Mutánsok, vagy emberek

Published by Istefan in the blog Istefan blogja. Megtekintés: 837

Ha mutánsról hall az ember, azonnal szétszaladnak gondolatai, és több szemű, vagy több kezű, vagy mit tudom én milyen idétlen filmfigurát képzel maga elé, melyek elterelik figyelmét a „valódi” mutánsokról.

Mert egy elmélet szerint, az igazi mutánsoknak ember formájuk van, idegen lények voltak valamikor, osztán sikerült nekik emberré válni és elvegyülve a tömegben, most itt élnek közöttünk. De nehezen lehet ám felfedezni őket! Mert nagyon apró jelek, vagy jegyek különböztetik meg őket a hiteles, eredeti „hombre”-tól.

Már végig se bírtam olvasni, eme szaladgálását az észnek, hanem gyorsan tapogatózni kezdtem a sötétben, végigtapogatva a legközelebbi lényt, hadd bizonyosodjak meg róla, hogy ember-é az asszony, vagy csak némber, mert véletlenül épp ő volt a kezem ügyében.

Végigtapogattam hát minden részét, megszámolva rejtett és nem rejtett testrészeit, nem feledkezve meg, a bimbók számát ellenőrizni, mert eszembe jutott, hogy láttam valamelyik filmen olyan mutáns hölgyfélét, akit három bimbóval áldott meg a mutáció.

No, de hálaistennek csak egy-egy jutott mindenik kezemre, – nehogy valaki azt gondolja, hogy három kezem van, mert én nem vagyok mutáns!- el is szórakoztam velük egy darabig, miközben ugyebár az jutott eszembe, hogy nem ártana ellenőrizni azt is, amiből egyel több van neki, mint nekem, mégis hiánynak számít.

Akinek elvágódna az esze ezen, annak elárulom, hogy a likak számára gondoltam.

Gondolni gondoltam, csak nem tudtam eldönteni, miként keresgéljek feltűnés nélkül, mert nem szerettem volna, ha gyanút fog az oldalam bordája, hogy mutációi után tapogatózok és nem egyéb után.

Mivel nem akartam kezeim közül kiszalasztani, a megmarkolt bizonyítékokat, muszáj volt más tapintószervet használjak, mire aztán újból és ismételten felfedeztem a mennyországot és környékét, nem tapasztalva semmi gyanús elváltozást.

Véletlenül se Amerikát fedeztem fel – innen származik ugyanis e mutáns elmélet- csak a megszokott hazai tájban gyönyörködtem, mely igaz mindig rejteget egy kis újdonságot, de szerencsére mindeddig nem vettem észre rajta ijesztő változást.

Igaz, azok akik ennek az elméletnek a hívei azt állítják, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni az igazi embert a mutánstól. Annyira jól sikerültek ezek, az emberbőrbe bújt valakik, hogy ilyen magamfajta átlagember soha a büdös életben nem jön rá az igazságra.

Ezt már csak másnap tudtam meg, mert az éjjeli bimbós játék annyira elbágyasztott, hogy utána úgy elaludtam, mint egy bunkóval fejbe kólintott barlangi ősember.

A lényeg tehát:-ha valaki kíváncsi arra, hogy emberek, avagy emberszabású idegenlégiósok körében tengeti életét, az hívja az erre szakosodott céget, ahol igazi profik elvégzik helyette ezt a titkos manővert, igaz egyelőre csak az USA-ban van rá lehetőség.

Mert, ez Amerika gyerekek, a hiszékeny emberek hazája, a szolgáltatások bölcsődéje, hiszen itt a szolgáltatók bármit elvégeznek az ember helyett, még ha mutáns is.

Nem kell már ezután az asszonyt se matarássza esténként, csak telefonál egyet, és máris erre szakosodott diplomás szakik macerálják helyette, keresgélvén rajta a titkos jegyeket.

Végül aztán egy csinos kis összeg ellenében elárulják, oldalából tépetett-e az oldalbordája, vagy extragalaktikus jövevény faroknyúlványából származik.

Én is amondó vagyok, hogy még annak is, aki holtbiztos a dolgában megér pár ezer dollárt egy ilyesfajta bizonyítás.

Hiszen holtbiztosabban fogja tudni azt, amit azelőtt csak holtbiztosan tudott!
imrucika és Szedaj kedveli ezt.
  • imrucika
  • Istefan
Hozzászólnál? Jelentkezz be...