Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

cukika

Új tag
Sziasztok, én Budapesten élek, de szeretem Kanadát, és egyszer szeretnék eljutni oda...

Magamról még annyit, hogy Szentendrén tanulok grafikusnak...

*****************************

Ezt így kell, nem két hozzászólásban...

A csúnya moderátor bácsi...
 

szunyika

Új tag
Ujjonc vagyok, még nem igazán vagyok itt ismerős, szinte semennyire. véletlenül találtam ide, de teccik az oldal....most ismerkedem.........üdv mindenkinek....szunyika
 

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
1957-es születésű vagyok, budapesti, kb. 7 éve találkoztam először az internettel a volt munkahelyemen, amely egy tv-állomás híradója volt, ahol archiváltam. Azóta szerettem volna saját computert és internetet, de csak most sikerült valóra váltani, és mint mindent ebben a kis országban, ezt sem tökéletesen, mindjárt az elején gondom támadt a szolgáltatómmal, ezért, ha változtatnom kell, lehet, hogy egy időre eltűnök és majd ismét jelentkezem ezen az oldalon, esetleg új címmel, ha megoldódik.
Ugyanis már néhány éve felfedeztem ezt az oldalt a munkahelyemen - épp Koncz Zsuzsa után nézegetve bukkantam rá - és nagyon megtetszett, elsősorban azért, mert olyan a szelleme, a hangneme, amilyennek én is képzeltem a hazámat a rendszerváltás után, amelyre annyit vártam, amire ráment a fiatalságom, de ettől még sajnos messze vagyunk.
Ezen a héten kötötték be kis lakomba a világhálót, így megint végigböngésztem régi nagy kedvencem, Koncz híreit és erre a lapra tévedtem ismét, de ezúttal be is jelentkeztem. Sajnos, angolul nem tudok, rokonaim élnek az USA-ban, Cleevlandben, velük tartjuk a kapcsolatot, mindenesetre engem még mindig csodálattal tölt el, hogy pillanatok alatt a világ más országaiban élő emberekkel lehet kapcsolatot teremteni, egy asztalnál ülve Budapesten elküldhetek egy gondolatot valakinek, aki mondjuk napfelkeltét néz egy kanadai tó partján.
Kanada gyönyörű lehet, nagyon szeretem a kanadai és az ausztrál filmeket ebben az amerikai film-dömpingben, amit ránkzúdítanak, mert ezek mindig szellemesek, humorosak és/vagy nagyon szépek.
Jelenleg 30 év munka után most nincs munkám, itt ez a helyzet, de járok egy Multimédia tanfolyamra, ahol nagyon érdekes dolgokat tanulok, ehhez is okvetlenül kellett a computer. Boldogabb országokban már az óvodásoknak is van és az én korosztályom nem a legszerencsésebb.
Ami még fontos: imádom az állatokat, a macskák rajongója vagyok, de természetesen a kutyákat is szeretem.
Remélem nem úntattam senkit, kicsit hosszabbra sikerült, de még nincs gyakorlatom...
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak az Amigotól óvakodjatok, mert minden nőnemű tagunknak már csapta a szelet. Ezért volt a napokban otthon akkora vihar
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Igen, csak nyugodtan udvaroljunk! Ha hagyja magát a másik akkor miért ne?

Mikor iszunk újra egy kellemes langyos tejeskávét édes Melitta???
és tudok egy kellemes helyet ahol jót lehet vacsizni, nemrég fedeztem fel!;)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Igen, csak nyugodtan udvaroljunk! Ha hagyja magát a másik akkor miért ne?

Mikor iszunk újra egy kellemes langyos tejeskávét édes Melitta???
és tudok egy kellemes helyet ahol jót lehet vacsizni, nemrég fedeztem fel!;)

Remek helyt tudok am en is ahol lehet kavezni sot tejszinhabos csupa finomsag esspresso is kaphato, ahova barmikor szives latlak a felesegeddel egyutt.;) :p
Cime 840 ST Clair Ave West Toronto
Matyas pince.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Oda majd gulyáslevest megyünk enni, én Óbudán találtam most egy jó svédasztalos helyet! ;)

De nem menekülsz, jössz még az "én utcámba"!

Borjúpaprikás van az étlapon? az a kedvencem!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Érezd jól magad közöttünk!

Különben budapest tele van jó pasikkal is (persze, most szerényen nem magamra gondoltam), nem tudtál egyet kihalászni magadnak? ;)
 

Maszatka

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó reggelt mindenkinek...vagy jó éjszakát,

Még én sem tudom eldönteni, melyik is van...de valaki emlegetett valami kávé félét, talán még az illatát is éreztem...dobjon meg valaki egy bögrével (na de ne üresen, ha kérhetem...ha már koppan, loccsanjon is)...
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére