Családunk kedvence - háziállataink

szöszi-möszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi beaglet szeretnénk ha kertes házunk lesz!vajon gyerekek mellé helyes döntés!mi kapunk jót és rosszat és róla!nem tudom, szerintem jó lehet egy ilyen kutyuska az örökmozgó kislányunk mellé, aki most 20 hónapos!És persze kölyökként vinnék haza!Kb, jövő nyár, vagy utána való nyár, tehát a kislányunk 3-4 éves lenne!
 

Mayra

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi beaglet szeretnénk ha kertes házunk lesz!vajon gyerekek mellé helyes döntés!mi kapunk jót és rosszat és róla!nem tudom, szerintem jó lehet egy ilyen kutyuska az örökmozgó kislányunk mellé, aki most 20 hónapos!És persze kölyökként vinnék haza!Kb, jövő nyár, vagy utána való nyár, tehát a kislányunk 3-4 éves lenne!

Örökmozgó kutyusotok lesz. Úgy hallottam gyermekbarát, úgyhogy csak hajrá!! :)
 

fera

Állandó Tag
Állandó Tag
A dzsungáriai csak egyik törpehörcsögfajta, van még Cambelli, Roborovszki, kínai és még biztos van más is csak én nem tudok róla. A mienk nagyon pici, szürke és fekete csík van a hátán.
 

Mayra

Állandó Tag
Állandó Tag
A dzsungáriai csak egyik törpehörcsögfajta, van még Cambelli, Roborovszki, kínai és még biztos van más is csak én nem tudok róla. A mienk nagyon pici, szürke és fekete csík van a hátán.

:D Bizony elég keveset tudok a törpehörcsögökről... pusztán a megnevezését tartottam érdekesnek.
 

Anyett.

Új tag
168995_182051641831495_100000799807096_345003_5076369_n.jpg

Ő Paca, már több, mint 10 éve van velünk, de meg sem látszik Rajta. :)
 

Tylerson

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kutyának mindegy, hogy lakásban vagy udvaron tartod. A lényeg azon van, hogy foglalkozz vele. Olvastam itt, hogy "panelban nem tartanék kutyát". Miért? Szerinted egy kutya mit csinál az udvaron? Fekszik? Ül? Esetleg ugat a kerítésnél? Ahhoz, hogy szellemileg és testileg is lefáraszd el kell vinni, feladatokat kell neki adni. Folyamatosan új ingerek kell, hogy érjék....Nem egy udvar, ahol minden centimétert pontosan ismer.....
 

Erona

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk 2 pulink van, Morzsi és Molly. Morzsi már betöltötte 10. életévét, ő a rangidős. Molly most nyáron tölti a 3-at, ő nagyon játékos, állandóan rohangál ész nélkül:) nah meg sikerült rájönnie, hogy hogyan tud bejönni a lakásba. Ha kedve szottyan, akkor feláll a kilincsre, lenyomja és már bent is van.. mostanában ezt elég sűrűn eljátszotta a viharok miatt.. de egyszerűen nem lehet rá haragudni.. főleg mikor felnéz azzal a gyönyörű barna szemeivel.. egyszerűen imádom mind a kettőt... igazi társak...a családunk tagjai :)
 

Cirus

Új tag
Már csak két belga juhász maradt, a játszótéri keverék (állítólag a mi portugál juhászunk és a szomszéd spicc nászsából született, de ezt erősen kétlem) tavaly itt hagyott minket. A kát kutya óriási, de már ők is 9 évesek, ami elég nagy kor ennél a fajtánál.
 

GJodie

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Höri a kannibál

Részlet a blogomból... 2008. július 22. kedd

Amikor a szegény degunk elhalálozott, reméltem, több állat nem kerül már a lakásba. Tévedtem. Máté, a fiam nem élhet kisállat nélkül, ezért beleegyeztem, hogy másik fajjal próbálkozzunk, így hát egy törpehörcsög költözött be a degu emeletes kérójába pár hete. Egészen jól érezte magát eddig, de tegnap - akkor még nem tudtuk az okát - tiszta dilis lett. Állandóan kipréselte az egyébként egész szélesre hízott testét a rácson, ami nem volt egyszerű, mert úgy tett, mintha szándékosan meg akarná fojtani magát. Nem is értettük, mi ütött belé. Aztán ma reggelre megtudtuk. Az egyébként egyedül élő egyedet valami "vadállat" - még az állatkereskedésben - leányanyává tett, nem törődve a későbbi következményekkel. Kedves kis hörcsögünk 4 babszemnyi utódnak adott életet, legalábbis akkor még azt hittük, de nagyot tévedtünk, mert a szülés után kannibál módjára megharapdálta, és ezzel azonnal át is segítette őket a másvilágra. Én akkor már a munkahelyemen dolgoztam, amikor Máté felébredt, és már csak azt látta, hogy az utolsó gyereket rágcsálja. Ez borzasztó! Ez lenne az ösztönös kiválasztás törvénye? Ha nem találja életképesnek, humánusabb, hogy megöli? Ez még állatoknál is igen drasztikus, de itt még nem ért véget a horrorisztikus történet.
Mivel Máté aznap elutazott, nem tudott mit tenni a hörivel, aki továbbra sem bírta a bezártságot, és pillanatok alatt - most már soványan - állandóan kipasszírozta magát a lakásából, berakta a fürdőszobába, ketrecestől. Gondolta, ott nem tud megrágcsálni egy vezetéket sem, vagy bútort, amivel azért elég nagy károkat tudna okozni. Becsukta az ajtót, remélve, hogy mire én hazaérek, majd ott megtalálom. Hát, itt van a baj... A hörcsög nincs sehol. A ketrec üres. Semmi motozás, pedig mindent elhúztam, - kivéve a mosógépet, mert az nehéz és nincs is hely az arrébb mozdítására - de az állatnak se híre, se hamva. Beetetésként, vagyis csalinak kitettem egy pár pattogatott kukoricát - az az egyik kedvence - de ez sem hatotta meg. Fogalmam sincs, hogy hol lehet. Csak nem húzta le magát a wc-ben bánatában? Vagy a lefolyón keresztül - patkány őseihez csatlakozva - elhagyta e szomorú helyszínt? Feladtam. Nem tudom, hol keressem. Holnap veszek paradicsomot, uborkát és almát, mert azt is szereti. Ha erre a lukulluszi kajahegyre sem jön elő, akkor már biztos, hogy a mosógép alatt megöngyilkolta magát, vagy belehalt a szülés utáni depresszióba. Borzasztó! (azért sajnálnám)

ui. (másnap)
Vettem minden földi jót, de csak nem jön elő... szerintem már az örök vadászmezőkön kergetőzik a gyerekeivel :(
ui. (harmadnap)
a hörcsög meglett... a kaja előcsalogatta. Kúlturlény lett: a videókazetták között aludt :)
 

Csatolások

  • T_0101.JPG
    T_0101.JPG
    34.6 KB · Olvasás: 2

katakarcag

Állandó Tag
Állandó Tag
Eltűnt

Eltűnt német törpe pincserünk, Karcagról júl. 20.án
Ha valaki felfedezi interneten, vagy akár Karcag környékén szóljon kérem...
2,5 éves, kan.
 

szamóca02

Állandó Tag
Állandó Tag
amikor kicsik voltunk volt egy kutyánk, bumi (sajnos mindig láncon volt, persze futtatóson), meg egy macskánk, károly.
mindketten hímneműek.
szóval károly, cserébe, hogy falatozhasson bumika táljából odaállt neki háttal, felcsapta a farkát és hagyta, hogy bumi... hát, hogyan is fogalmazzam, szóval hogy töltse rajta a kedvét.. aztán, mikor végzett az evéssel kiült a kutya területének szélére, bumikától egy centiméternyi elérhetetlenségbe mosakodni... :)
ez egy kölcsönös és érdekmentes barátság volt.. :)
 

Baby2010

Állandó Tag
Állandó Tag
Két kankutyánk van, egy beagle és a másik amstaff.Nem a legkönnyebb kutyafajtákat választottuk. A beagle mivel kitűnő a szaglása, a térképről is leszaladna, ha szagot kap. Szívfájdalom nélkül otthagy bennünket, még hátra se néz. Voltunk már behívó tanfolyamon is vele, de inkább nem kockáztatunk, talán majd később, jelenleg 2 éves.Ja, és nagyon szereti a hasát! A későbbiekben fogok róluk képet feltenni!A nagyobbokat Mexinek hívják, nagyon kedves kutyus csak a kiskutyákat nem bírja. Most voltak fenn kutyás táborban a lányommal, rengeteget mozogtak, alig éltek, amikor hazajöttek, olyan sok programjuk volt. Őrző-védőzni nagyon szeret.
 

satan48

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt egy tündéri németjuhász kutyim. Szegénykém 11,5 évesen meghalt szívelégtelenségben. Kb. 6 hónapos volt, izzót kellett cserélnem az autómban.
Letettem az autó elé az új izzót, a szerszámokat, és elkezdtem. Kiveszem a régit, keresem az újat: nincs. Aga (a kutyus) ott hasal mellettem, nagy, étcsoki szemeivel ártatlanul néz. Szörnyű gyanúm támadt: - Aga hol az izzó? - A szájával benyúl a két praclija közé, és a kezembe adja az új izzót.
 

janotutu

Állandó Tag
Állandó Tag
Családunk kedvence

A múlt héten hoztam egy kuvasz kölyköt. Csütörtökön lesz 7 hetes a szuszi nevet kapta, mert sokat alszik még. Nagyon rendesen viselkedik, a két felnőtt kuvasz befogadta.
 

majuli

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyusok

Örülök, hogy rátaláltam az oldalra. A cicákhoz nem értek, azonban egy kutya szeméből sok mindent ki lehet olvasni. Sok történetem van a hüséges kutyákról. Ide még visszatérek és mesélek.
 
Oldal tetejére