Ember-kutya barátság

farkaskati

Állandó Tag
Állandó Tag
"A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban."(George Eliot)
 

Erinassea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok múlik a férjeden e tekintetben. Hogy mennyire akar egyáltalán próbálkozni. Az én párom is fél a kutyáktól.. mindtől, legyen az kicsi vagy nagy, de ha kicsit uralkodik a félelmén, és megismeri az adott ebet, nem fél többet tőle, és nagyon jó gazdi lesz belőle :D :)
Az ő félelmének valószínűleg egy gyerekkori harapás az oka.
Ha a férjed is megpróbálkozna egy kicsit nyitni, akkor ha vigyázol, hogy számára kellően lassan történjen a megismerkedés, úgy hogyha akar, bármikor visszakozhasson, nem lehet gond.
 

Pipec77

Állandó Tag
Állandó Tag
Kibédi Ervin: Emlék

vegyel_hasznalt_kutyat2.jpg
 

erababa22

Új tag
A kutya az ember legjobb barátja.Ez nagyon igaz,mert nekem 3 kutyusom van,és nagyon ragaszkodnak hozzám.Sokszor 2-őt lépni nem tudok tőlük,mert mindig a lábam alatt vannak.
 

apaszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is van kutyusunk! Képek is vannak az oldalamon róla!
Anyaszkának is akarok képeket felrakni a maszatról majd! Csak még nincsen kész az oldala teljesen!
Van ötletetek,mit rakhatnék fel még neki????http://gyongy.club.hu/ kézimunka oldal,de !?!? ötlet jöhetne még?!
 

papi62

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem Pulim volt.
Nem hiába mondják hogy a legokosabb!
Szinte bármit elsőre megtanult.
Igaz járt kutya iskolába is:)
 

anna-na-na

Állandó Tag
Állandó Tag
soha sem válnék meg a legjobb barátomtól, a kutyámtól!
de sajnos már kellett megválni, mert a szomszéd megmérgezte azt a kutyát, akit kicsi koromban kaptam, és sokáig volt velem. :'(
 

farkaskati

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs mire várnod!

Sziasztok!

Irigylek mindenkit, akinek van kutyusa. Az enyém 4 éve ment el, de azóta sem voltam képes másikat magamhoz venni. A képeken Borcsikám és Apukám kutyája, Marco látható. Borcsika eredeti neve Montana Rubens Bíborka volt, vicces,de én imádtam.
Sok örömet mindenkinek négylábú barátjához!

abrakadabra1

Szia!

Sajnos nagyon sok ember miután elveszti szeretett kutyáját sokáig nem képes másikat a szívébe fogadni, mert fél annak is az elvesztésétől is, ahogy Te is. Egy kutyus, egy jóbarát elvesztése hatalmas nagy tragédia de mint mindenen ezen is túl kell lépni. Nekem évekig nem volt kutyám miután 14 éves foxim meghalt. Aztán egyik nap a lányom beállított egy 6 hetes pincsivel. Az első reakcióm: vidd oda vissza azonnal ahonnan hoztad! Adtam neki egy éjszakányi időt, de reggelre meggondoltam magam. Molly most másfél éves. A legjobb barátom. És imádom őt. Reggel 6-kor kelt fel, hogy vigyem le és én szó nélkül öltözködöm és veszem a pórát még szombat-vasárnap is, mert sétálni megyünk.
Kb. 3 hónapos korában egyik séta alkalmával fogalmazódott meg bennem: eltékozoltam minden napot amit azzal töltöttem, hogy nem volt kutyám.

Nézz körül itt: www.pincsimentes.hu. Nagyon sok ártatlan kis állat vár szerető gazdira.
Üdv: Kata
 

Pipec77

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

eltékozoltam minden napot amit azzal töltöttem, hogy nem volt kutyám.

Nézz körül itt: www.pincsimentes.hu. Nagyon sok ártatlan kis állat vár szerető gazdira.
Üdv: Kata

Igazad van. Én sem tudom már így visszagolva, hogy tudtam meglenni kutya nélkül évekig?
Bár suliba jártunk, anya dolgozott, panelban laktunk a fővárosban, ez talán mentség. De most már egy napot sem tudnék kutya nélkül létezni.

Nem sokan töltötték még le azt a ppst- amit feltettem, pedig nem ártana..., gyönyörű, szomorú, és pont elhagyott, gazdára váró kutyusokról szól, vagyis inkább szívhez szól.
 

bobi94

Új tag
„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a leirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

nekem van egy tacskóm,, és imádom,,
sokszor van úgy hogy az emberek nem értenek meg, de ő mindig ott van ^^
 

Veve25

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is van két gyönyörű kutyám, és semmi pénzért nem adnám őket senkinek... Nagyon szeretem őket. Ők mindig ott vannak nekem. Mindig örülnek, amikor hazamegyek.
Sajnos a németjuhászom hasnyámiriggyel szenved, de megpróbálok érte maximálisan megtenni mindent, hogy meggyógyuljon. Minden embernek kellene kutya, mert nagyon sok mindent tanulhatunk tőlük... Például a feltétel nélküli szeretetet....
 

nolane

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a cicámmal, egy utcán talált házi-keverékkel van örök barátságom. Megvigasztal, osztozik az örömömben, és érezteti hogy szeret. Makacs és önfejű, de én ezt is szeretem, mert én is ilyen vagyok. Olyan jó belenézni abba a nagy sárga cicaszemeibe!
 

n1koletta

Állandó Tag
Állandó Tag
„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."
 

Subri Joska

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy drótszőrű tacskom van és nagyon bírom.Nagyon fain kutya.A kutyákat többre tartom mint a macsekokat.A macskák is aranyosak,csak ők akkor jönnek az emberhez,ha valami kell nekik.Pl éhesek.
 

etuska

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is imádom a kutyusokat,de a cicákat is.Nekünk most nincs háziállatunk,de nagyon hiányzik.Itt nagyon drágán lehet venni,de nem húzhatom a vételt sokáig,mert a nyolc éves kislányom még nálam is jobban szereti őket.Ha itt Torontóba tudna valaki olcsó kisméretű kutyusról,kérem irjon!Előre is köszönöm.:)
 
Oldal tetejére