Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Orchidea 22

Állandó Tag
Állandó Tag
Utoljára:

J. D. Robb: Halálos sorozatát fejeztem be és alig várom hogy megjelenjen a következő része.
Szeretem a krimiket. Érdekesnek találtam ezt a sorozatot. Sok szálon futó történetek voltak. Minden egyes történettel jobban megismertük a szereplők múltját és részletes képet kapunk a távoli jövőről. Izgalmas, kalandos és romantika sem hiányzott belőle. Szerettem a szereplőket.
:)
 

Orchidea 22

Állandó Tag
Állandó Tag
Nicholas Sparks: Az utolsó dal

17 éves Veronica 'Ronnie' Miller (Miley Cyrus) élete fenekestül felfordult, amikor szülei elváltak, és az apja, Steve (Greg Kinnear) New York-ból a georgia-i Tybee Island-re költözött. Három évvel később még mindig munkál benne a düh, és teljesen elidegenedett a szüleitől, különösen az apjától... egészen addig, amíg az anyja úgy nem dönt, hogy mindannyiuk érdekét az szolgálná a legjobban, ha Ronnie eltöltene egy nyarat Tybee Island-en Steve-vel.

Ronnie egykori zongorista és zenetanár apja csendes életet él a tengerparti kisvárosban, elmerülve egy munkában, amely a helyi templom központi műalkotása lenne. Ronnie és Steve találkozásából egy felejthetetlen történet bontakozik ki a szeretetről és annak számtalan megnyilvánulásáról - az első szerelem, a szülők és gyerekeik közti szeretet -, amely igazolja, hogy a mélyen átélt kapcsolatok hogyan tehetik tönkre szívünk érzéseit... és hogyan képesek meggyógyítani azt.


Igen ebből mind a könyvet, mind a filmet nagyon szeretem többször olvastam már.
 

Orchidea 22

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen Rose: Halj meg értem

Kedves "kis" könyvecske. Mindössze 848 oldal. Van mit olvasni. Történik is sok minden. Sok szereplő, több szálon futó cselekmény (a könyv utolsó harmadában összetalálkoznak), rejtély, gyilkosságok (nem is kevés és nem is akármilyenek) és szeretni való szereplők.
Terjedelme ellenére a könyv olvastatja magát. Én csak úgy faltam az oldalakat.
A történet elején pusztán véletlenül felfedeznek egy jeltelen sírt. A rendőrök a terület felderítéséhez megkérik az archeológus Sophie Johannsent, hogy talajradarjával vizsgálja át a területet. Egy 4X4-es mátrixban elhelyezve összesen 9 holttestet találnak. A többi sír még üres. Az áldozatok legtöbbjét brutális kegyetlenséggel és különleges módon ölték meg(pl.: világháborús német fegyverrel lőtték fejbe, kibelezték, megcsonkították, stb.). A rendőrség nyomozni kezd és Sophie egyre jobban belebonyolódik a cselekményekbe. Fény derül egy másik család sötét múltjára is.
Kíváncsi vagyok a következő 2 részre is. Állítólag azok még jobbak, mint ez a történet.


Mind a 6 megjelent könyvét olvastam és az első 5 könyvet letenni nem tudtam olyan jó könyvek voltak.
Az első 5 könyvről csak is szépet jót tudok írni.Jó pár krimit olvastam de ezt nagyon lenyűgözött. Fordulatos volt, sok izgalom egy kis romantika. Sok szálon futott a történet de ez nem volt zavaró inkább még izgalmasabb volt tőle. A történetek nagyon jól voltak felépítve a szereplők kidolgozottak voltak.
A 6. könyv sajnos nekem egy családos volt. A sztori elment ahogy a szereplők is. Viszont nekem a többihez képest összecsapott volt. A szereplők sem voltak olyan jók és kidolgozottak. A sztorin is lett volna mit csiszolni. Összegezve a 6. könyv olvasható, de össze sem lehet hasonlítani az előzőkkel.
Remélem hamarosan megjelen még több könyve magyarul.

Karen Rose eddig magyarul megjelent könyveinek címei:

1. Sikíts értem
2. Halj meg értem
3. Gyilkolj értem
4. Érints meg
5. Számolj 10-ig!
6. Vigyázz Rám!
 

Orchidea 22

Állandó Tag
Állandó Tag
Nalini Singh

Minden eddigi megjelent könyvét olvastam. Nagyon jó fantasztikus könyv sorozatokat ír.
Sorozatai:
  • Angyal sorozat
  • Egy világ két faj állandó küzdelme
Sajnos az utóbbi időben a kiadó leállt a további könyvek kiadásával magyarul pedig nagyon sok könyvet irt az író. Van ezenkivül még pár más sorozat is.
2013 elején adtak ki utoljára könyvet tőle. Sajnos. :(
 

peju

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most Ward: Fekete Tőr Testvériség sorozatát olvasom.....

Eddig elzárkóztam a vámpírok elől.... de egyre jobban tetszenek:p
 

Orchidea 22

Állandó Tag
Állandó Tag
Brenda Joyce: Félelem és szenvedély-t ma fejeztem be :) Tetszett ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a műfajt :D:p


Brenda Joyce a másik nagyon jó könyvei a Francesca Cahill sorozat.
1. Halálos szerelem
2. Halálos gyönyör
3. Halálos viszonyok
4. Halálos vágy
5. Halálos ölelés
6. Halálos ígéret
7. Halálos illúzió
8. Halálos halálos csók
9. Halálos esküvő - még nem jelent meg

Nagyon izgalmas és lebilincselő krimi. A 20. század elején játszódó történet főszereplője, a csinos Francesca Cahill New York egyik előkelő családjának sarja. A talmi csillogást nem sokra tartó, szociálisan érzékeny, rendkívül éles eszű lány saját korának különce: leghőbb vágya, hogy újságíró legyen, e szakmában az első nő. Titokban ezért főiskolára jár; férfiakat megszégyenítő módon tájékozott a politikában, reformer elveket vall, s egyletet alapít a szegények megsegítésére
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére