Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

kyngcsy

Új tag
Nekem az abszolút kedvenceim:
Supernatural
Trónok harca
True Blood
Plussz még nézem a Castle-t mert imádom ahogy a két főszereplő oltogatja egymást. :D
 

Shylababy

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a telenovellák közül a Kettős játszma nagyon tetszett, mégpedig azért, mert a két főszereplő között kialakult szerelem irigylésre méltó, a film mégsem csöpögős... Nagyon szép a főcímzene is!!!!

Ja...és várom a Marslakókat az M1-en, mert mindenhol azt a plakátot látom és ....kíváncsi lettem :)
 

anyapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a vámpírokat, a True Bloodot. Az alapjául szolgáló Charleine Harris könyvsorozat is kiváló. Készítői jegyzik a Sirhant Műveket, ez mindent elárul. Kicsit sötét, bizarr, néhol groteszk. Az 5. évadot kezdik nyáron az USA-ban. Nálunk az HBO és AXN is adja.

Kórházas sorozatok kedvelőinek a Vészhelyzet kötelező, Universal ismétli. Grace klinika szintén, jegyzői Shonda Rhymes-ék. Jelenleg 8. évadot gyűrik, rengeteg könnyel és mosollyal, megújuló szereplőgárdával., nekem nagy kedvencem. Azt hiszem aaz RTL Klub adja.

Örök és megismételhetetlen kedvencem a LOST. Mindenkinek kötelező, aki szereti a relytéjeket, misztikumot. Már vége van sajnos, én megsirattam:-( Csak olyanoknak, akik szeretnek tévézés közben figyelni, mert követni így sem egyszerű. Azt hiszem a Viasat most kezdi ismételni.

Szintén a misztikum kedvelőinek, Supernatural/Odaát kötelező. Angyalok, démonok, mindenféle szörnyek, 2 csini pasi és rengeteg humor. Jelenleg a 7. évadot gyűrik, már 2x akarták befejezni, de mindig "visszatapsolták". Azt hiszem itthon megy a Viasaton és tán az RTL Klubon is.

Ha valaki szerette a Jóbarátokat, akkor a készítőitől ajánlom teljes szívből nagy kedvencemet: How I Met Your Mother/Így jártam Anyátokkal. Itthon a Comedy Centralon megy, de nagyobb nézettségű csatornát érdemelne!!!
 

efff

Állandó Tag
Állandó Tag
Fringe, Walter

Dexter, Dexter

ja, bocs, és persze, nagy klasszikus, az Allo, Allo, csak onnan nem is tudom, kit jelöljek kedvencnek. Rene, Ivette, Mimi, stb :)
 

Beks

Állandó Tag
Állandó Tag
The Big Bang Theory (kizárólag eredeti hanggal), Török kezdőknek, Star Trek (The Original Series).
Ja, és kedvenc szereplők: Sheldon Cooper, Spock, James T. Kirk és Gregory House (sokban hasonlítunk:)
 

shoggy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi elkezdtük nézni az Awake c. sorozatot és nagyon ígéretes!
Az alaphelyzet kifejezetten érdekfeszítő, nem akarok spoilerezni, de nagyon erős indítás, aki a kicsit misztikusabb sorozatokat szereti, ajánlom! Kíváncsi vagyok, hogy fogják folytatni (félek is), de érdemes szerintem belenézni!
 

.ST.

Állandó Tag
Állandó Tag
Hú, kicsit sok sorozatot nézek (néztem). Mindegyiket eredeti nyelven nézem, egy-kettőhöz még töltök feliratot is, mert annyira hadarnak :)
Dr. House (itt kedvenc szereplőm egyértelműen House, de Wilsont és Chase-t is bírom)
How I Met Your Mother (Barney és Marshall)
The Big Bang Theory (Sheldon!!!)
Californication (Hank)
Gossip Girl (Chuck)

és nem hagyhatom ki a Jóbarátokat, aminek minden részét legalább háromszor láttam már. Onnan talán Chandler a kedvencem, de ez egy nagyon nehéz kérdés.

Ja, és nézek még egy csajos sorozatot is :$, a Pretty Little Liarst, ott pedig Spencer a kedvencem a lányok közül, de egyébként a pasi szereplők a kedvenceim, mint Ezra, Toby és Jason.
 

m6tika

Állandó Tag
Állandó Tag
Komoly figurák közül Mulder és Scully, viccesek közül Sheldon Cooper (TBBT) és Phoebe (Jóbarátok)
 

ninette55

Állandó Tag
Állandó Tag
Elkezdtem sorozatokat feliratozni. Szerintem ez a legjobb tanulás. És a sorozatrészek nem olyan hosszúak... :)
 
Oldal tetejére