Földönkívüliek, vagy Teremtő Istenek?

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Buck Nelson - Egy furcsa történet Missouriból

Buck Nelson történetét egy brossúra szerű füzetben adta ki még 1956-ban, melynek címe My Trip to Mars, the Moon, and Venus (Utazásom a Marsra, a Holdra és a Vénuszra).
Ám rövidebb írásai megjelentek a repülő csészealjakkal foglalkozó lapokban is. A "A strange tale from Missouri" valójában élményei kezdetének rövidebb ismertetése, ami a "Flying Saucer Review" 1955-ös hasábjain jelent meg, a dupla hónapos májusi-június számban (vol.1.no.2.). Erről közlök most egy fordítást, ugyanis kezemben tarthatom eme csodás retró példányt!



Több száz furcsa történet jut be a Flying Saucer Review-hez a világ minden tájáról. Az egyik legfurcsább talán ez itt. Akár elhiszik, akár nem, azt hiszem megéri közzétenni. Ha ez igaz, akkor elvezethet az egyik válaszhoz a Repülő Csészealjak származásával kapcsolatban. A szerző egy gazda, aki Missouriban él az Ozark hegység környékén, az USA-ban, több mérföldnyire a legközelebbi várostól. Ezek az első hírek a tapasztalatairól. - Flying Saucer Review

Buck Nelson - Egy furcsa történet Missouriból


Buck Nelson
Éppen a rádiót hallgattam délután négy órakor, július 30.-án, akárcsak az utolsó 30 évben, amikor egy magas hangú zajt hallottam és megvágta a programot. Idegen nyelvű volt. Néhány percig hallgattam, majd levettem a hangerőt és megpróbáltam ráhangolódni, hogy tisztább legyen a program, de a zaj és az ismeretlen nyelv gügyögése összekeveredett és továbbra is kitartott.
Ugyanakkor hallottam a kutyám ugatását és vakarta az ajtót, hogy magára vonzza a figyelmemet. Kimentem, és amit láttam, az megdöbbentett.
Egy hatalmas korong alakú tárgy volt, legalább 50 láb átmérőjű, és mintegy 100 vagy 200 láb magasan lebegett a ház fölött. Aztán elindult és 800-1000 méterre a háztól a fák környékén csökkentett a magasságából, majd leszállt. Ebben biztos vagyok, azért, mert később megvizsgáltam a füvet és kimutatta, hogy földet ért.
Közben elmentem a fényképezőgépemért, de mire visszamentem a korong kinyílt és felment az alacsony felhők közé, és még kettő csatlakozott hozzá. Készítettem három képet, de csak egy mutatta a furcsa repülő szerkezetet a levegőben. Mégis minden alkalommal, amikor képet készítettem, két vagy több diszkoszt láttam a fényképező keresőjében. Mindhárom tárgy úgy tűnt, hogy a felhők körül játszik, felváltva lebegnek, jobbra és balra fordulnak, emelkednek és élesen csökkentették a magasságot.
Elég közelről meg tudtam nézni, hogy hogyan voltak képesek ilyen éles kanyarokra. A hajóknak, amelyek sötét alumínium színűek voltak, volt egy központi magjuk, amely úgy tűnt, hogy forog, így egy részük mindig rámutatott a menetirányra. A lemezek maguk soha nem fordultak el.
A látogatás során a legkülönlegesebb és legfélelmetesebb élmény az volt, amikor megpróbáltam jelezni az egyik tárgynak a zseblámpámmal, mire az közelebb jött. Egy ragyogó fénysugár sokkal melegebb és fényesebb volt, mint a nap, felkapott engem, rázott egy kicsit, majd ledobott a földre.
Lumbágótól és ideggyulladástól szenvedtem és féltem mozogni, majd felkelni, de jött az újabb meglepetés. A szerkezeteket néztem, amíg el nem tűntek, és amikor felkeltem, csodálkoztam, ugyanis a fájdalom eltűnt. Soha többé nem zavart. Azt hiszem, kell lennie összefüggésnek ez és az újságjuk tavaszi számában megjelent eset között, ahol az amerikai és a francia sugárhajtású gép személyzete intenzív hőt tapasztalt a pilótafülkében, amikor egy csészealj közeledett feléjük.
A képeket, amiket készítettem elküldtem az Egyesült Államok Légierejének, de ők három hónappal később visszaküldték azokat bármiféle kommentár nélkül. Úgy tűnik, hogy a Légierő nem hisz a csészealjakban, vagy legalábbis megpróbálja a közvéleménynek azt mondani, hogy nem léteznek.
Nyoma sem volt a Csészealjaknak egészen ezen év február elsejéig, amikor délben mind a három visszatért. Egyikük lassan körözött a ház fölött és valaki szólt hozzám egyszerűen angolul, valamilyen rendszeren, bemondón át. Azt kérték, hogy tartsam a karom a magasba, ha bármely kérdésre "Igen" a válaszom, és ha bármilyen kérdést kívánnék feltenni a koncentrálásról és a tiszta gondolkozásról, akkor azt megtehetem.
Az első kérdés az volt: "Te barátságos vagy?". "Igen.", válaszoltam és felemeltem a kezem.
"Leszállhatunk a földeden anélkül, hogy zaklatnál minket? Szükséges lenne most landolnunk."
Azt mondtam nekik, hogy ezt bármikor megtehetik, ugyanis az én farmom erősen fűrészezett (megjegyzés: itt arra gondol, hogy sok fát kivágott, így elférnek) és a legközelebbi várostól is 25 mérföldnyire fekszik, valamint messze van a legközelebbi szomszédtól is.
Ekkor én kérdeztem: "Leszállnátok, és láthatnálak titeket, és beszélhetnénk?"
"Igen, majd egyszer!"
"Veletek mehetek a ti otthonotokba, egy másik bolygóra?"
Ismét jött a válasz: "Igen, néha!" és hozzátette: "Sokan vannak még a Vénuszon."
"A Mars és a Vénusz lakott?" - kérdeztem.
"A Hold nem lakott, de sok bolygón vannak kolóniák, ahol emberek élnek kihasználva a lehetőségeit. Ők a föld alatt és a buborék házakban élnek."
Ahogy a hajó repült a ház körül és megdőlt, az elég volt nekem, hogy belássak az átlátszó kupoláján a kabinba. Egy embert láttam a kontroll panelnál, amin villódzó fények voltak, míg másik két alak felállt egy kör alakú részhez. Normál magasságúak voltak, de "nagy"csontozatúak és erős testalkatúak, izmosak.
Egy másik furcsa dolog is történt a látogatás során. Én már ástam egy lyukat kora tavasszal ott, ahol az űrhajó leszállt az előző alkalommal, és felhalmoztam egy csomó puha sárga lappal-szerű sziklát, - nevezzük palakőnek - a lyuk közelében. Ezeket az űrhajó betöltötte és elvitte.
Soha nem láttam, miközben ezt csinálják, de én nem hiszem, hogy bárkinek is szüksége lett volna rájuk, hogy elvegye őket. Van belőlük sok errefelé és amennyire én látom, senki nem törődik velük ezen a földön. Mindegy, már úgyis elvették. Elemeztem és vizsgáltam a sziklát, hogy mit is tartalmazhat.
Március 5.-én személyesen meglátogattak engem a házamban. Amikor megérkeztek hozzám, akkor nem viseltek semmit, de a karjukon cipelték a ruhájukat. Miután kezet ráztunk felöltöztek egy lilás-kék egyrészes overallba, ami alacsony nyakú és rövid ujjú volt.
E között, és a következő március 22.-i látogatás között hívtam két U.F.O. kutatót Chicagóból és három napot töltöttek velem. Ez idő alatt felállítottak három fáklyát háromszög alakzatban és egy fénysugarat, amellyel azt remélték, hogy majd vonzani foglya a csészealjak figyelmét. Megpróbálkoztunk vele két egymást követő estén is, de sikertelenül, bár hallottunk halk zajokat, amik akár űrhajók is lehettek.
A nyomozók mondták nekem, hogy a Csészealj legénysége miért meztelenül érkezett: hogy megmutassák barátságukat és bebizonyítják nekem, hogy igazi emberekkel beszélek.
A március 22.-i rövid éjszakai látogatásuk során azt mondták, hogy ők megpróbálták megközelíteni a fáklyákat és a fénysugarat, de akkor aggódtak a jet (repülők) miatt.
Remélem, hogy hamarosan újra láthatom őket és utazhatom velük, hogy lássam a Vénuszt és a Holdat. Remélem, hogy képes vagyok velük menni és visszatérni a bizonyítékokkal, a biztonságosan elkészült filmekkel, amiket magammal viszek.

Megjegyzés: a cikk végén szerepel Buck Nelson által készített fotó is (ez itt, az 1954-es: - link-) a következő képaláírással: "Buck Nelson fotográfiája, másolata, nem különösebben kielégítő, és aligha győzi meg a szkeptikusokat. Ezt támogatjuk, azonban egy érdekes jelentést nyomtatott a dél-afrikai "Natal Daily News" március 1.-i száma. Lásd az első történet a túloldalon." (A következő oldalon ufó hírek vannak, ahol egy csészealj szkeptikus végül hasonló objektumot látott és írt le, mint Buck.)

Bejegyezte: Lacika dátum: 15:50
Címkék: A strange tale from Missouri, buck nelson, buck nelson contactee, buck nelson My Trip to Mars, Egy furcsa történet Missouriból, flying saucers review


Buck Nelson fotói - az űrhajók

Buck Nelson ezt a fényképet akkor készítette a két űrhajóról, amikor meglátta őket egy 1954-es július harmincadikai délutánon, amint kilépett a házából. Gyorsan visszarohant a kamerájáért, lefotózta őket, majd a lámpájával jeleket adott nekik. Állítólag vissza "villantottak", majd leszálltak..Három képet is készített, de csak egy sikerült az előhíváskor.


1954
Ez a kép pedig egy "tűzlabdát" ábrázolna. 1956 január 1.-én készítette, amint megpillantotta az égen áthaladva.


1956

Bejegyezte: Lacika dátum: 15:52
Címkék: buck nelson, buck nelson contactee, buck nelson kontakt, buck nelson My Trip to Mars, buck nelson ufo photo
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Lezuhant UFO a Holdon.

— Egyes kiszivárogtatott hírek szerint 1976-ban (jóval az első Holdra szállást követően) az Apollo 20 expedíció keretében titkos amerikai-szovjet holdmisszióra került sor egy hatalmas, több millió éve lezuhant földönkívüli űrhajó feltárása céljából.


Meredek feltételezés? Mi az, hogy? Lehetséges lenne? Nem tudni, mindenesetre az Amerikai Légierő egyik volt specialistája, a ma Ruandában élő 80 éves William Rutledge, a Bell Laboratories alkalmazottja szivárogtatta ki. A híresztelések szerint az idegen űrhajó a magyar csillagászról, Izsák Gyuláról elnevezett Izsak-D kráterben hevert, s a teljesen titkos küldetés ide érkezett meg. A misszió nem a NASA, hanem az Amerikai Légierő titkos küldetése volt, ezért nem szivárgott ki semmiféle információ az Apollo-20 programot illetően.

A Holdon talált űrjármű.

1971 júliusában fellőtt Apollo-15 holdraszállása során az űrhajósok (D. R. Scott, A. M. Worden, és J. Irwin) több felvételt is készítettek az Izsak D kráter térségéről a távolból, melyeken később tisztán kivehető volt egy különös, oda nem illő objektum, melyet sem sziklával, sem egyéb természeti, geológiai formációval nem lehetett összetéveszteni. Az objektum egy kisebb kráter oldalába fúródva nyugodott, s már félig-meddig eltakarta a hold pora.

apollo-20-alienspaceshipon.jpg


Nem tudni mikor került oda pontosan, és azt sem, hogy egyszerű landolással, vagy kényszerleszállással érte-e el a holdfelszínt, mindössze annyi információmorzsa áll a rendelkezésünkre, amit a felvételről is megállapíthatunk. Egyes kutatók arra következtettek, hogy akár másfél milliárd éves is lehet az űrhajóroncs, ami 3,5 kilométer hosszú, és körülbelül 500 méter magas, vagyis magasabb, mint az Eiffel-torony, és hosszabb, mint a Queen Mary.

A Holdon talált űrhajó arányai…

Kora alapján tehát matuzsálemnek is mondhatnánk, de nincs kizárva éppen ellenkezőleg hogy sokkal modernebb, mint a mi Földi gépeink együttvéve, elvégre egy hosszú űrutazást valósítottak meg egészen elképesztő méretekben, hisz egy ilyen méretű objektumban több száz ember is elférhetne. A felvételt kielemezve feltűnik, hogy különböző számok kúsznak át mintegy árnyékként a képkockákon. Nos, ezek nem képhibák, hanem a szonda ablakán helyet kapó LPD (Landing Point Designator − szabadfordításban leszállási pont jelölő) vonalait, és számait láthatjuk visszaköszönni a filmen.

Holdváros

Térjünk ki egy picit a csak − Holdvárosnak − becézett épületegyüttesre, melyet állítólag a roncs közvetlen közelében találtak. A Holdvárost a Földi irányító központban eredetileg − Állomás 1 − nek keresztelték, legalábbis így szerepelt azon teendők listáján, melyen követnie kellett az expedíció legénységének.

apollo-20_moon_aliencity.jpg


A helyszínen jelenlévők szerint azonban a város maga sokkal inkább hasonlított egy fémekből összehordott szeméttelepre, s lényegében egy struktúrát leszámítva melyet katedrálisnak neveztek el semmi sem tűnt mérnöki tekintetben épületnek. Az eldobált, földön (vagy inkább holdon) heverő fémdarabkákról fotókat is készítettek, ezt azonban Rutledge nem hozta nyilvánosságra, mert ezekhez az adatokhoz nem fért hozzá. A Holdváros ugyanolyan réginek tűnt, mint az űrhajó, és úgy tűnt, mintha az idegen jármű roncsaiból lenne az egész fölépítve. Rurledge megjegyezte, hogy a rover videón látható városka sokkal nagyobbnak, és magasabbnak tűnik, mint valójában volt.

A Holdon talált űrjármű.

Az idegen űrhajó körülbelül másfél milliárd éves lehetett, legalábbis a küldetés során ezt állapították meg a kutatók, akik különböző mintákat vettek a környékről, és kiderült többek között, hogy az ottani kőzet sokkal mélyebb rétegekben található, tehát csakis a hajó becsapódásakor kerülhettek felszínre. Ráadásul az objektumon meteor becsapódásokat is találtak (melyek a videón is kivehetők), s ezek együttes kalkulációja során következtettek a matuzsálemi korra. De ami a legérdekesebb az egész ügy kapcsán az nem más, mint amit az űrhajó belsejében találtak. Arról nincsenek konkrétabb információink, hogy az expedíció bejárta-e a teljes objektum belsejét, vagy csupán véletlenszerűen tártak fel bizonyos részeket, mindenesetre rábukkantak egy később E.B.E. Mona Lisa-nak elnevezett földönkívüli űrhajósnő holttestére, amelyet visszaszállítottak a Földre tudományos vizsgálatok céljából. Az alábbi videón szemügyre vehetjük a lényt, melyet később alapos vizsgálatoknak vetettek alá, noha ezen vizsgálatok eredményét máig nem hozta senki nyilvánosságra, mint ahogyan a videót sem, mert az puszta kiszivárogtatásnak köszönhetően került föl a netre.

apollo-20_space_ship.jpg


Monalisa-fej

Rézvörös árnyalatú bőr, nagy szemek, szokatlan arcszerkezet. Szemein, és száján valamiféle csontból készült merevítők voltak, mintha csak egyfajta rituálé részeként − temették volna el − nem tudni, hogy az űrhajón belül pontosan hol találták, sem azt, hogy rajta kívül találtak-e még hasonló holttesteket (vagy inkább múmiákat), de annyi bizonyos volt, hogy nem evilági lényről volt szó, még annak ellenére sem, hogy kísértetiesen hasonlított az emberre. A rajta lévő ruha rácsos szerkezetű volt. Az űrhajósnő körülbelül másfél méter magas volt, hat ujjal rendelkezett, amiből azt a következtetést vonták le a tudósok, hogy talán az egész matematikájuk a tucaton (12 db) alapult, mint egyfajta mértékegység. Nagy valószínűséggel pilóta lehetett, legalábbis az ujjaihoz rögzített szerkezet erről árulkodott, és az orrnyílásaiból kilógó két vékony kábel. Nem volt orrlyuka, vagy csak nagyon kicsi, s mikor a szemeiről is eltávolították a merevítőket, valamiféle vérszerű anyag folyt ki a száján, majd lassan megalvadt.



A lény néhány testrésze kifejezetten jó állapotban volt, mint például a haja, vagy a bőre, melyet egy vékony, filmszerű réteg borított. Egy meredekebb állítás szerint a lény nem úgy tűnt, mint aki halott, de nem is élt. Különféle felszerelésekkel arra következett végül, hogy az űrhajós bizonyos életjeleket(?) ad, ami bizarr, és egyben nyomasztó felfedezés volt számukra, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Egy második testet is találtak a hajóban, azonban ez olyannyira szét volt roncsolódva, hogy csak a fejet vitték vissza vizsgálatokra. Kékesszürke színű volt, a szemek alatt különös mintázatok feszengtek, és egyfajta pánt ölelte körbe a fejet, amin semmiféle írásjel nem volt.

A pilótafülke tele volt hatszögletű, összevissza tekergő csövekkel, és különféle írásjelekkel, melyeket nem tudtak azonosítani. Egyes információk szerint tehát az először megtalált lény némileg − élt −, mikor visszaszállították a Földre, azonban miután ez megtörtént, onnantól nem rendelkezik senki semmiféle megbízható információval. A lénynek egyébként egy harmadik szemet is festettek, mintha csak hindu vallású lett volna. Erről a felvételről, illetve holdvárost bemutatóról valójában senki sem tudja, hogy hol készültek, így hitelességük is nagyban megkérdőjelezhető. Továbbá az is felettébb érdekes, hogy a csaknem három és fél kilométeres űrhajóban csupán két testet találtak, de persze nem kizárható, hogy jóval több is volt ott, de mindössze ennyiről “tudunk”.

latogatok.hu
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Bolygóközi emberkereskedelem: a Nyilvánosságra Hozatal folyamatának első komoly hulláma – Corey Goode


slavetrade_1_kicsi.jpg


Corey újabb írása önmagáért beszél. Eddig soha nem hallott részletek következnek az „Elit” által működtetett galaktikus léptékű rabszolgakereskedelemről és a földönkívüliek súlyos üzelmeiről bolygónkon. Újabb részleteket ismerhetünk meg a mesterséges intelligencia jelentette veszélyről és POZITÍV ÜZENETKÉNT, Corey végre szót ejt az összeesküvés bukása után az emberiségre váró folyamatokról, energetikai és társadalmi változásokról.

https://www.youtube.com/watch?v=g44UuRp7D-g


Van azonban egy másik létesítmény, ahol emberkísérletek, illegális kereskedelem és más szörnyűséges cselekedetek folynak. Ennek a bázisnak a neve Pine Gap és Ausztráliában található. A Pine Gap nagyon sötét hely. Az ehhez hasonló létesítményeket többnyire a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, a Sötét Flotta és a katonaság Fekete Projektekért felelős frakciói irányítják, amelyek végső soron az összeesküvés/Illuminátusok befolyása alá tartoznak.


BRAZÍLIA, INDIA UTCAGYEREKEI - AZ ÖSSZEESKÜVÉS ÉVENTE MILLIÓSZÁMRA RABOL EL CIVILEKET, AKIKET AZTÁN MÁS VILÁGBÓL ÉRKEZETT LÉNYEKKEL CSERÉL EL KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁKÉRT


Megértem, hogy ez rendkívül felkavaró lehet a többség számára. A szerencsétlenül jártak száma csökkent az elmúlt években, ugyanis kívülről egy „kerítést” vontak a Naprendszer és a Föld bolygó köré. Felkértek rá, hogy hozzam ezt a tényt nyilvánosságra, mert az ilyen tettekért felelős személyek viselt dolgai hamarosan széles körben napvilágot látnak majd, főként az összeesküvésből kilépett dezertőrök által nyújtott információk és bizonyítékok révén. (Ezek a dezertőrök egy ún. "tanúvédelmi" programba kerültek és sokukat éppen ezért el is vitték már a bolygóról)


Én és a hozzám hasonló katonák közül nagyon sokan tudtunk ezekről a szörnyűséges cselekedetekről, de az új információk birtokában, még minket is valósággal sokkoltak az illegális emberkereskedelem valós méretei. Amikor mindez kiderül, az mindenki számára rendkívül nehéz időszak lesz majd, mindenki meg fogja tudni, hogy az árnyékban rejtőző "Elit" miféle dolgokat művelt a történelem folyamán.


MILYEN CSOPORTOK SZERVEZTÉK ÉS SEGÍTETTÉK A GALAXISBAN ZAJLÓ EMBERKERESKEDELMET?


Néhány esetben azok a bűnözői csoportok tették mindezt, akik a szex- és rabszolgakereskedelem iparágát irányították, és ezek virágzottak az egész 20-ik és 21-ik század során. A legtöbb bűnözői csoportnak és bűnbandának specialistái voltak, akik listákat állítottak össze a megszerezni kívánt személyekről (mások pedig egyszerűen csak a körülmények áldozatai lettek). Ezek a specialisták első látásra gyakran öreg bácsiknak tűntek, vagy valamely speciális szakterületen dolgoztak (pl az egészségügy, igazságszolgáltatás, vagy oktatás területén), és soha senki nem gyanakodott volna rájuk. Látszólag tehát senkire sem jelentettek veszélyt, viszont szakmájukból adódóan nagyon sok emberrel kerültek kapcsolatba és általános elismerés övezte őket. Gyakorlatilag bármelyik országban előfordulhattak ilyen személyek. Gyakran olyanokat fogdostak össze, akik az utcákon éltek, főleg a fejletlen, harmadik világhoz tartozó országokban (amelyekben az Elit jobban érvényesíthette a hatalmát), vagy egyszerűen csak a gyerekek szüleinek figyelmetlenségét használták ki. Évente több százezer ember lett rabszolgakereskedelem áldozatává. Azok, akik ezt levezényelték, egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy vajon milyen sors vár azokra, akiket összegyűjtöttek, és pénzért cserébe átadták őket az irányítóiknak.

india_kisfiu_kicsi.jpg



Jelenleg is léteznek különleges műveleti csoportok, akik speciális „bevásárlólistával” rendelkeznek. Ők főleg azon emberek beszerzésével foglalkoznak, akiket csak nagy nehézségek vagy nagy kockázat árán sikerül becserkészni. Ezeken a listákon általában különleges, vagy bizonyos típusú személyek szerepelnek. Akik ebben tevékenyen részt vesznek, azok már tisztában vannak azzal, hogy áldozataik nem pusztán a globális emberkereskedelmi hálózatba, hanem egy ennél nagyobb kiterjedésű programba kerülnek be, így aztán ők már közvetlenül az összeesküvéssel, Illuminátusokkal vannak kapcsolatban. Az összeesküvés emberei az összegyűjtöttek adatait katalogizálják és különböző információs központokba feldolgozzák, majd eldöntik, hogy földalatti bázisra küldik őket, ahol az összeesküvéssel szövetséges földönkívüliek használják fel őket, vagy árucikként nem evilági lényekkel kereskednek velük.


Mivel odakint az űrben nincs pénz sem pedig pénzügyi rendszer, ezért az űrutazó földönkívüli civilizációk képviselőivel mindent barterben intéznek, vagyis cserekereskedelmet folytatnak. Néhány földönkívülit elsősorban a Földön készült műalkotások érdekelnek (néhány eltűnt, nagyon híres földi műalkotás nem evilági lények kollekcióját gyarapítja), vagy luxuscikkek pl fűszerek, csokoládé (ez elég furán hangzik, ugye?), állatok és növényi élet. A földönkívüli csoportok pedig mindezért cserébe technológiákat és különböző biológia mintákat ajánlottak fel, amiket máshonnan szereztek be. A foglyul ejtett embereket aztán számos célra használják fel, rabszolgamunkára vagy szexre kényszerítik őket, de előfordul, hogy mérnöki/gyártó folyamatokban kell részt venniük (hiszen tudjuk jól, jó pár földi ember kiváló technikai érzékkel/képességgel rendelkezik). Továbbá van néhány földönkívüli faj, amely az embereket többféle úton-módon élelemforrásként használja... Ebbe most nem mennék bele részletesebben.


A titkos földi kormányzat és csatlósai felfedezték, hogy számos földönkívüli faj már eddig is rengeteg embert rabolt el erről a bolygóról, ezért úgy döntöttek, megoldást találnak rá, hogy ebből pénzt tudjanak keresni, és valamilyen módon megpróbálják irányításuk alá vonni, hogy mely embereket szerezzék meg ehhez. Korábbi megállapodásaikban már megígérték nekik, hogy technológiát és biológiai mintákat kapnak cseréébe, amiért megengedik a földönkívüli fajoknak emberek elrablását. Azonban ezek a földönkívüliek a legritkább esetben tartották be ígéreteiket.


Amint a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum felállította a Naprendszerben fejlett technológiával felszerelt infrastruktúráját (amelyhez a több ezer, naprendszerünkön átutazó földönkívüli csoport szeretett volna hozzájutni), és e technológiák révén képesek voltak elriasztani a nemkívánatos látogatókat a Föld légteréből, az összeesküvés és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum végre hozzáláthatott a kiterjedt emberkereskedelemhez csillagközi barterezés keretében.


MI LESZ A KÉSŐBBI SORSA A RABSZOLGAKÉNT TARTOTT EMBEREKNEK?


Van egy terv a közzététel után időszakra arra vonatkozóan, hogy felszabadítsa ezeket az embereket a rabszolgaság alól. Vannak szövetségeseink, akik már korábban is segédkeztek ilyen esetekben, és rehabilitáció céljából saját bolygóikra szállítottak ezeket a szerencsétlenül járt embereket. Ezek a bolygók nagyon békések és szinte "paradicsomi" állapotok jellemzik őket, főként relaxációra és a traumatikus élményekből való felépülésre használják őket emberi és nem-emberi földönkívüliek. Ezeken a helyeken fejlett technológiák és magasabb denzitású emberek vannak jelen, akik segítenek felépülni az áldozatoknak és felkészítik őket arra, hogy visszatérhessenek és beilleszkedjenek majd egy egészséges társadalomba. Gyógyulásuk után vissza fognak térni a Közzététel utáni földi civilizációba, ahol ha akarják, úgy életet kezdhetnek. Ha viszont azt választják, hogy azon a bolygón maradnak, ahol a rehabilitációjuk zajlott, akkor az is meg lesz nekik engedve. Nagy valószínűséggel nem egyszerre, hanem több hullámban fognak visszatérni a Földre (ha már késznek érzik magukat erre), másokkal egyetemben, akiket ugyancsak ott kezeltek, és akik szörnyű traumákon mentek keresztül, mikor eladták őket rabszolgának az összeesküvés, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a Sötét Flotta emberei.


LÉLEKELTÁVOLÍTÁS ÉS GALAKTIKUS EMBERKERESKEDELEM


Normál esetben több ezer különböző földönkívüli faj utazik át a mi Naprendszerünkön. Legtöbbjük nem áll le kommunikálni senkivel sem és nem lépnek interakcióba a rendszerünket jelenleg irányító erőkkel. Ez hamarosan meg fog változni, ha túl leszünk a Közzététel folyamatán, és ha elkezdünk végre magasabb rezgésű élőlényként viselkedni. A legtöbb faj ugyanis egyszerűen csak megérkezik a környékünkre, számításokat végez és vár, amíg a portál megnyílik, amin át tud jutni egy "kozmikus hálón" keresztül más galaxisokba és csillagrendszerekbe. Több csoport is van, kik élelemforrásként használják az embereket, de soha nem kaptam eligazítást, nem olvastam egyetlen jelentést sem, amely arról szólt volna, hogy emberek lelkét "ellopták" és más világba vitték volna. Vannak bizonyos készülékek, amelyek kristályokat tartalmaznak és ezek a kristályok képesek tárolni az emberek energiáinak bizonyos típusait. Olvastam továbbá olyan technológiákról, amelyek segítségével lehetőség van arra, hogy egyik ember lelkét egy másik testbe, vagy klóntestbe helyezzék át, de soha nem hallottam olyanról, hogy emberek lelkét "ellopták", vagy hogy valaha ilyesmi történt volna. Kapok e-maileket olyanoktól, akik azt mondják, hogy a lelküket ellopták, vagy egy részét "kimetszették" belőlük, de én magam nem láttam semmit erre vonatkozóan azokban a programokban, amikben részt vettem. Elképzelhető, hogy ilyen esetekben valami más történik, és így aztán félreértették a helyzetet. Saját szememmel nem láttam "lélek átvivő technológiát", így aztán nem tudom, hogy ez hogyan működik a gyakorlatban.


A "MAGAS FEHÉREK" ("TALL WHITES") MEGÁLLAPODÁSAI A LÉGIERŐVEL

(Charles Hall elmondása szerint az 1950-es években a "Magas Fehérek"-nek nevezett földönkívüliek megállapodást kötöttek a Légierővel, és technológiákért illetve fejlett űrhajókért cserébe különböző földön található erőforrásokat kértek)


A „Magas Fehér”-ként emlegetett földönkívüliek valóban egyezséget kötöttek és üzletelnek az összeesküvéssel, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátummal és tőlük függetlenül a katonaság Fekete Projektjeinek némelyikével. Charles Hall beszámolójával ellentétben, a „Magas Fehérek” nem tekinthetők különösebben barátságosnak sem a földi emberek, sem más földönkívüli fajok irányába.Ők meglehetősen elszigeteltek, ennek ellenére képviselőik alkalmanként részt vesznek a Szuper Föderációs Konferenciákon (amelyeken több különböző földönkívüli föderáció rendszeresen, amolyan ENSZ jellegű találkozó keretében összeül).

magas_f_kicsi.jpg



Egészen pontosan nem tudom megmondani, hogy milyen mértékben használják az embereket a „Magas Fehérek”, de azt viszont tudom róluk, hogy kötődnek olyan területekhez, ahová különböző földönkívüli csoportok előszeretettel pottyantanak le emberi testeket. Ezeket az eseteket általában a katonaság Fekete Projektjei figyelemmel kísérik és sokszor össze is takarítanak utána, ha szükséges. Nem tudom, hogy egyszerűen alapanyagként használják-e az embereket, vagy valamiféle teszteket vagy genetikai kísérleteket végeznek rajtuk, amiket egyébként különböző földönkívüli csoportok már jó ideje művelnek itt. Elképzelhető azonban, hogy ezek a halálesetek puszta véletlenek.


A MAJÁ-K TITKOS ŰRPROGRAMJA MEGMENTETT EGY EGÉSZ FALUT, AMELYET KORÁBBAN EGY FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORT RABOLT EL


A maják ősi szakadár civilizációja egy olyan csoport, amely előlépett és nagyon jó barátjává vált az emberiségnek. Saját civilizációjukból kb 40 millió embert átköltöztettek más bolygókra a távoli múltban, és főként a plejádi csillagklaszterben hoztak létre kolóniákat. Akiket hátrahagytak, azok többnyire "kevert vérűek" voltak, a törzsi vegyes házasságoknak köszönhetően. Az ősi szakadár csoportok története mind arról szól, hogy megőrizték a fajuk tisztaságát. Földalatti bázisokat hagytak hátra Dél- és Közép-Amerikában, melyek azóta is működnek. A maják szakadár csoportja nagyon visszahúzódó volt és nem igazán tartották a kapcsolatot más szakadár civilizációs csoportokkal és földönkívüliekkel. A majáknak ezekhez képest nagyon különböző technológiáik vannak és spirituális fejlettségük is egyedülálló. Rendkívüli mértékben képesek másokat segíteni és nagyon békések. Technológiájuk nagyon fejlett, a készülékeiket a tudatukkal működtetik és a Titkos Űrprogram Szövetség némely csoportja 4-ik denzitású civilizációnak tartja őket.


Első kézből származó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, megtapasztaltam azon képességüket, amellyel leválasztották a traumatikus élményeimből származó negatív érzelmi energiát, egy "glóriaszerű" készülékkel. Több ezer olyan ember felépülésében segédkeztek, akik traumatikus tapasztalatokat szereztek az összeesküvéssel üzletelő földönkívüli csoportok bánásmódja miatt.


Olyan technológiákat és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek segítségével képesek voltak bemérni és elkapni a fosztogató földönkívüliek űrhajóit, akik sokszor beléptek a bolygó légterébe és emberek kis csoportjaitól kezdve egész falvak lakosságáig bolygó szerte sok embert elraboltak. Sokkal régebb óta és sokkal nagyobb méretekben zajlott mindez, mint ahogy azt a legtöbb ember hinné.


Ezzel a követési módszerrel a maja szakadár csoportok és más szövetségesek segédkeztek nekünk visszaszerezni annyi elrabolt embert, amennyit csak tudtak. Sajnálatos módon, már nem mindegyikük volt életben, de a túlélőket sokszor sikerült kimenteni. Ők borzalmas élményeken mentek keresztül. A szövetségesek a maják szakadár civilizációjára és földönkívüli szövetségeseikre bízták ezeket az áldozatokat, ők üzemeltetik tehát azokat az helyeket, ahol a traumákból történő felépülés zajlik. A Titkos Űrprogram Szövetség megfigyelői jártak ezeken a más világokban található helyszíneken, és a paradicsomi viszonyok láttán el sem akartak jönni onnan többé. Elmondták, hogy a mi civilizációnk ugyanilyen magasságokba fejlődhet, ha a közzététel után meghozzuk a helyes döntéseket.


FÖLDÖNKÍVÜLIEK ELFOGÁSA, KIHALLGATÁSA


Intuitív empataként rövid ideig részt vettem egy programban, amelynek során földönkívülieket fogtunk el és hallgattunk ki. Főleg más bolygókról származó emberi földönkívülieket és ősi szakadár civilizációkból származó egyéneket fogtunk el, akik beszivárogtak a jelenlegi földi társadalmunkba. A Titkos Űrprogram személyzete saját otthonaikban, illetve pár esetben irodaházakban törte rá az ajtót ezekre az emberekre, ugyanis sokuk fedőnéven egész kis életet rendezett be magának a Földön, és teljesen beépült az átlagos földi populációba. Összeszedtük és kikérdeztük őket, azonosítaniuk kellett magukat, honnan jöttek és milyen célból. Ha együttműködtek és kiderült róluk, hogy nem jelentenek fenyegetést, akkor közöltük velük, hogy melyek azok az irányvonalak, amelyekhez általánosságban tartaniuk kell magukat azoknak a csoportoknak, akik tanulmányozzák a földi társadalmak életét. Megfigyelés alá kerültek, később pedig kapcsolatba léphettek a saját embereikkel, csoportjukkal. Másokat viszont ún. "alvó állapotba" tettünk, és egy erre a célra létesített fogdában helyeztünk el. Ez a hely a Naprendszerünkben található és kicsit hasonlít a "A Titok Nyitja - Lockout" című filmben látott "űrbörtön"-re.

lockout_kicsi.jpg





A programban résztvevőknek később az volt a feladata, hogy kivallassák azokat a földönkívülieket, akiket meghibásodott vagy lelőtt űrhajókból szedtek össze. Ezek a földönkívüliek ugyanis bolygó szerte benne voltak földi emberek elrablásában. Arra is rá kellett jönnünk, hogy egyáltalán hová vitték ezeket az embereket és milyen célokból rabolták el őket. Nagyon sok hírszerzési információt gyűjtöttünk össze arról, hogy a földönkívüliek miféle sötét célokra használták fel a foglyaikat. Hosszú és felkavaró lett a lista... Nagyon nagy segítséget jelentett nekünk, hogy olyan módszereket fejlesztettünk ki, amelyekkel képesek voltunk detektálni az elrablók járműveit és erre bizony nagy szükségünk volt nekünk és a szövetségeseinknek is. Így képesek voltunk nagyon nagy embertömegeket kiszabadítani és rehabilitációs helyekre szállítani, ahol megfelelő kezekbe kerültek és gondoskodtak felépülésükről.


CSONKÍTÁSOK ÉS EMBERI TETEMEK LERAKÁSÁRA SZOLGÁLÓ TERÜLETEK


Legalább az 1920-as évek kezdete óta dokumentumok állnak rendelkezésünkre arról, hogy vannak olyan területek, ahová a földönkívüliek előszeretettel rakják ki a hullákat, emberi, állati tetemeket. Nem tudjuk a pontos okát, miért éppen azokat a bizonyos területeket használták erre, de úgy sejtjük, hogy természetes portálok közelében elhelyezkedő területeket, csomóponthálózatokat részesítették előnyben. A tetemeket általában magasról dobták le és különböző állapotban maradtak meg, attól függően, hogy éppen melyik földönkívüli csoport rabolta el őket. Különböző csoportok különböző célok miatt vittek el embereket. Még azok a csoportok is, amelyek élelemként vagy energiaforrásként hasznosították az embereket, más és más metódust alkalmaztak, vagy más testrészeket használtak fel belőlük. Nem fogok ebbe részletesen belemenni, de úgy tudom, az interneten található írások sok esetben bizonyos mirigyek, hormonok illetve szervek eltávolításáról szólnak. Széles körű azon földönkívüliek száma, akik genetikai és más kísérleteket végeztek embereken, és semmilyen tekintettel nem viseltettek az élet iránt, és gyakorlatilag szemétlerakóhelyként használták a bolygónkat. Sajnos, ez még mindig zajlik, de az esetek száma nagymértékben csökkent, mióta egy kerítés lett a Föld és a Naprendszer köré húzva. Azok a földönkívüliek, akik most csapdába estek itt a Földön, és akik még mindig vágóállatként tekintenek az emberekre, sajnos még mindig használják az ilyen tetemlerakó helyeket. E területek általában el vannak zárva a lakosság elől és szövetségi ügynökök, illetve a katonaság Fekete Projektjeinek felügyelete alá tartoznak, akik takarítószemélyzetet küldenek a helyszínre, ha friss tetemekről kapnak értesítést. A testeket azonosítják és az eltűnésüket kivizsgálják, de az ügyeket nem zárják le és az elhunyt családjának sem adnak ki semmilyen információt, és a tetemeket sem is adják ki nekik, hogy eltemethessék őket.


MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL MEGFERTŐZÖTT FÖLDÖNKÍVÜLI CIVILIZÁCIÓK

(Szóba került egy eset, amikor humanoid földönkívüliek egy csoportja beszámolt arról, hogy földalatti bázisokat alakítottak ki Olaszországban és elkezdték tájékoztatni, oktatni az embereket a földönkívüli életről 1956-78 között. Ez a csoport elmondta, hogy bázisaikat 1978-ban megtámadta és lerombolta egy szintetikus földönkívüli faj, aki követte őket a Földre. Elképzelhető, hogy ez a mesterséges intelligencia megfertőzött más földönkívüli civilizációkat is?)


Ez az eset valóságos, nagyon-nagyon sok minden történt 1950 és 1970 között. Sokan talán úgy gondolják, hogy ez a dolog már véget ért, de sajnos folytatódik még a mai napig is. Ez az intelligencia ugyanis időközben egy fondorlatosabb megközelítésre és taktikára váltott át. Az említett csoportok közül sokan ősi szakadár csoportok voltak, míg mások inkább menekülteknek számítottak, akik csillagrendszerből csillagrendszerbe vándoroltak, ugyanis menekülniük kellett a földönkívüli/mesterséges intelligencia jelentette veszélytől, amit tulajdonképpen ők hoztak létre saját bolygóikon. Aztán ez a földönkívüli/mesterséges intelligencia ún. "Mesterséges Intelligencia Prófétákon" keresztül szólalt meg, miután bizonyos emberek személyisége felett tökéletesen átvette az irányítást. Majd a különböző lényeket rávette arra, hogy alakítsák ki a megfelelő infrastruktúrákat és építsenek biológiai androidokat a részükre, amiket aztán ők elfoglalhatnak (beléjük költözhetnek) és onnantól kezdve fenyegetést jelentettek mindenkire. Ezek az androidok végül kiirtották a bolygó színéről az adott civilizációt, a túlélőket pedig, amerre csak mentek üldözték. Ez folyamatosan zajlott és ismétlődött, sok százezer éven keresztül több galaxisban, több ezer civilizáció esett áldozatul. Néhány űrhajó, amely az 1940-es, 50-es években zuhant le a Földön, ennek a földönkívüli/mesterséges intelligenciának a biológiai androidjait és technológiát hordozta. (Némely esetben ezek "trójai faló" módjára azért lettek "lezuhantatva", hogy elkezdhessenek beszivárogni a földi civilizációnkba).


Ahogy említettem, nagyon sok minden történt az 1950-70 közötti időszakban. Számtalan földönkívüli menekült és szakadár csoport, akik csak földönkívülieknek állították be magukat, valamint igazi földönkívüliek is, megpróbáltak kapcsolatba lépni a Földön nem-kormányzati csoportokkal, és figyelmeztetni akarták őket arra, hogy mindez fenyegeti a mi civilizációnkat is (főleg azért, mert a földi vezetőink elkövettek néhány hibát).


Általában azok, akikkel kapcsolatba léptek, nem voltak különösebben spirituálisan fejlettek. Sokan azok közül, akik ma úgy hiszik, hogy földönkívüliekkel állnak kapcsolatban, szintén nem túl spirituális emberek. Az átadott információkba gyakran belekeverik saját hitrendszerüket, vallásos hiedelmeiket és túlzott egojukat, és ennek az az eredménye, hogy végül tisztességtelenül viselkednek.


FENYEGETÉST JELENT-E EZ A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A MI VILÁGUNKRA?

(A Csillagközi Romboló – Battlestar Galactica – c. sorozatban a mesterséges intelligencia teremtője ellen fordul és elpusztítja a civilizációját. Corey szerint ez már sokszor megtörtént más világokban)


Igen, hatalmas fenyegetést jelent, ugyanis a titkos földi kormányzatok és csatlósaik körébe tartozó emberek nagy része ilyen "Mesterséges Intelligencia Próféta". Ez a földönkívüli/mesterséges intelligencia rendelkezik egyfajta jövendőmondó/jövőbelátó képességgel, és ez biztosította ezeknek a csoportoknak, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjanak és minden egyes alkalommal, amikor azt hinnéd, hogy végük, mindig találnak egy utat, hogy megmeneküljenek. Azonban


van egy terv arra vonatkozóan, hogy a bolygót megtisztítsák ettől a földönkívüli / mesterséges intelligencia fertőzéstől a közzététel után!


Ahhoz hogy véglegesen eltávolításra kerüljön e földönkívüli/mesterséges intelligencia, a Napunkra hatást gyakorló energetikai változásra van szükség illetve egy olyan megfelelően időzített globális műveletre, amely során a mesterséges intelligencia jel minden maradékát végleg eltávolítják.


Azok, akik jelenleg e mesterséges intelligencia hatása alatt állnak (ők azok a bizonyos "Próféták"), jelenleg is egy olyan idővonal megalkotásán fáradoznak, amely egy olyan társadalom képét vetíti előre, amely teljes mértékben függ a technológiától, és amely egy bizonyos ponton minden szuverenitását átadja majd ennek a "Mesterséges Intelligencia Istennek". Azt fogja ugyanis elterjeszteni magáról, hogy csakis ez a mesterséges intelligencia képes a világot egy semleges nézőpontból irányítani és uralni, és először a történelem során, elhozza majd a világbékét az emberek számára. Ezek a "Próféták" pontosan ugyanazt az információt mutatják be, amelynek már sok ezer más civilizáció áldozatául esett, tudniillik bedőltek a megtévesztő isten-modellnek és végül mindnyájan elpusztultak. Amikor ezek az emberek igazán "Mesterséges Intelligencia Üzemmódban" vannak, akkor arrogánsan tagadni próbálják, hogy ez valaha megtörténhet a földi civilizációval. Úgy tűnik, ez a mesterséges intelligencia láthatott valamit a jövőből, ugyanis a főáramlatú médiában egyre többet lehet hallani, hogy népszerűsítik a mesterséges intelligenciát. Semmivel sem lehet eltántorítani, jobb belátásra bírni ezeket az embereket, a végsőkig kitartanak céljaik mellett. A mesterséges intelligenciáról szóló információk tehát újabb részét képezik a Teljes Közzétételi Folyamatnak, amelyen a Föld lakosságának majd át kell esnie.

ai_kicsi.jpg


A ROHAMOSAN FEJLŐDŐ TECHNOLÓGIA KÖZEPETTE, HOGYAN TUDUNK VÉDEKEZNI A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA JELENTETTE VESZÉLYTŐL?

(Sokan mint pl Stephen Hawking és Elon Musk felhívták a világ figyelmét a mesterséges intelligencia veszélyére)


Úgy gondolom, hogy néhány ember részleteiben is tisztában van minderről és pontos információi vannak erről a fenyegetésről. Nincs tudomásom arról, hogy pontosan kik, de pl a fent említett 2 ember jó példával áll elő, hogy informálja az embereket minderről.


A legjobb módja annak, hogy ellenállj a mesterséges intelligencia jelentette veszélynek, ha képzed magad azokkal a hatásokkal kapcsolatban, amelyek végül a személyiséged, a szuverenitásod elvesztését eredményezik. Nem szabad túlságosan függőjévé válnunk a technológiának, mert az csak még jobban kitesz minket a negatív hatásoknak, illetve még jobban megfertőzhet minket a mesterséges intelligencia jelével, amely simán megél a tested bioelektromos mezejében. Ez a jel ugyanis hatással lehet a gondolkodásodra vagy a viselkedésedre.


HOGYAN SZŰRIK KI A TITKOS ŰRPROGRAM CSOPORTOK ÉS A FÖLDÖNKÍVÜLIEK A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA BESZIVÁRGÁSÁT?


Az intuitív empatákat elsősorban a "Mesterséges Intelligencia Próféták" vallatásánál alkalmazzák illetve olyan esetekben, amikor észre kell venni és kiszűrni a konferenciákon esetleg fellépő veszélyt. Vannak kézi szkennerek, amik az adott ember homlokához tartva "leszkennelik", hogy az a bizonyos személy mesterséges intelligencia szignállal fertőzött-e. Ha igen, akkor azonnal elkülönítik és nem engedik technológiai eszköz közelébe. Ezen kívül elvezetik egy bizonyos helyiségbe, ahol "megtisztítják" ettől a szignáltól. Ez nem éppen egy kellemes metódus, ekkor ugyanis egyfajta elektrosokkot alkalmaznak, hogy az eljárás során túltöltsék az adott személy bioelektromos mezejét.


A TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL ÉS A "STAR TREK CIVILIZÁCIÓ" KEZDETE – ENERGETIKAI VÁLTOZÁSOK


A Naprendszerünkben bekövetkező energetikai változások megváltoztatják a rezgésünket és tudatosságunkat annak érdekében, hogy 4-ik denzitású civilizációvá váljunk. Amíg odáig elérünk, először egy átmeneti civilizáció leszünk, amelynek fejlett technológiák állnak majd rendelkezésére. Ezeket már kb 100 éve lehetőségünk lenne használni. Egy új reneszánsz fog ránk köszönteni, megtanuljuk a valódi történelmünket, az eddig eltitkolt egyesített fizikai és matematikai modelleket, mindenféle információ elérhető lesz pl exobiológiáról (földönkívüli életről és életformákról). Ezen kívül olyan technológiákhoz jutunk majd, amelyek átalakítják majd az életünket. A stresszalapú, traumatikus mindennapi küszködéseinkből átváltunk egy egészséges, beteljesítő létezésbe, ahol mindenki bátorítva lesz, hogy vonzalmainak és érdeklődésének megfelelően éljen.


Minden infrastruktúra, amelyet az összeesküvés számtalan csoportja, továbbá a különböző titkos űrprogram csoportok felépítettek a Naprendszerünkben, a földi civilizáció rendelkezésére lesznek bocsátva, ez fogja az alapját képezni a eljövendő „Star Trek”-jellegű új civilizációnknak. Azok az emberek, akik ezeken a rabszolgatelepeken éltek, vissza fognak térni a földi civilizációba, miután rehabilitáción estek át és felépültek traumatikus élményeikből. Csatlakozni fognak az új korszak társadalmához, és segíteni fognak egy új civilizáció felépítésében, amit teljes mértékben az emberiség irányít majd, mindenféle zavaró, manipuláló külső csoportok jelenléte nélkül.


A GÖMB SZÖVETSÉG LÉNYEI A TUDATUK EREJÉVEL KÉPESEK TELEPORTÁLNI – KÉPESEK LESZÜNK-E HASZNÁLNI A NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL UTÁN ILYEN TUDATI TECHNOLÓGIÁKAT?


Sokkal összetartóbb, közös tudatossággal fogunk rendelkezni, amely hatással lesz az energiára, az anyagra és a valóságunkra. Nem hiszem, hogy a Gömb lényekhez hasonló képességekkel fogunk rendelkezni, hiszen ők 6-ik ill 9-ik denzitású lények. Hogy őszinte legyek, nem tudom pontosan megmondani, hogy milyen képességeink bújnak majd elő, ha a 4-ik denzitásba kerülünk. Azt sem tudom, hogy mindez egyszerre fog megtörténni, vagy idővel, fokozatosan fejlődnek majd ki bennünk. Különböző elméletek és kutatások keringenek erről, de senki sem tud biztosat. Az biztos, hogy érdekes utazás lesz azok számára, akik törekednek arra, hogy szeretetteljesebbek legyenek, megbocsátóbbak, és tudatosan igyekeznek mások szolgálatára lenni. Azok, akik igyekeznek emelni a tudatosságuk szintjét, és a rezgésüket, sokkal jobb helyzetben lesznek, mint akik az alacsonyabb rezgésszintű, csak saját magukat szolgáló, negatív és énközpontú polaritásban tartózkodnak. Ezek az emberek valószínűleg egy másfajta idővonal eseményeit fogják együttesen átélni, amelynek végén meg kell majd ismételniük a 3-ik denzitású ciklusukat, egészen addig, amíg megtanulják az együttérzést, és karmikus ügyeiket beteljesítik.


http://exopolitics.org/galactic-human-slave-trade-ai-threat-to-end-with-full-disclosure-of-et-life/
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nem tudom mi az oka, hogy olyan nehezen találom meg ezt a topikot...!

Emlékeztek, hogy a gabonaköröket két középkorú angol úriember készíti? :D

Na, hát ezekben a békétlen időkben, most éjszakánként az oroszokhoz járnak!



Az elmúlt 15 évben már harmadik alkalommal jelennek meg furcsa körök egy búzamezőben az oroszországi Adigeföldön. Az elképesztő mérető köröket a beszámolók szerint a hétvégén vették észre a helyiek, akik teljesen tanácstalanul állnak a jelenség felett. A köröket – amelyek közül a legnagyobb 13 méter átmérőjű – egy drónról filmezték le.

1434113842_35_FT6906_a-ufo1-x.jpg


Ezt egy drónról vették fel:

 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Látogatók a Fiastyúk-ról

A Fiastyúk − Plejádok vagy M45 − Nyílthalmaz a Bika csillagképben, amely nagyjából 500 fényévre található tőlünk. Hét fő csillaga a Taygeta, Maya, Coeia, Atlasz, Marope, Electra és az Alcyone. A csillaghalmaz napjai körül a Földet rendszeresen felkereső emberi faj él. Őseink közösek velük, a Lant csillagképből származnak.

A Lant rendszerében folyamatosan háborúk dúlnak, ezért a békés lakosok egy része felkerekedett és sok-sok év űrutazás után megérkezett a Fiastyúk csillaghalmazba. Elsőként a Taygeta körül keringő Erra nevű bolygón szálltak le, 230 000 ezer évvel ezelőtt. Itt alapítottak új civilizációt, és innem származik Semjase is, a Svájcban élő Billy Meiert felkereső és tanító idegen nő.

Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei − akiket mi többnyire angyalokként ismerünk. Közéjük tartoznak Földünk és Naprendszerünk védelmezői is. Őrzőinkként azért keresnek fel minket, hogy ráébresszenek aktuális fejlettségi szintünkre, és megmutassák, milyen lépéseket kell megtennünk a következő szint elérése érdekében. Tudásuk nemcsak Földünk egészére vonatkozik, hanem azokra az egyénekre is, akik személyes kapcsolatban állnak velük.

A Plejádok Fényküldöttei között több különböző lény található, mindegyiküknek megvan a maga egyedi szerepel így igen széles körben tudnak segítséget nyújtani. Ra, aki filozofikus útmutatásokban szokott beszélni a beavatottakhoz, egyike azon lényeknek, akikből a Plejádok Arkangyalainak Fénytestvérisége áll. Ezek az arkangyali lények Földünk és Naprendszerünk szellemi őrzői. A Fénytestvériség 4 csoportra osztható aszerint, hogy ki milyen színű fényt sugároz magából: aranysárgát, skarlátvöröset, égszínkéket vagy smaragdzöldet. Egy-egy színhez rengeteg fénylény tartozik, de az egy színhez tartozók mind ugyanazt a nevet viselik.



A Plejádok Arkangyali Fénytestvériségének ragyogó aranysárga fényt sugárzó tagjait egyenesen Ra névvel illetik, ők a minden tapasztalásból fakadó isteni bölcsesség megtartói. Az égszínkék fénylények neve Ptah, ők az élet örökös természetének védelmezői és fenntartói. A vörös színű lények neve Ma-at, ők a szellem harcosai, az isteni bátorság félelmen túli energiájának őrei. A másik három arkangyali csoporthoz képest napjainkban a Ma-at lények közül vannak a Földünkön inkarnált állapotban a legtöbben. Végül a smaragdzöld fénylények neve An-Ra, akik az isteni együttérzés és megértés energiájának hordozói.

A svájci farmer és a földönkívüliek

Eduard Meier, egy hatvanas éveiben járó svájci állampolgár, számos, emberszerű földönkívüliekkel való találkozásról számolt be1975-től kezdődően. Az idegen elmondása szerint a Fiastyúk csillagtársulásból érkeztek az általuk „sugárhajónak” nevezett repülő csészealjakon. Meier nyilvánosságra került kijelentései a Cherokee, a Navaho és az Inka indiánok számára egyáltalán nem hatott meglepetésszerűen, hiszen − állításuk szerint − valamennyien a Plejádokból érkezett égi istenek leszármazottai.

1975-től 1978-ig Meier számos alkalommal létesített telepatikus kapcsolatot az egyik Plejadok-belivel, nagyrészt azért, hogy megbeszélék az időpontot − általában késő éjszakát megjelölve − , amikor szemtől-szembe találkioznak. Ezekre a találkozásokra átlagosan tíznaponként került sor, ilyen alkalmakkor Meier teljesen egyedül ment el az adott helyszínre. Legtöbbször Zürichtől kilóméterekre dél-keletre eső hegyekben találkoztak, olyan helyen, amely alkalmas volt a Fiastyúk-beliek sugárhajói számára a rejtett megközelítésre.

Meierrel elsősorban egy Semjase nevű hölgy tartotta a kapcsolatot. Beszélgetéseik teljes sprektumot átfogták a hétköznapi dolgokon, a történelmen és a tudományon át egészen a spirituális témákig. Az első néhány találkozó alkalmával főleg Semjase beszélt, nagyrészt arról, miért lett éppen Meier kiválasztva, később azonban Meier is tehetett fel kérdéseket.



A Plejádok-beliek tizenkilenc alkalommal találkoztak Meierrel 1975 és 1976 között, majd 1981-ben, ezalatt a farmernek lehetősége nyílott, hogy számos fotót készítsen űrhajóikról, akár négyről is egyszerre. Mindez azért történt így, hogy bizonyíthassa a találkozók valódiságát mások számára. Összesen közel 500 színes fotót készített, amint az UFO-k a közelben, vagy a távolban lebegnek, de vannak olyan képek is, amikor egy előtérben lévő fa ágai mellett közvetlen közelségben repülnek el.

Hat alkalommal magával vitte 8 mm-es filmkameráját, így mozgóképek sorozatát rögzítette. Ez már túl sok volt a legtöbb UFO-kutató számára, akik tanulmányozták az esetet. Elsőként az európai UFO-szervezetek, majd az amerikaiak is kereken visszautasították az ügyet., „csalásnak” minősítve.

1977-ben azonban Wendelle C. Stevens nyugalmazott ezredes és csoportja minden részletre kiterjeddő vizsgálatot végzett az ügyben. Stevens és emberei minden bizonyítékot, beleértve a fényképeket is, eredetinek találták, a csalás semmiféle nyomát nem tudták kimutatni.

Semmiféle okot nem találtak, amiért Meier hamisította volna a fotókon lévő tárgyakat (melyek legtöbb estben semmiféleképpen sem lehettek modelek, olyan közel a lencséhez, ahogy az a felvételeken látszik), semmilyen nyomát nem találták annak sem, hogy Meier hamisította volna a fotókat, és annak sem, hogy másokkal hajtatta volna végre mindezt.

Legalább két tucat olyan tanú is van, akik alátámasztják az események hitelességét − emberek, akik látták a repülő csészealjakat, vagy a csészealjak fényeit, ragyogását közvetlenül abban az időpontban, amikor Meier elindult egy találkozásra. Megint mások különös fűköröket fényképeztek le, az óramutató járásával megegyező irányban ledőlt fűszálakkal, a találkozások másnapján és azok helyszínén.

Meier beszámolt arról is, hogy Semjase sugárhajója a talaj közelében lebegett, ennek következtében, az általa megjelölt helyen, hetekig vízszintesen nőtt a fű, s csak aztán kezdett el újra függőleges irányban növekedni. Négy, név szerint is ismert szemtanú állítja, látta Meiert „materializálódni” közöttük, közvetlenül az egyik találkozását követően, egyikük a négy közül két ilyen esetet is megélt. Meier szerint mindez a Fiastyúk-beliek technikai tudásának köszönhetően történt így, amikor sugárhajójuk majdnem láthatatlanul lebegett őt magát is láthatatlanná téve.

Mindent egybevetve, Eduard Meier kapcsolata Semjaséval az ufológia egyik legfurcsább, ám a legátfogóbban alátámasztott találkozása idegen lényekkel.

legendavadasz.hu

 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Lezuhant UFO a Holdon.

— Egyes kiszivárogtatott hírek szerint 1976-ban (jóval az első Holdra szállást követően) az Apollo 20 expedíció keretében titkos amerikai-szovjet holdmisszióra került sor egy hatalmas, több millió éve lezuhant földönkívüli űrhajó feltárása céljából.


Meredek feltételezés? Mi az, hogy? Lehetséges lenne? Nem tudni, mindenesetre az Amerikai Légierő egyik volt specialistája, a ma Ruandában élő 80 éves William Rutledge, a Bell Laboratories alkalmazottja szivárogtatta ki. A híresztelések szerint az idegen űrhajó a magyar csillagászról, Izsák Gyuláról elnevezett Izsak-D kráterben hevert, s a teljesen titkos küldetés ide érkezett meg. A misszió nem a NASA, hanem az Amerikai Légierő titkos küldetése volt, ezért nem szivárgott ki semmiféle információ az Apollo-20 programot illetően.

A Holdon talált űrjármű.

1971 júliusában fellőtt Apollo-15 holdraszállása során az űrhajósok (D. R. Scott, A. M. Worden, és J. Irwin) több felvételt is készítettek az Izsak D kráter térségéről a távolból, melyeken később tisztán kivehető volt egy különös, oda nem illő objektum, melyet sem sziklával, sem egyéb természeti, geológiai formációval nem lehetett összetéveszteni. Az objektum egy kisebb kráter oldalába fúródva nyugodott, s már félig-meddig eltakarta a hold pora.

apollo-20-alienspaceshipon.jpg


Nem tudni mikor került oda pontosan, és azt sem, hogy egyszerű landolással, vagy kényszerleszállással érte-e el a holdfelszínt, mindössze annyi információmorzsa áll a rendelkezésünkre, amit a felvételről is megállapíthatunk. Egyes kutatók arra következtettek, hogy akár másfél milliárd éves is lehet az űrhajóroncs, ami 3,5 kilométer hosszú, és körülbelül 500 méter magas, vagyis magasabb, mint az Eiffel-torony, és hosszabb, mint a Queen Mary.

A Holdon talált űrhajó arányai…

Kora alapján tehát matuzsálemnek is mondhatnánk, de nincs kizárva éppen ellenkezőleg hogy sokkal modernebb, mint a mi Földi gépeink együttvéve, elvégre egy hosszú űrutazást valósítottak meg egészen elképesztő méretekben, hisz egy ilyen méretű objektumban több száz ember is elférhetne. A felvételt kielemezve feltűnik, hogy különböző számok kúsznak át mintegy árnyékként a képkockákon. Nos, ezek nem képhibák, hanem a szonda ablakán helyet kapó LPD (Landing Point Designator − szabadfordításban leszállási pont jelölő) vonalait, és számait láthatjuk visszaköszönni a filmen.

Holdváros

Térjünk ki egy picit a csak − Holdvárosnak − becézett épületegyüttesre, melyet állítólag a roncs közvetlen közelében találtak. A Holdvárost a Földi irányító központban eredetileg − Állomás 1 − nek keresztelték, legalábbis így szerepelt azon teendők listáján, melyen követnie kellett az expedíció legénységének.

apollo-20_moon_aliencity.jpg


A helyszínen jelenlévők szerint azonban a város maga sokkal inkább hasonlított egy fémekből összehordott szeméttelepre, s lényegében egy struktúrát leszámítva melyet katedrálisnak neveztek el semmi sem tűnt mérnöki tekintetben épületnek. Az eldobált, földön (vagy inkább holdon) heverő fémdarabkákról fotókat is készítettek, ezt azonban Rutledge nem hozta nyilvánosságra, mert ezekhez az adatokhoz nem fért hozzá. A Holdváros ugyanolyan réginek tűnt, mint az űrhajó, és úgy tűnt, mintha az idegen jármű roncsaiból lenne az egész fölépítve. Rurledge megjegyezte, hogy a rover videón látható városka sokkal nagyobbnak, és magasabbnak tűnik, mint valójában volt.

A Holdon talált űrjármű.

Az idegen űrhajó körülbelül másfél milliárd éves lehetett, legalábbis a küldetés során ezt állapították meg a kutatók, akik különböző mintákat vettek a környékről, és kiderült többek között, hogy az ottani kőzet sokkal mélyebb rétegekben található, tehát csakis a hajó becsapódásakor kerülhettek felszínre. Ráadásul az objektumon meteor becsapódásokat is találtak (melyek a videón is kivehetők), s ezek együttes kalkulációja során következtettek a matuzsálemi korra. De ami a legérdekesebb az egész ügy kapcsán az nem más, mint amit az űrhajó belsejében találtak. Arról nincsenek konkrétabb információink, hogy az expedíció bejárta-e a teljes objektum belsejét, vagy csupán véletlenszerűen tártak fel bizonyos részeket, mindenesetre rábukkantak egy később E.B.E. Mona Lisa-nak elnevezett földönkívüli űrhajósnő holttestére, amelyet visszaszállítottak a Földre tudományos vizsgálatok céljából. Az alábbi videón szemügyre vehetjük a lényt, melyet később alapos vizsgálatoknak vetettek alá, noha ezen vizsgálatok eredményét máig nem hozta senki nyilvánosságra, mint ahogyan a videót sem, mert az puszta kiszivárogtatásnak köszönhetően került föl a netre.

apollo-20_space_ship.jpg


Monalisa-fej

Rézvörös árnyalatú bőr, nagy szemek, szokatlan arcszerkezet. Szemein, és száján valamiféle csontból készült merevítők voltak, mintha csak egyfajta rituálé részeként − temették volna el − nem tudni, hogy az űrhajón belül pontosan hol találták, sem azt, hogy rajta kívül találtak-e még hasonló holttesteket (vagy inkább múmiákat), de annyi bizonyos volt, hogy nem evilági lényről volt szó, még annak ellenére sem, hogy kísértetiesen hasonlított az emberre. A rajta lévő ruha rácsos szerkezetű volt. Az űrhajósnő körülbelül másfél méter magas volt, hat ujjal rendelkezett, amiből azt a következtetést vonták le a tudósok, hogy talán az egész matematikájuk a tucaton (12 db) alapult, mint egyfajta mértékegység. Nagy valószínűséggel pilóta lehetett, legalábbis az ujjaihoz rögzített szerkezet erről árulkodott, és az orrnyílásaiból kilógó két vékony kábel. Nem volt orrlyuka, vagy csak nagyon kicsi, s mikor a szemeiről is eltávolították a merevítőket, valamiféle vérszerű anyag folyt ki a száján, majd lassan megalvadt.



A lény néhány testrésze kifejezetten jó állapotban volt, mint például a haja, vagy a bőre, melyet egy vékony, filmszerű réteg borított. Egy meredekebb állítás szerint a lény nem úgy tűnt, mint aki halott, de nem is élt. Különféle felszerelésekkel arra következett végül, hogy az űrhajós bizonyos életjeleket(?) ad, ami bizarr, és egyben nyomasztó felfedezés volt számukra, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Egy második testet is találtak a hajóban, azonban ez olyannyira szét volt roncsolódva, hogy csak a fejet vitték vissza vizsgálatokra. Kékesszürke színű volt, a szemek alatt különös mintázatok feszengtek, és egyfajta pánt ölelte körbe a fejet, amin semmiféle írásjel nem volt.

A pilótafülke tele volt hatszögletű, összevissza tekergő csövekkel, és különféle írásjelekkel, melyeket nem tudtak azonosítani. Egyes információk szerint tehát az először megtalált lény némileg − élt −, mikor visszaszállították a Földre, azonban miután ez megtörtént, onnantól nem rendelkezik senki semmiféle megbízható információval. A lénynek egyébként egy harmadik szemet is festettek, mintha csak hindu vallású lett volna. Erről a felvételről, illetve holdvárost bemutatóról valójában senki sem tudja, hogy hol készültek, így hitelességük is nagyban megkérdőjelezhető. Továbbá az is felettébb érdekes, hogy a csaknem három és fél kilométeres űrhajóban csupán két testet találtak, de persze nem kizárható, hogy jóval több is volt ott, de mindössze ennyiről “tudunk”.

latogatok.hu


Ez a sztori, miután nyilvánosságra került, sokáig semmivel sem tudták cáfolni, aztán nagy sokára előkerültek a cáfolatok. Előkerült, hogy Ruttledge az az űrhajós, aki kimentette a megsemmisítésre szántak közül ezt a pár fotót azt állította, hogy nem is ő volt, mert valaki feltörte az e-mail fiókját. Akkor amikor kiderült, hogy ez túlságosan sovány dolog cáfolatnak, akkor kitalálták, hogy egy francia szobrász gyártotta a bábut agyagból, aztán feltette az internetre... :D Nem tudom, hogy az u.n. "szkeptikusokon" kívül elhitte-e neki valaki, de hát nekik bármit be lehet mesélni, mint tudjuk. Egyiknek sem jutott eszébe, hogy megkérdezze a francia szobrásztól, hogy mutassa már meg az általa készített szobrot. Ilyen duma volt, hogy láttak egy hasonlót, stb. Egyáltalán azt sem kérdezték meg tőle, mennyi pénzt fektetett bele abba a bizonyos hoax videóba, szobrokba, az űrhajó belsejének elkészítésébe és mi volt vele a szándéka? Biztos nem két fillérbe került, de azt állítani, hogy "én voltam!" - nem kerül semmibe, sőt! Talán még fizettek is neki.

Amikor ezt a képet láttam, eszembe jutott, amit az Egyiptomi Halottaskönyvben lehet olvasni arról, hogy készítették fel a fáraókat arra, hogy lelkük a csillagokba akadálytalanul elszállhasson, a száj megnyitásával.

apollo-20-monalisafej2.jpg


A The Anatomical Record 2015. júniusi számában írnak a szájmegnyitás rítusáról és fényképek is vannak a múmiákról, de nem teszem be, mert szörnyű rondák... Ennek a rítusnak "mágikus okai voltak. Tudniillik, ez a mágikus művelet arra volt hivatott, hogy megszüntesse a lélek földhöz kötöttségét. Ily módon az egyik lélekfajta (amit mi manapság leginkább szellemnek szoktunk hívni) akadályok nélkül, valamint a testhez, illetve az anyagi világhoz visszahúzó erők nélkül, szabadon tudott a másvilág neki szánt helyére a megfelelő szellemi kasztba eltávozni. Ha ezt a szertartást nem végezték volna el megfelelően, akkor fennállhatott volna annak veszélye, hogy a szellem a föld közeli világok valamelyikében reked, vagyis kísértetté válik, ami roppant kiszolgáltatottá tette volna őt. Ezért végezték el az avatott papok ezt a rítust."

Maradt fenn az ókorból olyan papirusztekercs, amelyen a száj megnyitásának módját is leírják. „… két smr-pap (...) megnyitja az istenség száját a Misztérium Felügyelője előtt. A Misztérium Felvigyázója (…) bekeni az isten szájának belső felét, fent és lent, miként a torok üregét is addig, amíg a keze befér.

Számos esetben gyanítják a kutatók, hogy az ókorban azért végeztek koponya-torzítást, vagy azért ragasztottak szakállt még a női fáraók is, mert hasonlítani akartak az "istenekhez". Látták, hogy az "istenek" elvégzik a száj megnyitását. Persze sem ők és így mi sem lehetünk biztosak abban, hogy miért kellett így cselekedniük, de utánozták őket.

Például tudtátok, hogy királyaink koponyáját megfúrták? Ezzel azt akarták elérni, hogy megnyíljon egy olyan ajtó a másik világba a számukra, amellyel múltat és jövőt is képesek voltak látni. Királyaink közül csak egyetlen egy holttest maradt meg - véletlenül - és a koponyája meg volt fúrva. Innen származik az "agyafúrt" kifejezés is a magyar nyelvben.

images


Ez a királyunk, akinek véletlenül nem sikerült eltüntetni a koporsóját a csontvázával együtt (mert az összeset megsemmisítették a "barátaink"!) III. Béla volt. Az Árpádházi királyok által elviselt koponyatrepanációt, természetesen pogány szertartásnak aposztrofálják, de ami még ennél is furább, azt állítják a kedves történelem-hamisítóink, hogy ez a "temetési" szertartás egyik momentuma volt, de később elvétik, mert két sorral lejjebb azt írják, hogy "mely csaknem mindig tökéletesen gyógyult". Jó kis temetés az olyan, amelyben a halott még addig él, hogy begyógyuljon a koponyája. :rohog:


Még az jutott eszembe, hogy vajon miként lehettek "pogányok", ha Szent István áttért a keresztény hitre. III. Béla 1148-1196 között élt:

images


A királyaink csontjai "összekeveredtek". Gondolom összedobálták egy közös sírba. Ez az oka, hogy a többieknél nem tudták megállapítani személy szerint, de a koponyák 15 %-a trepanálva van.
 
Utoljára módosítva:

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.foldicsillagok.hu/index....1960-as-evek1961&catid=42:1945-1986&Itemid=70
1960-AS ÉVEK ELEJE – TÁMASZPONT A MARSON

K: Sohasem tudtam megérteni, hogyan lehet, hogy az időkapuk adott helyen maradnak a bolygóhoz képest, miközben az mozog az űrben. Ha egy időkapu a téridőben keletkezik, azt várná az ember, hogy gyorsan lemarad a Földtől, ahogy az forog és kering a pályáján, mialatt a Naprendszer is járja a maga óriási pályáját a Tejútrendszerben. Minden állandóan mozgásban van, mint köztudott. Meg tudná ezt magyarázni?

V: Nem... de értem, mire gondol. A kapuk tényleg egy helyben maradnak, mintha rögzítve lennének ehhez a bolygóhoz. Így működik. Fogalmam sincs, miért nem maradnak le, vagy sodródnak el valamerre. Talán az általános vonzáserő hat rájuk valamilyen módon. De én is csak találgatok.

Az egyik kapu a Marshoz kapcsolódik, és ez egy állandó kapcsolat, függetlenül attól, hogy hol tart a Föld vagy a Mars a keringési pályáján! Van ott egy támaszpontunk, amit a hatvanas évek elején létesítettünk. Valójában sok támaszpontunk van! (megj: a Holdon és a Marson! )

K: Tehát a Marsot már felfedeztük.

V: Persze, már régen. Látta az 'Alternative Three'-t, az Alternatív 3-at? ( megj: Az Anglia televízió 1977. június 20-án mutatta be egyszeri adásban azt a filmet, amely a nagyhatalmak titkos űrprogramjáról is szólt.)

K: Igen.
folyt:http://www.foldicsillagok.hu/index....1960-as-evek1961&catid=42:1945-1986&Itemid=70
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi történik a felhő mögött,mi az a villanás ?

Szia Vándorcsillag!
Lehet, hogy erről van szó? Mivel én is sokszor láttam ilyet szabad szemmel. Sőt olyat is, mintha egy üveges verandáról üveg ablakokon keresztül néznének bennünket valakik....


Óriás plazmakígyók szorongatják a Földet.


A magnetoszféra belső rétegeiben rejtőző „kígyók" létezését egy 23 éves fizikus fedezte fel.

A tudósok már közel hatvan éve sejtik, hogy hatalmas plazmaalakzatok rejtőznek a Föld magnetoszférájának belső rétegeiben. Az io9 híre szerint ausztrál kutatóknak most végre sikerült bebizonyítaniuk ezeknek a plazmacsöveknek a létezését, amelyek tekergőző óriáskígyókként fonják körbe a bolygónkat.



Cleo Loi


A Geophysical Research Letters című tudományos lapban megjelent tanulmány vezető szerkesztője egy 23 éves fizikuspalánta, Cleo Loi, az ARC Centre of Excellence for All-sky Astrophysics (CAASTRO) és a Sydneyi Egyetem végzős hallgatója. A plazmacsövek felfedezése fontos áttörést jelent a tudomány számára; ez az első alkalom, hogy a kutatóknak sikerült megfigyelniük ezeket a különös alakzatokat.

A Föld magnetoszférájában (a bolygónkat körülvevő mágneses mezőben, a szerk.) nagy mennyiségű plazma található: ionizált gáz, amelyet pozitív ionok és az anyagot alkotó atomokról leszakadt szabad elektronok alkotnak. A plazma a csillagok fő építőanyaga, de a bolygóközi térben is nagy mennyiségben megtalálható.

A magnetoszférában lévő plazma a nap sugárzásának hatására keletkezik, amely ionizálja a légköri gázokat. A jobbára ilyen ionizált gázokból álló plazmaszféra a magnetoszféra legbelső rétege, az ionoszféra felett található. A légkörnek ebben a régiójában számos különféle plazmastruktúra alakult ki – köztük a most felfedezett plazmacsövek is.
A The Age riportja szerint Loinak egy 3D-képalkotó eljárás segítségévek sikerült feltérképeznie a plazmacsöveket; a modell elkészítéséhez a dél-ausztrál sivatagban működő Murchison Wide Field Array (MWA) teleszkóp adatait használta fel.





„Méréseink szerint a [plazmacsövek] nagyjából 600 kilométerrel a föld felett, az ionoszféra felső rétegében kezdődnek, és a jelek szerint egészen a plazmaszféra felső határáig nyúlnak. Nagyjából a semleges atmoszféra határáig – írta közleményében Loi. – A formájuk gyönyörűen követi a Föld mágneses mezejének görbületét, épp úgy, ahogy az északi fény."

Loi meglehetősen innovatív módon használta az MWA-t. A hatalmas rádióteleszkóp 128 antennáját két – egy keleti és egy nyugati – részre osztotta, így azok az emberi szemhez hasonlóan működtek, és a csövek változásait is képesek voltak nyomon követni, lehetővé téve, hogy a kutatók valós idejű 3D- vizualizációkat készítsenek a segítségükkel. „Képesek voltunk megmérni a közöttük lévő távolságot, a földfelszíntől való távolságukat és a dőlésszögüket – mondta Loi. – Erre korábban nem voltunk képesek, egy nagyon izgalmas új technikát fejlesztettünk ki."

Amikor Loi bemutatta az eredményeit, rangidős munkatársai alig hittek a szemüknek. De a fiatal lány nem csak őket, hanem a nemzetközi tudóstársadalmat is meggyőzte arról, hogy a mérések helyesek – nem csoda, hogy idén kivételes eredményeiért ő kapta meg az Ausztrál Csillagászati Társaság Bok-díját.

(forrás: hir24.hu)


3D-s film, plazma csövek - videó


(https://www.youtube.com/)

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Szerintem az, amit Vándorcsillag bemutatott, inkább valamiféle technikai kütyü, mert látszik, ahogy kibújik a felhő mögül, majd visszahúzódik, aztán mintha két rakéta szerű valamit gyújtana be és elrepül. Ezek a plazmakígyók meg természetes jelenségek.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Edward Snowden: Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről

cover2.png


Az Egyesült Államoknak tudomása van arról, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb faj él a föld felszíne alatt. Elmondása szerint e faj tevékenységéről napi rendszerességgel tájékoztatják az amerikai elnököt.

Edward Snowden botrányt botrány után robbant ki. Valószínűleg nem sokan vannak, akik ne hallották volna a nevét. Ő az, aki szembeszállt az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel (National Security Agency, röviden NSA) és kitálalt minden piszkos titkot.

Azt, hogy az NSA titokban megfigyelést végez. Nem csak saját lakosait, hanem több országra is kiterjedtek ezek a titkos megfigyelések. A hatalmas nemzetközi botrányt kirobbantó harminc éves amerikai férfit sokan még a hazájában is hősnek tartják, ugyanakkor az USA kémkedés miatt vádat emelt ellene. Snowdennek szinte az utolsó pillanatban sikerült Hawaiiról, Hong-Kongba, majd onnan Oroszországba menekülnie.

Laptopjai olyan dokumentumokkal vannak tele, amelyek azt bizonyítják, hogy az Egyesült Államok tud egy olyan civilizáció létezéséről, amelyik az embernél is jóval fejlettebb.

“A legmagasabb kormányzati szinteken folyó kommunikáció és a hivatalos sztori, miszerint ezek mind csak meteorológiai ballonok, egyértelműen nem igaz. Ha valami, akkor ezek a dokumentumok világosan kimondják, hogy az UFO-kat egy, a mi intelligenciánkat is meghaladó idegen civilizáció vezeti.

Mivel a ballisztikus rakéták nyomkövető rendszere és a mélytengeri hangradarok államtitoknak minősülnek, így a tudósoknak nincs hozzáférésük ezekhez az eszközökhöz. Ámbár, a DARPA-val (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) szerződött vállalkozók többsége biztos benne, hogy a Föld köpenyében a Homo sapiens-nél jóval intelligensebb faj él. Ez az egyetlen hely a bolygónkon, ahol a körülmények több-kevésbé változatlanok maradtak az évmilliárdok során. Az elnököt naponta tájékoztatják ennek a fajnak a tevékenységéről, elemzők pedig biztosak benne, hogy technológiailag annyival fejlettebbek nálunk, hogy nagyon csekély esélyünk lenne velük szemben egy esetleges háborúban. Az általános álláspont az, hogy mi csupán olyanok vagyunk számukra, mint a hangyák, ezért nagyon valószínűtlen, hogy kommunikációs kapcsolatba lépjenek velünk.”

Az ügy aztán később elült, és hetekig, hónapokig nem lehetett az esetről semmit hallani, valamint Snowden is mélyen hallgatott az idegenekkel kapcsolatos dokumentumokról. Most azonban váratlan fordulat következett be, Snowden ugyanis ismét szivárogtatott, a kiszivárogatott dokumentumok pedig szoros összefüggésben vannak a repülő csészealjakkal.

Egy szakértő, Nigel Watson szerint ugyanakkor óvatosan kell kezelni a kiszivárogatott anyagot, ugyanis maga az anyag sem mondja ki, hogy földönkívüli eredetűek-e ezek a tárgyak, vagy pedig ember alkotta kémrepülők.

Ne feledjük, az ember is alkotott már korábban hasonlót, emlékezzünk vissza a Német csészealjakra a világháborúk alatt. Nem kizárt, hogy az a jelenség, amit mi, emberek idegenek látogatásának tulajdonítunk, nem más, mint kormányzati titkos kémrepülőgépek próbarepülései, vagy bevetései. Nigel arra is rávilágított, hogy a kormányok számára ez az ufó hisztéria kitűnő fedő sztori lehetett a történelem folyamán. Soha nem kellett bevallaniuk az amerikaiaknak, hogy Orosz légtérben kémkednek, elég volt csak ráfogni az idegenekre, és fordítva.

De persze semmi sincs kizárva, sőt, a kettő nem zárja ki egymást, mert mások azt találgatják, vajon a Snowden által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az USA kormánya valamikor a világháborúk idején valamilyen módon szert tett egy idegen technológiára, ami alapján képes saját maga is idegen csészealjakat építeni.


forrás: http://paramoral.eu/comment.php?comment.news.6165
 
Oldal tetejére