével. Lúdvérc, mint kiöntött ürege ugrott elő odújából.
A hetedik napon tajtékosan kicsapott a víz a gödrökből. Egyszeribe oda lett a gyönyörűséges föld, belepett a vízáradat mindent. Odalett a selyemfű rét, a csengő barack, vízben álltak a ligetek.
Arany Atyácska felküldötte népét egy magas hegyre, s hogy az embereket megmentse, egy rakonca nagy tutaj ácsolásába kezdett. Nagy titokban készítette a tutajt, hogy senki még csak ne is sejthesse, mit akar, mit tervez, mire készül. Még saját háza népe sem tudta, hol, merre jár. Korán ment el hazulról, mikor még aludt mindenki, s későn tért haza.
A palota mögötti gyémánt erdőben, volt egy hegy, a VILÁG HEGY annak mindegyik oldala gyémántkövekkel volt kirakva; a déli sárgával, az északi pirossal, a keleti ezüstös fehérrel, a nyugati meg szurokfeketével, a rakonca tutajt e hegy árnyékában ácsolta.
Minden reggel megmosdott az élő-haló vízben, ettől varázserőt nyert, s olyan iszonyú nagy ereje támadt, hogy az emberderék nagyságú fákat is könnyűszerrel ledöntögette, s mint vékony pálcákat illesztgette egymás mellé. Hogy s mint történhetett, azt nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a pórul járt Lúdvérc tudomást szerzett a dologról. Ezüsthágcsón felmászott a Tetejetlen Fára, s öreg koldus képében belopózott Arany Atyácska palotájába. Szép színes szalagot adott az egyik szolgálólánynak, s nagy titokban faggatni kezdte:
Nem tudod, hová jár a te öreg gazdád? Én azt sem tudom, hogy eljár hazulról, felelte a lány. Azt tudom csak, hogy estére egy dézsában mindig oda kell készíteni neki az élő-haló vizet, mert reggel abban mosdik.
Erre Lúdvérc azt mondta a szolgálónak:
Kapsz tőlem még tarkább pántlikát is, ha úgy elrekkented a mosdóvizet, hogy gazdád nem találja meg. Adott három szalagot a lánynak, tenyérnyi széles szép kéket. A lány szót fogadott, a vizet elrekkentette, s így másnap reggel Arany Atyácska mosdatlanul ment el hazulról.
Hozzáfogott a munkához, mint máskor, de most egészen hazáig elhallatszott a nagy kopácsolás. Lúdvérc ezt várta csak. Nyomban kiszökött a palotából, és fától fáig surrant a csattogó hang irányába. Már csak egy nyíllövésnyire volt a hegytől, amikor Atyácska meghallotta lépteit, elmosolyodott, s gondolkodni kezdett, hogyan is járjon túl az eszén. Körülnézett, s látja, hogy szép nagy a harmat, kapta magát, s megmosdott benne. Egyszeriben olyan vastag köd ereszkedett alá, hogy se té, se tova, Lúdvérc még az orra hegyét sem láthatta, nemhogy egy lépést tett volna előre. Megszégyenülve, dolgavégezetlen ment vissza a palotába.
Másnap újabb csalafintaságot eszelt ki.
Intett a kis szolgálólánynak, megint három színes szalagot nyomott a markába, s így szólt hozzá:
Árpából és komlóból söritalt erjesztettem. Itt van a kupában. Kóstoltasd meg gazdáddal, meglátod mindjárt jókedve, kerekedik. Aztán faggasd ki, hol merre jár, neked biztosan elárulja titkát.
Másnap a lányka úgy is cselekedett. Megkóstoltatta a söritalt. Gazdája ivott belőle, és menten lerészegedett. Kacagott nagyokat, s jókedvében kurjongatott, még az alsó földön is egyszeriben ragyogóbb lett a nyár.
Ekkor a szolgálólány megkérdezte:
Merre járt jó gazdám egész nap? Rakonca tutajt ácsoltam az én népemnek, nehogy megfulladjanak a vízözönben. Ezt akarta csak tudni a szolgálólány. Szaladt Lúdvérchez, s amit hallott, mindent elmondott neki. Lúdvérc ekkor feltette magában, hogy amennyire csak tudja, nehezíti Atyácska munkáját. Eldugdosta a háncsköteleket, ellopta a barkácsoló szekercét, bokorba rejtette az emelőrudakat, elföldelte az ékeket.
Mindez azonban, mit sem használt. Arany Atyácska a tutajt a SZÁZADIK ESZTENDŐ utolsó napjára elkészítette. Lenn addigra a víz, meghaladta a magasabb hegyeket is, s tajtékos hullámaival nyaldosta annak a hegynek a csúcsát, melyen az emberek megtelepedtek. Már éppen elnyelni készült őket a hullám, amikor Atyácska vaskötélen leeresztette a tutajt. A roppant alkotmány, mint valami óriás madár toccsant a tajtékos vízre. Az emberek örömükben nagyot kiáltottak, majd fiastul, rátelepedtek. Olyan nagy volt a tutaj, hogy még a vadállatokból is fért rá, minden fajtából egy-egy pár.
Arany Atyácska ekkor megnyugodott, hogy fiai megmenekültek.
Lúdvércet pedig lekergette a földre. A beste lélek, hirtelen egy kígyó bőrébe bújt, utána úszott a tutajnak, s egy elefánt füle alatt elrejtőzött. Végre sokára leapadt a víz, és az emberek hosszú bolyongás után szárazra kerültek. Lúdvérc is partra szökött, s örömében, hogy megmenekült, a markába köpött. Hát csudák csudája, a köpésből egy torzonborz sárkány, KALAMÓNA ugrott elő, s így kiáltott:
Itt vagyok jó gazdám, mit parancsolsz?
Jó, hogy itt vagy! Nyomorgasd meg az embereket!- parancsolta Lúdvérc.- Pusztítsd, fosztogasd őket, egy percig se hagyj nekik nyugtot.
Álljunk bosszút Arany Atyácskán!
Szomorítsuk meg az emberek életét, pusztítsuk Atyácska népét, ahogy csak tudjuk! S az óta, egyvégtében nyomorgat bennünket, embereket KALAMÓNA.
Tudjátok meg, mi vagyunk Arany Atyácska népe, kik a vízözönből a tutajon menekültünk.
Azért nyomorgat bennünket a sárkány, mert mi nem hallgattunk a szavára. Most már tudhatjátok, hogy miféle gyökér ez a KALAMÓNA. Bűvös ereje van. Ha valaki megtudná, hogy miben rejlik az ereje, akkor győzhetnénk csak le őkelmét.
A vízözön akkoriban, mindent összerombolt, de a világnak van még egy aranyos szeglete, ahol akkurát úgy van most is, ahogyan régen volt.
De, bíz én azt sajnos nem, tudom, hogy merre van az a szeglet.
 
Oldal tetejére