A kokain és a múmiák

Published by Istefan in the blog Istefan blogja. Megtekintés: 1545

Mivel egyelőre nyitott a kérdés, hogy miként juthattak az egyiptomiak kokainhoz, mielőtt Kolumbusz felfedezte volna Amerikát, és se tudományos, se logikus magyarázatot nem talált rá senki, gondoltam megpróbálkozok én egy nem tudományos, de majdnem logikus magyarázattal.

Mielőtt belevágnék megemlítem mindazoknak, akik felszippantanának egy kis kokót, hogy ezt csakis a Dél Amerikában honos kokacserje leveléből lehet előállítani, ezért a dilemma, hogy az egyiptomi múmiákban felfedezett kokain, mily úton-módon kerülhetett be azok szervezetébe.

Megpróbáltak erre már mindenféle magyarázatot adni, de egyelőre egyik se állja meg a helyét, ezért maradt e probléma a megmagyarázhatatlan tények kategóriájában.

Nos, hadd süssek el én is egy magyarázatot, ártani úgysem ártok vele senkinek, még kokainbogarat se lehet tőle kapni, ami egyébként teljesen ártalmatlan, hiszen csak illúzió!:D

Kezdeném talán azzal, hogy mindenféle magyarázattal próbálkoztak, miközben megfeledkeztek a legkézenfekvőbbről, ami ott volt pedig kézügyben, éspedig az a meg nem magyarázott esemény, ahogyan a sumerok megjelentek a környéken.

Sumeroknak nevezték el őket, de csak utólag, mert senkinek gőze sincs a mai napig se, hogy honnan jöttek, és hova tűntek,(a megjelenés szinte rólunk is állítható, az eltűnés hála Istennek egyelőre nem) nyelvük izolált nyelv, (e szempontból rokon a magyarral) ők rakták le a civilizáció alapkövét azokon a tájakon. (őseink is raktak le néhány kövecskét európai tájakon)

A lényeg az, hogy megjelenésükkel jelent meg az írás és az államiság Mezopotámiában, és több mint valószínű ekkor szippantottak először kokaint a múmiák, akik természetesen akkor nem voltak múmiák, ha szipákolni tudtak.:D

Emiatt bukott orra az elmélet, mely úgy magyarázta volna a kokain jelenlétét, hogy utólag szórták rájuk, esetleg kilyukadt a zacskó amelyikben a múmia mellé rejtett kábítószert csempészték az új kor múmiákkal bizniszező üzletemberei.

Nem kérem szépen, a kutatócsoport bebizonyította, hogy a múmia zsenge korában saját jószántából kokózott, csak annyi, hogy szalmaszálon szívta magába a porocskát, mert se műanyag szipóka se papírpénz nem létezett időszámításunkelőttegyik évezredben sem. Ez tény, mint az is, hogy a sumerek megjelenése előtti korból egyetlen egyiptomi múmiában sem találtak kokainmaradványt!

Semmi kétség tehát, hogy a sumerek szerezték be ezt Dél Amerikából, ami szerintem nem is olyan nagy ügy, hiszen Attila is képes volt Rómáig lovagolni annak idején egy kis őrölt borsért.

Az az elmélet elúszott az óceán hullámain, mely szerint az egyiptomi bennszülöttek átruccantak volna Amerikába kis lélekvesztőiken néhány kilogramm porocskáért, hiszen ez annyira elképzelhető se lehetett akkortájt mint ma egy Szíriusz B-re tervezett kiruccanás. Ezért az én elméletem egyelőre marad, és nem úszkál sehova mert csak repülni tud.:hurra:

Ugyanis egy ilyen kirándulás gondolatához kapcsolódna magyarázatom, arra a feltételezésre alapozva, hogy mind a sumereket, mind minket magyarokat állítólag valahonnan a Szíriusz környékéről származtatták ide. Azaz tulajdonképpen ősmagyarok voltak a sumerek, (csak nem hozzáértők nevezték el őket) és ha ide tudtak röppenni, akkor nem jelenthetett nekik komolyabb gondot, átrepülni egy óceánt.

Félreértés ne essék, nem kábítószer csempészek voltak, hanem kimondottan orvosi használatra szánták, helyi érzéstelenítésre, mielőtt valakinek buzogánnyal a fogát kiverték. Kábítószernek ott volt az ópium, kár lett volna akkora utat megtenni emiatt.

De nem is a köznép, hanem az Annunakik voltak, akik a kokaint fuvarozták, csakis nekik lehetett erre lehetőségük, lévén, hogy ők voltak szerintem azok, akik jobbra balra röpdöstek szárnyas madaraikon, akarom mondani űrhajóikon, és segítettek sokfelé a civilizációk kialakulásában a Földön.

Az Annunakik nem istenek voltak, csak egy kicsit fejlettebb technikával rendelkeztek, ezért minden szíriuszi és földi lény felnézett rájuk, ugyanis elég magasan röpködtek, és ritkán ereszkedtek le a nép közé.

Amolyan éretlen barack féleségek voltak, és úgy gondolták, hogy a helyi érzéstelenítő, meg a könnyű drog nem annyira káros az egészségre, mint a komolyabbak, csak bambulni lehet tőlük, ezért adagolták volna ezt a jó népnek.

Gondolom bizonyára a melegebb éghajlat miatt kedvelték Afrikát és Dél Amerikát, mert a Nagy Kutya legfényesebb csillagának a Szíriusznak felszíni hőmérséklete tízezer Kelvin fok körül van, feltételezhető hát, hogy a Szíriusz B-n örök nyár uralkodik.

Ezért jelentek meg az első civilizációk melegebb vidékeken, mert az Annunakik nem bírták a hideget, és azért tűntek el e civilizációk mert nem csak a múmiák, hanem a sumerek, maják, stb. rászoktak a kokóra, és megkapták mellékhatásként a kokainbogarat, ami úgy bizsereg az ember bőre alatt, hogy kifutna a világból. (Ajánlatos hát vigyázni a drog szipákolással, mert tévedni bárki tévedhet, még az is aki Annunakinak képzeli magát!)

Futottak is ki merre látott, a maják neki a mocsárnak, a sumer-magyarok szerteszét a sivatagokba. Azok akik az Ural felé húzták el a csíkot szerencsések voltak, mert nem jutottak több kokainhoz, és kijózanodva megmaradtak, a többiek sajnos eltűntek, senki nem tudja merre.

Meglehet az Annunakik felpakolták őket, és visszavitték ezeket egy kis elvonókúrára, (az Ural felé igyekvőket nem követték a hideg miatt)de az is lehet, hogy csak a mocsár és a sivatag nyelte el őket.
Egyébként most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miként szerezték be az egyiptomiak hajdanán a kokaint, és ez lenne egy lehetséges magyarázat, azaz , hogy idegen lények voltak a szállítók, és kár itt a földön keresgélni a magyarázatot.

Igaz van elméletemnek egy megtámadható pontja, mert ha találnak egy olyan múmiát, aki a sumerek megjelenése előtt már kokóhoz jutott, akkor bizony úgy szertefoszolhat mint Lenin álmai a kommunizmusról.

Mert például, ha egy kilencezer éves dél amerikai múmiában találnak, attól még vígan fütyörészhetek semmi gondom, hiszen magyarázatom akkor is lábon marad, csak egy ennyi idős egyiptomi vénségben ne találjanak, mert akkor sajnos várni kell míg megfejtik a Voynich kódex titkát, ami talán magyarázatot ad erre a kokainos históriára is.
Habár ki tudja? Hiszen megtörténhet, hogy nem három-négyezer éve jelentek meg magyar őseim, hanem tízezer, akkor meg nem csak fütyörészhetek, hanem a Lehel kürtjét is megfújhatom örömömben, mert senki többé meg nem cáfolhatja elméletem.:dr_31:
Hozzászólnál? Jelentkezz be...