UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A „Mars bolygót humanoidok lakják.”
www.facebook.com/Enigmatv

Alfred Lambremont Webre, a MARS Tanácsadó Testületének elnöke, azt mondta a vezető spanyol lapnak, hogy a „Marson emberek laknak”. Alfred L. Webre, az Institute for Cooperation in Space (ICIS) – Az Űrbéli Együttműködés Intézetének – igazgatója: A „Mars bolygót humanoidok lakják.”

Webre: 67 éves vagyok. Egy floridai haditengerészeti bázison születtem a második világháború alatt. Vancouverben (Britsh Columbiában) élek. A jogtudományok doktora vagyok és a Kuala Lumpur-i Háborús Bűnök Törvényszékének bírája. Házas vagyok, van egy fiam és két mostohalányom.

Egy intelligens eredetű világegyetemben élünk. Van bizonyíték arra, hogy léteznek olyan, a miénktől fejlettebb, etikus civilizációk, melyek fejlettebbek, mint a miénk és bekapcsolódnak a fejlődési folyamatunkba.

La Vanguardia: Bizonyítsa be a számomra!

Webre: Olyan kormánytisztviselők állításai állnak rendelkezésre, akik saját maguk szolgálnak bizonyságul arra, hogy az USA részt vett bizonyos földönkívüli fajokkal való titkos kapcsolatfelvételt létesítő programokban.

La Vanguardia: Ez azt jelenti, hogy már kapcsolatban állnak földönkívüliekkel?

Webre: Igen. A szemtanúk szerint az Egyesült Államok kormánya az ötvenes évek óta titokban együtt működik velük… Andrew D. Basiago-t, egy CIA tiszt fiát, hét évesen vették fel az olyan tehetséges gyerekekből álló titkos programba, akiket a földönkívüliekkel való kapcsolattartás követeinek képeztek ki.

La Vanguardia: Van valamilyen kapcsolat?

Webre: Ő a Wood Ridge-ban (New Jersey) található Curtiss-Wright létesítményben találkozott három, a Marsról származó űrhajóssal az 1970-es években, mivel a marslakók a Földre látogattak. 2009 januárjában Virginia Olds, CIA tisztviselő, megerősítette, hogy a CIA tud arról, hogy a Mars felszíne alatt egymilliós humanoid civilizáció él.

Úgy véljük, hogy Kr.e. 9500 körül a Vela szupernóva-robbanás törmelékdarabjai léptek be a naprendszerünkbe és azok tették tönkre a Mars ökológiáját. A marsbeliek – mintegy 150 (???) évvel járnak előttünk etikailag és technológiailag – a bolygójuk felszíne alatt leltek menedéke.

2008 decemberében egy olyan riportot hoztunk nyilvánosságra, amely olyan, a NASA Spirit roverje által készített fotókat tartalmazott, melyek több humanoid lényt, különféle állatfajokat, továbbá faragott szobrokat és mesterséges struktúrákat lepleznek le a Mars felszínén. Ez a cikk megtalálható a
http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/
oldalon.

La Vanguardia: Három olyan űrhajós van, akik földönkívüli életet tapasztaltak.

Webre: Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló11-n repült, azt mondta, hogy amikor 1969-ben elérték a Holdat, két nagy földönkívüli űrhajó volt abban a nagyméretű kráterben, amelyben leszálltak. Az ő verzióját később NASA-hivatalnokok igazolták.

La Vanguardia: El vagyok hűlve.

Webre: Dr. Steven Greer, a Leleplezés Projekt vezetője, több mint 500 tanúvallomást gyűjtött össze, melyek olyan magas rangú katonai, kormányzati és titkos szolgálati tisztviselőktől származnak, akik tanúsítják a földönkívüliek jelenlétét. Ezeket 2001 májusában hozták nyilvánosságra a Washingtoni National Press Clubban.

La Vanguardia: Mexikó, Chile, Brazília és Peru nyilvánosságra hozta az ufókról szóló aktáit.

Webre: Nemrégiben csatlakozott Franciaország, Svédország, Dánia és Nagy-Britannia, utóbbi 7200 jelentést adott ki, melyeket a D155, a Védelmi Minisztérium titkos ufó-egysége gyűjtött össze.

La Vanguardia: Miért nem kürtölték világgá a marsi élet létezését?

Webre: Politikai okok miatt. A MARS
(Mars Anomaly Research Society)
majd igényt fog támasztani a Tájékoztatás Szabadságáról szóló Törvény alapján, követelve, hogy a NASA ismerje be a Marson található intelligens élet létezését.

La Vanguardia: Vajon miért nincsenek jelen a társadalmunkban maguk a marslakók?

Webre: A miénk egy olyan világ, amiről azt feltételezzük, hogy a Világegyetem Kormánya karantén alá helyezte.

La Vanguardia: S ez a karantén most véget ér?

Webre: Úgy véljük, hogy az etikus földönkívüli civilizációk arra használták fel az ufó-jelenséget, hogy hozzászoktassanak bennünket a jelenlétükhöz, 2010-2020 között pedig megkezdjük a nyílt kapcsolatfelvételt ezekkel a civilizációkkal.

La Vanguardia: És az első találkozó a marsbeliekkel lesz?

Webre: Igen, mivel ez számos kölcsönös előnnyel jár. Ők technológiát és szaktudást adhatnak számunkra, illetve nekünk egy olyan gyönyörű zöld bolygónk van, ahová ők átköltözhetnek

La Vanguardia: Így működik a világegyetem?

Webre: Sok dimenzió és a miénkkel párhuzamos világegyetem létezik. Néhány földönkívüli civilizáció egy másik dimenzióból, egy párhuzamos világegyetemből származik. Erre az okra vezethető vissza az ufók fel- és eltűnése.

La Vanguardia: Mennyivel fejlettebbek ezek a civilizációk?

Webre: Olyan szervezett és etikus civilizációkból álló világegyetemben élünk, amelyek uralják az idődimenziót, és vannak olyanok, amelyek alighanem fejleszteni fogják majd a realitásunkat.

La Vanguardia: A legvégső határig?

Webre: Néhány elmélet szerint gyorsan kell fejlesztenünk a civilizációnkat azért, hogy felhagyjunk az állandó háborús gazdálkodási rendszerrel és a fenntartható gazdaság irányába mozduljunk el. Az emberi tudatosság elérte azt a fejlettségi szintet, hogy most már készen áll az univerzális korszakba való belépésre és nekiláthat e más jellegű civilizációkkal történő nyílt kapcsolatfelvételhez.

La Vanguardia: Ők segítő kezet nyújthatnak nekünk?

Webre: Az első számú direktívájuk az, hogy nem avatkoznak bele más civilizációk evolúciójába. Azonban nagyon rövid időn belül az emberiség használni fogja a kvantumteleportációt és a térből nyerhető szabad energiát. Egy olyan átmeneti korban élünk, amikor választanunk kell a megsemmisülés és a fejlődés között.

La Vanguardia: Munkájának részét képezi a világegyetem hatalmas kormányzásnak a tanulmányozása.

Webre: Az exopolitika egy olyan társadalomtudomány, amely az emberi civilizáció és az univerzumban található más intelligens civilizációk összefüggéseit tanulmányozza. Az univerzális diplomácia irányába mutató egyik első lépésünk a Marson található emberi civilizációval kialakított sikeres párbeszéd kell, hogy legyen.

La Vanguardia: Értem.

Webre: Dr. Norman Mirandával, az ENSZ Közgyűlésének elnökének a kabinetfőnökével dolgozom együtt, hogy az ENSZ képviselhesse a Földet a marsi civilizáció előtt.

Translated from Spanish for MARS by
Andrew D. Basiago
Forrás: BARCELONA, SPAIN (LA VANGUARDIA)
Fordította: Száraz György
Forrás: boldognapot.hu

 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Meglátjuk......

UFO-t találtak? Óriási bejelentésre készül ma a NASA


2010. 11. 15. 14:41|Utolsó módosítás: 2010. 11. 16. 09:46|Közélet » Társadalom


A kozmikus szomszédunkban talált hihetetlen felfedezést készül ma bemutatni a NASA sajtókonferencia és élő televíziós közvetítés keretében.


http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/ufo-t-talaltak-oriasi-bejelentesre-keszul-ma-a-nasa-333242


Na , es mi is lett a nagy beharangozasbol? Csak erdeklodes szinten.
Koszi
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Na , es mi is lett a nagy beharangozasbol? Csak erdeklodes szinten.
Koszi

Semmi...:rohog:

Ezt viszont érdemes megnézni, mert a 17. perctől és a 38. perctől is szó van arról, amit fent KicsiFecske és én is megemlítettem az atomfegyverekkel kapcsolatban.



Én ezekben a kicsi zöld emberkékben bízom, mert a mi politikusaink már teljesen megbuggyantak.:mad:
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Atomkrízis az UFÓ-k miatt...

Egy igazán hihetetlen és drámai történetet szivárogtatott ki Mark Ambinder, a The Atlantic című lap szerkesztője, amikor megírta egy USA-béli légi támaszpont egyszerre különös és ijesztő esetét, amiben nukleáris fegyverek és azonosítatlan repülő csészealjak egyaránt szerepelnek.

A főszereplő a Cheyenne-hegységbe telepített katonai bázis, az F.E. Warren, ahol mintegy ötven Minuteman III típusú, nukleáris robbanófejekkel felszerelt nagy hatótávolságú rakéta van, amiket bármelyik pillanatban kilőhetnek, ha szükséges. (Reméljük, erre sosem fog sor kerülni.) 2011 június 23-án egy azonosítatlan repülő objektum jelent meg a komplexum felett – ez már önmagában is figyelemreméltó, tekintve, hogy az ilyen katonai állomások környékén repülési tilalom van érvényben – és ebben a pillanatban a bázis központja teljesen elvesztette az ellenőrzést a rakéták felett. Ha ez idő alatt parancsot kaptak volna a rakéták kilövésére, a bázis személyzete tehetetlen, és nincs mód a csapás, vagy ellencsapás kivitelezésére.
Az eset teljesen egyedülálló, az UFO – amit a szemtanuk a hagyományos korong alakú csészealjként írtak le – 9 percen keresztül lebegett a bázis felett és ez idő alatt a rakétákat felügyelő rendszer tökéletesen „eltűnt”, olyan volt az egész, mintha valakik törölték volna az irányításhoz szükséges szoftveres rendszereket. Szakértők szerint ez egy elképesztően veszélyes időszak lehetett, hiszen semmi nem garantálta azt, hogy a rakéták a kellő kontroll hiányában elszabaduljanak és a beléjük égetett elsődleges célpontok felé elinduljanak

Csatolás megtekintése 1307286

Más források szerint noha az UFO valóban 59 percig volt észlelhető, ám ezt követően sem állt helyre a rendszer és hosszú órákba telt, mire sikerült normális állapotba hozni a bázis vezérlését. A hadsereg egyelőre arról is hallgat, hogy az eset előtt közvetlenül is észleltek UFO-tevékenységet a környéken. A radarok időről-időre hatalmas, szivar alakú objektumokat fogtak be, amik zavartalanul repültek át a rakétabázis felett. Egy szemtanú szerint olyan volt ez az időszak, mint az I. Világháború német Zeppelin-inváziói éppen csak ezek a repülő tárgyak teljesen egyértelműen nem ember alkotta eszközök voltak.
Egyes források szerint a bázis parancsnoka figyelmeztette a személyzetet, hogy azok ne nyilatkozzanak egyetlen újságírónak, vagy UFO-kutatónak sem, mert különben „ ha láttuk ezeket a tárgyakat az égen, ha nem, Önök nagyon meg lesznek büntetve, ha erről bárkinek beszélnek”. Ennek megfelelően az ügyben érintettek közül senki nem merte a nevét adni a történethez.
A tiltás, fenyegetés ellenére egyre többen nyilatkoznak – persze név nélkül – az esettel kapcsolatosan és ennek köszönhetően kiderült, hogy az érintett bázis esetében nem ez volt az egyetlen ilyesféle krízis. A beszámolókat egymással összehasonlítva, azokat sorrendbe állítva egy USA-ban neves UFO-kutató, Robert Hastings gy véli, hogy az imént ismertetett eset csupán egyetlen kiragadott történet abból a folyamból, ami 2010 szeptembere óta többé-kevésbé egyfolytában tart a körzetben. Ez idő alatt rengetegszer észleltek itt UFO-kat, és 2010 október 23-án történt meg először, hogy a személyzet elvesztette az irányítást a rakéták felett. Ekkor a légierő speciális egysége, a Global Strike Command nyilatkozata szerint szó sem volt idegen tárgyak zavaró hatásáról, inkább hardverhibára fogták a probléma kialakulását. Azonban az ügy túl fantasztikus volt ahhoz, hogy a személyzet tagjai csendben maradjanak és szép lassan elkezdtek érkezni az egymással egyező beszámolók a valóságról, vagyis arról, hogy a bázist gyakorlatilag megtámadta egy UDO, ami egy láthatatlan fegyverrel minden elektromos rendszert megbénított – méghozzá hosszú órákon keresztül!
A szemtanúk, akik megpróbálják az ügy minden részletét kiszivárogtatni, azt szeretnék elérni, hogy az illetékesek – tekintettel az óriási nemzetbiztonsági veszélyre ami még mindig fennáll – tárják a közvélemény elé az igazságot az UFO-aktivitás és a nukleáris létesítmények közötti összefüggésekről. Mert szerintük az igazság az, hogy időről-időre rejtélyes repülő tárgyak jelennek meg az USA rakétakilövő állomásai felett és hosszabb-rövidebb időkre ellehetetlenítik azok működését. Az USA polgárainak jogában áll tudnia azt, ha a nemezt biztonság ilyen komolyan sérül!



Ám az illetékes hivatalok minderre ügyet sem vetnek és következetesen tagadnak. Robert Hasting kiterjed kutatásokat folytatott a kérdéskörrel kapcsolatosan és egy könyvet jelentetett meg a témáról, UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites (UFO-k és atomfegyverek: Különös találkozások nukleáris fegyverekkel felszerelt bázisok közelében) címmel. A kutató szerint megdöbbentő módon már 1948 óta rendszeresen tűnnek fel UFO-k olyan helyeken, ahol atombombákat, nukleáris robbanófejeket tárolnak.
Végkövetkeztetése szerint két eset lehetséges. Vagy egy idegennek álcázott földi hatalom (Kína vagy Oroszország, esetleg egy harmadik, teljesen ismeretlen fél) teszteli ilyen módon az USA védelmi és támadó készségeit, illetve kísérletez azzal, hogyan béníthatnák meg az ország nukleáris armadáját, vagy pedig egy kozmikus hatalom az, ami hasonló okokból ténykedik eme létesítmények körül. Egyik verzió sem túl megnyugtató…
forrás: www.hihetetlenmagazin.hu
Szerkesztő: Legendavadász

Nem tudom volt-e már ez a cikk a földönkívüliek által megakadályozott atomfegyverek kilövésével kapcsolatban?

"Nukleáris rakétákat hatástalanítottak a földönkívüliek

Egykori amerikai pilóták szerint földönkívüliek deaktiváltak brit és amerikai nukleáris rakétákat.

50000.jpg


Tevékenységükről állítólag 1948 óta tudnak, és a pilóták azzal vádolják a kormányukat, hogy megpróbálták az információt titokban tartani. A hihetetlen vádakat hat korábbi amerikai pilóta és más katonák fogalmazták meg, akik százhúsz ex-katona vallomását hallgatták meg személyesen, vagy vizsgáltak meg más bizonyítékokat. A férfiak azt szeretnék elérni, ha a két érintett kormány beismerné, hogy régóta idegen lények látogatják Földünket.

A bizonyítékaikat ma, egy Washingtonban tartott találkozón fogják a nyilvánosság elé tárni. Az egyikük, Robert Salas kapitány azt mondta: „Az Egyesült Államok légiereje hazudik az azonosítatlan légi objektumok atomlétesítményeket érintő vonatkozásában és mi be tudjuk ezt bizonyítani.” Elmesélte, hogy először 1967. március 16-án volt szemtanúja hasonló események, a Malmstrom Air Force Bázison Montanában, ahol Minuteman nukleáris rakétákat tároltak. „Szolgálatban voltam, amikor egy tárgy fölénk érkezett és közvetlenül a terület felett lebegett. A rakéták leálltak – 10 Minuteman rakéta. Ugyanez a dolog megtörtént egy másik helyen is egy héttel később. Nagyon érdeklődnek a rakétáink iránt ezek a lények, akárhonnan is jönnek. Személy szerint nem gondolom, hogy a Föld bolygóról származnának.”

Mások arról számoltak be, hogy hasonló tevékenységet figyeltek meg az Egyesült Királyságban. Charles Halt ezredes azt állítja, hogy UFO-t látott a korábbi Bentwaters légierő bázison, Ipswich közelében 30 évvel ezelőtt. Fénypászmákat lőttek ki a bázisra, majd hallotta a katonai rádión, hogy földönkívüliek landoltak a nukleáris tároló mellett. Halt azzal folytatta: „Úgy hiszem, hogy mind az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság biztonsági szolgálatai a dezinformáció jól ismert módszereivel megpróbálták – akkor is és most is – lekicsinyíteni annak jelentőségét, ami a Bentwaters légierő bázison történt.”

Bruce Fenstermacher százados, korábbi hivatásos katona szintén hasonló élményekről számolt be: 1976-ban Wyoming felett látott egy szivar alakú UFO-t egy nukleáris bázis felett.

Telegraph.co.uk"


Bízzunk az ufókban! :rolleyes:
 

XYK

Állandó Tag
Állandó Tag
Semmi...:rohog:

Ezt viszont érdemes megnézni, mert a 17. perctől és a 38. perctől is szó van arról, amit fent KicsiFecske és én is megemlítettem az atomfegyverekkel kapcsolatban.



Én ezekben a kicsi zöld emberkékben bízom, mert a mi politikusaink már teljesen megbuggyantak.:mad:


Ebben a filmben, nagyon sok olyan esemény is van, ami velem is megtörtént. Ha úgy érezzük, hogy ezeket megosztva változni fog az emberek véleménye erről a témáról, csalódnunk kell, mivel annyira felfoghatatlan az olyanok számára, akikkel még nem történt hasonló eset, hogy nem hiszik el, sőt feltételezik, hogy csak a figyelmet szeretné felhívni magára, mint az elő is fordul néhány esetben. Szerintem, sokkal több emberrel előfordul, hogy találkozik velük, csak nekik sikerül törölni a találkozás élményét, legyen az pozitív, vagy negatív az adott személy számára. A nagy kérdés az, hogy vajon kik és milyen céllal látogatnak bennünket?
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Kyra,megnéztem a videót,a beszámolók szerint is a földönkívülieket csak a bolygó érdekli,az emberek nem jelentenek semmit,vagyis kisérleti patkányok az állatokkal együtt.
Lehetnek bármilyen technikailag fejlett lények,én nem tisztelem őket, elszomorít a viselkedésük.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ebben a filmben, nagyon sok olyan esemény is van, ami velem is megtörtént. Ha úgy érezzük, hogy ezeket megosztva változni fog az emberek véleménye erről a témáról, csalódnunk kell, mivel annyira felfoghatatlan az olyanok számára, akikkel még nem történt hasonló eset, hogy nem hiszik el, sőt feltételezik, hogy csak a figyelmet szeretné felhívni magára, mint az elő is fordul néhány esetben. Szerintem, sokkal több emberrel előfordul, hogy találkozik velük, csak nekik sikerül törölni a találkozás élményét, legyen az pozitív, vagy negatív az adott személy számára. A nagy kérdés az, hogy vajon kik és milyen céllal látogatnak bennünket?

Hát nem is tudom, érdemes-e megosztani másokkal az ilyen élményeket, mert az emberek empatikus képessége igen a nulla felé tendál. Én sem éltem át még soha semmit, még csak nem is láttam közvetlenül olyan jelenséget, amelyeket itt szoktunk megbeszélni, de nekem nem az az első reakcióm, hogy az, aki a bizalmába avat, biztos hazudik. Elég rossz véleményem van azokról, akiknek az az első reakciójuk a másik emberrel szemben, hogy nézik fürkészve mi rosszat lehetne találni benne? Hazudik? Hülye? Gonosz?

Mindenesetre egyre kevesebb olyan beszólás van itt a topikban is, mint régen. Emlékeztek rá? Ilyenek, hogy "szerintem hülyeség!", "kamu", "nincsenek földönkívüliek". Ozt pá! Úgy hogy csak-csak vánszorog a világ előbbre, de hiába állna ki Obama, meg egy földönkívüli sajtótájékoztatót tartani, még mindig azt hinnék az emberek, hogy kamu.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kyra,megnéztem a videót,a beszámolók szerint is a földönkívülieket csak a bolygó érdekli,az emberek nem jelentenek semmit,vagyis kisérleti patkányok az állatokkal együtt.
Lehetnek bármilyen technikailag fejlett lények,én nem tisztelem őket, elszomorít a viselkedésük.

Kedves Vándorcsillag! Az én véleményem szerint abszolút nem releváns, hogy mit gondol az ember egy nem földi lényről. Amennyiben úgy van, ahogy elkottyintják a bennfentesek itt-ott, hogy ezek az entitások átszáguldják az űrt, számunkra leküzdhetetlen sebességgel, vagy ki-be járnak különböző dimenziók közt netán féreglyukakon át, akkor olyan mérhetetlen távolságban vannak értelmi szinten az emberektől, mint tőlünk a cserebogarak.

Én olyan jókat szórakoztam a kisöcsémmel, amikor a gesztenye fa körül söprűvel kergettem a cserebogarakat és a színük szerint gyűjtögettem a befőttes üvegekbe. Képzeld mit éreztek szegények... Biztos ők is keresték a dolgok értelmét, pedig még mi ember-gyerekek sem tudtuk, hogy mi az értelme.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Vándorcsillag! Az én véleményem szerint abszolút nem releváns, hogy mit gondol az ember egy nem földi lényről. Amennyiben úgy van, ahogy elkottyintják a bennfentesek itt-ott, hogy ezek az entitások átszáguldják az űrt, számunkra leküzdhetetlen sebességgel, vagy ki-be járnak különböző dimenziók közt netán féreglyukakon át, akkor olyan mérhetetlen távolságban vannak értelmi szinten az emberektől, mint tőlünk a cserebogarak.

Én olyan jókat szórakoztam a kisöcsémmel, amikor a gesztenye fa körül söprűvel kergettem a cserebogarakat és a színük szerint gyűjtögettem a befőttes üvegekbe. Képzeld mit éreztek szegények... Biztos ők is keresték a dolgok értelmét, pedig még mi ember-gyerekek sem tudtuk, hogy mi az értelme.
Kedves Kyra!
Valószínű, hogy léteznek annyira felettünk lévő nagyon fejlett földönkívüliek is, de ezek biztos, hogy nem rabolnak el senkit, és nem is kínoznak senkit. A kis szürkék holtbiztos ,hogy nem ezekhez tartoznak. Mivel ezeknek a szuper mütyüreiken, és hipnotizáló tudlajdonságaikon kívül semmi nincs ami fejlettebb lenne tőlünk. Szerintem egy jószívű házőrő kutya lekörözi őket. Attól, hogy egy kígyó meghipnotizálja a békákat, és a madarakat, és azok visítva szökdécselnek a szájába, még nem szuper fejlett. Pont ilyenek a kis szürkék is. De vannak itt a szíriusziak is, akik vigyáznak a földünkre, hogy a kisszürkék, a drakonidák, és a hüllők el ne tudják pusztítani a földet hivatalos lakóival együtt, vagyis az emberekkel. Mostanában nézegettem a kondenz csíkokat. Bizony vannak kemények is, amik sok százszorosa a normálisnak. Mikor kértem Jézust, és lássatok csodát, rövid időn belül szétoszlottak. Több repülő is követte, szinte pár perc késéssel, és azok kemény kondensz csíkja is rendkívül gyorsan szétoszlott. Számomra ez bizonyíték, hogy ha vannak károkozó földönkívüliek, de vannak jószándékúak is.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Figyelek ám miket lapátoltok össze. Azon már elgondolkodtatok, hogy miért pont úgy forog a föld, miért pont ott van a hold, miért pont úgy forog, hogy a forgási ideje abszolút megegyezik a keringési idejével, meg miért pont ezen a pályán kering a föld?
Miért van tele minden bolygó és hold becsapódásnyomokkal és miért nincs azokkal tele a föld? Mit gondoltok ki felügyeli mindezt? Obama? Vagy az Obamához alattvalónak beállt állítólagos gyíkok, vagy a szíriuszi baromság?
Szerintem több tisztelet illetné azokat, akik azon dolgoznak, hogy szabadon ömlenghessen az embernek nevezett taknyoló létforma... Én már "megnyomtam" volna azt a bizonyos gombot... Azt is nekik köszönhetitek, hogy ez még nem történt meg...
Sátán? Nem én vagyok a Sátán. A kettősség, a jó és a rossz, viszont annál inkább... A Teremtőt szolgálom...

http://kinek.tk/movie/legfelsobb_vilag.mp4
 
Utoljára módosítva:

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A hold egy mesterséges űrhajó, amivel valamikor a földi embereket ideszállították. És a földet a szíriusziak felügyelik, és ez nem baromság. Semmilyen tiszteletet nem érdemelnek a kis szürkék, és a drakonidák. Mennének már csak haza a saját bolygójukra! Semmi keresnivalójuk nincs itt, csak kárt okoznak!!! Én nem dicsekednék azzal, hogy a naprendszerünkben már a második bolygót robbantanák fel a haverjaid. Volt már egy bolygó, aminek a törmeléke a Jupiter, és a Szaturnusz körül keringenek. Ott is éltem valamikor, ez a harmadik bolygó, második naprendszer, ahol volt-lett "szerencsém" áldásos tevékenységüket tapasztalni. Mind három esetben vagy robbantottak, vagy raboltak. Első esetben urániumot, második esetben a hatalmas valódi fizikai szinten lévő paradicsomot robbantották fel, és most itt a föld, ahonnan szintén urániumot, aranyat, és magzatokat rabolnak. Ez van....
Melyi teremtőt szolgálod? Mivel kettő van. Azt amelyik a magasan fejlett földi emberekből rabszolgákat teremtett, és fenttartja mai napig is, vagy az igazit, aki az egész fizikai mindenséget teremtette? Mert ha az elsőt, akkor a sötét oldalon állsz. Én az igazit szolgálom, a fény és a szeretet Istenét, a Mindenség Teremtő Istenét.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nem is tudom, érdemes-e megosztani másokkal az ilyen élményeket, mert az emberek empatikus képessége igen a nulla felé tendál. Én sem éltem át még soha semmit, még csak nem is láttam közvetlenül olyan jelenséget, amelyeket itt szoktunk megbeszélni, de nekem nem az az első reakcióm, hogy az, aki a bizalmába avat, biztos hazudik. Elég rossz véleményem van azokról, akiknek az az első reakciójuk a másik emberrel szemben, hogy nézik fürkészve mi rosszat lehetne találni benne? Hazudik? Hülye? Gonosz?

Mindenesetre egyre kevesebb olyan beszólás van itt a topikban is, mint régen. Emlékeztek rá? Ilyenek, hogy "szerintem hülyeség!", "kamu", "nincsenek földönkívüliek". Ozt pá! Úgy hogy csak-csak vánszorog a világ előbbre, de hiába állna ki Obama, meg egy földönkívüli sajtótájékoztatót tartani, még mindig azt hinnék az emberek, hogy kamu.

Tegnap olvastam ezt az igazságot.:"Ha egy pár csepp hazugság belekerül az igazságba akkor az egészet teljesen megfertőzi!"

Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Sokaknak az az érdekük, hogy ne tudjuk szétválasztani az ocsút a tiszta szemtől! Akik meg látják és beszélnek is róla azokat igyekeznek hiteltelenné tenni és lejáratni! De remélem, hogy ez már nem tart sokáig!

Fénnyel teli áldott szép napokat kívánok.:Kati
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére