Torontoban szoba kiado

Gabeic

Új tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy Toronto vagy misisauga környékén munkalehetőség iránt hentes vagy épitőipar vagy bármi más.
Magyarországon most vesztettem el a munkámat és családostul szeretnék kimenni feleségem és 1 éves gyermekemmel.
Albérlet is érdekelne és ha valaki tudna segíteni a kinti árakba hogy mi mennyibe kerül és a kereseti körübelüli lehetőségekről azt nagyon megköszönném!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Canadaba nem lehet csak ugy jonni, hogy veszel egy repulojegyet,es neki allsz dolgozni valahol.
Munkavallalasi es tartozkodasi eng. nelkul csaladdal neki idulni ......hacsak nem szakadt ratok a bank.
A bevandorlasi topic rengeteg infot tartalmaz a lehetosegekrol.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Maricus felevre van , hogy akkor mi lesz?....... ha en ezt tudnam akkor a lottoszamokat almodnam meg legszivesebben.:D

Sok ismeros van akinel van szoba kiado jelenleg mindenkinel van lako de marciusig meg valtozhat a helyzet.
 

ndriss

Új tag
Sziasztok! Albit keresek Torontoban. 24eves vagyok, szeretni meg nem tudok, gyere babam ,tanitsal meg szeretni:) Na szoval komolyra forditva a szot: nem dohányzom! Szoljatok, ha tudtok szamomra informacioval szolgalni! Elöre is köszi!
 

Era48

Új tag
Szia Melitta.
Erika vagyok. Torontóba szeretnék kirándulni és barátokat keresni tudnál nekem segíteni hogy tudok kiutazni.
 

Lipsi

Új tag
Sziasztok!
Novemberben kaptam meg a PR státuszt, 2008-ban már voltam kinn fél évet. Toronto-Hamilton térségben keresnék szobát/bachelort/1 bedroomot vagy pár napra, amíg nem találok fixet vagy pedig minimum 2-3 hónap erejéig. Olvastam, hogy 2009 elején Melitta és kb évközepén még valaki feltett rentalt, de nem tudom, hogy ezek közül melyik aktuális még. Amíg nem állok munkába addig kb a havi $500 körüli ráta jön szóba.
Ha valaki tud ilyen lehetőség(ek)ről, akkor kérem írjon.
Köszönöm
üdv
Laci
 
Szobat keresek

Üdv mindenkinek!
Julius 8-an megyek Torontoba,es olcso szobat keresek.Ha valakinek van kiado,vagy tud rola,nagyon megköszönném az informaciot!

Köszönettel:Kingsvalley
 

alexandru

Új tag
keresunk

Csak egy szoba es egyeb semmi,mar-mint furdo,konyha? Az arban a telyes kozkoltseg is benne van? Szentgyorgyi Sandor
ps. Lehet egy picit reszletesebben?
 

alexandru

Új tag
Fiatalok voltunk akkor,most meg igy,, A regi szep idok"

Sziasztok Kanadaiak! Ha valakinek ismerosen hangzik ott Kanadaban a Czika Jozsef, Czika Elemer valamint a Tusa Ferencz nevek akik Sepsiszentgyorgyrol (Kovaszna megye;Romania) telepedtek ki Kanadaba valamikor a 90-es evek korul ,kerem ertesitsen.E-mail cimem: [email protected] ;Csak a hogyletukrol,csaladjukrol szeretnek erdeklodni.Halasan koszonom ha valaki segit,jolenne neha-neha egy egy emailt valtani a regi IMASA-as kollegakkal. Szentgyorgyi Sandor
 

alexandru

Új tag
Kedves Melitta! A fiatalok meghallgattak tanacsodat,,Aki tanacsot ad az adjon kalacsot is" es sikerult lakast talalniuk.
Segithetnel meg egy iranyban,remelve,hogy nem esem tulzasokba.En megtalaltam a Facebook-on Kanadaba kivandorolt volt munkatarsamat CZIKA JOSIF -et.Nem tudom semmilyen formaban felvenni vele a kapcsolatot. Tudnal-e segiteni? Halas koszonetem, ha sikerul, ha nem.
Tisztelettel Szentgyorgyi Alexandru
 
Sziasztok, sajnos nem talaltam erre vonatkozo forumot itt, en lakast keresek torontoban vagy a kornyeken, jelenleg Hamiltonban elek, teljesen legallisan mivel kettos magyar-canadai allampolgar vagyok, csak szeretnek mar eljonni innen :)
 

VAGAMO

Állandó Tag
Állandó Tag
HA lesz rá lehetőség, mi is Torontóba szeretnénk kiköltözni. Úgy hallottam, hogy 800CAD környékén rezsivel már 2 szintes házat lehet bérelni. Igaz ez?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
HA lesz rá lehetőség, mi is Torontóba szeretnénk kiköltözni. Úgy hallottam, hogy 800CAD környékén rezsivel már 2 szintes házat lehet bérelni. Igaz ez?

Ilyen nincs.Esetleg ugy hogy minden szint ki van adva es egy egy szint kerul ennyibe. A rezsi is benne van akkor egy haloszobas lakresznel nem nagyon lehet nagyobb, vagy nagyon rossz helyen van a haz vagy nagyon le van robbanva.
 
Oldal tetejére