Hogy lehet telefonalni a netrol.

Sziban

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a voipdiscount.com-ot használom kb. egy éve. Be kell fizetni 10 EUR-t és ezért 4 hónapig ingyen hívhatod szinte az egész világot (amerikai mobilt, magyar vezetékest stb.). Egyébként a 10 EUR is lebeszélhető pl. magyar mobil hívásokkal, SMS küldéssel stb. Órákat szoktam beszélgetni és nincs limitálva!!
A Skype-ban az a jó, hogy webkamerával együtt használva kész élmény!
 

Hahalman

Állandó Tag
Állandó Tag
Megegy szavazat a Skype mellett. Tobb mint 6 honapja hasznalom, es mind hangminoseg mind videominoseg szempontjabol szuper.

En kredittel is hivok mo-i vezetekes telefonszamokat rendszeresen, es a dij kabe 4 kanadai centre (kabe 6Ft) jon ki percenkent, ami szerintem verhetetlen, mar ha a minoseget is beszamitjuk. Igaz viszont hogy Mo-n lattam a postan telefonkartyakat amik 4-5Ft-ot hirdettek percenkent kanadai hivasra - habar a szolgaltatasuk minoseget nem ismerem.

Emellett a Skype nemsokara bevezeti a helyi szamokat is (mar egy fel tucat orszagra leteznek, de Mo-ra meg sajnos nem engedelyezettek) ami annyit jelent, hogy egy havi altalanydijert (CAD$30) akarki hivhat majd Mo-rol itt Kanadaban ugy, hogy egy budapesti telefonszamot hiv, de Torontoban csorog a telefon.:p Egyebkent a program magyar nyelvu valtozata is nagyon jo forditas, kivaloan megtervezett kezeloarculattal.

Csak tanacs: erdemes egy fejszetet, sot egy kulon telefont venni hozza, mert ha a hangszoroid es a webkamerad mikrofonjat hasznalod, kurw@nagy a visszhang. Torontoban mar regen kaphatok Skype telefonok relative potom penzert (pld. CAD$26+tax: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2787274&CatId=0 , CAD$89+tax: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2484544&CatId=0 ). En az utobbit hasznalom (Keyspan VP-24A Cordless Skype VoIP Phone) mert ezzel setalhat az ember az egesz hazban/lakasban, es kicsorog mint a normal telefon.:p
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
Re: Skype

Hali, Nekünk is van Skype és nagyon hasznos!:D
Csak ajánlani tudom!!! http://www.skype.hu/
http://www.skype.com/intl/hu/download/
Néha viszhangzik egy kicsit, de fejhallgatóval sokkal jobb.
Köszike a tippet, ami a telefon készüléket illeti, átgondoljuk. :D
http://pcforum.hu/hirek/10370/Mar+kaphato+az+elso+hitelesitett+Skype+telefon.html
http://computerworld.hu/hirek_hir.php?id=42387
www.pixmania.com
http://aqua.hu/index.php?id=nyitooldal&
http://www.cyber.hu/

Üdvözlettel: M.T.E. :D
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
Re: Kérdés

Hali Hahalman! Mi elég gyakran rendelünk webáruházból az interneten,
főleg, ha jól megközelíthető helyen van az Ügyfélszolgálat, ahol az áru átvehető.
Konkrétan még nem ismerem a www.pixmania.com webáruházat.
Mi a http://www.cyber.hu/ -tól rendeltük meg a PC-t és jó véleményünk van Róluk,
mivel tényleg azt a PC-t kaptuk, amit kínáltak a honlapon és tényleg olyan "jóóól" müködik,
ahogyan az elő van írva. :)
Üdvözlettel: M.T.E.
 

Kőri

Új tag
Ingyen 100 óra

Nekem van ingyen telefonálós programom. Gépről hívhatsz vele vonalas számokat...kipróbáltam:D Az Orange County Chopperssel teszteltem:D
Havi 100 óra ingyenes:)
-------------------------------------------------------------
Ez nagyon klasz lehet csak áruld el légyszi hól lehet letőlteni,mert sajnos én nem leltem rá. ahányszor beirtam mindég ide az oldalra hozott vísza:(

Üdv Kőri
 

Cornelius

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelettel jelzem, hogy Magyarországon belüli ingyenes beszélgetésekre két programot használok: 1.) VoipCheapCom 2.) VoipDiscount. Ezekkel mindenféle kredit vásárlása nélkül lehet telefonálni, de csak kizárólag vezetékes számokra. Utoljára tegnap beszéltem rajta, és ahhoz képest, hogy ingyenes, szerintem a minősége is megfelelő.

Üdvözlettel: Cornelius
 

Cornelius

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt majdnem elfelejtettem, hogy a programok szolgáltatója időközönként cserélgeti az ingyenesen hívható országok összeállítását, jelenleg Magyarország mindkettőben megtalálható. A programokra internetes keresővel lehet rátalálni, majd a pár megabytes programot telepíteni kell. Magyar nyelvű kezelési útmutató egyikhez sincs, viszont egyszerűek.

Üdvözlettel: Cornelius
 

feja

Új tag
Kedves Cornelius!
Ha nem veszi tolakodásnak, jelezném,hogy van ezen programoknak1.) VoipCheapCom 2.) VoipDiscount.
"magyarítása". Azaz a fő kezelőszervek megjelennek magyarul.
 

Hegedusur

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha wlan-os PDA-t használok akkor gyakorlatilag bárhonnan tudok ingyel telefonálni ahol van hotspot?
Próbálta valaki?
 

Hegyikristaly

Állandó Tag
Állandó Tag
három hónapja a skypet használom, nagyon megvagyok vele elégedve, Ausztráliábó ugyanolyan jól hallom a hívásokat,mint a szomszéd tömbházból.
A telefonszámla megfizethetetlen lenne, igy szuper.
 
Oldal tetejére