UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Vannak a függők között is rendes emberek. Szerintem kategorikusan nem jelenthetjük ki magunkról, hogy ilyenek, vagy olyanok vagyunk...
Tessék, most egy emészthető kinézetű testpáncélba öltöztem és kiraktam a fényképem. Azt csináltam, amit korábban leszóltam:

2014_12_21_ujvari_akos_kinek.PNG


Ráadásul még a vacsorához is ittam két pohár pezsgőt... :)

A láthatatlan páncél: http://kinek.tk/terbuborek.htm

respect-040.gif
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
B.Ú.É.K!
Az utóbbi hozzászólásokban a testpáncél szerepelt itt ilyen olyan formában.
Igyekeztem kitérni az elől, hogy megválaszoljam a fő kérdést, de most exclusive mégis kivételt teszek.
Mitől is véd meg a térkapuzás közben egy testpáncél?
Röviden attól, hogy elesünk, vagy leesünk.
Hogy miért?
Egy normál állású térkapu, ha a saját bolygónkon történő nyitásról beszélünk, amit az északi féltekén nyitunk meg és a föld ellenkező pontján, a déli féltekén van a kimenete, az hozzánk képest ott pont fejjel lefelé fog állni. Rendesen indulok, de 180°al elfordulva, fejjel lefelé érkezek meg.
Ha pedig ezek között a pontok között félúton van a kimenete, akkor pedig 90° -al oldalra el lesz fordulva. Tehát rendesen indulok, de oldalt dőlve érkezek meg.
Mindegyik esetében az eredő és a helyi gravitáció fel fog borítani, azaz el fogok esni a megérkezéskor.
Ha valaki nem szeretné magát megütni, akkor fejvédő, gerincvédő, vállvédő, könyökvédő, kesztyű, térdvédő és egy erősebb lábbeli mindenképp szükséges. Tehát ezért kell testpáncél annak, aki nem akarja összetörni magát.
Nagyobb távolságokra, a csillagok között is igaz, hogy a térkapu el lesz fordulva a kiindulási ponthoz képest.
Persze, lehet olyan helyre is nyitni, ahol a kiindulási pont gravitációs eredője megegyezik az érkezési pont gravitációs eredőjével.
Itt csak a különböző gravitációs erők okozhatnak némi zavart. Ilyenkor vagy megugrik valaki a túloldalon, vagy pedig elnehezülve a földre rogy.

Minden, a jövőbeni tudományos egyezés amit leírtam, jelenleg csak a véletlen sorozatok összejátszásának a műve és elhatárolódom azoktól a gyanúsítgatásoktól, hogy titokban, a tudományt megkerülve és a könyvekbe le nem írt módon esetenként tapasztalatokat gyűjtök a térkapukkal kapcsolatban. Egyébként is, mi az a térkapu?
:)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Múlt héten csütörtökön éjjel fél kettőkör történt velem:
Éjjel fél kettőkor kimentem a wc-re, és mikor majdnem elaludtam, kis szürkéket láttam belső látással. Monoton tehervonat dübörgése hallatszott. Akkor figyeltem fel rá jobban, mikor nem hagyta abba. Előttünk megy el a vonat, itt vannak a sínek. De ennyi idő alatt három nagy szerelvény is el szokott robogni. Ekkor érzetem, hogy vesztek a súlyomból, nem nehezedek a párnámra, sem az ágyra. Rádöbbentem, hogy a kisszürkék el akarnak rabolni. Jézust hívtam, de megint csak motyogás jött ki a számból. Ekkor gondolati úton erélyesen felkiáltotttam nekik, hogy: "Szabad akaratomból kimondom, nem megyek sehová!" Ekkor ez megszűnt, de egész délelőtt tapasztaltam a motoszkálásukat. Még macsaka nyüszögést is lehetett hallani, pedig már sajnos nincs macskánk. Bolhairó megölte a fiam kedvenc macsekját. Mondanom sem kell, hogy egyetlen percet sem mertem az eset után aludni. Négy évvel ezelőtt próbálkoztak utoljára, már azt hittem, hogy fel adták a kisérletezésüket, de sajnos tévedtem. De viszont beigazolódott, hogy Jézust híva meg lehet tőlük szabadulni.
Ma keddel éjjel szintén fél kettő táján ismét kimentem szokásomhoz híven a wc-re. Mikor visszafeküdtem, próbáltam elaludni, de nem tudtam, mert megnit hallottam a vonat zakatolását, és egy poszter méretű kisszürke fejet láttam belső látással, mivel most megint csukott szemmel próbátam vissza aludni. Tudtam, hogy újra próbálkoznak, ezért megint hívtam Jézust, hogy segítsen, mert a kisszürkék újra ittvannak. Ekkor eltűnt a lénynek a feje, de még hallottam a vonat zakatolást. Újra kijelentettem, hogy: "Szabad akaratomból kijelentem, hogy nem megyek sehová!" Ekkor elhalkult, és megszűnt a vonat zakatolás. Annak ellenére, hogy előttünk van a vasút, a hátsó szobába soha nem halltszik ennyire hangosan be, csak ha nagyon figyelek, akkor hallom. De ez más volt, nem igazi vonat zaj. Négy éve volt utoljára velük tapasztalatom, mikor ébren lebénítottak, és mikor Jézust hívtam segítségül engedett fel a bénultság. NAGYON FONTOS, HOGY A JÉZUS NEVÉNEK KIMONDÁSA, SEGÍTSÉGÜL HÍVÁSA MEGTÖRI A BÉNÍTÁSUKAT, ÉS ELVINNI SEM TUDNAK! Azt hittem, hogy a klimaxal befejeződik a hurcolásuk, de sajnos tévedtem, nem akarják abba hagyni. Nagyon rossz így aludni, hogy újra ugrásra készen kell lenni, hogy el ne vigyenek. Pedig minden a Teremtő által létrehozott lényre, lélekre érvényes, hogy csak a szabad akaratukból annak figyelembe vételével szabad bárkit is elvinni, megműteni, kísérletezi vele, kezelni, vagy bármit is csinálni. Ha az illető nem egyezik bele, tilos bármit is csinálni vele. Gondoltam, hogy megosztom veletek, hogy valóban igaz lehet, hogy a föld védőivel harcolna a kisszürkék, és igyekezek mindenkit bevonni a háborújukba. Akik nincsenek tudatában, hogy tiltakozhatnak ellene azt el is viszik, és harcolhat az ő oldalukon, a saját bolygón érdekei ellen. Én nem fognék fegyvert a parancsszavukra, bár megpróbálták, sikertelenül. Hiába is kísérleteznek, szabad akaratomból soha nem harcolok mellettük.
Ma nappal ráadásul meditációban láttam, hogy dinoszaurusz rex dinóra hasonlító sárkány értelmes emberszerű lény, kis szürke gömbölyű szemű, és macsska szemű, és csontváz emberek állnak készen, hogy harcba induljanak a földünkről az emberek letörlésére. A csontváz emberek olyan kinézetűek voltak, mint ahogy a kaszást szokták ábrázolni, csak vékony izom, és bőrréteg volt rajta. Mindegyik lény fajta valamennyire hasonlított a földi emberekre.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyilvános lett megint egy csomó UFO akta az USA irattáraiból 1969-ig:

http://projectbluebook.theblackvault.com/

Ezek között van egy érdekes észlelés Magyarországról, Oroszlányból is:

Lefordítottam:

1956 január.

Négy gyengén megvilágított tárgy lassan haladt nyugatról kelet felé, háromszög alakúak voltak, közepükből erős fény jött ki.
Becsült magasságuk 3000 méter volt.
Az objektumok mintha össze lettek volna kapcsolódva, a középpontjuk körül lassan körbe forogtak.
Nem volt zaj, nem volt kipufogó hang és nem volt kondenzcsík sem.
100%-os látási viszonyok voltak, nem volt felhő az égen, tiszta idő volt...

http://projectbluebook.theblackvault.com/documents/1950s/1956 01 7340166 Hungary/1956-01-7340166-Hungary.pdf
 
Utoljára módosítva:

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Múlt héten csütörtökön éjjel fél kettőkör történt velem:
Éjjel fél kettőkor kimentem a wc-re, és mikor majdnem elaludtam, kis szürkéket láttam belső látással. Monoton tehervonat dübörgése hallatszott. Akkor figyeltem fel rá jobban, mikor nem hagyta abba. Előttünk megy el a vonat, itt vannak a sínek. De ennyi idő alatt három nagy szerelvény is el szokott robogni. Ekkor érzetem, hogy vesztek a súlyomból, nem nehezedek a párnámra, sem az ágyra. Rádöbbentem, hogy a kisszürkék el akarnak rabolni. Jézust hívtam, de megint csak motyogás jött ki a számból. Ekkor gondolati úton erélyesen felkiáltotttam nekik, hogy: "Szabad akaratomból kimondom, nem megyek sehová!" Ekkor ez megszűnt, de egész délelőtt tapasztaltam a motoszkálásukat. Még macsaka nyüszögést is lehetett hallani, ...
...A csontváz emberek olyan kinézetűek voltak, mint ahogy a kaszást szokták ábrázolni, csak vékony izom, és bőrréteg volt rajta. Mindegyik lény fajta valamennyire hasonlított a földi emberekre.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.

A vatikán potenciális Angyaloknak nevezi a nálunk valóban (szürkék, vagy emberformát öltött szürlék képében) megjelenő földönkívülieket, akik távol tudtak maradni az eredendő bűntől, ezért megmaradtak Istennel egy közösségben és Őt szolgálják.
Ha láttad a múlt vasárnapi 2015.01.18. "Vidám vasárnap" című műsort az ATV műsorában
http://www.vidamvasarnap.hu/archivum/nemeth-sandor-2014-06-08-szent-szellem-szerepe-vilagban
(ez egy korábbi adás ismétlése volt), Németh Sándor egyenesen "Isten Szent Angyalainak" nevezte Őket (konkrétan az Ufókra mondta, de hozzátette, hogy az átvitt értelmében, tehát nem az azonosítatlan repülő tárgyról, hanem a földönkívüliekről beszélt) 2:03:00 -tól, de a vallási témák (Szentlélek) mellett beszélt az ember előtti földi civilizációkról is 2:41:00 -tól...

Nem ismerem a pontos körülményeket, amit átéltél..., de van egy véleményem:
Van egy amerikai ufókutató, aki azt vallja, hogy a földönkívüliek démonok, és Jézus, vagy az Isten emlegetése elűzi őket.
Hozzá kell tennem, hogy ha egy amerikai különös körülmények közé kerül, a "Fuck you" mellett az "Oh my God!", "Jesus!" felkiáltások váltakoznak folyamatosan a szókincsében... Aki erre azt vetíti, hogy Isten, vagy Jézus felé kell fordulni, ha eltérítenek valakit, arra azt kell hogy mondjam, ostobaság...
Mindennek oka van annak is, ha valaki gyötrelemként él meg egy ilyen találkozást, meg annak is, ha nem...
 
Utoljára módosítva:

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerinted ostobaság, szerintem meg nem az. Én azt tapasztaltam, hogy a kis szürkék inkább démoni lények, mint angyalok. Igaz, vannak bukott angyalok, az igaziak a fény angyalai. Énnekem ilyenekkel is volt már kapcsolatom, Zongorázhatni lehetne a különbséget. De hát legyen mindenkinek a saját hite szerint. Én inkább veszem fel a kapcsolatot az Ark rendszer angyalaival, az arkangyalokkal, mint ezekkel a szörnyű lényekkel.
Jézust híva, elveszítik az erejüket ezek a lények, de nem csak ezek. Volt másfajta élményben is részem. Kb. 17 évvel ezelőtt arra ébredtem, hogy valaki üvöltve kántálta, hogy: "Hare Krisna! Hare! Hare!" Soha semmilyen dolgom, kapcsolatom nem volt a Krisnásokkal. Úgy éreztem, hogy a felhők között lebegek, miközben ezt üvöltötte egy férfi hang, eksztázisban. Akkor is kijelentettem, hogy én Jézus fenhatósága alá tartozom. Ekkor néma csend lett, és én mint aki visszazuhant az ágyba, elhallt minden. Egyébként sem érdekel, hogy a vatikán mit tart újabban a kis szürkékről. Én soha nem voltam katolikus, nem tartozom a vatikán kötelékébe. Nekem épp elég az, amit már sokadszorra megtapasztaltam róluk. Ha neked angyalok, legyenek, nekem nem azok. Ha azok lennének, Jézus nem védett volna meg tőlük. Ahogy te is írod, már más-mások is megtapasztalta-ták, hogy Jézus megvéd tőlük.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
  • Tetszik
Reagált: XYK

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerinted ostobaság, szerintem meg nem az. Én azt tapasztaltam, hogy a kis szürkék inkább démoni lények, mint angyalok.
...
Nem kívánok belebonyolódni, meg konkrét véleményt sem mondani az esetedről, mert mint írtam, nem ismerem a körülményeket...
Nekem is volt olyan esetem még régebben, amikor eltérítés közben megkérdeztem Őket, hogy hisznek-e Istenben, amire félbemaradt az eltérítés...
Viszont a véleményemet tartom, miszerint:
Mindennek oka van annak is, ha valaki gyötrelemként él meg egy ilyen találkozást, meg annak is, ha nem...
A bukott angyalokkal kapcsolatban pedig megemlíteném, hogy nem kell eltéríteniük senkit sem, hiszen itt élnek mellettünk és akkor árthatnak, amikor akarnak. Napközben, a mindennapi életben, pusztán a létük árnyékával...
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
A vatikán potenciális Angyaloknak nevezi a nálunk valóban (szürkék, vagy emberformát öltött szürlék képében) megjelenő földönkívülieket, akik távol tudtak maradni az eredendő bűntől, ezért megmaradtak Istennel egy közösségben és Őt szolgálják.
Mar elnezest Kinek. Ez egy baromi veszelyes nezopont fuggetlenul attol hogy kinek a nezopontja.
Mi biztosit minket arra, hogy a Vatikan nincs a szurkek befolyasa alatt. Egyebkent is miota hiszunk a Vatikan kijelenteseiben?
Miert nem hiszunk azknak az tizezreknek a leirasaiban akiket a szurkek kinoztak akaratuk ellenere?
Es egyebkent is miert hinnenk neked?
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Mar elnezest Kinek. Ez egy baromi veszelyes nezopont fuggetlenul attol hogy kinek a nezopontja.
Mi biztosit minket arra, hogy a Vatikan nincs a szurkek befolyasa alatt. Egyebkent is miota hiszunk a Vatikan kijelenteseiben?
Miert nem hiszunk azknak az tizezreknek a leirasaiban akiket a szurkek kinoztak akaratuk ellenere?
Es egyebkent is miert hinnenk neked?

"Végignézve" a Vatikán által elkövetett, és napjainkban is folyamatban lévő dolgokat, azt nehezebb elképzelni, hogy az isteni eszmék "tiszta hirdetői"...

A Pápa választáskor "kis szürkék", vagy "nagy szürkék" tették tiszteletüket?



0

 
Utoljára módosítva:

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Mar elnezest Kinek. Ez egy baromi veszelyes nezopont fuggetlenul attol hogy kinek a nezopontja.
Mi biztosit minket arra, hogy a Vatikan nincs a szurkek befolyasa alatt. Egyebkent is miota hiszunk a Vatikan kijelenteseiben?
Miert nem hiszunk azknak az tizezreknek a leirasaiban akiket a szurkek kinoztak akaratuk ellenere?
Es egyebkent is miert hinnenk neked?

A legtöbb "eltérítettel" nem is történt semmi sem, csak sajnáltatni akarják magukat, hogy felhívják a környezetük figyelmét. Az meg sosem volt hír az embereknek, hogy valakit megöleltek az utcán, de az már sokkal inkább, hogy valakit megöltek az utcán. Ezért van a megkínzás...
Hazug, beteg emberek másolják egymás beszámolóit, hogy sajnáltassák magukat, vagy bekerüljenek a tévébe...
Innét jön a sok tízezer, akit megkínoztak. Egyébként miért is ne kínozhattak volna olyan embereket, akik gyalázatosan viselkednek embertársaikkal... Ki halt bele egy kínzásos találkozásba? Mind életben maradt, hogy utólag feszíthessen a kamu sztorijával, hogy megkínozták...
Nekem nem kell hinned, higgy a megkínzottaknak és sajnáld őket...
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
"Végignézve" a Vatikán által elkövetett, és napjainkban is folyamatban lévő dolgokat, azt nehezebb elképzelni, hogy az isteni eszmék "tiszta hirdetői"...

A Pápa választáskor "kis szürkék", vagy "nagy szürkék" tették tiszteletüket?

A Vatikán valóban követett és követ el olyan bűnöket, amik gyalázatosak.
Viszont ott is vannak rendes emberek. Ha jól emlékszem mindössze kettő vatikáni tisztviselő emelt szólt a földönkívüliek mellett, amit a többiek már nem kommentáltak, mert elgondolkodtak rajta, hogy ha tényleg Istentől valók, akkor a harag napján számonkérik őket...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A legtöbb "eltérítettel" nem is történt semmi sem, csak sajnáltatni akarják magukat, hogy felhívják a környezetük figyelmét. Az meg sosem volt hír az embereknek, hogy valakit megöleltek az utcán, de az már sokkal inkább, hogy valakit megöltek az utcán. Ezért van a megkínzás...
Hazug, beteg emberek másolják egymás beszámolóit, hogy sajnáltassák magukat, vagy bekerüljenek a tévébe...
Innét jön a sok tízezer, akit megkínoztak. Egyébként miért is ne kínozhattak volna olyan embereket, akik gyalázatosan viselkednek embertársaikkal... Ki halt bele egy kínzásos találkozásba? Mind életben maradt, hogy utólag feszíthessen a kamu sztorijával, hogy megkínozták...
Nekem nem kell hinned, higgy a megkínzottaknak és sajnáld őket...
Már megbocsáss Kinek!
De te honnan veszed a bátorságot, hogy kétségbe vondd a kisszürkék által elraboltak szavahietőségét? Ezzel az erővel én is kétségbe vonom a tiédet.
Én szabad akaratom semmibe vétele már 5 éves koromban elkezdődött, folyatódott a mai napig is, míg pár éve meg nem tapasztaltam, hogy ha Jézust hívjuk segítségül, akkor megszűnik a hatalmuk. Pedig akkor én még nem is tudtam az amerikai szervezetről, akik Istent, és Jézust híva segítségül megszabadultak a kínzatásuktól. Ha annyira járatos vagy ahogy mondod, írod a földökívüliekkel való kapcsoltban, akkor tudnod kellene, hogy mennyire furcsán tudnak nézni az emberre, ha ezirányú tapasztalataikat megpróbálják megosztani másokkal. Inkább elhallgatják, mint hogy elmondják másoknak. Nehogymár gyalázatosan tudtam volna már bánni bárkivel 5 évesen. Te ismersz mindenkit, hogy azt mered állítani, hogy minden elrabolt, megkínzott ember gyalázatosan bánik embertársaival, állatokkal? Te Isten lennél, hogy ilyen tágas ismeretekkel rendelkezel? Azok akik meg belehaltak, úgysem tudnak már reklamálni. Olvastam róla, hogy afrikában sok megcsonkított holtesteket találtak, olyan precízen voltak csonkolva, hogy csak sebész felszereléssel lehet. Nem hiszem, hogy a kórházak vonultak ki az őserdőbe, és kibelezték, és utána kidobták a hullákat.
Egyébként ahogy neked a Kinek nevet adták, nekem pont úgy adták a Kicsi Fecske neve, csak hogy én nem hódoltam be nekik, és nem vagyok hajlandó a katonájuk lenni, annak ellenére, hogy engem is felszólítottak rá........
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Utoljára módosítva:

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Már megbocsáss Kinek!
De te honnan veszed a bátorságot, hogy kétségbe vondd a kisszürkék által elraboltak szavahietőségét? Ezzel az erővel én is kétségbe vonom a tiédet.
Én szabad akaratom semmibe vétele már 5 éves koromban elkezdődött, folyatódott a mai napig is, míg pár éve meg nem tapasztaltam, hogy ha Jézust hívjuk segítségül, akkor megszűnik a hatalmuk. Pedig akkor én még nem is tudtam az amerikai szervezetről, akik Istent, és Jézust híva segítségül megszabadultak a kínzatásuktól. Ha annyira járatos vagy ahogy mondod, írod a földökívüliekkel való kapcsoltban, akkor tudnod kellene, hogy mennyire furcsán tudnak nézni az emberre, ha ezirányú tapasztalataikat megpróbálják megosztani másokkal. Inkább elhallgatják, mint hogy elmondják másoknak. Nehogymár gyalázatosan tudtam volna már bánni bárkivel 5 évesen. Te ismersz mindenkit, hogy azt mered állítani, hogy minden elrabolt, megkínzott ember gyalázatosan bánik embertársaival, állatokkal? Te Isten lennél, hogy ilyen tágas ismeretekkel rendelkezel? Azok akik meg belehaltak, úgysem tudnak már reklamálni. Olvastam róla, hogy afrikában sok megcsonkított holtesteket találtak, olyan precízen voltak csonkolva, hogy csak sebész felszereléssel lehet. Nem hiszem, hogy a kórházak vonultak ki az őserdőbe, és kibelezték, és utána kidobták a hullákat.
Egyébként ahogy neked a Kinek nevet adták, nekem pont úgy adták a Kicsi Fecske neve, csak hogy én nem hódoltam be nekik, és nem vagyok hajlandó a katonájuk lenni, annak ellenére, hogy engem is felszólítottak rá........
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.

Vond kétségbe a szavaimat, jogod van hozzá...
Érdekes, hogy pont Afrikában "valahol" beleztek ki embereket. Miért nem New York utcáin, vagy Budapesten? Azt nem tudom, hogy mi szüksége lenne egy földönkívülinek a belső szervekre, szerintem egy szervkereskedő banda nagyobb eséllyel indulhatna a pálmáért.
Olyat pedig nem mondtam, hogy "minden elrabolt, megkínzott ember gyalázatosan bánik embertársaival, állatokkal"...
Te kínoztál állatokat gyerekkorodban? Akarsz beszélni róla?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Vond kétségbe a szavaimat, jogod van hozzá...
Érdekes, hogy pont Afrikában "valahol" beleztek ki embereket. Miért nem New York utcáin, vagy Budapesten? Azt nem tudom, hogy mi szüksége lenne egy földönkívülinek a belső szervekre, szerintem egy szervkereskedő banda nagyobb eséllyel indulhatna a pálmáért.
Olyat pedig nem mondtam, hogy "minden elrabolt, megkínzott ember gyalázatosan bánik embertársaival, állatokkal"...
Te kínoztál állatokat gyerekkorodban? Akarsz beszélni róla?
Nézd Kinek!
Én soha nem kínoztam sem állatot, sem embert, soha fegyvert nem fogtam a kezembe. De te beszélhetsz róla a magad tapasztalatából, ha akarsz. Nem én hoztam fel ezt a témát, te forcírozod...
Egyébként láttam már képeket, videót is az interneten Budapesti lányok kivégzéséről, átvágták a torkukat. Rémálmaim vannak azóta, hogy ezt láttam. Igaz, hogy csak a képet, mivel a videót megnézni sem bírtam. Hogy New York utcáin mi történik, azt én honnan tudhatnám? Én magyarországon élek. Ami az interneten fent van onnan, az sem szívderítő olvasmány-látvány... Te csak védd ezeket a lényeket, a te magánügyed, én nem fogom. Megesküdtem magamnak, hogy bármi is történik, bármilyen infóhoz jutok, azt a világ elé tárom, mivel a mi Földanyánk, és rajta élő igazi emlős földi emberek megérdemlik, hogy tudjanak róla.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére