Sötétben, minden tehén fekete...

Published by Georgina Bojana in the blog Georgina Bojana blogja. Megtekintés: 301

A kávézó teraszán póker arccal forgattam újságom lapjait. Kissé zavarban vagyok, férfi prostival - eddig még - soha nem készítettem riportot.
Asztalom mellett magas, kisportolt férfi áll meg. Bemutatkozik, s igen, rá vártam. S, ahogyan a szürkéskék szemekbe nézek, no igen, meg kell kapaszkodnom. Az a kisfiús pajkosság a tekintetében? No, no, no... Intem "csendre" magamat...
Rendelünk. A pincér legnagyobb meglepetésére riportalanyom kívánsága:
- Pezsgő!
- Délután háromkor pezsgőzünk? Meglep egy kissé...

- Nem az óra szerint vagyok szomjas a pezsgőre, s ezért nem is érdekel.
- Tudom, most mindenféle tisztelet köröket kellene lejárnom, de nem teszem. A közepébe vágok a dolgoknak, mikor szántad rá magad arra, hogy eladjad a szerelmi tehetséged?
- Amikor végleg beláttam, nincs más kiutam. Nem tudok másképpen pénzt szerezni. Volt egy fiatalkori ballépésem, s emiatt - jó darabig - nem kapok erkölcsi bizonyítványt. Leérettségiztem, de ez nem elég. Tiszta, normális, jó helyre nem tudok elhelyezkedni. Az alja munkát pedig utálom, mert nem erre születtem.
- Nocsak?
- Tallóztam, mindenféle hirdetési felületen, s ráakadtam egy telefonszámra, címre. Beindult a dolog. Elfoglalt, csinos, de magányos üzletasszonyokat kísérgettem tárgyalásra, vacsorára, netán színházba, esetleg táncolni. Mindig is adtam az öltözködésemre, a harmóniára, a cipőim tisztaságára, a megjelenésemre.
- A kulturált viselkedésed és megjelenésed miatt, biztosan nem voltak gondjaid, mármint, hogy nem akadt volna megrendelőd?
[​IMG]

- Eltaláltad. Kézről-kézre adtak a szépasszonyok. Soha nem vagyok tolakodó és rámenős. A titkom, hogy engedem magam meghódítani, becserkészni. Tudod, ez nagyon kell egy nőnek, a hódítás sikere.
A beszéltetés a másik dolog. Általában azt a fodrászt, kozmetikust, orvost, masszőrt szeretik, akinek elmondhatják bajaikat, örömeiket, vélt vagy valós problémáikat. Még gondolkodnom sem kell, hogy mit ígérjek: csillagot, netán egy heves éjszakát? Csak hallgatnom kell. Mármint a "megrendelőt", s hallgatni nagyon megtanultam, mármint az üzlet érdekében.
- Igen, igen. Ez a megoldás ismerős. De tovább, hogyan sikerült a prosti szintjére "emelned" magad?
- Tévedsz, ha azt hiszed könnyű volt. Keményen megdolgoztam érte. Ajándéka az életnek, ha úgy pattansz ki egy szépasszony mellől az ágyból, ha látod, no ez egy jó kör volt.

Amikor az első "túlóránál" búsásan megfizették az általam nyújtott szolgáltatást, örömet, amikor az első arany karkötőt rácsatolták a csuklómra... Akkor kattant be valami nálam. Hát így is lehet? Lelkiismeret furdalásom egy szál sem, hiszen szolgáltatok. Meghallgatást, gyengédséget, szexet adok.
A baj akkor kezdődött, amikor idősebb barátnő, nagynéni is meg akart kóstolni. Ne kelljen ragoznom, ez milyen nehezen ment, - eleinte. Mert később rájöttem a dolog mikéntjére: szinte semmi fény, s lehetőleg egy szebbre, egy jobbra, szexisebbre kell gondolnom.
- S, ha a pénzre koncentrálnál?
- Rossz a tanács. A nőre kell figyelni. Mindegy, hogy fiatal, idősebb, szép vagy csúnya. A megoldás - rossz esetben? - a sötétség.

- S, ha a megrendelőd szép, formás, fiatal és izgató?
- Teli a lámpafény! Mert azért úgy az igazi, az a csodás!
[​IMG]

RixavanDerMaat és Beka Holt kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...