Üzenőfüzet: Uj tagoknak segítség a 20 hsz begyüjtéséhez. Kérdezz/felelek

gyurex77

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonom mindenkinek, most ertunk haza Albenabol, gyerekkel tenyleg szuper hely: sok jatek, alacsony arak, gyonyoru erdos partszakasz.
 

Privatgabi55

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek ajánlom MOntenegrót, valamint Horvátországban Medulint Isztrián.. Kisgyerekeseknek és bárkinek jó , változatos és nem drága, hamar ott lehet lenni..
 

Privatgabi55

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs elfelejtettem Montenegróhoz megírni, hogy Bar-ig a kocsit feltettük a vonatra és aludtunk este a vonaton hálókocsiban, amit némi kenőpénzzel (valóban potomért is segített, 1500 ft-nak megfelelő helyi pénzt adtunk) a kalauznak még egy kocsiban is tudtunk megtenni, tehát elsőosztály és filmnézés, sörözgetéssel már akinek.. Döbbenetes élmény volt gyereknek is az egész út.. Csatolok képet a vonatból látható panorámáról..
 

Csatolások

  • SAM_4871.JPG
    SAM_4871.JPG
    858.5 KB · Olvasás: 0
  • SAM_5383.JPG
    SAM_5383.JPG
    848.1 KB · Olvasás: 1

Privatgabi55

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja és persze én is szeretnék újra tag lenni, nem tudtam, hogy a topicok törlődésével újra indul a számolás, de most már minden világos, sajnos nincs túl sok időm a keresgélésre sem, ezért volt ez egy jó és megbízható és nem kamu felület, ami miatt szintén teperek, hogy összejöjjön..[HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]
 
Oldal tetejére