UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!kiss
Döbbenetes ez a fura figura ami végig Obama látószöge előtt feltűnően izeg mozog, míg a földi emberek nyugodtan ülnek, és figyelnek. Valóban nem tűnik hagyományos értelemben földi embernek. Nagyon fura a feje, és nincs a fején egy szál szőr, toll, vagy haj sem.
Valóban időnként változik a fejformája, igaz, hogy csak az veszi észre, akinek volt már tapasztalata földönkívüli lénnyel. Habár szerintem a földi emberek is földönkívüliek. Ha csak azt nézzük, hogy leszületésünk előtt, és utána is elhagyjuk a földet, de sok előadásban, mediális közvetítésben is a Mú őskontinensre hivatkoznak, hogy akkor érkeztek az emberek a földre, és utána megélték a Lemúriai civilizációt, utána meg az Atlantiszit is. Míg ide nem jöttek ezek a hüll lények, viszonylag simán élhettek az értelmes lények ezen a bolygón. Bárcsak maradtak volna távol a mi drága Gája anyánktól jó messze!
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
No ezt a cikket tényleg érdemes elolvasni szerintem.
Akkor hát hány Isten is létezik, és hány Biblia, ha annyi sok értelmes faj él az univerzumban, és mindegyik egy-egy Isten képére és hasonlatosságára lett teremtve? Hiába sok fia, lánya van a fény és szeretet Istenének, hogy ennyifajta értelmes élet lett létrehozva teremtve....

Vatikán és a Földönkívüliek


Miért tartott konferenciát a Vatikán a Földönkívüli életről?

Ez a téma általában teljesen észrevétlen maradt a Katolikus szakirodalomban nagyjából az elmúlt két évtizedben, a Vatikán már nyilvánosan is az azonosítatlan repülő tárgyak (UFO), és más bolygókon lehetséges földönkívüli élet felé irányította figyelmét. Ismeretes, hogy II. János Pál Pápa és XVI. Benedek Pápa is kapott titkos információkat az Egyesült Államok elnökeivel történt találkozóik során, és talán ez lehet az oka, hogy a Vatikán így próbálja magát felkészíteni a földönkívüli intelligens lények valóságos létezésének nyilvánosságra hozatalával járó bibliai következményekre.




A Szentszék által egyre nyitottabb párbeszéd annak lehetőségéről, hogy léteznek űrutazásra képes intelligens földönkívüli lények úgy tűnik, hogy része annak a titokban elfogadott új politikának, melyet az ENSZ fogadott el még 2008 februárjában, és a Vatikán állandó ENSZ képviselője Celestino Migliore érsekről jelentették, hogy már részt vett a Földönkívüliek látogatásának következményeit vizsgáló megbeszéléseken.

Az ENSZ döntésének eredményeképp a Szentszék egyhetes asztrobiológiai konferenciát tartott 2009 novemberében, ahol összehívták a Pápai Tudományos Akadémiát és a Vatikáni Csillagvizsgálót. Bár a Casina Pio IV a Vatikánban talán elég valószínűtlen helynek tűnik egy "földönkívüli" esemény számára, mégis több mint 30 csillagász, biológus, geológus, tudós (sokan hitetlenek) és vallási vezető jött össze, hogy megvitassák a földönkívüli életet.

A Vatikán asztrobiológiai konferenciája annak a jele, hogy talán már a nagy, globális intézmények is készülnek a csillagközi meghajtással rendelkező, fejlett idegen életformák által irányított UFO-k létezésének közelgő hivatalos bejelentésére. Egy távoli helyen lezuhant és megtalált valódi másvilági űrhajó alapjaiban döntheti meg a nagy világvallások létezését, és ez esetben a teremtés teljesen új tudományos alapokra kerülne.

Földönkívüliek és a vallás mai jelentése

A konferencia egyik résztvevője a Jezsuita pap Jose Gabriel Funes atya, a Vatikán vezető csillagásza és egyik tisztviselője az alábbi magyarázatot adta a Vatikán UFO-kkal és Földönkívüliekkel kapcsolatos érdeklődésére:
"Bár az asztrobiológia egy feltörekvő és még mindig fejlődő terület, az élet eredete és a világegyetem más részein esetleg létező életformák témaköre nagyon érdekes, és érdemes komolyan venni. Ezek a kérdések számos filozófiai és teológiai következménnyel járnak." (‘Guardian’, 2009 november 11.)​


Funes atya korábban azt állította, hogy nincs összeütközés a Katolikus tanítások és a más bolygókon létező Földönkívüli élet lehetősége között. Egy 2008-as interjúban, mely a vatikáni napilapban, a L’Osservatore Romano-ban jelent meg azt mondta:
"Azt hiszem nincs ellentmondás. Ahogy sokféle teremtmény él a Földön, így lehetnek más lények, talán intelligens lények, melyeket Isten teremtett. Ez nem mond ellent a hitünknek, mivel nem tudjuk megállapítani Isten teremtő szabadságának a határát."​
Ezzel nem mindenki ért egyet. Paul Davies professzor, figyelemre méltó elméleti fizikus és kozmológus az Arizonai Állami Egyetemről, aki vendég előadó volt a vatikáni eseményen a Washington Postnak azt mondta:
"Azt hiszem egy második teremtésnek óriási spirituális jelentősége lenne."​
Ugyanakkor a következő megjegyzést fűzte hozzá:
"Igazi veszélyt fog jelenteni a földönkívüli intelligencia felfedezése, mivel ha vannak más lények is a világegyetemben, akkor a Keresztények, ők ehhez rettenetesen ragaszkodnak... azt hiszik, hogy Isten Jézus Krisztusban öltött testet azért, hogy megmentse az emberiséget, és nem a delfineket vagy a csimpánzokat, vagy a kis zöld emberkéket más bolygókon." (‘Guardian’, 2009 november 11.)​
Davies professzor kommentálta a földönkívüli élet felfedezésének vallási következményeit:
"Ha visszatekintünk a Kereszténység történelméről szóló vitákra, akkor két tábort találunk. Az egyik táborhoz azok tartoznak, akik úgy vélik, hogy az emberek sorsa az, hogy megváltást nyújtsanak az idegeneknek, a másik táborban a reinkarnációban hívők találhatók." Davies rámutatott, hogy a reinkarnáció gondolata, hogy például több Jézus Krisztus is található az univerzumban, a "katolicizmus eretnekségének" minősül.​
Az intelligens földönkívüli élet teológiai következményei

Funes atya gondolata, hogy a Kereszténység exportálható földönkívüli világokba, melyek nem tapasztalták meg a "bukást" és mentesek az eredendő bűntől, nos az ott élők nem vennék ezt túl komolyan. Ugyanakkor az érdekfeszítő viták közepette van valami rendkívül fontos, melyet többnyire figyelmen kívül hagynak, és lehet, hogy valójában ez motiválja a Vatikán érdeklődését a nem emberi, földönkívüli élettel kapcsolatosan. Az Egyház úgy mutatja be a Szent Bibliát, mint "Isten szavát", de ha egy faj, vagy földönkívüli lények landoltak a Földön, ez az állítás már nem lenne fenntartható, mert a nem emberi lények létezése azonnal semmissé tenné ezt a kijelentést.



Nem köztudott, hogy a világ legrégebbi Bibliájában található elbeszélésekről megállapították, hogy ellentmondanak az Egyház egyetlen Isten létezéséről alkotott elképzelésének. Az arámi Biblia Teremtés könyve elmondja, hogy az "Istenek", akiket Elohimnek nevez (Elio, egyes szám), megteremtette az embert; "Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra" (Teremtés 1:26). A következő versszak (1:27) hozzáteszi, hogy az Elohim ezután létrehozta a "férfit és nőt" egy faj lényeinek "saját képére", ezek a szavak arra utalnak, hogy új alkotásuk a Föld bolygón fizikailag hasonló megjelenésű, mint maga az Elohim. Az eredeti héber szó az Elohim megjelenik az öregebb Bibliákban, és azt sugallja, hogy Istenek egy csoportja teremtette az embert eredetileg, nem pedig egy egyedülálló Isten, amit manapság a Kereszténység és a zsidó vallás prédikál.

Az egyedülálló Isten Egyházi dogmává vált, amikor később írástudók az Elohim szót kicserélték a YHWH szóra, ami a zsidók törzsi istenének a neve, és a szerkesztői kiigazítás eltüntette az Istenek csoportjára való utalást. Így az írnok pennájának ezen mozdulatával egy egyedülálló Isten jött létre, és egy új vallási koncepció is. Az Angol Bibliákban a YHWH-t később újra definiálták mint Úristen, megszüntetve a több istenről szóló korábbi ókori leírást, akik részt vettek az emberiség megteremtésében a Földön.

A "Mások" az ősi hagyományokban

Ahogy Funes atya előadta a vatikáni konferencia lényegi összefoglalóját hozzátette, hogy a földönkívüli élet kérdése "nagyon érdekes és érdemes komolyan venni". A Húsvét-szigetek ősi hagyományaiban is találtak hivatkozásokat idegen fajokra vagy lényekre, akiket a helyiek "Mások"-nak hívnak. Faragott sziklavésetek némelyike hatalmas fekete osztott szemű lényeket ábrázol, mint ahogy egy rovar kinéz, olyannyira, hogy a szigetlakók rovar embereknek nevezik őket... a testük élénken csíkozott a bőrük felszínén látható vénáktól ("A Húsvét -szigetek rejtélye" Francis Mazière, Collins (Publ.), St. James Place, London, 1969, pp. 40; 197). Ezt az elnevezést adták a Húsvét-szigeteken élők azon faj lényeinek, akik különböznek az embertől, majd a következő kérdést teszi fel:
"Ha ez a "rovar ember" faj ma visszatérne a Földre, hogyan magyarázná el a Pápa a Katolikusoknak, hogy ki vagy mi hozta létre ezeket a nem emberi lényeket? Nem mondhatja azt, hogy az Ószövetség Istenének teremtményei voltak, a "rovar ember" fogalmilag különböző a "földi ember"-től, akit a régi Bibliák szerint az Elohim hozott létre."​
Ha a "földi ember" az Elohim "hasonlatosságára" lett teremtve, akkor kinek a "hasonlatosságára" lett megteremtve a "rovar ember"? Ha több tucat különböző típusú nem emberi faj létezik az Univerzumban, akkor ez azt feltételezi, hogy több tucat teremtő isten és több tucat "Biblia" is létezik. Ezért ha interplanetáris lények bizonyítottan léteznek, akkor az Egyház egyedülálló Istenről alkotott képe azonnal megszűnik, és a Bibliában megjelenő "szó" csupán egy istenre utal a sok közül. Egyszerűbben fogalmazva, a nem emberi intelligens életformák létezése a Bibliai szövegeket hatályon kívül helyezné, és akkor nem lenne semmiféle alapja sem a Kereszténységnek, sem a zsidó vallásnak.

Lehet, hogy a Vatikán igazi aggodalma az, hogy ez egy jelentős hitelv frissítési helyzetet teremtene, ha Földönkívüli lények létezéséről hiteles bejelentést tennének a világ kormányai bármikor a jövőben. Ami még ennél is rosszabb lenne, ha leszállna egy csillagközi hajó a Vatikán kertjében, és a hajóval érkező kérné, hogy hadd beszéljen a vezetőnkkel, hogy bemutathassa neki a következő Bibliát egy új hitrendszerrel.



ufodigest
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/a-vatikan-es-foldonkivuliek.html#.UUQmUBdhUbA


 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szerintem ezt is érdemes elolvasni:

Egy történelmi televíziós interjút rögzítettek 1964 júniusában George Van Tassel-el, aki felfed számos olyan technológiát, melyeket titokban fejleszett ki az amerikai légierő és haditengerészet, melyek földönkívüli látogatóktól származó információkon alapulnak.
A nemzetbiztonsági titkok között Van Tassel feltárja, hogy az amerikai légierő legalább 1956 óta rendelkezik antigravitációs technológiával. Van Tassel azt állítja, hogy szemtanúja volt az antigravitációs technológia gyakorlati bemutatásának 1953-ban, amikor felvitték egy földönkívüli űrhajóra, amely a Giant Rock repülőtéren Kaliforniában szállt le, melyet abban az időben ő irányított.

Az interjúban Van Tassel továbbá azt állítja, vizuális képek bármely időből való letöltésén alapuló technológiát, beleértve a televíziós jeleket és magát az időutazást is fejlesztett ki, majd azt nemzetbiztonsági okokból titkosította az amerikai haditengerészet.

A földönkívüli kapcsolat tapasztalatait alapul véve Van Tassel nagy erőfeszítéseket tett az időutazás technológiájának kifejlesztésére, és az emberi élettartam mgnövelésére a négy emelet magas “Integratron” segítségével, melyet ő épített Giant Rock-ban. 1978-ban halt meg szívrohamban, egy héttel azIntegratron tervezett befejezése előtt.

Halálának körülményei arra utalnak, hogy az emberi élettartam megnöveléséről szerzett tudást, a másik témakör, mely jelentős nemzetbiztonsági következményekkel jár, már kisajátították az amerikai hatóságok a titkos fejlesztéseikhez.


A televíziós interjút Jack Webster készítette 1964 június 18-án a KVOS TV-ben. Egyik legfontosabb állítása, hogy 1953 augusztus 24-én felvitték egy földönkívüli űrhajóra, és technológiai információkat adott át neki négy földönkívüli látogató, akik körülbelül 170 cm magasak voltak. Az egyik közülük 700 éves volt Van Tassel elmondása szerint. Egy egyszerű matematikai képletet kapott az időutazáshoz, mely az idő frekvenciával fordított összefüggésben áll. Figyelemre méltó Van Tassel állítása, miszerint a bármely történelmi időszakból képeket megjelenítő technológia a későbbiekben került kifejlesztésre. A technológiát hamar titkossá minősítette az amerikai haditengerészet, és a feltaláló kénytelen volt titkos projekt keretében folytatni a munkát. Az időutazó/időnéző technológia, melyet Van Tassel az 1964-es interjúban leírt nagyon hasonló ahhoz, amit jóval később mint "Project Looking Glass" volt ismert, melyről belső informátorok állítják, hogy az amerikai haditengerészet alatt futott.

Az egyenlet, melyet Van Tassel 1953-ban kapott a földönkívüli kapcsolatától, alapja lett az Integratron fejlesztésének, a négy emelet magas szerkezetnek, ami képes volt az emberi sejtek megújítására, ezáltal megnövelve az emberi élet hosszát. Azzal a céllal készítették, hogy szabad és nyitott technológia legyen az emberek számára. Az Integratron projekt 1978-as befejezésének határán Van Tassel rejtélyes körülmények között halt meg szívrohamban. Kiválasztott amerikai kormányzati szervek végül elkobozták a kutatásokra vonatkozó anyagokat és dokumentumokat, melyek az ő tulajdonában voltak. Az Integratron projektet ezután nem folytatták. Van Tassel úttörő kutatása a sejt megújításra és az emberi élettartam meghosszabbítására nagyon valószínű, hogy beleolvadt egy szigorúan titkos projektbe, melyet ugyancsak nemzetbiztonsági okokra hivatkozva titkosítottak.


Az interúban Van Tassel végül elmondja, hogy saját maga volt tanúja a földönkívüli látogatók antigravitációs technológiájának, akik évszázadok óta rendelkeznek bázisokkal a Holdon. Van Tassel azt is állítja, hogy az amerikai légierő szigorúan titkos projektek keretében 1956-ra kifejlesztette az antigravitációs technológiát. Az antigravitációs technológia az elektrogravitáció elvén alapul, melyet egy nyílt tudományos szakirodalomban is megvitattak egészen 1956-ig, aztán az ilyen kutatások hirtelen szigorúan titkosak lettek. 1956 után nem jelent meg több tudományos tanulmány ezen a területen.


Van Tassel állítása elfogadható magyarázatot ad az antigravitációs kutatások titokzatos eltűnésére a nyílt tudományos szakirodalomban. A kormányzati szervek sikerrel bizonyították azok gyakorlati értkét és fontosságát nemzetbiztonsági szempontból. Minden további nyílt forrású vagy polgári erőfeszítést, mely az antigravitációs technológia kifejlesztésére törekedett titkosnak minősítettek, vagy elnyomtak. Otis Carr esetében, aki Nikola Tesla tanítványa volt, a saját civil alapú antigravitációs technológiájának elnyomása szörnyű eredményekkel járt. Carr koholt vádak alapján börtönbe került, és csak négy évtizeddel később, 2006 márciusában Carr egyik technikai asszisztense Ralph Ring jelentkezett, hogy felfedje az igazságot. Carr sikeresen kifejlesztette az antigravitációs technológiát, amit aztán nemzeti ügynökségek fojtottak el.


Az 1964-es Van Tassel interjú egy klasszikus, mely bemutatja az úttörő kutatásokat az 1950-es évek egyik legfontosabb kontakt személyén keresztül, és mindazt a tudást, amit földönkívüli segítséggel szerzett. Az interjú felfedi az USA három legfontosabb nemzetbiztonsági titkát, hogy már több mint öt évtizede kifejlesztették az antigravitációs technológiát, az emberi sejteregeneráló és élettartam növelő technológiát, valamint a múltba és a jövőbe betekintést nyújtó időutazó/időnéző technológiát.


A George Van Tassel élettörténetén alapuló filmet jelenleg forgatják, akit Kevin Gage színész alakít. A film címe Giant Rock: A legnagyobb UFO történet, melyet sosem mondtak el, melyből további részletek derülnek ki Van Tassel ismereteiről az időutazás, az antigravitáció és a megfiatalító technológiáról - a tudásról, melyet közel hat évtizede fejlesztettek ki a nemzetbiztonsági szervek.


A George Van Tassel interjú
http://www.youtube.com/watch?v=wZbFsFWk__c&feature=player_embedded

Az időgép elmélete

http://www.youtube.com/watch?v=vfc0MWiSHYA&feature=player_embedded

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez rossz vicc volt...
Elég, hogy marhákat, sertéseket ölnek meg orvosi precizitással. Máss sem hiányozna, hogy embereket is!!!!!!!
Épp elég baj, hogy ide járnak, kérlek, hogy ne adj nekik őrült ötleteket!
Legyen nagyon szép, és vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Pozinho

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyi csillag, körülötte keringő bolygó, naprendszer, galaxis van a világegyetemben, hogy az az emberi ész számára felfoghatatlan... énszerintem biztos, hogy nem vagyunk egyedül...
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Fontosnak tartottam megosztani!
[h=3]Sirius film utolsó előzetes -Bemutató 04.22.[/h]

Három héttel a bemutató előtt megérkezett a Sirius utolsó előzetese (magyar videóval)

Posztolta Galactus ( April 1, 2013 )

Április 22-én lesz a díszbemutatója a Dr. Steven Greer és csapata által készített és világszerte sokak által már nagyon várt Sirius című dokumentumfilmnek, amelyet két nappal később már bárki megnézhet az amerikai mozikban, vagy online. A több éve készülő feltáró jellegű alkotásnak néhány napja felkerült az internetre a legutolsó, mozikba szánt előzetese, ennek kapcsán röviden összefoglaljuk, amit tudni lehet a filmről.
sirius-banner.jpg

Az alkotók szerint a Földet ezer évek óta látogatják egy másik világ lakói, akik egyáltalán nem ellenségesek, sőt aggodalommal figyelik az emberiség jövőjét. Katonai, ipari és gazdasági érdekek azonban immár közel száz esztendeje szándékosan titkolják az erre vonatkozó releváns információkat. Titkolózásuk legfőbb oka pedig, hogy a földönkívüliektől szerzett technológiai tudással fel lehetne szabadítani a világot az olaj-, gáz-, szén-, valamint atomenergia függőségből, ami szakértők szerint azt jelentené, hogy havi néhány száz forintból meg lehetne oldani egy átlagos családi ház fűtését és teljes energiaellátását.
A film atyja, Dr. Steven Greer eredetileg orvos végzettségű ufológus, aki immár több évtizede kutatja a földönkívüliek létezésének bizonyítékait. Érdeklődése a téma iránt még gyerekkorában kezdődött, majd ez egyre inkább aktív kutatásba csapott át, míg 1990-ben megalapítja a Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (Földönkívüli Intelligenciákat Tanulmányozó Központ), röviden CSETI nevű szervezetet, amely tudományos alapokon kezdeményezi a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt.
Három évvel később, 1993-ban létrehozza a The Disclosure Project nevű nonprofit kezdeményezést, amely máig azért küzd, hogy a kormányok ismerjék be, tudnak a földönkívüliek létezéséről és ismerik az általuk használt különböző meghajtási technológiákat is. A Disclosure Project megalapításának másik fő célja az volt, hogy védelmet nyújtson azoknak az egykori magas rangú kormányzati személyeknek, akik esküjüket megszegve a nyilvánosság előtt beszélnek az UFO jelenségeket érintő titkos adatokról. Steven Greer állítása szerint ez ügyben 1993-ban még James Woolsey CIA igazgatóval is egyeztetett.
1997-ben Greer, más CSETI tagokkal, köztük Edgar Mitchell-lel, az Apollo 14 űrhajósával együtt, az amerikai Kongresszus képviselőinek tart prezentációt a témában. 1998-ban otthagyja kórházi orvosi állását és teljes munkaidőben a projektjein kezd dolgozni.
Steven-Greer-CSETI-030.jpg
Dr. Steven Greer
2001 májusában Washingtonban a Légierő, a Légügyi Hatóság és a CIA húsz nyugalmazott tisztjével együtt nagyszabású sajtótájékoztatót tart, ahol szintén a beismerést követelik. 2002-ben különböző kormányzati hivatalnokok vallomásait rögzíti, akik - köztük Gordon Cooper űrhajós - mintegy 120 órányi videofelvételen vallanak az UFO témában szerzett saját tapasztalataikról, ismereteikről.
Eddig négy könyv fűződik a nevéhez, több egész estés dokumentumfilmet készített és számtalan interjút adott a világ legjelentősebb televíziós csatornáinak.
Dr. Greer azt ígéri, a Sirius nem egy újabb nagy dirrel-durral beharangozott UFO-dokumentumfilm lesz, amelyben a már százszor hallott történeteket láthatjuk újra. Olyan interjúkat, olyan felvételeket ígér, amelyek kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a kormányoknak tudomásuk van arról, a földönkívüli civilizációk tagjai már évezredek óta látogatják bolygónkat, sőt a technológiájuk sem ismeretlen a számunkra.
"Ez valóban a legnagyobb sztori, amelyet sosem hallhattál" - mondja Dr. Greer.
"Ha egyszer majd az emberek előtt is világossá válik, hogy különböző titkosított projektek már rég rájöttek, hogyan működnek a földönkívüliek űrhajói, azt is megértik majd, hogy nincs többé szükségünk sem olajra, sem szénre, sem pedig atomenergiára. Éppen emiatt nem hajlandók bevallani, hogy léteznek idegenek, azt ugyanis már rég tudják, hogy sem szociális, sem pedig vallási válságot nem okozna annak beismerése, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban."
sirius-documentary-1.jpg

A két órás mozi rendezője az Emmy-díjas Amardeep Kaleka, narrátora pedig a hazánkban is vetített 'Hung - Neki áll a zászló' című sorozat címszerepét alakító, Thomas Jane lesz.
"Még soha ilyen sok új információt nem tártak a nyilvánosság elé egyszerre, mint a Sirius-ban" - mondja Thomas Jane. "
279963_la.jpg

Thomas Jane és Dr. Greer
Mindenkit bátorítok, hogy szánja rá azt a két órát és nézze meg a filmet, amely szívből szól azokhoz, aki például én is vagyok, hogy alapvetően egyetértek, ha nemzetbiztonsági okokból bizonyos dolgokat el kell titkolni a közvélemény előtt, de nem értek egyet a titkos (árnyék)kormányok létezésével."
Úgy tudjuk, hogy a bemutatót követő néhány napon (legfeljebb) héten belül magyar felirattal is meg lehet majd nézni a filmet.

Előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=1VkExWvl0O8&feature=player_embedded



Forrás: http://rejtelyekszigete.blogger.hu/...ett-a-sirius-utolso-elozetese-magyar-videoval

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyi csillag, körülötte keringő bolygó, naprendszer, galaxis van a világegyetemben, hogy az az emberi ész számára felfoghatatlan... énszerintem biztos, hogy nem vagyunk egyedül...

Attól, hogy bolygók milliárd számra vannak, semmit nem jelent. Elég pl. ha a Földünkön csak egy dologban változna a helyzet, hogy a mai formában vett életnek hírmondója sem legyen. A Hold néhány kilométerrel arrébb, vagy errébb menne-jönne, a Föld dőlésszöge néhány tized fokkal változna, meg egyéb ilyen apróságok.... Amiket nem is gondolunk, hogy mennyire precízen "be vannak állítva"......
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Attól, hogy bolygók milliárd számra vannak, semmit nem jelent. Elég pl. ha a Földünkön csak egy dologban változna a helyzet, hogy a mai formában vett életnek hírmondója sem legyen. A Hold néhány kilométerrel arrébb, vagy errébb menne-jönne, a Föld dőlésszöge néhány tized fokkal változna, meg egyéb ilyen apróságok.... Amiket nem is gondolunk, hogy mennyire precízen "be vannak állítva"......

Amit írtál, tökéletesen igaz, de mi utal arra, hogy csak "a mai formában vett élet" létezhet? Ha nincs, vagy nem volt megtapasztalás... hogyan alakult ki a következő állatka?

[video=youtube;7W194GQ6fHI]http://www.youtube.com/watch?v=7W194GQ6fHI[/video]

"A medveállatkák (Tardigrada) közeli rokonságban állnak az ízeltlábúakkal, de több tulajdonságukban eltérnek. Testüket kemény kutikulapáncél fedi, melyet hidrosztatikus váz feszít ki. Ragadozó és növényevő fajokkal is találkozhatunk. Méretük 0,2-1 mm-ig terjed....." http://hu.wikipedia.org/wiki/Medveállatkák
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Amit írtál, tökéletesen igaz, de mi utal arra, hogy csak "a mai formában vett élet" létezhet? Ha nincs, vagy nem volt megtapasztalás... hogyan alakult ki a következő állatka?

[video=youtube;7W194GQ6fHI]http://www.youtube.com/watch?v=7W194GQ6fHI[/video]

"A medveállatkák (Tardigrada) közeli rokonságban állnak az ízeltlábúakkal, de több tulajdonságukban eltérnek. Testüket kemény kutikulapáncél fedi, melyet hidrosztatikus váz feszít ki. Ragadozó és növényevő fajokkal is találkozhatunk. Méretük 0,2-1 mm-ig terjed....." http://hu.wikipedia.org/wiki/Medveállatkák
Szia!

Miért akarunk mindent megmagyarázni, túlmagyarázni? Nem vesszük észre, hogy itt semmi nincs véletlenül. Minden precízen meg van tervezve, az utolsó gondolatig.
Megakarjuk ismerni a körülöttünk lévő világot ez mind rendjén van, de ne akarjuk túl magyarázni! Világunk MEGALKOTÓJA tökéleteset alkotott, én ezt így gondolom. Minden szinten érzékelhető a harmónia, és ha nincs meg akkor törekszik a visszaállítására, és ha ez sem megy abban az esetben elpusztítja önmagát. Hát nem csodálatos???

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:kati
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem a Föld lett teremtve egy kész életformához, hanem a földi viszonyhoz alakult az élet..... (pl. azonos kihívásra többször is kialakult ugyanaz a szerv eltérő állatfajtákban is. Pl. a polip és a gerincesek szeme szinte tök egyforma)
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem a Föld lett teremtve egy kész életformához, hanem a földi viszonyhoz alakult az élet..... (pl. azonos kihívásra többször is kialakult ugyanaz a szerv eltérő állatfajtákban is. Pl. a polip és a gerincesek szeme szinte tök egyforma)

Ez megint a tyúk és a tojás kérdése. Egyáltalán: "alakulhat" e ki élet?
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Amit írtál, tökéletesen igaz, de mi utal arra, hogy csak "a mai formában vett élet" létezhet? Ha nincs, vagy nem volt megtapasztalás... hogyan alakult ki a következő állatka?

Az örök kérdés: kialakultunk, vagy teremtettünk. Ha teremtettünk: Kinek, vagy Kiknek a megtapasztalása? Mert a természetnek csak nem lehetett....?
 

ugros

Állandó Tag
Állandó Tag
Secret Space 2

Ez volt már?

Secret Space 2 - 1 (magyar felirattal)
[video=youtube;QjFQ8JYVqvs]http://www.youtube.com/watch?v=QjFQ8JYVqvs[/video]

A teljes lejátszási lista (nem kell külön kattintgatni minden részre):
http://www.youtube.com/watch?v=CqcrJsTbb-c&list=PLbcYInGgQCZcKAJMlS8TqyY1gOCsu9XqX

Két érdekes részt kiemelnék:
http://www.youtube.com/watch?v=hjBTbj2Es-o
8:50-nél: A hindu legendák hemzsegnek a csillagistenektől, akik képesek az alakváltásra.

http://www.youtube.com/watch?v=Qp41mbAk_9Q
6:00-nál: Ádám és Éva történetének helyes átirata: az emberiséget becsapta egy alakváltó hüllő teremtmény.



Bónusz:
Az Emberi Faj Titkolt Történelme
http://www.youtube.com/watch?v=y47sh_iXpik
38:22-nél: vagy embert hüllő fejjel...
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Oké, hogy a világűr nem vákuum, de az 1 atom/m3, nem egy sűrű nyüzsi.....a csillagközi por milliószor sűrűbb 1 atom/cm3... hát ez se egy tejföl köd....
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Az örök kérdés: kialakultunk, vagy teremtettünk. Ha teremtettünk: Kinek, vagy Kiknek a megtapasztalása? Mert a természetnek csak nem lehetett....?

Az élet kialakul, megszemélyesíthető Isten nélkül /de nem véletlenül/. Gondolom ezt azért, mert a mi Teremtőnk is kialakult valahogy és látjuk, hogy az élőlények fejlődnek. ... A földi élőlények viszont nem magukrahagyott fejlődésen mentek keresztül... A világmindenség tele lehet élettel és véleményem szerint a Föld egy "génbank".... részletesen majd később...

/Az élőlények a megtapasztalt viszonyok szerint, azokhoz igazodva fejlődnek./
 

pinkygreen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, de most jutottam el arra, hogy megosszam veletek egy élményemet. Tavaly nyáron, este fél 10 tájában nézegettem az eget az erkélyünkről, mikor egy lassan, egyenes vonalban mozgó, fényes gömböt vettem észre. Kb. a Vénusz méretének megfelelő volt, és nagyjából olyan fényes. Fogalmam sincs, milyen magasan vagy távol lehetett. Először csak az tűnt fel, hogy minden felettünk átmenő légifolyosón kívül mozog. Teljesen lefagytam, mikor elkezdett összezsugorodni, közben a pályája és sebessége nem változott. Alig kivehető méretű lett, mikor ismét nőni kezdett, kb a Vénusz nagyságának kétszeresére. Itt már eléggé borzongtam, szóltam a páromnak, nézze meg ő is, hátha a szemem káprázik. Ketten figyeltük, amint még egyszer összement-megnőtt, majd hirtelen eltűnt, mintha ott sem lett volna. Mindezt egy 60 ezres város felett. Ami még furcsa volt, hogy a megfigyelése alatt se embert, sem autót nem láttunk sehol, semmilyen hang nem hallatszott (mint pl kutyaugatás, madarak, denevére...) Lehet hogy ostoba kérdés, de szerintetek mi lehetett ez? Láttatok már hasonlót? Keresgéltem sokszor a neten, de nem olvastam sehol hasonlóról.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére