Pszihofizikai jelenségek

giraffe

Állandó Tag
Állandó Tag
Van még valakinek tisztán érző, látó, halló képessége, élménye?

persze, sztem mindenkinek van.
kérdés , h mennyire nyomja el?

....illetve ha belegondolsz, h mindennek az ellenkezőjét látod mint a mi van.....pont az projektálódik ami nincs meg? :))))

üdv, giraffe
 

Szabó Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még egyszer se láttam az aurámat a tükörbe hol lehet ilyen tükröt kapni nekem is kell

Én még nem hallottam ilyen tükörröl.
Szerintem tükör nélkül is megy az auranézés!
Fejleszthető és gyakorolni kell.
Általában aki látja a 3 dimenziós képeket, az jól bánik fókuszálással, annak könnyen megy.

Üdv: Kata
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Érdekes jelenségről számolok be, nem sokára ott tartunk majd, hogy létre tudsz hozni tudatosan a térben zajló olyan holografikus jelenségeket, amiknek most csak spontán szemlélője vagy csak. Persze ha láttál már ilyen eseményt az életedben. Ilyen eseményben ott tudsz lenni fizikálisan is nem csak mentálisan az éteri lényedről, se feledkezzünk meg és az asztrális lényednek szüksége, van e jelenésben, hiszem hogy igen. Lesznek olyan helyek ahol be, tudsz csatlakozni úgy, mint most a nettre de itt te vagy a számítógép, mert az vagy bio- mechanikus. Jövő elkezdődött, ha akarjuk, ha nem gömb objektívan tudsz, érzékelni már csak meg kell tanulnod használni magadat a térben nem csak látni az utazásokról meg ne is, beszéljek, amik rád várnak.

Úgy 2 éve kb. érdeklődtem embereknél, hogy létezik-e már mozgó hologram ... persze nem vagyok normális, mert azt aminek kapcsán elkezdtem érdeklődni utána, azt persze nem jegyeztem fel. :(
 

Mistake

Állandó Tag
Állandó Tag
Aneli, pont ugyanezt akartam én is írni, mert olvasás közben sem jöttem rá, hogy milyen kísérletekről lehet szó. Tehát valamit megtudhatnánk erről bővebben, kedves topic nyitó?
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Agyunk generálhat olyan elektromágneses impulzusokat, amik a környező világunkban létrehozhatnak változásokat.A quantumfizika pont ezeket a jelenségeket vizsgálja most, magyarán már a tudományos világ is elismerte ezen jelenségek létezését, de a miértekre keresik még a választ.
 

oonagh

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
találkoztatok már olyan képpel, hogy egy arany lapos korong szerű tárgy és rajta egy arany forgó gyűrű? Ezt a párom "látta" bennem.
Szerintetek mit jelképez, vagy mi az üzenete? A neten elég sok leírást találtam a gyűrű, mint szimbólumról, de így együtt...semmit..

köszönöm
oonagh
 
Lehet-e normális magyarázat arra a jelenségre, hogy teljes szélcsendben egyszerre csak feltámad a szél, éppen csak annyi időre, míg körberázza egy kisebb fa lombjait, majd ismét szélcsend lesz? Vagy szellemek jártak volna mellettem?
 

mojszio

Új tag
Hát képzeljétek, én egyszer beneveztem egy költőversenyre. Az eredmény hirdetése előtti éjszaka azt álmodtam, hogy egy krokodilt próbálok belegyömöszölni egy zacskóba. Másnap kihirdették, hogy győztem és a fődíj egy plüss krokodil volt. Ha nem velem történik, el sem hiszem! Roppant félelmetes!
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Lehet-e normális magyarázat arra a jelenségre, hogy teljes szélcsendben egyszerre csak feltámad a szél, éppen csak annyi időre, míg körberázza egy kisebb fa lombjait, majd ismét szélcsend lesz? Vagy szellemek jártak volna mellettem?
ha kéred tudatosan és akarattal a szelet mindig fog fújni egy kicsikét. nálam is így kezdődött határban dolgoztunk mindig kiakadtak rajta hogyan is van ez, jókat nevetek ilyenkor
 

Nanako

Állandó Tag
Állandó Tag
Ennél a dolognál az is érdekes lenne, hogy min gondolkodtál. Mert lehetett ez egy válasz az égiektől, lehetett szellem, de csinálhattad te is.

Hasonlóban egyszer a nagymamámnak volt része, amikor a halott nagypapámra gondolt, hogy vajon jól van-e odaát, meg ilyenek, és teljes szélcsendben egy fának egyetlen ága kezdett el integetni, úgy, hogy madár sem szállt rá, meg semmi más sem mozdította meg. Ezt ő úgy értelmezte, hogy a nagypapám integet neki odaátról. :)
 
Oldal tetejére