Magyar családot irtottak ki Torontóban

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
(Átvéve a Blikkből 2008.06.30 16:08:41)
TORONTO – Rémregénybe illő családirtás áldozata lett egy magyar nő és 70 éves édesanyja Kanadában. A pakisztáni Madzsid Ahmad (†41) lakásában előbb kést döfött magyar felesége, Sz. Ildikó (†46) szívébe, megfojtotta velük élő anyósát, G. Károlynét (†70), majd magára gyújtotta a házat. Kisfiuk, Alex (3) ugyan túlélte a tragédiát, bár apja neki is pokoli szerepet szánt az öldöklés forgatókönyvében
Egész Kanadát megrázta egy hároméves magyar kisfiú tragédiája Torontóban. A kis Alex pakisztáni származású apja, Madzsid Ahmad egy veszekedés után szemrebbenés nélkül szíven szúrta feleségét, Ildikót, majd felsétált az emeletre, és megfojtotta szintén magyar anyósát, G. Károlynét. Annyi könyörület azért szorult még belé, hogy egy látszólag ártatlan ürüggyel kiküldje a közös kisfiukat a lakásból, majd magára gyújtotta a házat.

– Kopogást hallottam, és a kis Alexet találtam egyedül a küszöböm előtt. Egy papírfecnit szorongatott a kezében – emlékezett vissza Raouf Bayouk házmester. A papíron néhány rokon telefonszáma mellett a gyilkos apa tömör, baljós üzenete szerepelt: „Ez a vallomásom. Keresd a szalagot a kocsimban.” A rosszat sejtő szomszéd azonnal Ildikóék lakásához sietett, de az épület már lángokban állt. A szétlocsolt benzin miatt a tűz olyan féktelenül elharapódzott, hogy a tűzoltók 22 kocsival és 88 fővel vonultak ki az oltáshoz. G. Károlyné elszenesedett holttestét így is csak három nappal később találták meg a legfelső szinten.

Dr. Beer Sándor torontói magyar főkonzul megerősítette lapunknak a haláleset hírét, majd hozzátette: a család egyik magyarországi rokona már ki is utazott, hogy az elhunytak ügyében intézkedjen. Részleteket azonban a család kérésére nem árulhatott el.

A családgyilkos pakisztáni férfi indítékai valószínűleg örökre homályban maradnak. A kanadai rendőrség ugyanis nem tudta lejátszani azt a kazettát, amire Ahmad a vallomását rögzítette.

– Elrozsdásodtak az elemek a magnójában, de ő ezt nem vette észre. Nincs a szalagon semmi – árulta el Doug Sansom nyomozó.
 

leh

Állandó Tag
Állandó Tag
borzalom,hogy valaki képes ilyenre.szegény kisgyerek,hogyan tudja majd mindezt feldolgozni felnőttként:12:
 

szanni

Állandó Tag
Állandó Tag
Furcsa dolgok, és még furcsább véletlenek. szerencse, hogy a gyermek iránt volt némi könyörület, de amit átélhetett...
 

BWizard

Állandó Tag
Állandó Tag
2 hónapos a lányom. mióta megszületett, nagyobb empátiával hallgatom az erőszakról szóló híreket. nem is tudom, mit tennék, ha elveszíteném őt :(
 

Orgona1

Állandó Tag
Állandó Tag
Szegény kisgyerek, aki anya nélkül nő föl egy ilyen tragédiával a lelkében. Szegény anya, aki nem láthatta őt felnőni.
 

mjsztalent

Állandó Tag
Állandó Tag
Megdöbbentő milyen módszeresen irtott az "apuka".
A legszomorúbb valóban a kis túlélő története akinek egyszer meg kell tudni az igazságot.A hideg ráz ha erre gondolok. Az ilyen veszélyeztetett családok otthonait big brother szinten kameráznám be az talán visszatartaná a heveskedőket ,azért a finom megfogalmazás ,mert ha túlélte volna az "apa"
utólag megbánta volna tettét bizonyosan.
 

gaboca041

Állandó Tag
Állandó Tag
Még jó, hogy szegény kisfiát nem ölte meg! Bár azért... Egy három éves gyereket ez az eset teljesen tönkre tehet.
 

Egy_asszony

Új tag
Meg olvasni is rettento ilyen dolgokrol,nem hogy 3 evesen atelni ezt a tragediat!Ha egy kivulallo csinalja,az is elitelendo,de hogy egy apa ilyen brutalis legyen,az mar egbekialto! Szegeny gyermek elete vegeig lelki serult maradhat.
Oszinte reszvetem a hozzatartozoknak!
 

Taligan

Állandó Tag
Állandó Tag
A muzulman embereknek "furcsa" kulturalis szokasaik vannak. Az eletet, a noket semmire sem becsulik. Keszulodik a civilizaciok osszecsapasa.
 
Oldal tetejére