Toronto kepekben

atneworld

Állandó Tag
Állandó Tag
1. Nem mondtam hogy nem jok a Torontoi kepek, de nem azert jok, mert Torontot mutatjak be.
2. Szlovakiarol kepeket nem teszek fel, mert amiket en csinaltam messze nem ilyen jok, de akinek van kedve, nezegethet beloluk a weboldalamon.
3. Es nemcsak az egy-ket napja atadott terekrol es setalo-utcakrol lehet jo kepeket csinalni, hanem a kuka mellett alvo hajlektalanokrol is.

P.S. azert kosz a kepeket
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szétnéztem az oldaladon, de Tunéziáról szinte több a kép mint Szlovákiáról. Kipróbáltam az akasztófajátékodat is. A 3D animációkat és a flash munkákat még nem néztem át és érthetetlen, hogy miért teszel fel az oldaladra (work) olyan anyagokat (File1, file2) amikhez nem lehet hozzáférni, csak passworddal. :shock:
 

sylverfox

Állandó Tag
Állandó Tag
Idén szeptemberben, októberben voltam először Kanadában és azon belül Torontóban. Hát lenyűgözött a nagysága.
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Allen Garden

Tegnap meglatogattam a palma házat az Allen Garden-bam. Mint mindig, most is nagyon sok szep virag van ott. Most rengeteg mikulas virag és cyclamen van, és a kaktusz teremben sok kaktusz viragzik. Csatoltam két kepet izeltonek.

1. a kaktusz teremben
AllenG2.jpg


2. a palmak között
AllenG3.jpg


Barna
 

katesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello Toronto,
Erdekel, hogy melyek azok a helyek Torontoban, ahol erdemes lakast vasarolni? Egy ket haloszobast szeretnenk, de nem tudjuk melyek a biztonsagos negyedek. Jovoben tervezzuk, hogy atkoltozzunk, de mar nezegetjuk az interneten, hogy milyen lehetosegek vannak.
Koszi,
Katesz
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Katesz ! Inkabb az anyagi lehetosegeitekhez kell alkalmazkodni mert az arak kb. $80 ezertol $ 300ezerig mennek . Torontoban nincs veszelyes kornyek de vannak negyedek ahol feher ember nem szivesen lakik . ;-)
 

Scarboro

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem a mai napig lenyugoz.Bar neha idegesito a csucsforgalom.:D

Hat ha ott idegesito a csucsforgalom, latogass Irorszagban !! Itt egybol idegbeteg leszel tole es kenytelen leszel bevallani, hogy a torontoi csucsforgalom= a menyorszaggal! Hidd el nem veletlenul mondom.
 
Oldal tetejére