Angyalok

tarrmari

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Celebret!
Számomra is érdekes, hogy azokon a képeken látható főként porfoltnak tűnő jelenség, amelyek ún. misztikus helyen készültek.
Szép legyen az új éved!!! (Angyalos)
 

nelcsi

Új tag
Életemben az Angyalok jelen vanak,minden percben és pillanatban.Egy könyv.hozott közel hozzájuk.Angyalterápia.A könyv talát rám és nem én ő rá!
 

nelcsi

Új tag
Érdekes de,számomra a Tündérek egyek az Angyalokkal.Régen Tündér mániás voltam ma szivem csücske az angyalok.Talán nincs is külömbség köztük.
 

amanita.3

Állandó Tag
Állandó Tag
az egyik legszebb film szerintem az Angyalok városa...
... karácsonykor meg is hallgattam a zenéjét (a film megnézéséhez számomra egy külön lelkiállapot kell...)
Az angyalok mindenhol ott vannak, és ha kérjük őket, segítenek... csak ne féljünk kérni...
 

eska2

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen ugy van

Szép estét mindenkinek!
Új tag vagyok a fórumon, nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Szeretném a véleményeteket kérni angyal témában.
A karácsonyi fényképek között két olyan kép keltette fel a figyelmem, ahol jól látható gömbszerű, inkább kör látható (egy képen több is) az egészen biztos, hogy a lencsén nem volt porszem. Nézegettem a táltos találkozó lapjait és ott is azt nyilatkozza a fényképész, hogy nem volt poros a lencséje és csak egyre több pontosan ilyen kör alakok voltak a képen.
Tényleg lehetséges, hogy angyalok voltak szenteste jelen?
Mostan mar a digitalis fenykepezogepek lencsere veszik a "angyal" gomboket. Nekem is mar tob kepem van (foleg a Down Koros kisfiammal) En mar rajotem a tipre...meg kerem az angyalokat hogy engedjek hogy le fenykepezem. Ez e legjobban a termeszetben jon ossze
 
T

T.K

Vendég
Mostan mar a digitalis fenykepezogepek lencsere veszik a "angyal" gomboket. Nekem is mar tob kepem van (foleg a Down Koros kisfiammal) En mar rajotem a tipre...meg kerem az angyalokat hogy engedjek hogy le fenykepezem. Ez e legjobban a termeszetben jon ossze

Altalaban a fenykepezesnel eszlelt gömbszerü "tünemenyek" a fenytöresek okozzak(erdekes hogy mindig csak gömbszerü fenyek jelennek meg a fenykepezes folyaman)
Ez az optikai lencse fenyvasszeverödesere vezethetö vissza.
Az angyalokat nem lehet lefenykepezni (barmennyire is szeretnenk vagy vagyunk ra) mert az angyalok rezgesszintje sokkal magasabb es finomabb, mintsem optikailag (föleg nem egy egyszerü digitalis kameraval) erzekelni lehetne.
Söt az angyalok meg hatassal sem birnak a fizikai targyakra sem(barmennyire is szeretnenk azt) Egyedül az energiajukkal vannak rank hatassal, de erre meg nem született magyarazat, hogy milyen formaban.
 

maski

Új tag
Az Angyalok mindig segítenek, ha hiszel bennük, ha nem... viszont, ha beengeded őket szívedbe, magad is békére találsz :)))) ez a tapasztalatom... s látni őket? bárki láthatja őket, hisz bármikor bárkiben és bármilyen formában megjelenhetnek a fizikai síkon... a nem fizikai valójukat még sosem láttam, de érzem a szeretetük és hálás vagyok érte! Köszönöm!!! .. és kívánom, hogy a béke mindannyiunk szívében helyet kapjon!!! Szeretettel!!!!!
 

lustacica74

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán már 10 éve is van, hogy egy ismerősöm mesélt az angyalok létezéséről, segítségükröl. Akkoriban csak mosolyogtam rajta, egyik fülemen be, a másikon ki......Bár gyerekkoromtól kezdve történtek velem apró, racionálisan meg nem magyarázható dolgok, voltak megérzéseim, de komolyan semmit sem vettem.
4 éve meghalt anyukám, és ez volt, amitől felfigyeltem a rendszeresen visszatérő furcsa dolgokra.
Akadtak szépszámmal, az élet minden területén. 2 éve súlyos baleset érte férjemet. Elvitte a mentő, száguldottam utána a kórházba, majd órákkal később haza a családhoz, végig remegve, kegyetlen idegállapotban. Éjjel végigfeküdtem az ágyon, mikor a semmiből akkora nyugalom árasztott el, és melegség, amit soha nem éreztem elötte. Olyan volt, mintha valaki magához ölelt volna védelmezően, és szinte szuggerálta, hogy nem lesz semmi baj. Talán ez volt az a pont, amikortól hiszem, és érzem az angyalok jelenlétét, segítségét.
Van még mit tanulnom, de már ugy kezdem a napot, hogy szeretettel köszöntöm angyalaimat, és este hálát adok érte, hogy mellettem voltak akkor is, ha nem is kérek tőlük semmmit.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóreggelt, szép és vidám napot angyalkák!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
glitterimage179.gif
 

Bella93

Állandó Tag
Állandó Tag
Én minden egyes este imádkozom az angyalaimhoz, hogy védjenek meg. Amiótaeztteszem, sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Ez egyfajta jó szokás, amit érdemes megtartani.
 

Shery

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Jó reggelt ! Ujfent segítségre szorulok. Valamit, talán rosszul csinálhattam az angyalmeditáció közben, mert megbolondultak az éjjel a kutyáim,valamit láttam, de nem igazán tudom körülírni, talán egy kissebb valami , ami nagyon mozgott, de közben állt egyhelyben. Hűű volt ám riadalom! Még most is totál a hatása alatt vagyok... Előre köszi
 

Teri67

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az Atlantisz angyalai című könyvet keresem, tudna valaki segíteni, hogyan tudnám megszerezni. Már az legtöbb nagy könyvesboltban keresetem.
Előre is köszönöm
Teri
 

angelvictory

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Miguel Angyalról nem találok semmilyen infót, hogy minek vagy kinek az angyala, tudnátok ebben segíteni?

Köszönöm!

Üdv: Angel
 
Oldal tetejére