KApcsolatfelvétel az Angyalokkal

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Milzsu, Te honnan veszed észre, ha az angyal a közelben van? OK, tudom, mindig ott van, de amikor "aktív" éppen? (Én nem nagyon szoktam hallani meditációban, inkább látok vagy érzek.)
 

Picur15

Állandó Tag
Állandó Tag
Bárcsak meghallgatna már egy angyalka,hisz annyit kérem.Probléma van a fiammal és annyira szomorú vagyok.
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos én meditálni sem tudok.Pedig szeretnék.Segítetek nekem????
Igen,mert-görcsösen-nagyon akarsz!kiss
Lazábban kell!-Először is meg kell tanulnod el-lazulni-s-majd abból az állaptból lehet a meditatív állapotba-eljutni!
Először-csak figyeld a lélegzeted-mélyen-egyenletesen lélegezz-gondold el,s érezzdd!-a kifúlyt levegővel egyre több,s több feszültség oldódik fel benned-
A beszívott levegővel-fény-szeretet-energia-árad be a testedbe-s lelkedbe-ahogy telik az idő egyre könyebbé válsz-már-márlebegsz!Jó-ha csukott szemmel végzed a gyakorlatot!Először meg kell tapasztalnod az ellazult-relaxált állapot csodáját--s majd ennek a tudásával kezdjél el meditálni-de azt is lazán-csak-inkább-hagyd,hogy átcsúszál aellazultságól a meditatív állapotba!Meglássd!-sikerül-szeretettel-Jani:p
 

Gyertyaláng

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A szikrákat én is látom(lilák) és voltak néha fehérek is őket tovább láttam és nem a szemem sarkábol:) naponta többször is de főleg sötétedés után.
És voltak már furcsa találkozásaim.
De az "angyaltollakról" tud nekem valaki mesélni, ti kaptatok már ilyen jelet?
Szép napot!

Szia !

Én már kaptam, Angyaltollat.
Egy nagyon fontos vizsgámra készültem éppen...A vizsgával kapcsolatban kérdeztem Őket...
Egyszer csak a semmiből,a könyvemre hullott egy toll...
Egy hófehér, kicsi toll...
Ebből tudtam ,hogy sikerülni fog a vizsgám...ami sikerült is...
Még azóta is megvan ez a toll...
Az Angyalok csodálatos lények, mindenben segítenek....
Sok sikert mindenkinek !
kiss
 
T

T.K

Vendég
Sajnos én meditálni sem tudok.Pedig szeretnék.Segítetek nekem????

Nos a meditalasnak az alapja a belsö beke es nyugalom megteremtese. Ha nincs ez meg nalad, akkor nehezen fogsz meditalni. A stersz, a mindennapi problemak, az anyagi nehezsegek vagy a negativ parkapcsolatok mind akadalyozoi lehetnek annak, hogy egyatalan meditalni tudjal. Nem tudod a gondolataidat a fejedböl elüzni. Allandoan a problemaidban elsz es ez kizarja a belsö gyugalom letrehozasat. Söt nagyon sokan azt sem tudjak, hogyan kell egyatalan meditalni. Azt gondoljak, ha kellemes zenet hallgatnak az mar meditacio.
Ha ezzel kapcsolatban problemaid lennenek, keres meg privatilag, hatha tudok neked segiteni.
 

antara2012

Állandó Tag
Állandó Tag
*November 9. hétfő** 10 milliószoros teremtő erejű na*p!*


A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak , sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó , egyben a tibeti újév első napja február 25. *Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. *
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretet telinek. Lásd a Világ békét ünnepelni! Tegyél meg mindent, amit szeretnél 10 milliószoros erővel hatni! Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon. )
 

esszenus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos én meditálni sem tudok.Pedig szeretnék.Segítetek nekem????

szia!

általában azért nehéz eleinte meditálni - mert sok minden elviszi a figyelmünket... leginkább a gondolataink...

van egy egyszerű trükk ami segít abban h sikerüljön az az ominózus "ellazulás"!!!

nem kell mást csinálnod - csak a légzésedre figyelni!!!
semmi ellazulás - csak és kizárólag "tudatos" figyelés a lélegzetre!!!
amennyire tudod - legyen nyugodt a légzésed...

mi a trükk?
az h "átvágod" a tudatod!!!
az agy szeret "figyelni" - hát megadod neki...
azonban ha csak EGY dologra figyelsz - akkor ugyanúgy elérheted a nyugalmi állapotot, mert pont az EGY dologra koncentrálás hozza létre...

sok sikert!

:attila
 

Teri67

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az Atlantisz angyalai című könyvet keresem, tudna valaki segíteni, hogyan tudnám megszerezni. Már az legtöbb nagy könyvesboltban keresetem.
Előre is köszönöm
Teri
 

Shery

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Putyka!

Szia!

Nekem van egy pár angyali meditációm, ha érdekel szívesen felrakom...
Szia Putyka! Már jórégen ajánlottad fela meditációkat, de ha még áll az ajánlatod? megköszönném Bár még én valami oknálfogva nem bírok letölteni,de próbálkozom...
 

Moncsy27

Új tag
Sziasztok!

Én még csak most ismerkedem, az angyalokkal:) tudnátok esetleg könyveket ajánlani, amelyeket elolvashatnék?

Előre is köszönöm!
 

angifilld

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok:)
sokat tudok az angyalokrol , mert több ismerösöm is mesélt nekem roluk...de nem mindent..szeretnék roluk könyveket olvasni..tudna valaki ajánlani valami hasznosat?:)
 

h67

Állandó Tag
Állandó Tag
Őrangyal

Nincs véletlenül egy letölthető vezetett meditáció ahol a saját Őrangyaloddal veheted fel a kapcsolatot. Legalább a nevét megtudni...stb?
 

dittaditta

Állandó Tag
Állandó Tag
védőangyal meditáció

Nincs véletlenül egy letölthető vezetett meditáció ahol a saját Őrangyaloddal veheted fel a kapcsolatot. Legalább a nevét megtudni...stb?

Miért pont a neve érdekelne? ;)



Idéznék egy érdekes cikkből:

Védőangyal és őrzőangyal
A védőangyal egy embert kísér és segít egy életen keresztül. A védőangyal az ember asztráltestéhez kapcsolódik. Az őrzőangyal több embert kísér és segít sok inkarnáción keresztül. Az emberek szelleméhez kapcsolódik.

A szellemi úton nagyon fontos a védőangyallal való kapcsolatfelvétel és együttműködés. Minden ember úgy születik, hogy a védőangyala az asztráltestéhez a koronacsakrán keresztül hozzá kapcsolódik. Ez a kapcsolat az emberek kilencvenkilenc százalékánál három-négyéves kor körül külső és belső hatásokból kifolyólag megszakad. Később az ember újra szoros kapcsolatba kerülhet védőangyalával, ha az alábbi négy elvet betartja:
1. A húsételek teljes mellőzése
2. Heti egy napos léböjt
3. Félelmek, aggódás és harag leküzdése
4. Türelem, tolerancia és elnéző lelkület kifejlesztése
A védőangyal jobban ismer minket, mint mi saját magunkat. Ha felvesszük vele a kapcsolatot, segít és támogat minket életfeladatunk elvégzésében, és a szellemi-erkölcsi fejlődésünkben!

A védőangyal legfőbb feladata, hogy az ember asztráltestéhez kapcsolódva azt átalakítsa szellem-énné, más néven manasszá.

A védőangyal az asztráltestnek csak azt a részét képes átalakítani, amelyet az ember már megtisztított. Az asztráltest tisztítása az akarati, érzelmi és gondolati erények fejlesztése által lehetséges.

Ha a védőangyal átalakítja az asztrális testet manasszá, akkor az ember számára lehetővé válik a tisztánlátás. Ez egy komoly előrelépésnek számít a spirituális úton.

A védőangyal csak akkor tud az asztrális testen dolgozni, amikor számára az láthatóvá válik. Mikor válik láthatóvá az angyal számára az asztráltestünk?
- Spirituális gyakorlatok által,
- Kreatív, művészi foglalkozás révén,
- Szellemi tanulmányok közben.
Az ember feladata saját védőangyalát "itatni és etetni". A védőangyal számára "ital" a mi kreatív alkotótevékenységünk, és "étel" a szellemi tanulmányaink és gyakorlataink. Aki nem folytat rendszeresen művészeti tevékenységet és szellemi tanulmányokat, az szomjaztatja és éhezteti védőangyalát!


"Angyali szárnyak" meditáció
1. Ülj le egy székre egyenes háttal, és hunyd be a szemed!
2. Kösd magad a Földanyához! Érezd, ahogy gerinced alsó végéből fényszálak nyúlnak lefelé, és a földbe kapaszkodnak, mintha gyökereid lennének!
3. Haladj végig gondolataidban a csakráidon! Érzékeld őket külön-külön, a gyökércsakrádtól egészen a koronacsakráig!
4. Most figyelj a gerincedre! Érezd minden egyes csigolyádat külön-külön!
5. Ezután láss arany magocskákat, párosával, gerinced mindkét oldalán, közvetlenül a bőröd alatt! (Felülről lefelé haladj!)
6. Gerinced felső végénél kezdve képzeld el, hogy a legfelső arany maggubó hirtelen felizzik és megnyílik! Érezd és lásd, hogy egy arany szálacska nyúlik ki a gubóból!
7. Csigolyáról csigolyára haladva menj végig a gerinceden, és érezd, hogy mindegyik gubó kinyílik, és egy arany szálacska nő ki belőle! (Addig növeld őket, míg körülbelül nyolcvan centiméter hosszúak lesznek!)
8. Amit létrehoztál, azok a te szárnyaid. Lebbentsd meg őket, tekergesd őket ide-oda, nyúlj fel velük a mennyezet felé, aztán a padló felé is! Játszadozz szárnyaiddal!
9. Tegyél föl magadban egy fontos kérdést, ami válaszra vár!
10. Emeld a magasba szárnyaidat, és képzeld el, hogy érintkezik védőangyalod szárnyaival! Kérd védőangyalod, hogy válaszoljon a feltett kérdésre!
11. Figyelj befelé! A védőangyalodtól jöhet hang, kép, érzés, gondolat, stb.
12. Köszönd meg a választ (ha nincs válasz, azt is!), és engedd le szárnyaidat.
13. Húzd vissza az arany szálacskákat testedbe. Vegyél három mély lélekzetet, és az utolsó kilégzésnél nyisd ki a szemed!
Még két fontos tudnivaló:

- Ha energiával akarsz feltöltődni, akkor érintsd össze a szárnyak végét magad előtt.
- Ha a benned lévő szeretetenergiákat akarod kisugározni, akkor tárd szét a szárnyaidat!

Remélem segít!
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni?
Azt hallottam,hogy ha az ember füle elkezd "csengeni", akkor az angyalok akarnak jelezni valamit? Igaz ez, vagy csak valaki el akart ültetni?
Köszi
 
Oldal tetejére