Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Dan Brown: Inferno
Tetszett. Rémisztő a kérdés, ami felvet és amin elgondolkodik az ember. Fordulatos volt a sztori, szeretem, mikor senki nem az, akinek látszik és az ember semmit nem tudhat biztosan. És mivel művészettörténet tudásom már erősen megkopott, gyakran "gugliztam" rá képekre és szobrokra, szóval nem kizárt, hogy ezúttal a szórakozás mellett tanultam is valamit.

Muszáj lesz elolvasnom :) most épp A vámpír csókja olvasása van folyamatban, szintén a te véleményed alapján fogtam hozzá... :)
 

agoci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én Elizabeth Adlertől olvastam A Villa Mimosa titkát és a Hotel Riviérát.Mindkettő kicsit krimis-romantikus könyv, a helyszín dél Franciaország,ami nagyon részletesen van bemutatva.Nagyon tetszett az,hogy a történet több szereplő szemszögéből kerekedett ki.Jó kis kikapcsolódás volt, csak úgy olvastatták magukat a könyvek :) Ez az a könyv ami épp egy kicsit gondolkodtat, de nincs tele kérdőjelekkel. Jó olvasást nektek is :)
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája
Szórakoztató volt és humoros, bár néha kissé laposnak éreztem a sztorit. Mindenesetre ha szembejön velem a második rész, nem szaladok el előre, ha az embernek nincsenek túlzott elvárásai, jó könyv.
 

Inimma

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mostanában Robert Kiyosaki könyveket olvastam. Nem regény, inkább útmutató a pénzügyi világban, hogy hogy lehetne jól boldogulni. Bár kis hazánkra kell szabni a gondolatokat, mert USA-ban sok minden máshogy megy, de így is sok ötletet kaptam/kapok belőlük. Ajánlom mindenkinek, aki egyszer majd ki akar jutni a mókuskerékből és érez késztetést, hogy tegyen is érte.

A Kiyosaki-könyvek kritikája:

http://kiszamolo.hu/gazdag-papa-szegeny-papa-es-a-penzugyi-ostobasagok-gyujtemenye/
 

dclaris

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszerre több könyvet is szoktam olvasni, mikor milyen hangulatom van.
Folyamatban van a Felhőatlsz, Emma, Agatha Raisin, Fábián Janka, Adrien Moll
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana Gabaldon: Outlander - Az idegen
Uhh, ez nagyon jó volt. Történelmi-romantikus regény, néhol lágy, mint a selyem - akor azért sírtam, máshol kemény, mint a kő - akkor meg azért. Nagyon hosszú, de ez csak a közepe táján tűnt fel, mikor ijedten megnéztem az oldalszámokat, hogy ugye sok van még hátra, mert teljesen belevesztem a történetbe, nem akartam, hogy vége legyen.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Lara Adrian: A vámpír csókja; A vámpír ölelése
Az elsőt kiolvastam, de a folytatástól már elment a kedvem. Nem másért, csak én az olyan több kötetes regényeket szeretem, amelyek főszereplője nem változik, azzal történnek érdekesebbnél érdekesebb dolgok. Ebben látom én a sorozat lényegét, de ez csak az én szerény véleményem. Más kivetnivalót nem találtam a könyvvel kapcsolatosan. Le van töltve a többi része is, talán majd egyszer ki is olvasom.

Sandra Brown: Texas 1: Lucky, Texas 2: Chase
Itt is ugyanaz a problémám...az első kötet tetszett, nagyon is, de arra már nem voltam ráhangolódva, hogy az első könyv főszereplőjének testvéréről olvassak bővebben. Nem állítom, hogy sose fogom elolvasni, de nem a közeljövőben.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Pont így vagyok vele én is. :D Megvan a sorozat, tetszik is, de nem jutottam tovább. Majd ha nem lesz nálam olyan könyv, ami jobban érdekel.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilona Andrews: A mágia éjszakája (Kate Daniels 1)
Tetszett. Egy olyan világban játszódik, amit a mágia ural, tele van vér-lényekkel, mitológiai szörnyekkel, véres küzdelmekkel és varázslattal.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilona Andrews: Sötét áradat (Kate Daniels 2)
Tetszett ez is. Csak két dolgot nehezményezek: nem derült ki szinte semmi több Kate kis titkáról, valamint a pasi-ügyei sem alakulnak semerre. Bár Curran kis szösszeneteit olvasva azért vannak sejtéseim.
 

goeva

Állandó Tag
Állandó Tag
covers_4180.jpg Olga Grushin: Szuhanov álomélete
Nagyon tetszett, bár nekem nem egy klasszikus orosz regény. Olvasmányos, szórakoztató regény és azért sikerült meglepnie. :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére