NŐ és FÉRFI

T

TH6777

Vendég
egy kicsit humorosabban...NŐ - Férfi:D

%C3%A9lkghf.jpg
 
C

cseleskova

Vendég
Szerintem férfi és nő között igen is lehet barátság, egészen addig a pillanatig míg az egyik többet nem akar mint csak barátság. Ha már van érzelem is a baráti kapcsolatban akkor egy idő után a beszélgetés vagy a kapcsolat átterelődik egy olyan vágányra ahol már nem azokat a dolgokat/témákat találjuk fontosnak ami előtte fontos volt. Ha az érzelem ott van a barátságba akkor azok a dolgok amik nem zavarták az embert, mert ugye akkor még csak barátság volt, elkezdenek bántóak lenni, ami elkezdi az embert belülről marcangolni. Ezért egy idő után vagy teljesedik a szerelem vagy a barátság megszakadásához vezethet.
 

ildikk

Állandó Tag
Állandó Tag
Dehogynem lehet mély barátság is férfi és nő között! Van olyan barátom, akinek ellentétes nemű nagyon jó barátja van, és emellett mindkét félnek kiegyensúlyozott a párkapcsolata is.
 

Zsemperor

Állandó Tag
Állandó Tag
Van barátság az ellenkező neműek között. Igaz, hogy valóban ritka jelenség, de létezik. Nekem is volt hosszútávú kapcsolatom amely csak barátság volt. Az is igaz ugyan, hogy felváltva éreztük úgy, hogy többet szeretnénk a másiktól, mikor én szerettem volna többet, ő húzta be a féket és fordítva, így megmaradt a barátság. De teszem azt, ha ez a vonzódás és óhaj egyazon időben fogalmazódik meg, szerintem már más lett volna a vége és nem maradt volna meg barátságnak.
Ergo - létezik is, meg nem is a férfi-nő barátság, mert úgy ahogy azt már előttem mások is megfogalmazták, előbb-utóbb egyik félben felmerül a vágy, hogy többet szeretne és innen vagy megszakad a kapcsolat, vagy másik dimenzióba lép át.
 

Timcsusz89

Új tag
Nekem az összes fiú-lány barátságom át akart fordulni kapcsolatba. Hol az én részemről hol a másik fél részéről. Pedig nem rossz ha van az embernek egy másik nemű barátja mivel ő egy más szemüvegen keresztül látja a világot és sok dologban a segítségünkre lehet!
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is lehet férfi és nő között barátság, de tényleg csak addig, amíg az egyik nem akar többet a másiktól, de sajnos mivel az emberek többsége ebben nem hisz, ezért ha látnak, vagy tudnak ilyen barátságról, nem hiszik el, hogy ez csak barátság és nem több. Szerintem ezért is van sok olyan párkapcsolatban veszekedés, féltékenység, szakítás, válás, ahol a férfinak van "legjobb barátnője", vagy a nőnek "legjobb barátja", mert a párkapcsolatban élő másik fél előbb-utóbb gyanakodni kezd. Én viszont tudok olyan házasságról, ahol a férj a feleségének a legjobb barátja és fordítva, minden titkot meg tudnak beszélni egymással. Ez vajon helyes így? Mert ha valóban őszinték akarnak lenni egymással és tényleg legjobb barátként kezelik egymást, akkor azt is elmondják egymásnak ha az egyik pl. flörtölt valakivel?
 

Ila1

Állandó Tag
Állandó Tag
2006-ban nyitottam ezt a topikot és hogy még mindig él? Kifogyhatatlan téma a nő és férfi :D
 

Borostyánkő

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is az a tapasztalatom, hogy férfi és nő között igazi barátság nincs. Egyik vagy másik mindig többet akar egy idő után.
 
C

cseleskova

Vendég
A nő és Férfi közötti barátság mindig nagy dillema volt/van, mert mindenki másképp látja vagy tapasztalja meg. Nehéz igazságot tenni hogy van vagy nincs. Mindenki másképp gondolkodik, ennek hála nem vagyunk egyformák.
 

Bedzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
A "világ észlelése" !

Az, hogy nem vagyunk egyformák, nem reagálunk a külvilágra egyformán,​
nem azt jelenti számomra, hogy a valóság nem létezik!
kiss​
Érdekelne a véleményetek,

hogy erről mi jut először az eszedbe,
majd 5 perc múlva, ha még emlékszel rá?

:confused:





http://www.youtube.com/watch?v=4WAC3-dJFeI&feature=share


Az én első gondolatom ez volt:
A nagylelkűség: Megint olyan ossza az észt, akinek nincs!


5 perc múlva:
Hát igen! Nagyon a felszínhez kötöttek bennünket,
csak hogy a "bankárok" azt műveljenek velünk, amit csak akarnak!​
 
Oldal tetejére