Személy keresése

sanya31

Új tag
Sziasztok.
Leslie Juhász után szeretnék érdeklődni,pontosabban aki ismerte,
2001-ben halt meg,Torontóban élt.
Ha bárki ismerte kérem jelentkezzen.
 

.Edi

Új tag
??? Tári "Roni" ???

Sziasztok!

A szabolcs megyei Beregdarócról '56- ban Toronto- ba kivándorolt Tári Ernő családját, fiáékat keressük! (Torma Bélával együtt mentek ki)

Ronald?/ Roland? kb 40- 45 éves most, testvére, Judit is körülbelül annyi. Édesanyjukat Eminek hívják (ő Máltáról származik). A 'white pages' Brampton-ban/ Hespeler-ben/ vagy Wasaga Beach-en valószínüsíti R. Tari-t...

Bár Ernő bácsi már nem él, bátyja, Gyula nagyon szeretné felvenni a kapcsolatot a fiával.

Aki tud, kérjük segítsen!

Hálás köszönet: Tári Gyula és családja, Nyíregyháza
 

Hbetty

Új tag
Sziasztok, keresem régi, kedves barátaimat, több mint 20 éve mentek ki Canadába, és elég ellentmondó hirek vannak róluk. Sasvári Miklós és családja! Ők nem biztos hogy fel akarják venni a kapcsolatot, csak annyi szeretnék tudni, hogy jól vannak e? Mert kb. 3 hónapja, állandóan velük álmodom.
Köszönöm
 

bayate

Új tag
Keresés

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!! 1956-ban kikerült a rokonom Kanadába, azon belül Toronto vagy Montreal, nem tudom pontosan!! Szeretném nagyon megtalálni, a neve Branizsa Gyula (Várpalota), felesége Regina (Kanada) és családja!!! Ha valaki tud róluk valamit kérem egy elérhetőséget, információt küldjenek a [email protected]-ra!!!! Köszönöm Kurucz Sándor
 

Akiszusz

Új tag
Keresem Varga Norbertet,aki Sarospatakon elt,Nagytarcsan volt katona es ha jol tudom 8-10 eve el Kanadaban.Abban az esetben ha nem tevedek most 34 eves(elore is bocsanatot kerek ha oregitettem).
Kerem ha valaki ezen keves informacio alapjan ismeri jelentkezzen
Elore is koszonom:
Vincze Zsuzsi
 
Keresem Keszegi Lászlót, édasnyja neve: Keszég Ilona, édesapja Keszég Imre. Szabadkáról, Szerbiából Torontó környékére ment a 60-as évek végén! Fényképészettel foglalkozik!
Aki tud róla valamit jelentkezzen kérem: [email protected]
 

Gizus36

Új tag
Sziasztok!

Kanadában élő rokonom aki 1956 után ment ki Kanadába és ott ment férjhez! Ő a nagymamám lánytestrévre volt és csak a családnevét tudom (Horváth). A lányával leveleztünk egy ideig akit Gizikének hívtak a férjét Juan-nak és gyermeküket Miguel Gézának legalábbis ha jól tudom. Az utolsó képen 1987 Nov. 20 -án vannak rajta 40-ik házassági évforduló címmel ami gondolom a nagymamám testvére. Aki tud segítsen akinek ötlete van az mondja legyen szíves. Mert mihamarabb szeretném megtalálni őket!!!!!!!!!Próbálok mellékelni egy két képet, bár nem lettek sikeresek a scannalésnél de próbáltuk minnél jobbra!
 

Pintyuszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Vizner Klárát keresem

Sziasztok!

Unokatestvéremet, VIZNER KLÁRÁT keresem. 30-40 év közötti, magas, vékony csinos nő. Szintén magyar származású férje Torontoban sztriptízbárt üzemeltet/üzemeltetett, és KLÁRA is ott táncolt. 2-3 éve az unokatestvérem rejtélyes körülmények között eltűnt. Ha valaki ismeri-ismerte, kérem írjon nekem privit, a családja nagyon aggódik miatta.

Üdv:pintyuszka
 
Üdvözlök mindenkit a forumból.
Kérlek segítsetek, az unokatestvéremet keresem, akit Czakó Gyulának hívnak, kb. 55 éves.
Erdélyből vándorólt ki már sok éve, és értesüléseim szerint Torontóba telepedet le a feleségével.
Üdv. Józsi
 

kyrazsu

Új tag
Keresek egy Franciska Gruber nevű hölgyet, aki Magyarországon, Kocsér községben született. Most Torontóban, vagy közelében él. Fia Tibor Magyarországon él, lánya, aki szintén Franciska, az USA-ban férjével Tamással és két gyermekükkel. Gyermekkorom óta ismerem őket, de sajnos hosszú évek óta nem találkoztunk. Szeretném felvenni velük újra a kapcsolatot. Aki tud, kérem, segítsen. Sajnos, az angol nyelvtudásom a nullával egyenlő!
 

B.U.

Állandó Tag
Állandó Tag
Rokonokat keresünk Torontoban. Nagyapám Czékmány Antal testvérét aki Torontoban él vagy élt. Czékmány Antal és Bálint itt éltek Budán a XI.ker.Bercsényi utcában. Antal második feleségét Weis Erzsébetnek hívták két gyermekük születet Antal és Mária ha valaki tud valamit kérem jelezze. Köszönöm:444:
 

calibrax

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi csodálatos barátomat keresem: Andrew Satory-t!
10 éve ismerkedtem meg vele a neten, aztán sajnos elveszítettük a kapcsolatot!
Legkedvesebb közös témáink egyike: hogyan kell banánpálinkát főzni.:)
Legkedvesebb közös idézetünk: "Hiszen mindig is így volt ez: a szeretet nem ismeri fel önnön mélységét, míg az elválás órája el nem következik. - And ever has it been that love knows not its own depth until the hour separation." (Khalil Gibran: The Propeth)
 

klari

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek egy Franciska Gruber nevű hölgyet, aki Magyarországon, Kocsér községben született. Most Torontóban, vagy közelében él. Fia Tibor Magyarországon él, lánya, aki szintén Franciska, az USA-ban férjével Tamással és két gyermekükkel. Gyermekkorom óta ismerem őket, de sajnos hosszú évek óta nem találkoztunk. Szeretném felvenni velük újra a kapcsolatot. Aki tud, kérem, segítsen. Sajnos, az angol nyelvtudásom a nullával egyenlő!

Szia Kyrazsu,
Irtam egy baratnőmnek aki jobban ismeri Franciskát mint én.

Ezt valaszolta:
Klari, igen ez a Franciska Gruber akit en ismerek. Mar beszeltem is Vele, de sajnos nincs Emailje..Majus kozepen megy haza Magyarorszagra addig ha szeretne az illeto adja meg nevet es telefonszamat es Franci jelentkezik Nala ha szeretne..Igy nehez, hogy nem tudja a nevet, hogy ki keresi..Mit gondolsz ez jo lesz??

Ha akarsz privibe irni nekem,
ide: klari @ sympatico.ca
 

Annamari55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, keresek Torontóban élő rokonokat, Julius Hegedüs és családja, Felsőzsolcán született, 40-50 éve kint él, üzletember, vendéglője, étterme volt, van, ha valaki ismeri, tud róla valamit, kérem jelezze. E-mail: [email protected] Előre is köszönöm. Annamari!
 

Sanja

Új tag
Segítség kérés

Sziasztok!
Most regisztráltam nemrég a fórumra, és segítséget szeretnék kérni. A barátomat keresem, aki már nagyon régóta Red Deer-ben él, e-mail kapcsolatban voltunk de utolsó levelében azt írta hogy elválnak, azóta nem találom, ami volt email és telefonszáma (403-309-9399) nem válaszol. Rába Tamásnak hívják, két fia van, a felesége Erzsébet. Ha valaki tud kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
 
Sziasztok!

A soproni erdészeti egyetemről kivándorolt erdőmérnök kollégákat szeretném megtalálni, illetve bármilyen korú erdészt.
Ha ismertek ilyen embert, kérlek jelezzétek a [email protected] e-mail címen
Nagyon szépen köszönöm

Uzonyi Ágnes a. Zümi erdőmérnök
 
Szia PETROCZI családot keresném 4testvért Piroska,Erzsébet, Lászlo,Pál canadában élnek ennyit tudok roluk tudnál segiteni nekem valahogy szülei kiskörösröl mentek ki 56ban szeretném megtalálni valahogy öket kérlek segits nekem.üdv Attila
 

Kert*

Új tag
Magyarországon Nyíregyházán élek keresek olyan személyeket akit érdekel a kertészkedés.
Ott milyen lehetőségek vannak ?
 

menikő

Új tag
1) Keresem volt osztálytársamat, Ilyés Zsuzsát, akivel Székelyudvarhelyen ( Hargita megye, Románia)végeztem 198o-ban tanitóképzőt. Férje után Székely Zsuzsa, Gyergyóban született, Erdélyben. 1961-ben.
2) Keresem a Dávid családot, akik Csernátonban tanitottak, Kézdivásárhely melett( Kovászna megye, Románia). Dávid János, Dávid Anna és két lányuk van Anna és Kinga.
 
Oldal tetejére