Aprosagok amik boszantanak

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem pont ez szokott bosszantani - kedves nauszika! Beugrani egy fórumba, odavetni pár szót, ami abszolút nem oda való.
 

estrella20azul

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak pénteken jön haza a barátom kirándulásból... messze van, szép helyeket néznek meg és én nem mehettem, mert egyetemi kirándulás az ők évfolyamuknak... :((
 

öregjárgány

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]
ae51a80d21e8adedbc03e5ff08b7e68a_332x290z0.jpg
[/FONT]
 

derbi7979

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nagyon tudok bosszankodni azon, hogy az emberek mostanában elfelejtenek köszönni. Ezt főleg a munkahelyemen veszem észre. Már volt, hogy rászóltam az egyik kollégámra, hogy nem tudja, hogy hogy kell köszönni!?
És sajnos még egy dolog tud nagyon idegesíteni, még pedig az ha szipognak az emberek. Nem igaz, hogy nem tudnak elővenni egy papírzsebkendőt és kifújni az orrukat.
Lehet, hogy csak én vagyok rigolyás!?
 

Senidan

Állandó Tag
Állandó Tag
Én tudok köszönni, és szeretnélek is megtisztelni titeket ezzel: Sziasztok. :) A szipogást én se szeretem. van sok dolog, ami bosszantó lehet nálam. Pl: a gyűrt asztalterítő, a szétdobált cipő; fogmosáskor a folyó csap - csak vízpazarlás. Ami nagyon tud zavarni, a haj az ételben.
 

66manna

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
nagyon zavar az utcán heverő szemét..
ha vki túl közel jön beszélgetés közben,
kerüli a tekintetemet..stb.

M.
 

belfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi jó híreket tudtok nekem adni mert én új tag vagyok.
Nem tudok semmit hogyan kell tenni.
Hát elég régi a regisztrációd ahogy nézem.
Bár én csak pár hete regisztráltam és kínai volt először minden, de én azt a taktikát követtem, hogy a Szójátékoknál összeszedtem 20 hozzászólást, így állandó tagként láthattam a többi témákat. Majd elkezdtem barangolni a sok-sok téma között, beleolvastam, visszaolvastam oldalakat, tájékozódtam, erre ráment több estém, majd elkezdtem reagálni azokban a témákban amelyek érdekeltek.
Lassan megtanultam, hogy kell keresni, amúgy a tagok nagyon rendesek, sokat segítenek, ha figyelmesen olvasod a másoknak beírt tanácsokat, sokat lehet tanulni belőle. Ezen a héten, már tudtam logót készíteni, albumot felrakni. Nem kell kapkodni, csak szép lassan sorjában.
Meglátod, pár hét és Te is nagyon jól el fogsz igazodni! Sok sikert. Üdv.
 

labyer

Állandó Tag
Állandó Tag
engem meg a moderátor zavart ki forumozni.mint valami kis gyereket:)de körülnéztem és irogaattam és jok az oldalak
 

labyer

Állandó Tag
Állandó Tag
most éppen az zavar,hogy megvan a 20 üzim és mégsem tölthetek le.na ez rendesen zavar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

accelera

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyussz!
A hozzászólásod apró is, és idegesítő is. Csak azért, hogy meglegyen a 20 beszólásod, nem kéne oda nem illő dolgot írkálnod!!!!

Ami korábbi hozzászólásokat illet, kikérem magamnak ;) Bár új vagyok még, de minden fórumon kötelességtudó és tiszteletteljes viselkedésű vagyok ;) :d
 

accelera

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem most épp az zavar, hogy van, aki csak azért szól hozzá 20-szor, hogy le tudjon tölteni. És nem azért, mert beszélgetni akar :p
 
Oldal tetejére