Erdély

zsenicand

Állandó Tag
Állandó Tag
Tavaly nyáron munkahelyi kirándulás címén voltunk Erdélyben. Amit csak lehet 2 nap alatt azt megnéztük.

9804f484c34c1792ed9d2c4dc6a238a8_32569.jpg
 

Orssee

Állandó Tag
Állandó Tag
Pünkösdre mi is kilátogatunk kis családommal. :) 21 éves vagyok, most járok kint 4. alkalommal. Édesapám munkás ember, soha nem utaztunk, gyűlölt nyaralni, fizikai országhatárainkon túl nem jár pihenés céljából. Múlt évben sikerült rávenni, hogy édesanyámmal és unokatestvéreivel utazzon el Erdélybe. Idén ő akar visszamenni, sőt ragaszkodott hozzá, hogy a csíksomlyói búcsú idején menjünk ki... Ezt nevezem igazi varázslatnak. :)
 

zsuzsuci

Új tag
Voltam már Erdélyben , csak már nagyon régen. A nyáron készülök a barátnőimmel egy hetes körutra szintén már alig várom.
 

bagoly75

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt. Erdélybe is, bár ott születtem(Szatmárnémetibe), de már nagyon régen voltam. Már nagyobbak a gyerekeim, lehet, hogy idén elmegyek velük. Nem tudom valaki nem tudná megmondani, hogy Szatmárnémeti környékén milyen tó lehet, ahol fürdeni is szabad. Egyszer gyereknek voltam ott és nagyon tetszett, körbe fenyves volt.
 

oshin

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyáron Torockón voltunk 2 napot. A két gyermekem nem akart eljönni. A kisebbik sírt, hogy ne menjünk sehová. Fantasztikus volt.
 

weblehel

Állandó Tag
Állandó Tag
A sóbányát mára már teljesen rendbetették, nem olyan lepattant mint korábban. Tényleg ajánlom mindenkinek.

Bocs, ez egy hsz-re lett volna válasz - mégy ki kell ismernem ezt a fórummotort, hogy ne rossz gombra bökjek rá....
 
Oldal tetejére