Mindennapi Bosszúságaink !!!

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.


A
téma indításával az a célom, hogy kibeszélhessük azokat a kis mindennapi bosszantó hibákat , bosszantó hülyeségeket ami körülveszi hétköznapjainkat. Elmondhassuk netán képpel is ilusztrálhassuk azokat .


Kezdeti példaként álljon itt egy kis magyar valóság, az ÍGY DOLGOZUNK MI címet is viselhetné.

lepotty.JPG
igykell2.JPG


A panel plusz magyar csodái, az önmagától leválló szigetelés , és a farmeranyag módra előre koptatott habanyag.
No és még egy elmaradhatatlan kellék,a szemetelés. Tévedés ne essék az itt szétszórt anyagok mind-mind veszélyes hulladéknak minősülnek, amit az országban egy helyen lehet csak megsemmisíteni. ( A vállalkozó bevallása szerint )
Egy kérdés merül fel csupán . Ez lenne az a hely ?? Beseperve a házak eldugött zugai közé ???
No és a szétszórt üveg ajtók és ablakok netán arra szolgálnak, hogy a kamaszok célbadobást gyakoroljanak ?​

hatsoresz2.JPG
ablakok.JPG

További részletek a http://panelplusz.freeweb.hu/ oldalon ( gyermekem gondozásában ;) )​


Kedves fórumtársak remélem ezzel sikerült megadni a kellő muníciót a folytatáshoz.
Dohogjunk együtt hátha csökken ezzel is az emberi ostobaság okozta stressz és bennünk okozott kár. Ha-már megakadályozni nem tudjuk, legalább osszuk meg másokkal,
 

Abigel573

Állandó Tag
Állandó Tag
Dohoghatunk éppenséggel, bár nem hiszem, hogy az "érintettek" olvasnák a topikot, azt meg pláne nem, hogy mélyen magukba fordulnának, és ezután minden tejjel és mézzel folyó kánaánná válna.
Engem picit az emberi egó, az önkritika teljes hiánya és az a vak fanatizmus zavar, amiből pár percnyi bemutatót kaptam a Megasztár4 válogatása kapcsán, amikor kíváncsiságból odakapcsoltam.
Azt hihetné a felületes szemlélő, hogy a hárommillió megasztár országává lettünk.
A kedves "megasztár-jelölt", aki híjával van mindennek, amit kellem és kecs területén minimális igényként is elvárna a gyanútlan néző, kiskorú, de felnőtt méretű kétszeresen is, ráadásként megfejeli mindezt botfüllel és macskanyávogással, majd két sor után diadalmasan körülnéz: Na, mit szóltok? Kell ennél több? (Talán többi sort elfelejtette, ki tudja...:confused:)
Mikor aztán a válogató zsűrije elnéző mosollyal kitessékeli, mondván: Esetleg majd legközelebb... - dühödten síránkozó arccal borul jó anyja kebelére: Az a szemét zsűri, nem vagyok elég jó nekik! Pedig a fürdőszobában milyen jól ment!
Kell ez nekünk?:confused: Ez kell nekünk?:confused: Ez kell nekünk!:rolleyes:
Hiszen ha két millió néző nem csámcsogna ezen a szörnyűségen, és nem küldözné sms-ek százezreit, már régen oda került volna ez a műsor, ahová való. A kukába.
 
S

svarc

Vendég
... ahol gyalulnak hullik a forgács !
a szülőszobán sem az a poén hogy fo...sa össze magát a kismama...
szép lesz a ház és gyönyörű a gyermek...csak egy kis türelem
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Mátészalkán butik kirakatára ez van kiírva:
Eladót felveszek.Csak M, L méretű hölgy jöhet szóba.

Nincs hozzáfűznivalóm.
Szeretettel:Swen
 

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
Önbizalom! Önbizalom?

Önbizalom! Önbizalom?

" Az önbizalom belső erőnk legfőbb alapja, mely az önismereten is alapszik.
Egészséges önbizalomra mindenkinek szüksége van."
-
Most-már csupán az a kérdés, hogy az önismeret vajon min alapszik??
1 önkritikán ?
2. önimádaton ?
Egy azonban bizonyos ! Az önkritika hiánya mások számára mindenkor a legjobb szórakozást jelentheti !
JÓ MULATÁST !:-D:-D​

:lol: "SZÍV NEM TUNNYA KIMONDANI... SZÁJ NEM TUNNYA KIMONDANI ..." :lol:
 

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
... ez is panelprogram, vagy csak Mátészalkán értik félre a topicot ?

A topic címe MINDENNAPI BOSSZÚSÁGAINK nem kimondottan a panel plusz programról szól, csupán a kezdőlökés volt azon visszásságok bemutatása, hogyan is EU a magyar EU program.
Természetesen én is bosszantónak találom ha M és L méretben vesznek fel hölgyeket. Még bosszantóbb ha gőzöm sincs mi is az M és az L :D Legalább képem lenne rúla. ( méter / liter ? )
Ilyenkor kéne nőből lennem :-D:-D:-D Én már a zoknim méreténél elbuknék, mert amit nemtudok azt nem tudom.
KLIKK A KÉPRE !

 

Exygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a legszörnyűbb, hogy az idős nénik felszállnak a diákbuszokra hajnalok hajnalán, hogy beutazzanak a Tescoba a 10 fttal olcsóbb kenyérért. Az ember udvarias akar lenni, "Nem tetszik leülni?". Mondja, hogy nem, aztán elkezd arról rizsázni a mellette állónak, hogy milyen tiszteletlen meg buta a mai fiatalság. A másik kedvencem, mikor jönnek haza hatalmas szatyrokkal, és úgy gyomorszájon vágnak, hogy nem kapok levegőt^^ És még az idős emberek szelídek^^
 

bave

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel én sokat vezetek, majd minden nap találkozom olyan közlekedési szituációval, amikor autós társaink igencsak udvariatlanul, sőt agresszíven viselkednek. Kár, hogy ez nagyonis jellemző...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
bocs nem az a bosszanto h nem tud, (én sem) még az sem h erre a héten jöttél rá hanem.... h neked kellet rájönni :)
 

ryoss

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vettek fel egy munkahelyre azzal a kifogással,hogy túl jól nézek ki...Hát elég gyenge kifogás volt.
 

nemazakinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden nap busszal járok. Gyűlölöm a tömegközlekedést... :/ Mindenki tolakodik és lökdös. Télen még elviselhető, de nyáron felszállni egy fülledt és büdös buszra, hát köszi nem... :[ Séta, séta és séta.
 

auriga

Állandó Tag
Állandó Tag
A mai gyerekek közül is van 1-2 jómadár gondoljunk csak a tanárverésekre vagy az iskolai verekedésre. Nekem ált. isk koromban még sorba is kellett állni az ajtó előtt. Ma meg ha a tanár ránéz a diákra már megverik.
 

Krisztina13

Állandó Tag
Állandó Tag
Tömegközlekedés: BKV, MÁV
És amikor középkorú "úriember" gyereket, öreget, nőket félrelökve maga elöl törtet előre, hogy a menetiránnyal szemben, ülve olvashassa reggelente a sportújságját.
 

Munyii

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon bosszantó tud lenni a tömegközlekedéseken lévő tumultus. A buta emberek, a dugók, a késé, a rohanás, és amikor úgy ébredek,hogy egész nap kétbalkezes vagyok, sietnék, de mindent elfelejtek, vagy leejtek...
 

Laca11

Állandó Tag
Állandó Tag
A közlekedés engem is bosszant. Bár engem inkább a szabálytalankodó autósok szoktak felhúzni. A másik ami nagyon felidegesít minden nap, hogy a főnököm akadályoz a minden napi melóban. Ha belefogok valamibe mindig odajön és kitalál valamit...
Persze inkább örülök, hogy van munkám, az is nagy szó a mai világban...
 

König Marcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Áldott állapotban!

Sokszor említjük,hogy a mai gyerekek neveletlenek,durvák,müveletlenek.

Itt, egy általam megtapasztalt ellenpélda.


Színhely:Sepsiszentgyörgy,postahivatal.
Jómagam, kilenchónapos terhes anyuka, sorbanállok ügyeim intézése érdekében.Elõttem állnak:40 év körüli hölgy,65 év körüli hölgy,40 év körüli férfi,négy gimnazista fiatal és egy 8 éves kisfiú jól megpakolt iskolástáskával a hátán.A teremben nagy hõség,lassan halad a sor,leülök és megkérem az elõttem álló gimnazistát tartsa helyem.
Az éppen sorrakerülõ kisgyerek szól,hogy nyugodtan menjek elõtte,intézzem el a bajom.Erre az idõs hölgy felháborodott hangnemben ráfõrmed a kisfiúra,hogy mindenki várja ki a sorát és ezt igenlõen nyugtázza a két negyvenes korosztályú hölgy,férfi.A hivatali dolgozó látja,hallja a jelenetet és arra kéri a sorbanállókat hogy engedjenek elõre különben senkit nem szolgál ki.:?::(
 
Oldal tetejére