Szkeptikusok (kételkedők) topikja 2.

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Drága online családom, szomszédok, szeretteim.

Álommanó eljött értem, hogy szebbnél szebb álmokat hozzon, és rámszórhassa álomporát, amit magával hozott. Nem várakoztathatom meg, így megyek, elfogadom amit ajándékul hozott, adok neki is két puszit, és álomraszenderülök, de előtte még nektek sok-sok kiss-t küldök.

Szép estét nektek! kiss

Jó éjt családunk ifjú költője.
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága online családom, szomszédok, szeretteim.

Álommanó eljött értem, hogy szebbnél szebb álmokat hozzon, és rámszórhassa álomporát, amit magával hozott. Nem várakoztathatom meg, így megyek, elfogadom amit ajándékul hozott, adok neki is két puszit, és álomraszenderülök, de előtte még nektek sok-sok kiss-t küldök.

Szép estét nektek! kiss

szép álmokat Mayácska:)kiss
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
az egy elkóborolt téves file volt, amit töröltem is rögtön, ahogy rájöttem...az újat töltsd le, az egy zip file, benne van az egész film, ha kibontod...
kellemes időtöltést kívánok:p

Még egyszer köszi,de ezt sem tudom megnyitni,pedíg van hozzá lejátszó program és még sem indul el.Mit csinálok rosszul?
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudnátok nekem segíteni? olyan szakácskönyveket keresek, elsősorban ebook-ot, amelyek segítenének nekem az egészséges főzésben, recepteknek is örülnék: hajdina, köles, rozs, lenmag, kamut, quinoa, és társaihoz. Van egy nagyi és.... c szakácskönyvem, de ebben nincs túl sok ötlet.
kiss nektek
Sziasztok, szép jó estét kilányok! (kislányok)

Anamaya épp ma akartam felrakni a receptes fórumba egy receptet még a vegetáríus korszakomból.
Most ide írom neked és a többieknek.

Kölesfasírozott

Hozzávalók:
1 fej reszelt vöröshagyma
1-2 sárgarépa lereszelve
1/2 fej reszelt zeller
1 csokor apróra vágott petrezselyem
teljes kiőrlésű búzal liszt, vagy zabpehely
1-2 gerezd áttört fokhagyma
majoranna vagy kakukfű
szerecsendió
4-5 csésze főtt köles

A kihült kölest összekeverem az előzőleg olajon megpirított zöldségekkel és annyi búzalisztel vagy zabpehelyel, hogy puha masszát kapjak.
Izlés szerint fűszerezem, majd golyokat vagy kis hengert esetleg fasirt formázok belőle,és olajban kisütöm.
Látom mentél ajcsiba. Szép álmokat jó éjszakát neked Anamaya! Egy kicsit elkéstem a receptel.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó reggelt!
Anamaya, nekem is vannak köles és hajdina receptkjeim, majd igyekszem még ma feltenni, de Anna felébredt.. és holnap utazunk..
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
csodás napocskát mindenkinek:)
Habcsók nagyon szépek a képeid, csak nem ott voltál?
nekem holnap jön haza a lányom Írországból 2 hétre, már nagyon várom:)

egy kis érdekesség mára:



AZ OROSZLÁN KAPU

Augusztus 8-án egy rendkívüli kedvező idő nyílik, átjutni egy másik csillagkapun a Felgyorsult Ébredés Kapuján, a 8:8-as Oroszlán kapun, amely belül, sejtszintű emlékezést hoz minden létezőnek.
A sejtszintű emlékezés, kristálykódokat tárol, tetrehedron (3 oldalú piramis : tetraéder: szerk) formájában, melyeket a DNS mindenegyes csavarulatának codonja (bázishármasok, avagy univerzális, genetikai kódok) tartalmaz, melyek ott vannak a test minden sejtjében, ugyanúgy az Univerzum minden sejtjében is.

Régi időktől fogva az „EMLÉKFELJEGYZÉSEK” mélyen rejtve voltak a Föld testében és rétegeiben, ahogy lent úgy fent is a szent helyeken. Az Anya Mátrix ezen belső élet kódjait, így a az Egyiptomi Nagy Piramis, a Szfixkszel, a Csillag Őrrel együtt óvta meg. A Szent Geometria kódjainak ismeretén keresztül volt lehetőség a belépésre.
Az Idők kezdetétől fogva, időről-időre hordoztuk magunkba ezt a sejtszintű tudatosságunkat, a szent helyekről, melyek közvetlenül kapcsolódtak a Naprendszerünkhöz.
Csak az anyagi rezgésünk finomabbra váltásának törekvésével kaphatjuk meg ezeket a szakrális energiákat, a Földi utunk emlékezésein keresztül, a szíven keresztül. Minden spirituális eszköz, meditáció, és akár az OM vibrálása, nem hoz sikert önmagában, terméketlen, kivéve, ha a szívünkön keresztül kapcsolatban vagyunk önmagunkkal.

Az Univerzum tudata óta, természetünkben kitartók vagyunk, olyan elkötelezettséggel, hogy kozmikus vágyaink akár a nyilak jelzik utjainkat, melyekből számos csillag sarjad ki.
A csillagkaput az emberiség mérhetetlen szeretete, mindenfajta erőkifejtés nélkül, automatikusan hozhatja működésbe.


A KAPUT ALKOTÓ ÉGI OBJEKTUMOK

A következő csillagok (szteláris objektumok), amelyek elvezetnek bennünket az emelkedő folyosókon a 8:8-as OROSZLÁN KAPUN.

ALHENA (Gamma-Gemini, Ikrek csillagkép, A Fényességes, Fiastyúk Pásztor, Achilleusz ina, Pollux lába, Magor sarkantyúja : a szerk.)

ROSETTA NEBULA (Rosetta Csillagköd, Lyra/Lant csillagkép, NGC 2237, 2244 Béta- Monoceros: a szerk)

OH471 KVAZÁR ( Auriga- Szekeres csillagkép)

ALHENA: egy útjelző, arra ösztönöz bennünket, hogy a magasabb énünk szellemi igazságát szándékozzuk. Fordulópontot jelez, hogy kiteljesítsük és kinyilvánítsuk azt, hogy hagyjuk el korlátjainkat. Az Alhena energetikailag egy különleges geometriai biztosítékot teremt, amely beállítja a csillagmagok kommunikációs összekapcsolódását. Ez a csillag, átalakulásunkat követeli meg tőlünk. Megkér minket, hogy testesítsük meg saját igazságunk szerinti galaktikus fény átkódolásunkat. Ezt jelentsük ki a felébredés kinyilatkoztatásként, a belső szunnyadó kódoknak.

ROSETTE NEBULA/CSILLAGKÖD egy erőteljesen lüktető mágneses mező, amellyel kiterjedhetünk ismeretlen dimenziók éterikus sebességével. Ez egy adóállomás energiájaként terjed ki minden vastartalmú és mágneses szubsztanciába a Földön. A csillagködből az emberiség befoghatja ennek az energiának a kisugárzását, amely molekuláris keringéssel befolyásolja bennünk a vér áramlását. A Csillagköd házai, hatalmas raktárai a galaktikus információknak, amelyek a véren keresztül tükröződve, rendelkezésére állnak az emberiségnek. Erőteljes változásokat képez, melyeket majd sokan felhasználhatnak, és megengedi a megnyilatkozásaink szerint szétáradni, megkönnyítve bennünk a negatív események hatásait és lehetőségeit.

A QOH471 KVAZÁR: A Lélek küldetését és céljait vetíti ki a lehető legkülönbözőbb meglátásokba és mágikus utazásainkba. Mozgósítja és ösztönzi, darabokban lévő részeinket, a morfogenetikus mezőbe egyesülni. Ez által, hatalmasra növekedhetünk, és meglepetésszerű fordulatokat tapasztalhatunk a történéseinkben. A Kvazár, a Tudatosság Körének, a távoli galaktikus házak multi-speciális kiáradásainak jelzése.

Ezek a csillagcsoportosulások, összekapcsolnak, és dimenziókon keresztül szivárognak keresztül, ellátva bennünk rendkívüli lehetőségekkel, de nemcsak a sejtjeink darabkáinak tudatosságával.

AUGUSZTUS 8. Egy Természetes Kapu. Semmi rémisztő, taszító, félelmet keltő nincsen benne. Csak a Fény alvó kódjainak egy természetes letöltődése az angyali partokról. Olyan helyre emel bennünket, ahol láthatjuk az eljövendő fényesség pompáját. Augusztus 8.-án fejezzük ki és erősítsük meg szándékainkat, szilárd elhatározással. Ekkor ki fog áradni az ősi Nílus és megtermékenyíti lelked az ÚJ (IDŐK) Táplálékával, amely a fejlődésünkhöz szükséges. Ekkor megláthatjuk, az addig a fátyol mögött rejtőző ÚJ-at, ahogy az valójában létezik, minden űrben, időben és testben. Óz Földje végül a mi saját valóságunkká, válik.
Az Idő felgyorsul augusztusban, és az Idő Mátrixa felemel ismeretlen területekre.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
HÚÚÚÚ tényleg!! Én meg ittvagyok!
Na mindegy este ismétlik és a kölest akarom feltenni..
Ezek fasirt helyett vannak
Csatolás megtekintése 183852

A köles közül nekem az jött be hogy megcsinálom úgy mint a rizst, de sok zöldséggel, borsó-répa, kukorica.és vegetát, borsot és kurkumát teszek hozzá, gyönyörű aranysárga szinű lesz és nekem izlik.. páromnak száraz..
bevallom mást még nem csináltam egyszer a fasirtot kipróbáltam az is izlett.
Hajdina pörkölttel elmegy.. nekem erős az ize.. kolléganőmnek az izlett jobban a kettő közül.. kicsit pörkölni kell hogy azt a jellegzetes illatát kicsit elveszitse.
 
Oldal tetejére