Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Bezzeg a régi szép időkben! ami nem is olyan régen volt - tudtam feltölteni, letölteni, avagy olvasni, most meg semmi. Biztos bennem a hiba, de kérem én mentálisan vagyok - ezek szerint voltam :( annyira topon, hogy meg tudjak nyomni egy gombot és utána dőlt rám a betű. eh
 

Viorica Mirror

Állandó Tag
Állandó Tag
Sapkowskitól a "Vaják" sorozat első három része:
http://moly.hu/konyvek/andrzej-sapkowski-vajak-i-az-utolso-kivansag
http://moly.hu/konyvek/andrzej-sapkowski-vajak-ii-a-vegzet-kardja
http://moly.hu/konyvek/andrzej-sapkowski-vajak-iii-tundever

Aki szereti a fantasyt annak ajánlom figyelmébe. Van egy fő szál és közben betekitést nyerhetünk a "vaják" életébe

Az első két részt olvastam, azok nagyon tetszettek! Tervben van a másik kettő is.
 

vassgabi85

Állandó Tag
Állandó Tag
Elizabeth Hoyt-tól a Négy katona legendája sorozatot olvasom. Nem rossz. Előtte a Maiden Lane sorozatát olvastam az írónőnek, az kicsit jobban tetszett.
 

CH69

Állandó Tag
Állandó Tag
Sophie Kinsella könyveit olvastam. Nagyon könnyed és kikapcsol a hétköznapokból. Remélem még majd megtalálom itt a hiányzó köteteket, amik eddig még kimaradtak! Most olvasom a Divergent Veronica Roth-tól, de megvettem már az egész trilógiát. Jónak ígérkezik! Nagy kedvencem még Lőrinc L. László remélem a még hiányzó könyveket is megtalálhatom majd ezen az oldalon. Ugyanakkor a krimiket is nagyon kedvelem pl nagy kedvenc a Peter James sorozat Na meg Stephen King sem rossz!
Én is szeretem Sophie Kinsella könyveit, eddig 12-nél tartok :)
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Melissa Panarello - Minden este 100szor kefével. Jesszus Mária! Ez egy akkora baromság! Méghogy az olasz Lolita! Ha ennek a nőnek 18 évesen (mert annyi volt amikor megjelentette a könyvét) ilyen mocskos volt a szexuális fantáziája, milyen lehet most amikor már majdnem 30?:D Még az sem mondható el, hogy erotikus irodalom vagy new adult könyv. Naplószerű beírások arról, hogyan szexel egy 15-16 éves lány ismerőssel és ismeretlennel, a szexualítás teljes palettáját kimerítve a homoszexuális kapcsolattól a csoportos szexig (értsd: ő és 5 hímnemű egyén). Ennyiről szól, teljes időveszteség volt átlapozni
 

Viorica Mirror

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen Rose: Vigyázz rám
Műfaj:
romantikus krimi
Értékelés: 50/100
Tartalom:
Gyermekrablás

Sue Conroy bosszúra szomjazik. Nemrég szabadult a börtönből, és eltökélte, hogy mindenkit kézre kerít, aki annak idején a rács mögé juttatta. Elrabol egy tizenegy éves siket kisfiút, de ez csak az első felvonás a gondosan kitervelt hadjáratban.

Titkok

Sue Chicagóba menekül, és a Hanover-házban, egy bántalmazott nőknek fenntartott menedékben húzza meg magát. Dana Dupinsky féltve őrzi a körülötte élő nők titkait, és sosem nyújtana védelmet egy gyermekrablónak. Csakhogy fogalma sincs arról, hogy ezúttal kígyót melenget a keblén…

Gyilkosság

Dana csak akkor döbben rá, mekkora veszély fenyegeti, amikor egyik pillanatról a másikra Sue gonosz játékának kellős közepén találja magát, és a körülötte levők sorban halnak meg – és gyilkos nem válogat a módszerekben.



Karen Rose világhírű sorozata a romantikus thriller műfajának legjobbja, díjnyertes könyveit számos nyelven kiadják, olvasótábora lelkesen várja az írónő bestsellereit.

Vélemény:
(vigyázz, spoiler!)

Őszintén? Nem volt jó. Pedig lehetett volna az. Ahogy egyre több Karen Rose könyvet olvasok, egyre inkább kiakaszt a romantikus szál. Ethan és Dana szinte minden egyes jelenetükben ugyanazokat az idegesítően nyálas köröket futották le, szabályosan csöpögött tőlük a könyv. Nagyon sajnálom, mert a gyerekrablós/bosszúállós szál nagyon jól sikerült, annak ellenére, hogy volt benne pár apróbb baki. Azt például nem értettem, hogy ha már tudták, hogy Sue a Hanover-házban volt, ÉS ült börtönben, azonosítás címen miért azzal szöszöltek, hogy fantomképet rajzoltak, ahelyett, hogy ujjlenyomatot vettek volna a szobájából, és lefuttatták volna? Az már tényleg mellékes, hogy zseniális logikai érzékre vall Caroline-tól, hogy ágyneműt és berendezést vásárol az új házába, amit még csak terveznek, hogy fel fognak építeni!
Összességében egyszerre volt jó és borzalmas, de inkább borzalmas.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Greg Iles: A spandaui főnix
Nagyon jó volt! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kémtörténeteket, az akciódús jeleneteket, a világpolitika kulisszák mögötti történéseiről, a II. világháború utóhatásairól és a névtelen hősökről szóló történeteket.
 

tobyboby

Állandó Tag
Állandó Tag
Dean R. Koontz: Frankenstein sorozat
Nem vagyok horror rajongó, de ez nagyon tetszett. Az első három kötetet már korábban olvastam, nemrég a másik kettőt is sikerült megszereznem (igaz pocsék minőség, most még ez se zavart).
Én is kedvelem Dean R. Koontz-ot,de utóbb Jo Nesboba buktam bele. Határtalanul élvezem a könyveit, de hirtelen úgy éreztem, hogy valami fajsúlyosabbra van szükségem. Ezért John Steinbeck Orosz naplóját olvasom most Robert Kapa fényképeivel. Alig bírom letenni.
 

adidasmarzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Elif Safak: Az isztambuli fattyú,
Lebilincselő történet egy örmény-török-amerikai családról, nőkről, titkokról, ételről, illatokról...imádtam:)
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére