Kérések, kérdések tematikus topickokhoz (Gyereksarok)

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

melinda óvónéni

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! egy kedves ismerősöm számára keresném a következőt: memória kártya szerű játék, a kártyán elefánt látható, minden kártyán más hogyan áll az elefánt ormánya. Sajnos én nem láttam a kártyákat, csak azt tudom, hogy fejlesztő pedagógus használta egy felmérésen (téri irányok)!
A kereső nem dobta ki, pedig mindenhogy beírtam! Hátha valaki tud segíteni! Köszönöm!
 

rudilevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ismeri-e valaki Tariné Beregi Judit Fejlesztő tervek gyűjteménye című könyvét,ha igen szeretném megkérdezni hogy iskolában vagy Óvodában lehet jobban használni,a benne levő fejlesztési terveket?megköszönném ha valaki tudna nekem feltölteni fejlesztési terv mintát.
Előre is köszönöm.
 

rudilevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon köszönöm válaszodat,még nem tudom megnézni mert nem telt el a 48 óra.Leginkább tényleg ötleteket keresek a saját terv elkészítéséhez.
 

hoan

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem a Természetről tizenéveseknek 7-8.osztályos fizika, kémia tudásszintmérőit. Ha valaki tudna segítení, legyenszíves tegye meg. Köszönöm.
 

szolfezs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem a nemzeti tankönyvkiadó Természetismeret (biológia-földrajz) 5. témazáró felmérőit, és a Hajdú féle 5. matematika témazáróit.Hol találom? Esetleg valaki elküldené nekem?Nagyon köszönöm.
 

ReniTibcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Bátori Irén: A tücsök hegedűje c. mesét. Négyéves kislányom tanulta az oviba, de az óvónéni csak a címét adta meg.
Köszönöm!
 

evapetre

Állandó Tag
Állandó Tag
tanmenet sos

Szép napot mindenkinek!
A segítségeteket kérném!Testnevelés tanmenetre lenne szükségem 6. és 7. osztályos, ha valakinek van segítsen nekem!
Előre is köszönöm! Éva
 

engelke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
egy tankönyvet keresek:
Eszergälyosne: Az en abecem.
Tudom, hogy fenn van, de sajnos irasvedett, nem lehet nyomtatni. Fel tudna valaki tölteni nyomtathato formäban?
Köszönöm elöre is!
 

genziana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A kisfiam 2. osztályos, és tudnátok- e ajánlani olyan gyakorlót ami kimondottan az írásra, ás a magyarra megy rá. Matekból nincs probléma, de az írása, hát elég rondácska.
 

rudilevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Tariné Beregi Judit könyve

A könyvesboltofban október óta nem lehet kapni Tariné Beregi Judit Fejlesztési tervek gyűjteménye c. kiadványt, ha lehetséges a hozzáférés nagyon megköszönném
Szia! Én is sokat kerestem már ezt a könyvet.Ami itt fennt van azt nem lehet megnyitni.Én a beszéd.hu oldalon vásároltam meg regisztráció után 1800Ft+ postaköltség áron.Remélem tudtam segíteni.
 

airam

Kitiltott (BANned)
Nagyon sok szép kifestőt tettetek fel ide, köszönet érte!
Bottyán Katalin Kifestőkönyv c. füzete/könyvecskéje nincs meg valakinek? Katalin magyar népművészeti elemekből kiindulva / vagy ezekre emlékeztető nagyon szép rajzokat (is) készít. Ezt a könyvecskét szeretném, (vagy ilyen jellegő kifestőt) de sajnos egyenlőre eredménytelenül.:(
A szerző meg sajnos nem elérhető a honlapján megadott e-mail címen.
 

gemgeza

Állandó Tag
Állandó Tag
Halász Judit kották

Sziasztok!

Kottákat, gitárkíséreteket keresek Hajász Judit dalaihoz. Amennyiben tudtok segíteni, előre is köszönöm!!!

GG
 

Gotti19

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumtagok:)

Óvodai gyakorlati vizsgámra VIRÁG PROJEKTET kell készítenem és nagyon megkönnyítené a helyzetemet,ha valaki tudna ebben esetleg segíteni egy minta projekttel:)

A hallgatói tevékenység tartalma:

*gondozási-nevelési feladatok
*a játéktevékenység
*komplex tevékenység
*környezetismeretre nevelés-matematikai nevelés

Segítségeteket előre is nagyon KÖSZÖNÖM:)

Pussz*
 

Bodka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A kisfiam 2. osztályos, és tudnátok- e ajánlani olyan gyakorlót ami kimondottan az írásra, ás a magyarra megy rá. Matekból nincs probléma, de az írása, hát elég rondácska.




A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexiamegelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A könyvek alkalmazását abban az esetben ajánljuk, ha a gyermek beszédfejlődése lassú, alakilag hibás, téri tájékozódása bizonytalan, formaérzékelése gyenge, és amikor várható, hogy az írás-olvasás elsajátítása nem lesz zavartalan. A módszer megszeretteti az olvasást, mert a gyermeket sikerélményhez juttatja.

Az Olvasókönyv a magánhangzók tanításánál a figyelmet a beszélő szájmozgására irányítja. A mássalhangzókat hangutánzással sajátíttatja el. Speciális betűtanítási sorrendet követ, amellyel kiküszöböli a betűtévesztést. Az új betűt minden helyzetben begyakoroltatja, szótagokat, szótípusokat olvastat, s ezzel a szókép későbbi felismerését segíti. A módszer nem erőlteti a gyors haladást, a biztos tudásra épít. A gyerekek egyéni képességeihez igazítható a betűtanítás ütemezése.

A Feladatlapok szervesen kapcsolódnak az ábécéskönyvhöz. A borítón látható vödör, illetve labda jele az olvasókönyvben a lapok alján is megtalálható, és jelzi, hogy az adott könyvlaphoz melyik feladatlap használható. Az I. kötet lapjai szétvághatók, képeket, <table width="100%"> <tbody><tr> <td class="image">
</td></tr></tbody></table>
szótagokat, szavakat, mondatokat tartalmaznak, amelyek kép-, szótag-, szó- és mondategyeztetéshez nyújtanak segítséget.
A II. kötetben a kiszínezhető, rajzos feladatok találhatók.

A Betűtanítás I.
füzete először íráselemeket tanít, célja, hogy a gyerekek megtanulják a helyes ceruzafogást, a kéz csúsztatását a papíron, a könnyed, lendületes vonalvezetést. A betűk írásánál itt sem kerültek egymás közelébe az alakilag, a kiejtés és hangzás szempontjából hasonló betűk.
A II. füzet a kétjegyű mássalhangzók és a nehezen kapcsolható betűk írásával, azok gyakorlásával foglalkozik. A módszer lényegéből adódóan sok a másolási feladat írottról írottra, nyomtatottról írottra.


A Játékház című tankönyvcsalád a betűtanítást befejezi, a tanultak rögzítését, készségszintű begyakorlását Jászberényi Andrásné-dr. Mátrainé Goda Katalin Meseolvasó című képes olvasókönyve és feladatlapja folytatja.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére