A homoszexualitásrol

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen a szex két lány között és milyen játékokkal lehet színesíteni az együttlétet?
-
Kedves Ejilepke
-
Szerintem a szex lányok között sokkal intenzivebb mind heterok között, annak ellenére, hogy néhány positio körülményesebbnek tünik. Összeségében az egész mulatságosabb, szexibb, egyszerüen geniális.
-
Különösen azt találom primának, hogy mindkék partner minden esetben eljut a tetöpontra, ami férfiak és nök közötti szex esetén többnyire nem az eset.
-
Erdekes lenne tudni, hogy milyen penitentiákat ronak ki a gyontatoatyák a vagina összedörzsölése, nyalogatás vagy ujjazás miatt? Hány "üdvözlégy-maria" elmormolásával lehet kiengesztelni a "Menyei-Atyát"? A dildo használata egészen biztosan a nyolcadik halálos bün.
-
Beichte_Priester_Beichtstuhl_Frau_Stahlstich_Wagner_Molteni%3B00021882.jpg

 

AndiC

Kormányos
Kormányos
nem hinném, hogy egy gyóntatóatya is válaszolna itt a topikban, ezért javaslom kedves Ernoe keress fel egyet, atyát, szinte biztos szeretettel és lelkesedéssel fogadna, kérdezd meg a fentieket, és választ fogsz kapni (még feloldozást is kaphacc, havanszükségedráhanincs).
különben az imamormolás nem penitentia.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
nem hinném, hogy egy gyóntatóatya is válaszolna itt a topikban, ezért javaslom kedves Ernoe keress fel egyet, atyát, szinte biztos szeretettel és lelkesedéssel fogadna, kérdezd meg a fentieket, és választ fogsz kapni ... különben az imamormolás nem penitentia.
-
Kedves AndiC
-
Az "imamormolás" az a vezeklésnek, a bünbocsánat elérésének egy modja, amit a 20. század végén szinte álltalánossan elöirtak a gyontatoatyák.
-
Korábban a "bünbocsánat szentségének" az igénybevétele sokkal költségesebb volt, gondoljunk csak a bucsulevelekre ami a reformatus egyház létrejöttéhez vezetett. A "Quod verbum de penitentia sacramentali " Martin Luther "Sermo de Penitentia" cimü müvében jol utánaolvashato.
-
Az én gyerekkoromban még "misére-valo" befizetésre kötelezték a gyontatoatyák a szexualis félrelépést elkövetetteket. Magyarul pénzbirságra. Valoban létezik egy a büntetötörvény-könyv-höz hasonlo lista (registro penal.) ahol a minor és a major vétkekért járo büntetés levan fektetve. A torkosságért elég volt 3 "Miatyánk", a maszturbatioért 20 "ave Mariát" kellett vezeklésül elmondania a fiuknak.
-
De vissza a lesbis-lányokhoz. Szerintem egy nagy informatiodeficit van az azonos nemüek közötti szexuális praktikákat illetöen.
-
Különösen a bigott vallásos emberek izgatják fel magukat egy csipkebugyi láttán. Az elsö feleségemmel azért költöztem össze még diákként mert egy a házában lako mélyen vallásos öregaszony rendszeressen összetépte a barátnöm csipkés-bugyijait a száritohelységben.
-
Nem dessous-rol volt szo hanem a H&M-ben vásárolhato alsonemüröl csak éppen hát nem camping-sátor méretüröl.
-
Mi Afgannisztánba küldjük a katonáinkat, hogy megvédjék az emberi jogokat a nöi egyenjoguságot, nállunk meg keresztény zászlok alatt vallásos erkölcsre hivatkozva ártatlan bugyikat attakiroznak felvilágosulatlan hölgyek.
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Ernoe drága, hiába Luther sermo-ja, amit nem olvastam és nagy valószínűséggel nem is fogok, mea culpa, csak nem értem a logikát az imádkozás, ill. mormolás, és a penitencia között. miért büntetés az imádság??
ismétlem, nem böngészem a szermót. mert teljesen le vagyok törve Whitney miatt.

a bugyitépkedő nénit szegényt, aki öreg is volt, biztos rövidlátó is, nem lehet hogy félreértetted, szerintem csak pókhálónak nézhette barátnőd (I. feleséged) csipkés bugyiját, pláne ha nem volt kempingsátor méretű, és csak azért csapkodta le a szárítóról (most ne is haragudj, de az első eset után, én biztos nem szárítottam volna a közösben, a csipkést).
jól tetted hogy odaköltöztél, figyelmét átirányítottad a saját boxeralsóidra...

szóval, mi az összefüggés a lesbis lányok praktikája és a csipkeleverő nénik között??

Éjilepkét csak elijszted, rejtegetni fogja a csipkéseit.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
szóval, mi az összefüggés a lesbis lányok praktikája és a csipkeleverő nénik között??
-

Kedves AndiC
-
A csipkebugyit-szaggato néni az én gatyámat békén hagyta. Ez elgondolkodtatott.Ugy látszik engem nem tartott olyan kéjesnek az alsonemüben mind a páromat.
-
Jézust megfosztották a romai katonák a ruhájátol, a mesztelen férfi felsö test a krucifixen keresztül meghoditotta a világot. Ha valaki egy fitness-centerben férfi-verejtéket gyüjtene az perverznek számitana, Veronika-kendöjén senki nem botránykozott meg a középkorban.
-
1815901_orig.jpg

-
A nöi homoszexualitás soha nem volt büntetendö cselekmény, a férfiak közötti még mindig 49 országban büntetnek számit 19-ben halálos itélet jár érte. Még olyan országokban is ahol a hatalom a legszivesebben atombombára támaszkodna.
-
Az Amerikai Egyesült Allamok egyik elnökjelöltje a homophobiában szenvedök szimpatiáját élvezi.
-
Hogy miért ronak ki a gyontatoatyák imát penitentiául és nem szednek pénzt? Egy gyerek számára a stupid dolgok kinzásnak számitanak. Ezért iratnak le a tanárok is egy házifeladatot többször. A bünök alol valo feloldozás bizony nem ingyenes. Egy házasság annulálása bizony sok pénzbe kerül, különösen ha az "aktust" végrehajtották a felek.
-
Ezért fontos, hogy igazolni lehessen, hogy a férfi "nem hatolt be". A vibratorok korában nehéz megállapitani, hogy "elektromosan" vagy a "szervvel" történt a defloreálás. A keresztény jog igen komplikált.
-
paepste.jpg

-
A képen egy 17. századi rézkarcot látunk, ahol egy szerzetes "flagellal" egy apácát. Ezt a napjainkban SM-mel röviditenék. Az én hittanárom is azzal büszkélkedett, hogy "novic-korában" (igy nevezik a papi szeminaristákat) "ha felkereste az ördög" akkor hideg zuhannyal, rozsabokorba ugrással vagy a rendi korbáccsal terelte el magátol az erektiot. (Még mindig jobb mind ha lehivta volna valamelyikünket a klarsurába.)
-
Akiket a Pápák pikáns élete érdekel annak ajánlom a "Der Spiegel 11/1997 Nigel cawthomc: ,,Sex Lives of the Popes‘. Pion. London; 280 Seiten: 6.99 Pfund."
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
A csipkebugyit-szaggato néni
az én gatyámat békén hagyta. Ez elgondolkodtatott.Ugy látszik engem nem tartott olyan kéjesnek az alsonemüben mind a páromat.
Ernoe drága, remélem nem volt inferior érzésed, nem hiszem hogy veled kapcsolatban volt ízlésdeficitje a néninek, inkább a gatyadizájnal lehetett elégedetlen, biztos nem volt likacsos. vagyis csipke.

a mesztelen férfi felsötest a krucifixen keresztül meghoditotta a világot. Ha valaki egy fitness-centerben férfi-verejtéket gyüjtene az perverznek számitana, Veronika-kendöjén senki nem botránykozott meg a középkorban.
egy meztelen férfi felsőtestet nem kell krucifixre akasztani, ahhoz, hogy hódítson, elég ha megvan a 6 kockája. (vagy 8??)
Veronika leitatta a verejtéket a szenvedőről, fitnesscenterben meg nem szenvednek buildingesek, hasonlat nem jó.

A nöi homoszexualitás soha nem volt büntetendö cselekmény, a férfiak közötti még mindig 49 országban büntetnek számit 19-ben halálos itélet jár érte. Még olyan országokban is ahol a hatalom a legszivesebben atombombára támaszkodna.
tudod mér, mert a férfiak pazarolják a spermiumot, csak úgy...

Hogy miért ronak ki a gyontatoatyák imát penitentiául és nem szednek pénzt? Egy gyerek számára a stupid dolgok kinzásnak számitanak. Ezért iratnak le a tanárok is egy házifeladatot többször.
mert akkor nem menne senki gyónni. ha fizetni kellene minden feloldozásért.
a tanárok nem iratnak le többször házifeladatot, de pl. integralképleteket 4o-szer igen, ás nem büntetés képpen, csak azért, hogy még a legbutuskább diák is megjegyezzen. párat.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemcsak, hogy érdemes hanem egy muszály odafigyelni miként teszik vallásos felekezetek képviselöi a homoszexuallitást természeti katasztrofákért felelössé.
-
En ebböl csak azt tudom levonni, hogy a klerusnak igen rossz lelkiismerete lehet és halvány fingjuk sincs a természeti katasztrofák igazi okárol, nem beszélve arrol, hogy kiket vert meg a képzeletbeli istenük.
-
Számtalan vallásos vezetö szerint az Indiai oceánonon 2004-ben létrejött tengerrengés és az öt követö Tsunami a "homoszexualitás" miatt felböszült Isten haragját tükrözi.
-
Szerintem egy furcsa Isten aki ugy reagál a "bünökre", hogy egyszer a saját Fiát szegezteti egy deszkára másszor a saját hiveit gyilkolja le.
-
A Tsunami következtében elpusztult 230.000 álldozatbol csupán két apro település tartozot Phuketben a homoszexualis-találkozohelyek közé. A New Orleansi hurrikán két nappal a tervezett Gay Pride elött zuzta szét a várost és követelt 1.800 álldozatot. A homoszexualis-centrum sértetlenül meguszta a természeti katasztrofát, az álldozatok többsége istenfélö ember volt.
-
A lista aggasztoan hosszu ahol vallásos képviselök a természeti katasztrofákat emberek ellen valo heccelésre használnak fel, megprobálnak politikai befolyást gyakorolni, egymást szeretö emberek társas-együttélését diszkriminálni.
 

Aeren

Kitiltott (BANned)
Nemcsak, hogy érdemes hanem egy muszály odafigyelni miként teszik vallásos felekezetek képviselöi a homoszexuallitást természeti katasztrofákért felelössé.
És megint témánál vagyunk... A vallásos emberek rosszak, a vallásos emberek rasszisták, a vallások ki akarnak irtani mindent és mindenkit de főként a homoszexuálisokat...

Bocs ernoe, de had kérdezzek már rá: Létezik olyan téma ezen a világon amiből te ne deduktálnál mindjárt a vallásra?
Egy időben még röhögtem azon hogy az ágyról is az jut eszedbe hogy pap van alatta, de most már kezd rémesen idegesítő lenni az egyoldalú tájékoztatásod.

Egyes vallásos emberek a homoszexuálisokat teszik felelőssé a cunamikért.
Egyes "tudományos" emberek meg a vallásos embereket teszik felelőssé minden rosszért ami történt, történik, illetve történni fog/történhet az életben.

Bocs ernoe, de ha már a hátrányos megkülönböztetéseknél tartunk akkor gyakorolj egy kis önkritikát is. Baromira nem ártana.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Aeren
-
Miért van az, hogy te a tényeket probálod mindenüt tagadni? Egyszer az evolutiot, itt meg a vallások homophobiáját.
-
Minden kis-kathekizmust olvaso gyerek tudja, hogy miért pusztitotta el a Joisten Szodom városát.
-
70 országban büncselekménynek számit a homoszexualitás. Ebböl 19 ben halálbüntetés jár az azonosnemüekkel valo szexualitás miatt. Erdekes modon mind erös vallásos ország.
-
Te az összes topikban az isteneket és a vallásos nézeteket pártollod ugyanakkor a homoszexualitást "betegségnek" nevezed.
-
Jo, lehet, hogy tévesek az informatioim, javitsál ki kérlek. Miota nem "bün" (megengedett) az öt nagy világvallás körében a homoszexualitás? Ahol cölibatusban összezárva férfiak élnek és szoknyát hordanak ott azt hinné az ember, hogy toleránsabbak az egynemü szexualitás irányában de sajnos nem ugy van.
-
Ha továbbra is kételkednél a vallásos homophobia létezésébe akkor probáld meg Jezust Jánossal (a legkedvesebb tanitványával) egy párnak nevezni.
-
Johannes.png
 

Aeren

Kitiltott (BANned)
Kedves Aeren
-
Miért van az, hogy te a tényeket probálod mindenüt tagadni? Egyszer az evolutiot, itt meg a vallások homophobiáját.
-
Minden kis-kathekizmust olvaso gyerek tudja, hogy miért pusztitotta el a Joisten Szodom városát.
-
70 országban büncselekménynek számit a homoszexualitás. Ebböl 19 ben halálbüntetés jár az azonosnemüekkel valo szexualitás miatt. Erdekes modon mind erös vallásos ország.
-
Te az összes topikban az isteneket és a vallásos nézeteket pártollod ugyanakkor a homoszexualitást "betegségnek" nevezed.
-
Jo, lehet, hogy tévesek az informatioim, javitsál ki kérlek. Miota nem "bün" (megengedett) az öt nagy világvallás körében a homoszexualitás? Ahol cölibatusban összezárva férfiak élnek és szoknyát hordanak ott azt hinné az ember, hogy toleránsabbak az egynemü szexualitás irányában de sajnos nem ugy van.
-
Ha továbbra is kételkednél a vallásos homophobia létezésébe akkor probáld meg Jezust Jánossal (a legkedvesebb tanitványával) egy párnak nevezni.
Oh nem nem ernoe, félreértesz engem.
Én nem tagadom hogy sok egyház a mai napig elítéli a homoszexuálisokat, ellenben van itt két apró probléma:
1. Egyáltalán nem minden egyház illetve vallásos ember tesz így, épp ezért érdekelne hogy miért teszed mégis mindegyikőjüket felelőssé témától függetlenül mindenért.
Ennek fényében azt már meg sem említem hogy (uram bocsá) nem egy és nem kettő homofóbról beszélünk ateisták körében sem.

2. Te aki a kommunizmust diktatúrája alatt elkövetett népirtást felvilágosultnak tartod, hogyan jutottál el hirtelen odáig hogy a homoszexuálisok jogaiért aggódj?
Sőt, átfogalmazom a kérdést: Van-e a vallás ellenességen kívül bármi más alapja annak hogy te a homoszexuálisok jogaiért aggódsz?

Úgy értem az emberben felmerülhet annak a gondolata hogy ha lehetőséged lenne rá akkor nem csak a sárga csillagot hoznád vissza, hanem a rózsaszín háromszöget is, szóval nem egészen értem mire akarsz itt, ebben a topicban kilyukadni.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Van-e a vallás ellenességen kívül bármi más alapja annak hogy te a homoszexuálisok jogaiért aggódsz?
-
Németországban évente többszáz meghatározatlan-nemü gyerek jön a világra.
-
A Német Ethikai Tanács ezért követeli egy harmadik nemnek a bevezetését.
-
Ez praktikusan azt jelentené, hogy a tanácsházak nem kényszerithetnének senkire egy olyan nemet amihez nem tartozik.
A születési anyakönyvi kivonatban a "nö, férfi" választási lehetöségek mellet "egyébb" is állhasson.
-
heiko_kretschmer_aya_kema.jpg

-
Egy embert megalázo dolog sebészeti operátioval, hormonokkal egy embert oda terelni ahova nem tartozik.
-
A szerzetesrendek az ilyen emberek gyüjtömedencéi már évszázadok ota. Idelye lenne legalizálni a realitást.
Aki a világot a "szentirásokon" keresztül szemléli, ártatlan lényeket Szodoma és Gomohra sorsával fenyeget az emberellenes.
-

 

Aeren

Kitiltott (BANned)
-
Németországban évente többszáz meghatározatlan-nemü gyerek jön a világra.
-
A Német Ethikai Tanács ezért követeli egy harmadik nemnek a bevezetését.
-
Ez praktikusan azt jelentené, hogy a tanácsházak nem kényszerithetnének senkire egy olyan nemet amihez nem tartozik.
A születési anyakönyvi kivonatban a "nö, férfi" választási lehetöségek mellet "egyébb" is állhasson.
-
heiko_kretschmer_aya_kema.jpg

-
Egy embert megalázo dolog sebészeti operátioval, hormonokkal egy embert oda terelni ahova nem tartozik.
-
A szerzetesrendek az ilyen emberek gyüjtömedencéi már évszázadok ota. Idelye lenne legalizálni a realitást.
Aki a világot a "szentirásokon" keresztül szemléli, ártatlan lényeket Szodoma és Gomohra sorsával fenyeget az emberellenes.
Ne haragudj ernoe, de:
1. Ez gyakorlatilag semmilyen formában nem válasz a kérdésemre
2. A homoszexualitás ilyen formájú megközelítése nem hogy butaság, de egyben kettős mérce és egyszerű, hétköznapi képmutatás.
A homoszexualitás csak egy a több mint 500 nyilvántartott philia közül (becses nevén homophilia), így a megközelítésből adódik a kérdésed hogy ugyan ezzel a lendülettel kívánod-e képviselni a pedofil-ok vagy a zoophil-ek érdekét is.

Vannak emberek akik nyíltan állatoknak, mitikus lényeknek vallják magukat, ennek fényében gondolom elérhetővé kéne tenni mondjuk az emberek és állatok közti házasodást is, nem?

Az érved miszerint az ember az aminek hiszi/érzi magát, megkapó és elgondolkodtató, de a homoszexualitást kiemelni ebből a hosszú listából mint valami különleges dolgot amivel annyi igazságtalanság történt... hát nem. Az látod egyszerű képmutatás és/vagy kettős mérce.
Ennek a kérdése maximum a politikusoknak jó akik pár évente egyszer a választások alatt előrántják a témát hogy ők mekkora érdekvédők.

Mindettől eltekintve engem még mindig foglalkoztat a kérdés hogy te mint a kommunista ideológia képviselője aki szerint vallásos embert nem akkora probléma/bűn ölni mint nem vallásost, mit szeretne egy ilyen topicban elérni.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Aeren: Mindettől eltekintve engem még mindig foglalkoztat a kérdés hogy te mint a kommunista ideológia képviselője aki szerint vallásos embert nem akkora probléma/bűn ölni mint nem vallásost, mit szeretne egy ilyen topicban elérni.
-
Ernoe: Kedves Aeren, amit mondasz rollam az egy aljas rágalmazás. Mindenkinek megvan a lehetösége utánanézni, hogy a másik mit irt, nincs szüksége senkinek tolmácsra.
-
Senki sem tehet arrol, hogy milyen testi adottságokkal jön a világra. Márpedig egy tény, hogy az emberek nemcsak nöként és férfiként jönnek a világra. Enyit tudhatnál, hiszen gyarkran ott vagy az evolutios topikban.
-
Az élet továbbadásához elégséges lenne egyetlen nem. Számtalan hangyafaj létezik ahol csak nöstények élnek és egyetlen egy gondoskodik az egész "faj" életbenmaradásárol.
-
A homoszexualitás, transszexualitás számtalan állatfajnál megfigyelhetö. Homoszexualis delfinek, magukat nönek álcázo polipok, vizibicilklibe szerelmes hatyuk, halak akik "szükség szerint" változtatják a nemüket és igy tovább. De maradjunk az emberi nemnél.
-
Az emberek között azért dominál a nöi és a férfi nem mert a nem-charakterisztikus szexualis szervekkel születettek, nem képesek a géneiket továbbadni.
-
Az ilyen különleges emberek korábban nagyra voltak becsülve. A Szüzmárja emlékét aki képes volt egy férfi segitsége nélkül gyereket a világrahozni még mindig tisztelet övezi. Ez a képesség nem adodott tovább mert Jézus nötlenül halt meg, Mariának pedig nem volt több gyereke - ahogy az Ujszövetségben olvassuk.
-
A meghatározatlan nemü emberek többnyire az istenek szolgálatába álltak, papok és apácák lettek. En nem tudom elképzeli, hogy "egészséges" nemi-szervekkel rendelkezöek eltudnák folytani magukban a szexualis vágyakat.
-
Az apácák még ma is "Jézus jegyesének" tekintik magukat és jeggyürüt huznak az ujukra a felszenteléskor. A szertartás azonos az esküvövel. A püspök gyürüje is ennek a rituálnak a majmolása. A Papok "Atyának" szolittatják magukat ami a cölibátusra valo tekintettel értelmetlen. Reggel pedig azzal magyarázzák a nagy pupillájukat, hogy mákos zsemlét ettek.
-
Aeren:A homoszexualitás csak egy a több mint 500 nyilvántartott philia közül (becses nevén homophilia), így a megközelítésből adódik a kérdésed hogy ugyan ezzel a lendülettel kívánod-e képviselni a pedofil-ok vagy a zoophil-ek érdekét is.
-
Ernoe: Enged meg, hogy kijavitsalak, a "philia" szo mögött nem perverz tevékenységet üzö csoportok huzodnak meg. Ide tartoznak a bélyeggyüjtök "philateristák" söt a Néptánc-csoportok is. Ha legközelebb fellép Magyarországon a "Bajor-Görög táncegyüttes" phila akkor nyugodtan odaviheted a gyerekeidet is.
-
Schwedországba a "Pädophil" alatt elsösorban gyerekszeretöt értenek és nem gyerekek nadrágjába nyulkálo papokat. Ahoz külön szavuk van, pl. Päderastie vagy Pädicatio.
-
Mégegyszer. A szexualis hovatartozás az nem redukálhato le két tipusra. A nöi és a férfi nem mellett létezik egy csomo variáns amit "egyébb" szoval lenne emberséges megnevezni.
-
A monotheista vallások szexual-phobija az ami ennek az utjába áll mert nem passzol a teremtés képébe, ott az Isten Adamot és Evát helyezett a Földre és baszta . Evolutios szemszögböl nézve, ez a természet játékának a következménye, egy természetes dolog.
-
Hangsulyozom: Ennek semmi köze a gyerekek privát-szféráját lábbal tipro praktikákhoz.
-
De ha már csevegünk, elmondom, hogy a vallásos "halott-kultusz"engem nagyon emlékeztet a "Nekrophil"-nek nevezett "paraphilie" nevü psychologiai zavarokra. Nekrophile embereknek szexualis vonzalmaik vannak a halotakhoz.
-
Ez a zavar többnyire bizonyos foglalkozást üzök körében lép fel, olyanoknál akiknek közeli kapcsolatuk van a halotakhoz, temetkezési válalkozok, floristák és bizonyos szerzetes rendek. Az állando sirbahelyezés, a halott lábának a csokolgatása téves irányba terelheti az érzék-világunkat.
-
A homoszexualitás az egészen más eredetü, az már gyerekkorban felléphet és nincsen kötve foglalkozáshoz, kriminalitáshoz.
-
Igen sok ember lesz társadalmi elvárások miatt egy olyan szerepbe kényszeritve amibe nem érzi jol magát. Impotensnek, frigidnek lenni egy szégyen. A társadalom szexuális determináltságot vár el töllünk.
-
Minnél több lakosa van egy országnak (India, Pakisztán) annál nyilvánvalobb, hogy az élet sokkal változatosabb mind a nö és férfi montoniája.
 

Aeren

Kitiltott (BANned)
Aeren: Mindettől eltekintve engem még mindig foglalkoztat a kérdés hogy te mint a kommunista ideológia képviselője aki szerint vallásos embert nem akkora probléma/bűn ölni mint nem vallásost, mit szeretne egy ilyen topicban elérni.
-
Ernoe: Kedves Aeren, amit mondasz rollam az egy aljas rágalmazás. Mindenkinek megvan a lehetösége utánanézni, hogy a másik mit irt, nincs szüksége senkinek tolmácsra.
Nincs itt semmilyen aljas rágalmazás kedves ernoe. Ezen irányú magvas gondolataid miatt nem egyszer kellett törölni mind az isten és más mesék című topicból, mind pedig a Pro Darwin 2-böl.
Az elsőben azt találtad írni hogy a kommunista diktatúra felvilágosult volt mert elnyomta (és ugye nem egy helyen irtotta) a vallásokat, míg utóbbiban Tibet kapcsán írtad hogy kisebb probléma az ha Kína rámászik az országra és kolostorokat éget mintha fordítva történne.

Mindezzel szemben fogadd őszinte csodálatomat hogy most meg amikor rákérdezek hogy akkor mit akarsz a homoszexuálisok topicjában (akiket szintén vagon szám vittek kényszer munkatáborokba és gázkamrákba) akkor letagadod az egészet hogy te ilyet soha nem mondtál.
Számomra ez új.
Nekem ha van egy véleményem én kiállok mellette.
Senki sem tehet arrol, hogy milyen testi adottságokkal jön a világra. Márpedig egy tény, hogy az emberek nemcsak nöként és férfiként jönnek a világra. Enyit tudhatnál, hiszen gyarkran ott vagy az evolutios topikban.
Én ezt nem vitattam kedves ernoe, sőt. Azt mondtam hogy ez egy több mint 500 pontos lista aminek a homophilia csak egyetlen egy pontja.
Azt kérdeztem tőled hogy ennek fényében akkor most ki fogsz-e állni például a zoophilok jogaiért is akik közül nem egy és nem kettő hiszi azt hogy ő maga is állat ember testbe zárva.
Azért kérdem mert ugye ha nem puszta képmutatás amit mondasz akkor neked egyből sérelmezned kellene hogy az emberek nem házasodhatnak össze többek között állatokkal.
Az élet továbbadásához elégséges lenne egyetlen nem. Számtalan hangyafaj létezik ahol csak nöstények élnek és egyetlen egy gondoskodik az egész "faj" életbenmaradásárol.
Én ezt nem igazán kívánom kommentálni, csak 2 dolog van amit fel fogok hozni:
1. Ha te úgy érzed hogy férfiként képes vagy gyereket szülni akkor hajrá, de ezek szerint nem én voltam az aki hiányzott biológia órán és aki keveri az embert a hangyákkal.
2. A természetben előfordul a pedofilia és a vérfertőzés is továbbá teljesen természetes még az ember legközelebbi rokonánál, a majmoknál is hogy a szociális rangsorban feljebb lépő hímek megölik a legyőzött vetélytársaik utódait hogy előbb párosodhassanak a nőstényekkel.
Többek között ez is természetes dolog kedves ernoe. Akkor most szerinted ezeket a dolgokat mind engedélyezni kéne?
A homoszexualitás, transszexualitás számtalan állatfajnál megfigyelhetö. Homoszexualis delfinek, magukat nönek álcázo polipok, vizibicilklibe szerelmes hatyuk, halak akik "szükség szerint" változtatják a nemüket és igy tovább. De maradjunk az emberi nemnél.

Lásd feljebb.
Ernoe: Enged meg, hogy kijavitsalak, a "philia" szo mögött nem perverz tevékenységet üzö csoportok huzodnak meg. Ide tartoznak a bélyeggyüjtök "philateristák" söt a Néptánc-csoportok is. Ha legközelebb fellép Magyarországon a "Bajor-Görög táncegyüttes" phila akkor nyugodtan odaviheted a gyerekeidet is.
-
Schwedországba a "Pädophil" alatt elsösorban gyerekszeretöt értenek és nem gyerekek nadrágjába nyulkálo papokat. Ahoz külön szavuk van, pl. Päderastie vagy Pädicatio.
A philia szócska univerzális jelentése olyan dolgokra terjed ki amelyek elengedhetetlenek egy adott személyiség boldogságához. Az esetek többségében ez egy ugyan olyan irracionális mániát jelöl mint az ellenpólus (phobia) esetében.

Következés képpen az amit most írtál semmiben nem mond ellent annak amit én mondtam. A philiák között találni fogsz olyan elvont dolgokat is mint a kényszeredett bélyeggyűjtés, de túlnyomó része a szexualitáshoz kapcsolódik (Nyugodtan nézz utána a listának).
Tehát a végkövetkeztetésed miszerint a philiák nem "perverz tevékenységet űző" emberekre vezethető vissza, messzemenően nem annyira helytálló mint te azt hitetni szeretnéd.
Mégegyszer. A szexualis hovatartozás az nem redukálhato le két tipusra. A nöi és a férfi nem mellett létezik egy csomo variáns amit "egyébb" szoval lenne emberséges megnevezni.

Tehát akkor még egyszer: Én nem is állítottam ennek az ellenkezőjét. (Lásd feljebb) amit én kérdeztem az az volt hogy meg szándékozod-e a többi philia képviselőét is védeni, vagy ez most csak egy nagyvonalú képmutatás a részedről hogy védjünk homoszexuálisokat (ráadásul ugye a fent említett elvi hovatartozásod mellett).
Hangsulyozom: Ennek semmi köze a gyerekek privát-szféráját lábbal tipro praktikákhoz.
Ezt nyugodtan kibonthatnád következetesebben is kedves ernoe, hogy szerinted miért nem, ugyanis a homophilia egy teljesen ugyan olyan philia mint a pedophilia vagy a zoophilia, tehát minden köze megvan.
Egy pedophil-ról éppen úgy el lehet mondani ezeket a védőbeszédeket mint a homoszexuálisokról, hogy így született, nem tehet róla, ő is csak egy ember, nem szorul gyógyszerezésre, és a többi, de hát ugye ezt nem tesszük, sőt sokan legszívesebben megöletnék mindegyikőjüket.
A homoszexualitás az egészen más eredetü, az már gyerekkorban felléphet és nincsen kötve foglalkozáshoz, kriminalitáshoz.
Ez egy logical fallacy magyarán logikai hiba kedves ernoe.
Lehet hogy egy gyerek épp úgy lehet necrophil mint egy felnőtt, csak mivel gyerekeket általában nem szoktunk halottakkal hagyni, ez nem megfigyelhető, ezzel ellentétben a zoophiliával ami már gyerekorban is megfigyelhető, (pedophia szintén nem kijelenthető egyértelműen hiszen egy gyerek így is meg úgy is a gyerekek társaságát fogja keresni), de akkor már ide lehet dobni a gerontophiliát is ami szintén megfigyelhető.

Következés képpen a kijelentésed miszerint a homoszexualitás egészen más eredetű ezen a ponton sem áll meg. A homoszexualitás nem egy különös kivétel a többi philia csoportjából, hanem éppen ugyan úgy egy a sok közül mint bármelyik másik.
Igen sok ember lesz társadalmi elvárások miatt egy olyan szerepbe kényszeritve amibe nem érzi jol magát. Impotensnek, frigidnek lenni egy szégyen. A társadalom szexuális determináltságot vár el töllünk.

Egyetértek.
Minnél több lakosa van egy országnak (India, Pakisztán) annál nyilvánvalobb, hogy az élet sokkal változatosabb mind a nö és férfi montoniája.
Ezzel is egyetértek és mint mondtam nem is ez a problémám.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Aeren: Azért kérdem mert ugye ha nem puszta képmutatás amit mondasz akkor neked egyből sérelmezned kellene hogy az emberek nem házasodhatnak össze többek között állatokkal.
-
Ernoe: Kedves Aeren, hogy mit csinálnak otthon az emberek a háziállataikkal azt nem tudhatjuk. Egy biztos, egy ölebet nem kell feleségül venned ahoz, hogy fogságba tartsad és szexualisan kihasználjad. Egy emberrel más a helyzet, kényszer-prostituatio az büntetendö cselekmény. Annak sincs jogi akadálya, hogy a vagyonodat egy ilyen "szeretö" örökölje.
-
A kutya-eskövö amerikában a legujabb divat. Lagzi-lebonyolitok és esküvöi-ruha-designerek hemzsegnek ezen a piacon.
-
dogs4.jpg

-
Amikor az állattan antropologiává vált az emberek ugy kezdték kezelni az állatokat mind az embereket. A kutyáknál bevezették a monogámiát, a születési anyakönyvet, az embereknél meg megjelentek az egyedülállo anyák és a patchwork-családok. Az embereknél bevezették az oszály nélküli társadalmat, a kutyáknál meg az elit-kutya-egyesületeket.
-
Az egyház megálldja a kutyákat, macskákat és a hamsztereket csak a homoszexualis párokat nem. (Minden évben január 17.-én, Szent Antal névnapján)
-
detail

-
A perverzitásokrol nincsenek tudományos tanulmányok, (világos ethikai okokbol nem csinál az ember ilyen kisérleteket) a kutatok kénytelenek az ilyesmit elkövetök elbeszélésére hagyatkozni. Ezek pedig természetes modon megszépitik, mesével szövik át a motivátiojukat.
-
Kedves Aeren,egy "phila-terista" az nem egy beteges bélyeggyüjtö, hanem egy szenvedélyes, lelkes bélyeggyüjtö. Phila-delphia az nemcsak egy Amerikai nagyváros Pensylvaniában hanem számtalan embernek a vezetékneve és nem szégyellik magukat miatta.
-
Gyakran kérdezed, hogy én mit olálkodok itt a homoszexualis topikban?
-
Nos azért mert én egy "phila" vagyok, egy "phila-n-throp" egy emberbarát, aki nem birja elviselni, hogy te homoszexualisokat aberráltaknak beteges embereknek nevezed akiket kényszerrel kéne gyogyitani.
-
Végül megjegyezném, hogy a "philo-sophia", a logikus gondolkodás szeretete is az általad undoritoságnak tekinthetö "philo" szocskábol származik de te ettöl egészen biztosan mentes vagy.
 

Aeren

Kitiltott (BANned)
Ernoe: Kedves Aeren, hogy mit csinálnak otthon az emberek a háziállataikkal azt nem tudhatjuk. Egy biztos, egy ölebet nem kell feleségül venned ahoz, hogy fogságba tartsad és szexualisan kihasználjad. Egy emberrel más a helyzet, kényszer-prostituatio az büntetendö cselekmény. Annak sincs jogi akadálya, hogy a vagyonodat egy ilyen "szeretö" örökölje.
Nem egészen értem a hasonlatodat kedves ernoe ugyanis mint az a hírekből is kiderül egy embert sem kell feleségül venned ahhoz hogy szexuális rabszolgaként tartsad, akármennyire is törvénybe ütköző (megjegyzem: a zoophilia a legtöbb országban szintén tiltott).
A perverzitásokrol nincsenek tudományos tanulmányok, (világos ethikai okokbol nem csinál az ember ilyen kisérleteket) a kutatok kénytelenek az ilyesmit elkövetök elbeszélésére hagyatkozni. Ezek pedig természetes modon megszépitik, mesével szövik át a motivátiojukat.
Egy pszichológiai profil esetében teljesen mindegy mivel szövi át az alany az elbeszélését. A sémák amelyek minden emberre egyformán vonatkoznak ugyan úgy megtalálhatóak és modellezhetőek náluk is.
Kedves Aeren,egy "phila-terista" az nem egy beteges bélyeggyüjtö, hanem egy szenvedélyes, lelkes bélyeggyüjtö. Phila-delphia az nemcsak egy Amerikai nagyváros Pensylvaniában hanem számtalan embernek a vezetékneve és nem szégyellik magukat miatta.
Ez már csak játék a szavakkal kedves ernoe amit nem igazán lehet érvnek venni.
Nos azért mert én egy "phila" vagyok, egy "phila-n-throp" egy emberbarát, aki nem birja elviselni, hogy te homoszexualisokat aberráltaknak beteges embereknek nevezed akiket kényszerrel kéne gyogyitani
1. Ha ezt látod visszatükröződni az írásomban kedves ernoe akkor attól tartok rossz helyen keresed a problémát, ugyanis én nem hogy nem mondtam, de még csak nem is sejtettem ilyet. Amennyiben másként látod kérlek idézd be azt a hozzászólásomat ami téged erre enged következtetni.

2. Ez egyben azt is jelenti gondolom hogy lévén emberek, pedophil barát is vagy. Érdekes módon az ők jogait mégsem véded olyan vélt ellenségek ellen mint amilyen én is vagyok.

3. A humanizmus érve érdekesen veszi ki magát egy olyan ember szájából aki más topicokban a kommunista terrort élteti.
Végül megjegyezném, hogy a "philo-sophia", a logikus gondolkodás szeretete is az általad undoritoságnak tekinthetö "philo" szocskábol származik de te ettöl egészen biztosan mentes vagy.
Te ezt mondod, de sajnos onnan ahol én állok ez pont fordítva jön le.
Én nem támadom a homoszexuálisokat, de a képmutatást és a kettős mércét az gyűlölöm.

Mindenki nagy és hangzatos szavakat lövöldözik arról hogy minden ember egyenlő, aztán ez úgy nyilvánul meg mint a te esetedben az "ember barátság" hogy itt védjük a homoszexuálisokat, máshol meg arról értekezünk hogy bezzeg a kommunizmus mennyire felvilágosult volt mert ott még lehetett büntetlenül vallásos embert ölni.

De lehet hogy igazad van ernoe.
Lehet hogy ez a világ tényleg annyira beteg hogy két ilyen állítás tökéletes békességben megfér egymás mellett.
Lehetsz egyszerre humanista és támogathatod az antiszemitizmust illetve a rasszizmust.
Védheted az emberek jogait mint itt a homoszexuálisokét, máshol meg mondhatod hogy ki miért undorító, nem számít embernek illetve érdemel halált.
Majd ezek után mondhatod arra aki minderre felhívja a figyelmet hogy "mentes a logikus gondolkodástól"....
Lehet ernoe... de semmi gond. Majd csak jön egy hozzád hasonló emberbarát aki a többség védelmében magára vállaljak annak a terhét hogy megtisztítsa a világot a tőlem, a hozzám hasonlóktól és azoktól akik neki éppen nem tetszenek.

Mindezt természetesen a jog, a humanizmus és a demokrácia nevében.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Aeren: ...A humanizmus érve érdekesen veszi ki magát egy olyan ember szájából aki más topicokban a kommunista terrort élteti. ....Lehetsz egyszerre humanista és támogathatod az antiszemitizmust illetve a rasszizmust...
-
Ernoe: Kedves Aeren, te egy furcsa alak vagy. Miért nem idézel vagy adod meg a helyet ahol én ilyen állásponton lettem volna? Azért mert nincsen.
-
Aeren: megjegyzem: a zoophilia a legtöbb országban szintén tiltott.
-
Ernoe: Igen, volt a büntetö törvénykönyvben egy paragrafus amit a nácik fogalmaztak meg 1935-ben és érvényes volt 1969-ig:
-
"A természetellenes fajtalankodás, ami ember és állat között történik, börtönnel büntetendö; ugyanakkor visszavonhatoak a polgári tiszteletbeli jogok is" (175b StGB, 1935 juni 2 )
-
Manapság még a satuba is bedughatod a fütyidet, a törvény fütyül rá. Mit gondolsz miket árulnak a szexshopban? Ha az isten szeme mindent látna nyitva maradna a szája.
-
penisverlaengerung.jpg

-
Az állatokkal valo szexualis kapcsolatot az állatvédelmi törvények tiltják és nem a büntetö törvénykönyv.
-
A pedofil lelkiatyákat, akikröl napjainkban sokat hallani, sem a "simogatás, a gatyiba nyulás" miatt itélik el, (a klausurában anyit wixelhet amenyit akar) a büntett a gyerekek jogai ellen elkövetett cselekmény.
 

Aeren

Kitiltott (BANned)
Ernoe: Kedves Aeren, te egy furcsa alak vagy. Miért nem idézel vagy adod meg a helyet ahol én ilyen állásponton lettem volna? Azért mert nincsen.
Csináljunk úgy mint ha jó magad sem tudnád hogy elke (legnagyobb sajnálatomra) folyamatosan törli ezen irányú magvas gondolataidat, annak ellenére hogy pont ezek lennének azok a dolgok amiket mindenkinek olvasnia kéne hogy legyen hasonlítási alapja.
Amennyiben még így is kimaradásod van, nyugodtan fordulj hozzá és kérdezd meg tőle hogy vajon miért kellett kitörölgetnie ezeket a hozzászólásaidat.
"A természetellenes fajtalankodás, ami ember és állat között történik, börtönnel büntetendö; ugyanakkor visszavonhatoak a polgári tiszteletbeli jogok is" (175b StGB, 1935 juni 2 )
-
Manapság még a satuba is bedughatod a fütyidet, a törvény fütyül rá. Mit gondolsz miket árulnak a szexshopban? Ha az isten szeme mindent látna nyitva maradna a szája.
-
Az állatokkal valo szexualis kapcsolatot az állatvédelmi törvények szabályozzák és nem a büntetö törvénykönyv,
-
A pedofil lelkiatyákat, akikröl napjainkban sokat hallani, sem a "simogatás, a gatyiba nyulás" miatt itélik el, (a klausurában anyit wixelhet amenyit akar) a büntett a gyerekek jogai ellen elkövetett cselekmény.
Javaslom frissítsd ezen irányú ismereteidet kedves ernoe ugyanis többek között Magyarországon és Németországban is (bár a birtoklás nem tiltott) illegális a zoophiliával kapcsolatos dolgok bárminemű forgalmazása és vétele.
Ezzel szemben nem kevés ország illetve állam van amelyik minden téren tiltja és komolyan bünteti is. Például Kanada, Franciaország, Etiópia, Norvégia, India, Szingapúr, Svájc, stb.

Mindettől eltekintve a kérdésemet továbbra is csodálatos módon kerülöd.
Lehetséges hogy adsz egy egyenes választ keringőzés nélkül arra hogy akkor te ugyan így a szíveden viseled a többi "speciális szexuális hovatartozással illetve preferenciákkal" megáldott emberek sorsát is, vagy tényleg csak azért vagy itt mert ez egy újabb jó topic arra hogy a vallásos emberek ellen intézhess kirohanásokat.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Aeren
-
En jomagam szedek ki sok mondatot az irásaimbol mert a magyarországi politikai légkör már olyan paprikás, hogy jobboldali politikusok polgárháboruval fenyegetnek. (áll az ujságokban)
-
Igaza van a moderátoroknak, ne legyen ez a forum egy front hanem inkább a megbékélés helye.
-
Mindenki tudja, hogy magyarországon a rasszizmusnak antiszemitizmusnak konjunkturája van. Ha én ez ellen felszolalok akkor nemcsak én hanem a véleményemnek hangot engedö forum is céltáblája lesz nationalista huligánoknak.
-
Te meg én a háttérböl irogatunk, a canadahun pedig nyilvános. Csak ök innák meg a levét.
-
Csak nevetségessé teszed magadat ha abszurd vádakat hozol ellenem. Miért nem maradsz a tárgynál, miért tekinted a beszélgetésünket egy viadalnak? Az nem baj ha különbözö véleményen vagyunk, abbol csak tanulhatunk. .
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Aeren

Minden kis-kathekizmust olvaso gyerek tudja, hogy miért pusztitotta el a Joisten Szodom városát.


Kedves Ernoe!

Engem baromira nem érdekel a topik témája, de ahol meglátom a neved - veheted megtiszteltetésnek is - oda ellátogatok.

De a lényeg: úgy látom, ha szorul a hurok, te is a Jó Istenhez menekülsz, illetve hívod segítségül.......
 
Oldal tetejére