Kedvenc filmem

arian

Állandó Tag
Állandó Tag
A mostani kedvencem viszont a Hobbit: Váratlan utazás
PHP:
http://www.imdb.com/title/tt0903624/

Szerencsére lesz folytatás is, már készül a Hobbit: Smaug pusztasága
Kíváncsi vagyok!
PHP:
http://www.imdb.com/title/tt1170358/?ref_=tt_rec_tt
 

Delwen1980

Új tag
Az én kedvencem Az utolsó szamuráj című film, és nem csak hogy mindig megkönnyezem én is több részét, de minden tavasszal, mikor virágzik a cseresznye, mindig eszembe jut, hogy "minden virág tökéletes" :)

Még egy nagyon jó film eszembe jutott, amit imádok, Életrevalók, magyarul ez a címe. Imádom azt a hihetetlen életigenlést, ami az egész filmből árad. Annyira jóóóó :)
 

dorten

Állandó Tag
Állandó Tag
Rettenthetetlen, Forrest Gump, Star Wars(az első rész kivételével), Gyűrűk Ura
De ezeken kívül is rengeteg jó film van, szóval nagyon nehéz választani :D
 

kovacs0

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok jó film van, ami kedvenc:Szörnyek keringője, Ház a ködben, A fiúk nem sírnak, Pi élete, A felolvasó, Ütközések, Bábel, Gyűrűk ura, Memento, Schindler listája, Halálsoron, A remény rabjai, Gran Torino...és még sorolhatnám. Sorozatokból pedig nagy kedvenc az Acu hercegnő.
 

siskot

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem láttátok még mindenképpen nézzétek meg az új tarantino filmet: Django Érdemes szinkronnal is. Nekem nagyon tetszett. Olyan igazi Tarantinos. Kevesebb cselekmény de ezt ellensúlyozzák a párbeszédek.
 

zsasz

Állandó Tag
Állandó Tag
A Felhőatlasz első 10 percét túlélve már nagyon bejön. Amúgy a matrix a nagy szerelem meg a Harry Potter.Amiben van látvány. Na meg az Avatar :)

Avatar Matrix Harry Potter Felhőatlasz. Amiben látvány van
 

nanna21

Új tag
Az én kedvenc filmem az Egy asszony illata ,régi film ,de én azóta sem láttam olyat ami kiütötte volna nálam az első helyről.Én legjobban a dráma filmeket,igaz történetekről szóló filmeket kedvelem a legjobban
 

zsuzsixyz

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még nem láttam, őket, de a Beyond Borders a várólistámon van. Sok ellentétes véleményt hallottam róla, általában valamelyik véglet felé közelítenek, így én is kíváncsi vagyok rá.
 

rederd

Állandó Tag
Állandó Tag
Legkedvesebb film számomra a Forrest Gump. Ebbe a fimbe rengeteg érzelmet, humort, drámát, csipetnyi akciót sűrítettek bele, és ez a vegyes stílus tökéletesen működik, hiszen az élet sem csak egy kategória :)
Egyébként most volt lehetőségem megnézni az Életrevalók című francia filmet. Mindenkinek ajánlom!!!
 

zsuzsixyz

Állandó Tag
Állandó Tag
Az életrevalók valóban nagyon jó film, mióta láttam, nekem is a kedvenceim között van. Annyira jól csinálták, hogy a szomorú téma ellenére olyan sokszor mosolyogni vagy nevetni kell.
 

rederd

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi film, de én csak most jutottam el oda, hogy megnézem: 12 dühös ember. jó példa, hogy nem kell hihetetlen történet és látványvilág ahhoz, hogy nagy hatása legyen egy filmnek.
 
Oldal tetejére