Látcső /Beszélgetés színházról, filmről, kultúráról/

Flou

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van egy nagyon jó film, ami azt hiszem, h ez évben készült, címe : Gettómilliomos.
Nagyon ajánlom mindenkinek!!!! NEm vidám film, de megdöbbentő és szerintem csak hasznára válik annak, aki megnézni.
 

MorganLeFay

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tartozik a kedvenceim közé, szerintem pont a lényeg marad le belőle. a könyv nem véletlenül van úgy megírva, ahogy. Az író bácsi valamiért pont olyan egymásutánban írta le a betűket, és kezd már nagyon az agyamra menni, hogy a filmesek kedvükre megváltoztatnak alkotásokat. Habár... ez a pop-kultúra. Vagy már nem?
 

emo74

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha szomorkás a hangulatom igyekszem sírós filmeket nézni.
Kedvencem a Szenvedélyek viharában és a Szerelmünk lapjai
 

prominent

Állandó Tag
Állandó Tag
Most szeretném megnézni az Órák című filmet. Állítólag nagyon jó, elgondolkodtató. Meglátom. Nicole Kidman nem a kedvencem, de talán majd ebben megszeretem.
 

kockásfülűnyúl

Állandó Tag
Állandó Tag
<cite class="auth"> </cite>
US actor David Carradine, the star of television series Kung Fu and the Kill Bill movies, was found dead Thursday, the US embassy here confirmed as police said they suspected suicide.








"We can confirm that Mr. Carradine passed away in Bangkok today," a US embassy official told AFP.
"He was found in his hotel room in Bangkok but the cause of death has not yet been established," the official said.
A police official said he suspected Carradine had committed suicide, after the actor's body was discovered in his hotel room.
"We suspect that he committed suicide by hanging himself," local police officer Pirom Janthapirom told AFP, adding that security cameras showed no one else going in or out of Carradine's room.
"We found his body hanging in the wardrobe of his hotel room at around 11:30 am (0430 GMT) with a rope around his neck," said Pirom.
"We are investigating from where he got the rope because it does not seem it was from the hotel."
Pirom said that all of the actor's personal belongings "were intact."
"There is no trace of fighting in the hotel room and the room was locked from inside," he said, adding "there is no sign of bruising on his body."
Carradine played Kwai Chang Caine in the TV series Kung Fu and played titular villain Bill in Quentin Tarantino's "Kill Bill" movies.
He was the son of prominent actor John Carradine and part of an acting family that includes brothers Keith Carradine and Robert Carradine.
 

adrienn42

Állandó Tag
Állandó Tag
Ajánljatok valami jó filmet légyszi. :) Már annyit láttam, és szeretnék valami újat megnézni, amit érdemes. Valami thriller, fantasy, kaland, vígjáték, akció témájút ha tudtok! :D

Szia.
Nem tudom láttad-e: Az olasz meló, Az ítélet eladó (John Grisham regényből), Lépéselőny, Nekem ezek nagyon bejöttek
 

Windy

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap este megnéztük Tarantino új filmjét, a Becstelen brigantikat. Hát..., nem ez a legjobb filmje. Ti mit gondoltok?
 

funnylittlegirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Most szeretném megnézni az Órák című filmet. Állítólag nagyon jó, elgondolkodtató. Meglátom. Nicole Kidman nem a kedvencem, de talán majd ebben megszeretem.
nem a legboldogabb film, de nekem bejött. :) Mondjuk amúgy is szeretem az egyszerre több szálon futó cselekményeket (főleg, ha időben is eltér). Ebben meg ugye három is van, szóval... figyelni kell, de sztem megéri.
 

cheez

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki tud valami jó vámpíros vérfarkasos filmet vagy serozatot????????

Szia! Hát a Kárhozottak királynője egész jó film, de ugyan ez a helyzet a Van Hellsinggel és az Uderworld első részével(van neki még két része de nem az igaziak), plussz a Pengének a részeit is ide sorolnám(ezek lennének az újjabbak, már készítésük szempontjábol) .
Egy kicsit komolyabb hangvételűbb a Jack Nicholson Farkas-a, vagy az Interjú a vámpirral valamint Bram Stoker megfilmesített Drakulája.
És akkor már ne hagyjuk ki a sorból az éppen aktuális Twilight Sagat aminek most lesz a második része a mozikban, de gondolom ezt tudod!
Sorozatok közül az HBO-n leadott True Blood valamint az itthon még szerintem nem játszott The Vampire Diaries ami érdekes lehet, de ezeket még én se nagyon ismerem.
És ez csak egy pár a millió ilyen jellegű filmből és sorozatból.
 

amiami

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,
keresek egy filmet, de már a címének is nagyon örülnék:

pár éve ment a tv-ben, nagy vonalakban arról szólt, hogy:

egy fiatal pár között sok a súrlódás és az ifjú feleség a mamájához fordul, árulja el mi a titka hogy oly sok éven át boldog házasságban élnek (mármint a szülei).

a mama odaad egy könyvet a lányának a kutyanevelésről - a lány haza megy és el kezdi alkalmazni a könyvben olvasottakat....


nagyon aranyos, humoros film, előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
 
Oldal tetejére