Technikai segítségkérés - nyújtás, Hibajelzés

janisean

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt egy jó letöltés vezérlő,<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5Cshrek%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-IE;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Internet Download Manager 5.18 Build 4
http://www.nsanedown.com/?request=5936931

szed le a programot és a Patch-ot is hozzá. De válogathatsz a főmenüben kedvedre, más letöltés vezérlők közül:)

Ha feltelepítetted, be állíthatod a 'login' neved illetve a 'pas' kódodat amit a rapidnál kaptál (ha több oldalon is elöfizetö vagy akkor töb logon és pas is meg adhato, szépen kezeli mind)

utánna csak ki kell jelölnöd az egérrel amit a rapidról szeretnél tölteni (bár honnan, akár egy word dokbol is) és máris automatikusan elkezdi neked tölteni, hálozati sebeségedtöl függüen.
 

loborj

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem volt rossz, amíg egy normál letöltésvezérlővel is lehetett használni.
De amióta felrakták ezt a saját managert.... hát....
Szóval letöltöttem, feltelepítettem, erre úgy lelassította a gépet, hogy inkább letöröltem. Azt hiszem hanyagolom a rapidot, pedig jó dolgok vannak fent.


Ezt kellene ki próbálnod: FreeRapid Downloader Vity's

http://wordrider.net/freerapid/index.html

kezeli az ingyenest és a prémiumot is, én amióta van ezzel szedek a Rapidrol,gondom még nem volt vele .
Ezenkívül rengeteg oldalt kezel.
A honlapon minden le van írva.
 
L

leselke

Vendég
@tomi2008

Csupán tisztázni szeretném. Nem ingyenes letöltésről van szó. A 2500 Ft-os havidíjat befizettem a Raiffesennél, szóval nem arról van szó, hogy potyázni szándékoztam. Mint már írtam, az új letöltésvezérlőjük nagyon lelassította a gépet (20 percig is eltartott, amíg betöltődött a program, bár, utána, igaz, ami igaz, már működött szépen) , míg korábban a rapidshare-es linkek működtek a Free Download Managerrel is. Egyébként azzal én is egyetértek, hogy aki ingyen töltöget, várja ki a sorát. (a data.hu-n egyébként egész évre befizettem, mert az legalább működik)
Hát, a fél információ átka, hogy azt írtam, amit:)
A vezérlőkkel kapcsolatosan csak annyi a meglátásom így, az ingyenesek táborából, hogy nekem lassabban szed, mint manuálisan. Ott van lehetőség tárhely választására, míg a vezérlő azt hozza, amihez éppen hozzácsatlakozik, és ez mindig rosszabb a manuálisnál.
A választhatóságnál a két legjobb: a TeliaSonera és a Teleglobe. Ha innen szedek, a legtöbbször (csúcsidőn kívül) 300 felett kotornak a gépemre a cuccok.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ezekről szedjen.

oreg.gif
 

M.Anna

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia a DVD formázáshoz a format factori program is jó és azzal képet is lehet

Először is kell hozzá egy program, amivel a DVD tartalmát át lehet alakítani (rippelni) avi, divx vagy xivd formátumba, hogy a mérete ne legyen olyan nagy. Mint pld. az Amadis DVD Ripper, amit innen le tudsz tölteni:

http://rapidshare.com/files/334556686/AmaDVDRip383.rar.html

Némi angol tudás persze nem árt hozzá, mert ezek a progik általában angol nyelvűek.
Ha megvan a fájl, akkor ki kell választanod, hogy hova akarod feltölteni. Tárhelyenként eltérő méretű fájlokat lehet feltölteni.

data.hu 100 MB
addat.hu 200 MB
rapidhare.com 200 MB
hotfile.com 400 MB
storage.to 1000 MB
megaupload.com 1024 MB

Ennek megfelelően a fájlt darabolni kell:
1. vagy csomagolt fájlt készítesz, több darabos csomagolással, ahol megadhatod, hogy 1-1 fájl mérete mekkora legyen
2. vagy Total Comanderrel feldarabolod.

Nem kell előfizetőnek lenned, csupán egy ingyenes regisztrációt csinálni annál a szolgáltatónál, ahova fel akarsz tölteni. A data, addat, hotfile szolgáltatóknál lehet feltölteni ftp-n keresztül is, így egyszerre több fájl feltöltését is elindíthatod, a megaupload-nál le lehet tölteni egy Mega Manager nevű programot, azzal ugyancsak egyszerűbb a feltöltés. A rapidshare-nek is van egy feltöltést segítő programja, a RapidUploader, amit a weboldalukon le lehet tölteni. De feltöltheted a fájlokat egyenként is a szolgáltató weboldalán az upload lehetőség használatával.
Az ingyenes regisztráció hátránya, hogy ha egy ideig (60-90 nap) senki nem tölti le a fájlokat törlik a szerverről.
Röviden ennyi, bár azt nem tudom mennyire vagy "otthon" az olyan dolgokban, mint a fájl csomagolása, darabolása, ftp feltöltés.[/quote]
 

M.Anna

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Van egy teljesen ingyenes konvertáló progi,nálam 100%-ig bevált.
Próbáld ki,több nyelven "ért".
http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-1.70_4506901.html

FormatFactory V2.20 (magyar)
Letöltés ÉRTÉKELÉS Szerkesztői:
ertekeles_4.gif
Felhasználói:
ertekeles_kek_5.gif
Értékelje
Ön is!


A FormatFactory egy többfunkciós konvertáló, amely beépített kodek-modulok segítségével gyorsan és hatékonyan dolgozik. A szoftver kezelése egyszerűen történik: a baloldalt található legördülő menüből választhatjuk ki a konvertálás típusát (mobil, film, zene, kép, stb.), majd a megjelenő ablakban az Add File használatával tölthetjük be az egy, vagy tetszőleges számú adatot, illetve teljes könyvtárat. Ugyancsak itt állathatjuk be az átalakítás jellemzőit és a konvertálás helyét. Támogatott formátumok. Film: MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. Zene: MP3//WMA/MMF/AMR/OGG/M4A/WAV. Kép: JPG/BMP/PNG/TIF/ICO. Valamint iPod/iPhone/PSP/BlackBerry formátumok. Extra: DVD ripper, sérült adatok javítása.
fomat200m.jpg
Több kép a programról (1)

Letöltések száma: 102894 Feltöltés dátuma: 2009.11.26 Operációs rendszer: Windows 7
Windows XP
Windows Vista
Nyelv: magyar nyelvű Jogállás: teljes verzió Fejlesztő: formatoz.com Méret: 29.76 MB Nehézségi szint: haladó


&nbsp;
&nbsp;


:D
Szia ezt a programot én már le tölötem és inkább kép formázásra használta de lehe zenét is nagyon jó program én csak ajánlani tudom
 

M.Anna

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv a fórum olvasóinak!

Én a data.hu-ról történő letöltésekhez hónapok óta az Universal Share Downloader progit használom. Ingyenes, nagyon szépen dolgozik, a használata egyszerűbb már nem is lehetne, szerintem tökéletes!
Mindenkinek ajánlom!
Szia de ide nem kell vissza tőlteni????
 

ayrah

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lelkes töltögető vagyok és a mult héten észrevettem, hogy a rapidrol kétszer olyan lassan jönnek le a 100Mb-s részek, ilyen még nem volt a rapidon a free-letöltésben, miota ismerem ezt a portált. Ami eddig ugy 20-25 perc alatt jött le az most 53-57 perc. Nektek mik a tapasztalatok, vagy mit tudtok erről a dologrol? Esetleg "szorosabbra fogta a gyeplőt" a rapid, vagy az is lehet, hogy a gépemmel van a baj, de azért várom az észrevételeiteket, üdv mindenkinek!
 

Cotton-Joe

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lelkes töltögető vagyok és a mult héten észrevettem, hogy a rapidrol kétszer olyan lassan jönnek le a 100Mb-s részek, ilyen még nem volt a rapidon a free-letöltésben, miota ismerem ezt a portált. Ami eddig ugy 20-25 perc alatt jött le az most 53-57 perc. Nektek mik a tapasztalatok, vagy mit tudtok erről a dologrol? Esetleg "szorosabbra fogta a gyeplőt" a rapid, vagy az is lehet, hogy a gépemmel van a baj, de azért várom az észrevételeiteket, üdv mindenkinek!

Szia!

Attól függ mely időpontban folyik a letöltés. A sebesség változó ugyan, de az időpont sokat számít. Érdemes éjjel letölteni, vagy délelött. Ajánlom a FreeRapid Downloadert a letöltésekhez. A linkeket a vágólapról bemásolja (lehet kézzel is), majd automatikusan letölti a filmet. Kivárja az időket is rendszeresen. Be lehet állítani hogy a letöltés végén kapcsolja ki a gépet, ha szükséges. Remélem tudtam segíteni.

Üdvözlettel
 

pepyta

Tag
Kedves leselke,
nagyon köszönöm a segítséget Esőember-ügyben. Sajnos nem tudom kicsomagolni, mert valami külső tömörítő programot kér hozzá. (A két utolsó adagot próbáltam letölteni.) Ha esetleg van ötleted, mit tegyek, kérlek, oszd meg velem!

Köszönöm:
pepyta
 
L

leselke

Vendég
@M.Anna

Szia de ide nem kell vissza tőlteni???
A tárhelyekre nem kell visszatölteni, hisz az nem torrent, ahol a seed-peer letöltések vannak. Azoknál számítógépekről töltesz, és a sebességed is attól függ, hogy mennyien seedelik az anyagot.
A tárhelyek esetében ez a sebesség attól függ, hogy mennyit engedélyez az adott hely, valamint a saját NET-edtől.
 
L

leselke

Vendég
@pepyta

Kedves leselke,
nagyon köszönöm a segítséget Esőember-ügyben. Sajnos nem tudom kicsomagolni, mert valami külső tömörítő programot kér hozzá. (A két utolsó adagot próbáltam letölteni.) Ha esetleg van ötleted, mit tegyek, kérlek, oszd meg velem! Köszönöm:pepyta
Helló!

Ezek RAR-ban vannak, és a WinRAR program kell hozzá, a kicsomagolásukhoz.
winrarz.jpg

WinRAR_v3.93_Final_x86_x64 + crack (Magyar)
A népszerű WinRAR tömörítő magyar verziója! A könnyen kezelhető, grafikus felülettel rendelkező tömörítő- és archiváló szoftverrel elsősorban RAR-típusú állományokat kezelhetünk, illetve hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: ZIP, ARJ, LHA, TAR stb. adatok kezelése, önkitömörítő archívumok előállítása, darabolás, jelszóvédelem, ellenőrzés, Explorer integrálás.
http://data.hu/get/2338457/WinRAR_v3.93_Final_x86_x64_HU.zip

oreg.gif
 

klara544

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem aktív az 1-számú file.

Szia!


Sajnos az 1 - es számú file nem aktív. Letöltöttem a filmet, sajnos nem lehet le játszani. Nagyon örülnék ,ha helyre hoznád a hibát. Köszönöm.


Üdv. Klara




Elza, a vadon szülötte (Born Free) 1966

színes Szinkronizált angol-amerikai családi kalandfilm, 95 perc,
(James Hill - Tom McGowan)

BornFree.jpg



xvid 640x288 mp3 2 ch 80kbit/s keret a:25
Történet:

Kenyában egy angol házaspár, George és Joy Adamson találnak
egy oroszlánkölyköt. Elzát megpróbálják visszavinni eredeti
élőhelyére az afrikai szavannára, mielőtt a kormány rájönne,
hogy náluk van, és az álltakertbe zárnák.


http://data.hu/get/1875054/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.001
http://data.hu/get/1875069/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.002
http://data.hu/get/1875071/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.003
http://data.hu/get/1875076/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.004
http://data.hu/get/1875079/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.005
http://data.hu/get/1875085/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.006
http://data.hu/get/1875088/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.007
http://data.hu/get/1871858/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.008
http://data.hu/get/1871861/Elza_a_vadon_szulotte.hun.avi.009

Lavi
 

putto_

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Sajnos az 1 - es számú file nem aktív. Letöltöttem a filmet, sajnos nem lehet le játszani. Nagyon örülnék ,ha helyre hoznád a hibát. Köszönöm.
Üdv. Klara

Én le tudtam szedni!
Műxik, csak légy türelmes, mert a data.hu most 'rendszerezget' !
 

Balyusz47

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali,minddenkinek,
Nem tudom,hogy ismeritek e a Virtual DDob Mod programot,ha igen szoljatok,koszelore is.Evvel a p[rogrammal kilehet egy nyelvettorolni a filmbol,ha tobb nyelvu.
 

tas7

Állandó Tag
Állandó Tag
VirtualDubMod

Hali,minddenkinek,
Nem tudom,hogy ismeritek e a Virtual DDob Mod programot,ha igen szoljatok,koszelore is.Evvel a p[rogrammal kilehet egy nyelvettorolni a filmbol,ha tobb nyelvu.

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CXP%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} pre {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Courier New"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Nem tudom mire akarod használni. Avi filmen hangot cserélsz?
Mindenesetre innen letölthetsz egy VirtualDubMod-ot:
[FONT=&quot]http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualdubmod/VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive.zip<o>
</o>[/FONT]A Nandub lehet, hogy jobb. Az tudja mp3 forrásként is kezelni az audio filerészt.
 
Oldal tetejére