Menekültbefogadókkal tennék értelmetlenné a kvótanépszavazást

Egy kis párt jegyzi azt a kezdeményezést, ami pár napja kering a neten, és önkénteseket keres a Magyarországra kirótt 1293 menekült befogadásához. Azt, hogy az ötlet nem teljességgel naiv és elrugaszkodott a valóságtól, mutatja az is, hogy Kanada valami hasonló módszerrel már közel 30 ezer menekültet fogadott be.

Pár napja felhívás kering a neten, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság önkéntes települések jelentkezését várja menekült családok befogadására. "Az EU 6000 eurót fizet menekültenként, mi pedig megspórolunk 250 ezer euró büntetést szintén menekültenként", valamint okafogyottá válik a 6 milliárdba kerülő népszavazás. A jelentkezőket szeptember 1-ig várják.


A kezdeményezés szervezőjét, Büki Zoltánt nem kell bemutatni a közéletet figyelő magyar közönségnek, ő zárt le több hidat, az Erzsébet hídon – legális módon – robbantott is, hirdetett meg országos útblokádot, és például idén március 15-én ellentüntetést szervezett a fővárosban a Nemzeti Múzeumnál tartott központi ünnepség mellé. Büki úgy látja, a kormány nem gondolkodik előre, politikai tőkét akar kovácsolni a menekültkérdésből már tavaly nyár óta. Büki szerint a kérdést igenis csak egységesen, EU-s szinten és részvétellel lehet megoldani. Az biztos, hogy egy település sem akar magához menekülttábort, de ha egy településnek csak 3-4 embert kell befogadnia, az nem okozna semmilyen gondot.

Büki Facebook-oldalára öt nappal ezelőtt került fel a felhívás, és már ezer megosztásnál tart. Már több mint 150-en jelentkeztek, hogy szívesen látnának menekülteket, s nemcsak egysoros emaileket írnak, hanem megadják nevüket, címüket, telefonszámukat, személyi azonosító dokumentumaik számát, vagyis komolyan gondolják az ügyet.

A többség az ésszerű befogadás mellett áll

A cél, hogy összejöjjön 2000 ember, hogy meglegyen annyi ember, akik – elméletileg – el tudnák helyezni a Magyarországra kirótt 1293 menekültet, ennyi embert kéne most az országnak befogadni az Európai Tanács határozata értelmében. A kormány szerint ugyan ha ezt megengednénk, akkor még több, több százezer menekültet kapnánk még a nyakunkba, és ezért fontos a kvótanépszavazás is. De már arról is erősen megoszlik a szakemberek véleménye, hogy a mi kvótanépszavazásunk mennyire kötelezné az EU-t bármire is.

Hogy konkrétan mit gondol Büki a saját kezdeményezéséről? "Sok értelme nincs", mondja, de hozzáteszi, ha összegyűlne a megcélzott felajánlás, akkor megpróbálnának leülni a kormánnyal, hogy esetleg a jelentkezők közt érdemes lenne a felajánlott EU-s pénzt szétosztani. "Egy problémát nem másra kell tolni, hanem meg kell oldani" – fogalmaz Büki.

image.aspx

Büki Zoltán egy tüntetésen
© MTI / Marjai János
A felajánlkozó, pozitív reakciók mellett persze érkeznek negatív, gyalázkodó hozzászólások is az ötletre. De Büki úgy látja, a többség az ésszerű befogadás mellett áll. "Fontos a hozzáállás", mondja a politikus, "hogy várhatunk el bármilyen segítséget az EU-tól vagy bárkitől szükséghelyzetben, ha mi nem vesszük ki a részünket a szükségből? Csak élősködünk az EU-n."

A kormány mostani döntései csak látszatmegoldások, a 8 km-es mélységi határellenőrzés is csak valamiféle rossz pingpongozást jelent a menekültekkel a szerb és magyar fél között.

Kanada valami hasonlót csinál

Van egyébként egy olyan ország, ahol a Bükiékhez hasonló módszerrel fogadnak be menekülteket. Kanada már a kezdetektől fogva más úton jár, mint a többi ország: viszonylag kis számú menekültet fogad be úgy, hogy egyrészt a helyszínre, a szíriai, libanoni, törökországi, jordániai menekülttáborokba mennek el a hatóság emberei (kb. 500-an), ott választanak ki fokozottan sérülékeny családokat, befogadandó menekülteket, akiket le is ellenőriznek biztonsági szempontból.

Ugyanakkor településszinten koordinálják a befogadókat, sőt vannak családok, közösségek, akik maguk is jelentkezhetnek befogadásra, magánszemélyek, cégek jelentkezhetnek az áttelepítéshez szponzornak. Az állam minden segítséget megad az integrációhoz. A bevándorlási hivatal nem tud jelentősebb integrációs feszültségről, amit magyarázhat az is, hogy a kanadaiakban mélyen benne él a befogadás aktusa, a migrációs tudat.

Bár korábban 2016 márciusára 35 ezer embert terveztek befogadni a kanadai hatóságok, ettől az ütemtől elmaradtak, jelenleg 28 876-ot mutat a hivatal számlálója, ebből tízezer körül van a magánúton szponzorált menekültek száma, akiknek útját és letelepítését kanadai cégek vagy magánszemélyek vállalták magukra. 306 közösség várja a menekülteket Kanada-szerte (Quebecen kívül, oda 7500 menekült érkezett), ezenkívül 16 807 kérelem átvilágítása van folyamatban, 2643-é pedig befejeződött, de még nem utaztak be Kanadába. A legtöbben libanoni menekülttáborokból érkeztek, itt van amúgy a legtöbb egységnyi lakosra jutó menekült. Térképen is követhető, hol mennyi embert fogadtak be a kanadai közösségek.

Ahogy korábban is jelezték a kanadai hatóságok, hogy nem tapasztaltak jelentősebb problémákat, továbbra sem történt semmi nagyobb vagy egész Kanadát megrázó bűneset, amit a betelepítéshez lehetne kötni.

HVG

menekult3.jpg
 
Nincs itt baj, az egyháznak vannak ötletei....
Adjuk az üres házainkat a rászorulóknak. Tessék az egyház már lépett is.http://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20160721_beer_miklos_adjuk_ures_hazunkat_raszorulo_csaladoknak

Csak az a baj ha itthon ilyen és hasonló történeteket hallani akkor elég nehéz lesz rávenni az embereket hogy hadd jöjjenek a menekültek....http://migracio.mandiner.hu/cikk/20...dekkerok_molesztaltak_lanyokat_nemetorszagban

Mondtam én, hogy az ország nem a velejéig romlott csak nagyban félre van vezetve. A probléma az amit a magyar kanonok mondott, hogy "Mo.-on a menekülteknek segiteni egy büncselekmény". Volt már itt az oldalon hir arrol, hogy még egy WC-t sem lehetett ajándékozni a menekülteknek.
-
Ha jol tudom a volt oppositio vezetö csak néhány napra adott szállást egy menekülésben levö párnak már tartotta az állam a kezét, szedte az "üdülési adot" (Kurtaxe).
-
Nem ismerem az esetet de anyi bizonyos hogy Kölnel együtt a szexuális molesztálások gyakorisága a menekültek között sem nagyobb mind a törzs-lakoságnál.
-
Természetes, hogy minden eröszak elitélendö és büntetendö, de ha arra várunk, hogy csak angyalok jöjjenek hozzánk akkor "anya ne szülj gyereket", mert senki sem szent.
-
 
Én se csodálom, hogy hozzátok igyekeznek, itt nincs Hartz IV. De ugyanígy siettek más országokból is, ahol kevesellték a lét. Szegényeket biztos gyűlölték pl. Luxemburgban is...
-
Miért, a magyar diszidálok oda szoktak menekülni ahol nincs semmi? Ne játszad meg magad.
-
Németország több pozitivumot tud felmutatni mind anyagiak, itt legalább van egy politikai kultura, van perspektiva, van sokféleség, egy jogállam amire támaszkodni lehet... itt nincsenek táblák az utcán, hogy nem vagy kivánatos.
-
Miért kéne neked magyarázkodni? Akár le is tagadhatod, hogy magyar vagy, ha akarod.
-
Mit érek azzal, hogy más elött letagadom ami engem bánt? Megraboltatok az illuziotol amit a szüleim belém oltottak. De egyébbként sem tölt el örömmel ha félrevezetett, rasszista, gyülölködö embereket látok a világban.
-
De gyanús nekem, azért ágálsz azért, hogy itt maradjanak, mert nem szívesen látod őket ott.
-
Nagyon egyszerü a világképed, te csak gyülöletet és szeretet ismersz. Természetes, hogy elönnyel jár ha nem egy országnak kell minden menekültnek segitenie, hanem megosztja a világ a problémát, ha közösen dolgozunk a megoldásokon.
-
Nem tagadom, hogy orjási eröfeszités volt a magyarországon összegyülelemlet orjási menekült tömeget hirtelen elszállásolni a tél beállta elött.
-
Az ország nagy terhet vett magára ami nem sikerült volna ha csak egy ember lett volna hajlando a segitségnyujtásra. Mindenki tudja, hogy ez csak egy fázis volt, az igazi nagy munka ezekután jön. Vigasztallak nemcsak nekünk lehet katasztrofális ha nem sikerül az integratio, ezért kell megtennünk mindent. Te mind egy hiena, vársz a dögre. Ha No.-nak nem fog jol menni te is belebuksz.
-
Ha minden ország szolidáris lett volna megsem kottyant volna Europának ez a teher de hát ugy látszik a volt kommunista érdekeltségü országok még nem tartanak ott, hogy az emberiességet a zászlojukra tüzték volna.
-
Dehogynem. Inkább előtte, mint mögötte.
-
A keritésnek két oldala van, hogy mi az itt és mi az ott az nézet kérdése. Ti bezárkoztatok, a szabad világbol nézve ti vagytok a ketrecbe.
-
A világ több táján már kezdik látni, mit kapnak...
-
Nézd ha csak egyoldaluan tudositasz akkor egy mizantrop (embergyülölö) lesz belölled és a nemzetedböl.
-
(Csak mellékesen, egy fiu öngyilkos merényletet követett el a Brüsszeli repülötéren, a testvére Belga szinekben indul az olimpián. )
-
Amit a szemedre vetek, hogy gyülölködsz, álltalánositasz, magadat származásod miatt valami jobbnak tartod. Na meg azt, hogy nem tudsz számolni. ;)
 
Utoljára módosítva:
Nincs itt baj, az egyháznak vannak ötletei....
Adjuk az üres házainkat a rászorulóknak. Tessék az egyház már lépett is.http://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20160721_beer_miklos_adjuk_ures_hazunkat_raszorulo_csaladoknak

Csak az a baj ha itthon ilyen és hasonló történeteket hallani akkor elég nehéz lesz rávenni az embereket hogy hadd jöjjenek a menekültek....http://migracio.mandiner.hu/cikk/20...dekkerok_molesztaltak_lanyokat_nemetorszagban

Szépen hangzik a vaci püsök felhivása "jo lenne ha az egyhàzra hagynák a hazukat, hogy tovàbb tudjuk adni" sajnos nem ismerek a 2000 eves történelemböl olyat, higy az egyhàz hàzakat adott volna szegényeknek.

Ha ilyet ismerne valaki kermem tudositson rolla, hogy az imàmba foglahassam a szentéletü Papot.
 
-
Miért, a magyar diszidálok oda szoktak menekülni ahol nincs semmi? Ne játszad meg magad.
-
Németország több pozitivumot tud felmutatni mind anyagiak, itt legalább van egy politikai kultura, van perspektiva, van sokféleség, egy jogállam amire támaszkodni lehet...

Na látod, akkor ne magyarázd meg, hogy a gyűlölködés miatt rohannak hozzátok.

Nagyon egyszerü a világképed, te csak gyülöletet és szeretet ismersz. Természetes, hogy elönnyel jár ha nem egy országnak kell minden menekültnek segitenie, hanem megosztja a világ a problémát, ha közösen dolgozunk a megoldásokon.
Nem tagadom, hogy orjási eröfeszités volt a magyarországon összegyülelemlet orjási menekült tömeget hirtelen elszállásolni a tél beállta elött.
Az ország nagy terhet vett magára ami nem sikerült volna ha csak egy ember lett volna hajlando a segitségnyujtásra. Mindenki tudja, hogy ez csak egy fázis volt, az igazi nagy munka ezekután jön. Vigasztallak nemcsak nekünk lehet katasztrofális ha nem sikerül az integratio, ezért kell megtennünk mindent. Te mind egy hiena, vársz a dögre. Ha No.-nak nem fog jol menni te is belebuksz.

Semmi gyűlölet, vagy szeretet nincs abban, hogy szívesebben látnád nálunk a migránsokat, mint az új hazádban. ;)
Reklamálj Merkelnél.
Abban igazad van, hogy mi is megérezzük, ha Németországnak "nem megy jól". De te "testközelből". Ellentétben veled, én nem fogok örülni neki.

-Ha minden ország szolidáris lett volna megsem kottyant volna Europának ez a teher de hát ugy látszik a volt kommunista érdekeltségü országok még nem tartanak ott, hogy az emberiességet a zászlojukra tüzték volna.

Talán még nem hülyültek bele a jólétbe... Az önvédelmi ösztönük még működik.
-
-A keritésnek két oldala van, hogy mi az itt és mi az ott az nézet kérdése. Ti bezárkoztatok, a szabad világbol nézve ti vagytok a ketrecbe.

Majd valahogy feldolgozzuk. :)

-Nézd ha csak egyoldaluan tudositasz akkor egy mizantrop (embergyülölö) lesz belölled és a nemzetedböl.

Látod, megy ez neked. Máris megtagadtad, hogy ez a te nemzeted is.
-
-(Csak mellékesen, egy fiu öngyilkos merényletet követett el a Brüsszeli repülötéren, a testvére Belga szinekben indul az olimpián. )

Most akkor örülnöm kell, hogy a merénylők családjában normális ember is akad? Oké, örülök. Az áldozatok hozzátartozói is biztosan boldogok ettől...

-Amit a szemedre vetek, hogy gyülölködsz, álltalánositasz, magadat származásod miatt valami jobbnak tartod. Na meg azt, hogy nem tudsz számolni. ;)

Nyelvet nem fogsz nyújtani? Mert ez amolyan óvodás csúfolkodás szint. ;)
 
Megraboltatok az illuziotol amit a szüleim belém oltottak.

Ejnye Ernő! :(
Ezt most úgy írod, mintha az itthon maradtak miatt, szégyenedben hagytad volna el az országot. Holott nem egy éve történt az elköltözésed. Arról igazán nem mi tehetünk, hogy a szüleid egy illúziót oltottak beléd. Emiatt sose szomorkodj, jobb a valóságot látni, mint egy érzéki csalódásban hinni.
 
Nincs itt baj, az egyháznak vannak ötletei....
Adjuk az üres házainkat a rászorulóknak. Tessék az egyház már lépett is.http://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20160721_beer_miklos_adjuk_ures_hazunkat_raszorulo_csaladoknak

Ez a szegény becsületes pap, aki tényleg segíteni szeretne a hajléktalan, elszegényedett embereken, nincs teljesen képben sajnos. Nem tudja, hogy az elhagyott házaknak egy-kettőben van új tulajdonosa, sőt, ha van olyan nem roma család, aki szereti a tanyáját és nem akar elmenni, azt is megoldják.



Nálunk ez így megy, nekünk sem könnyű az élet, még ha az első hozzászólásomba becsatolt Europol térképen nem is szerepelünk a sikertelen integrációk miatt. Magyarországon ezt titkolják el, úgy mint a németeknél a szíriai menedékkérőkkel kapcsolatos problémákat. Bizony van nálunk "öregezés", amiről jobb ha nem tudjátok, hogy mit jelent és tanár agyonverés, mert nem tudott elég gyorsan megállni szegény az autójával, amikor elészaladt egy kislány.

Nekünk ennyi éppen elég az integrációból. Épp Kanadának sikerült megismerkedni a mi évszázados integrációs gondjainkkal, amivel nem boldogulunk, sajnos. Ez az egyik oka annak, hogy nem kérünk több idegen népet keletről. Persze van más is, amire a nyugati emberek nem is emlékezhetnek, hiszen a volt NDK-n kívül senki másnak nem kellett átélnie, hogy milyen az, amikor egy Unió semmibe sem veszi a hazáját és parancsolgat neki keletről.

Mi még emlékszünk rá és elég volt belőle...
 
Utoljára módosítva:
Abban igazad van, hogy mi is megérezzük, ha Németországnak "nem megy jól". De te "testközelből". Ellentétben veled, én nem fogok örülni neki.

München Ernőhöz közelebb van, az Olimpia bevásárlóközpontban lövöldöznek. Egy halottat már kihoztak. Metró leállt, mindenki sikoltozva menekült, sok a sebesült és nagy a pánik. Van aki 10 halottról beszél, de csak egyet láttak kihozni, lehet, hogy a többi vásárló, akiket lelőttek, még él.
 
Utoljára módosítva:
Ejnye Ernő! :(
Ezt most úgy írod, mintha az itthon maradtak miatt, szégyenedben hagytad volna el az országot. Holott nem egy éve történt az elköltözésed. Arról igazán nem mi tehetünk, hogy a szüleid egy illúziót oltottak beléd. Emiatt sose szomorkodj, jobb a valóságot látni, mint egy érzéki csalódásban hinni.

Azt én tudom, hogy Ernő aggódik a saját családjáért a terroristák miatt, csak azt nem értem, hogy mitől lenne neki jobb, ha itt is lelőnék nálunk a vásárlókat a TESCO-ban, úgy, mint náluk, Münchenben.

Ha mi is beengedjük azokat a migránsokat, akiről semmit sem tudunk, hogy Ernő büszke lehessen ránk, attól még Münchenből nem fognak átköltözni a baltás pakisztániak, meg a müncheni dzsihadisták.
 
Hallottátok, hogy Belgrádban 200 afgán fiatalember és egy nő elindult gyalog Magyarországra, táblákkal és követelik, hogy engedjük be őket a határon, mert Németországba akarnak menni.

Ők azok:

infopark576x356.jpg


Úgy látom van köztük egy csomó "kiskorú"... Belgrád-Horgos 200 (kettőszáz- az előbb elírtam) kilóméter. Holnapra szerintem még nem lesznek a határon. Mindenesetre a csehek is küldenek katonákat.
 
Utoljára módosítva:
Lövöldözés Münchenben, összehangoltan több helyen, az Olympia-Központban,az Isartornál, Hofbräuhaus környékén.

maradjunk abban, s végre mondjuk ki nyiltan s egyenesen, hogyezek nem menekültek - hanem a menekültstátusszal visszaélö terroristák.


https://twitter.com/TwistAnonReaper/status/756541551212425217

https://mobile.twitter.com/JremNur/status/756550250073128960/video/1
A videon a tettesek egyike. Anyanyelvi szintü németséggel beszél. S ez azt jelenti, hogy Németországba bevándorolt x.dik generációs.

Ennyit az integrálhatóságról, amivel széplelkek próbálnak ringatni.
 
Utoljára módosítva:
Lövöldözés Münchenben, összehangoltan több helyen, a Stachus környékén, az Olympia-Központban,az Isartornál, Hofbräuhaus környékén.

maradjunk abban, s végre mondjuk ki nyiltan s egyenesen, hogyezek nem menekültek - hanem a menekültstátusszal visszaélö terroristák.


https://twitter.com/TwistAnonReaper/status/756541551212425217


Merkel újabb 1 millió irakit szeretne behozni Európába és persze itt majd szétosztani. Kiváncsi leszek, hogy mit szól ehhez a német nép.
 
Van egy kép a müncheni bevásárló központról. Sajnos, aki ki van terítve, az nem a terrorista... :mad: Hárman voltak a szemtanúk szerint, de nem találják őket.

Cn-qD2W8AAMtRh-961x600.jpg
 
Belsös értesülések szerint állitolag összehivták a Nemzetbiztonsági Tanácsot ma este 21 h-ra. Téma a déli határ védelme s éjféltöl a határ minden erövel történö megvédése. Fegyverrel is! tehát löparanccsal.
Megintcsak, Peströl állitólag Ásotthalom fele gyors reagálású egységek vonulnának.TEK?

Meg tudja erösiteni avagy megcáfolja ezt valaki, amit én a hallottak - de nem tudottak alapján ide beirtam?

S ez az egész terrorizé mintha egyre közeledne felénk. Most már csak 600 km Budapesttöl...
 
Utoljára módosítva:
Biztos tanácskoznak, mert Szerbiában 700 migráns van a kerítés mellett és jön hozzá még ez a 200 és megint lesz cirkusz. Az angol nyelvű táblákat biztos nem ők írták, hanem azok, akik mint "segítők" kísérik és uszítják őket.

Abban is benn van a migráció a déli határon, amikor a 4 tüzszerész meghalt. Képtelenség ennyi emberrel védeni a határt is, meg elvégezni a szokásos teendőiket is, amennyi Magyarországnak van. és a katonák, rendőrök túlórái már szinte számolhatatlanok.

Már George Soros is csökkentette azoknak a migránsoknak a számát, amelyeknek a befogadása üdvös lenne Európa számára. Már nem évi 1,5 millió migránst, hanem "csak" 300 000-et kellene szerinte befogadni. Itt nyilatkozott: Foreign Policyben

Soros szerint Európa képes volna legalább évi 300 ezer embert befogadni, és ehhez csatlakozhatnának más kontinensek kormányai is. A tartós megoldás érdekében Soros azt javasolja, hogy az EU évente legalább 30 milliárd eurót fordítson a menekültpolitikára.
Szerinte “a korosodó Európának olyan légkört kellene teremtenie, amiben szívesen látják a gazdasági bevándorlókat”.
 
Utoljára módosítva:
Belsös értesülések szerint állitolag összehivták a Nemzetbiztonsági Tanácsot ma este 21 h-ra. Téma a déli határ védelme s éjféltöl a határ minden erövel történö megvédése. Fegyverrel is! tehát löparanccsal.
Megintcsak, Peströl állitólag Ásotthalom fele gyors reagálású egységek vonulnának.TEK?

Meg tudja erösiteni avagy megcáfolja ezt valaki, amit én a hallottak - de nem tudottak alapján ide beirtam?
Volt már ennek némi előszele, mert a nyári szezon kellős közepén (kb egy hete) levezényelték a Balatonról a rendőrség különleges egységeit a déli határra.
A helyi polgármesterek aggódó kérdésére az volt a felelet, hogy az erőknek ott kell lenniük, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
Hogy más területről is vezényeltek el egységeket, azt én, ahogy mostanában mondják, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom.
 
Azt én tudom, hogy Ernő aggódik a saját családjáért a terroristák miatt, csak azt nem értem, hogy mitől lenne neki jobb, ha itt is lelőnék nálunk a vásárlókat a TESCO-ban, úgy, mint náluk, Münchenben.

Ha mi is beengedjük azokat a migránsokat, akiről semmit sem tudunk, hogy Ernő büszke lehessen ránk, attól még Münchenből nem fognak átköltözni a baltás pakisztániak, meg a müncheni dzsihadisták.

Ha kiderül valaha is hogy valóban egy bevándorló volt a lövöldöző akkor én már semmit nem értek.
Egész Európában Németország szinte az egyetlen aki talán erején is túl mindent megtett értük!
Egy ilyen befogadó és elfogadó országban miért gyilkolnak?

Remélem Ernő és családja, illetve minden Németországban élő tagunk biztonságban van!
 
Mond Beka,

hogy kérdezhetsz ilyen hülyét hogy miért pont Németországban?

Ha csak 1 % ellenörizetlenül beszivárgó, akkor az 10 ezer terroristát jelent. Láttad te azt tavaly, amikor a Keleti elött pihenöben a fickók harci alakzati háromszögben ültek a füvön? Mik voltak azok? Túristák? S azok most mind Németországban vannak.

Ez ilyen egyszerü.
 
Utoljára módosítva:
Mond Beka,

hogy kérdezhetsz ilyen hülyét hogy miért pont Németországban?

Ha csak 1 % ellenörizetlenül beszivárgó, akkor az 10 ezer terroristát jelent. Láttad te azt tavaly, amikor a Leleti elött pihenöben a fickók harci alakzati háromszögben ültek a füvön? Mik voltak azok? Túristák? S azok most mind Németországban vannak.

Ez ilyen egyszerü.

Én nem hülyét kérdeztem, maximum hülyeséget! De, válaszolj akkor nekem Te is légy szíves.
A másik megsértése nélkül nem megy?

Magasabb-rendűek, nagyobbak, okosabbak, tanultabbak, jobbak, szebbek vagytok ha a mondandótokba sértést is írtok?
(ezt csak úgy az orrom alatt mormolom;
tényleg szégyen magyarnak lenni)
 
A válasz ott van. Van alsóhangon 10 ezer alvó terrorista akik az union belül arra mennek amerre akarnak, mert nyitott izékben vannak..És ezek nem fognak megállni Rosenheimnál, hanem mennek/mehetnek tovább a vonattal kelet fele. Bécs? Megállnak ott? Vagy tovább?

S mi volt a würzburgi esetnél a baltával agyat operáló szir agysebésznél: egy video. A heveny forditás szerint

"ennek hatására döntötte el, hogy „bosszút áll a hitetleneken”. Készített egy videót is, amelyen „a Kalifátus (az Iszlám Államot gyakran így hívják a hívei) katonájaként” beszélt magáról.


„Elmúlt az az idő, amikor ti az országunkba jöttetek, hozzánk intézett kérdés nélkül megöltétek asszonyainkat és gyerekeinket (…) Így Isten segítségével minden utcán, minden faluban, minden városban és minden repülőtéren támadás fog érni benneteket (…) Láthatjátok, hogy az országotokban, a házatokban éltem. Isten segítségével, saját házatokban fogalmaztam meg ezt a tervet. És Isten segítségével, saját házatokban foglak benneteket lemészárolni"

S egy ilyen fickót támogatott a német adófizetö 50 ezer €-val .

Gondolom felnött ember vagy. Azaz, mielött teszel, szolsz, leirsz valamit, érett módon átgondolod azt. nem sértésnek szántam, s nem tudom melyik országban lehet ilyen luxust megengedni, de már a kérdés is a hiányos ismereteket sugallja.
 
Utoljára módosítva:
Ejnye Ernő! :(
Ezt most úgy írod, mintha az itthon maradtak miatt, szégyenedben hagytad volna el az országot. Holott nem egy éve történt az elköltözésed. Arról igazán nem mi tehetünk, hogy a szüleid egy illúziót oltottak beléd. Emiatt sose szomorkodj, jobb a valóságot látni, mint egy érzéki csalódásban hinni.
-
Igazad van nem a mostania kormány és bábjai miatt mentem el de miattuk nem megyek vissza. Tulajdonképpen nem illuzio volt amit a szüleimtöl kaptam hanem egy idál, amiröl nem karok lemondani.
-
Igy esténként zenét szoktam hallgatni a feleségemmel, valahogy az Illés együttesre kattintottam és eszembe jutott egy élmény. Vidékre akartam menni autostoppal. Busszal elmentem Budaörsig, Kiáltam az autobahnnak gunyolt A5-ös szélére. Ovatosnak kellett lenni mert a hosszu haj miatt már többször visszavittek a rendörök a városba és kezdhettem elölröl az utazást.
-
Ott legyeztem a tüzö napon amikor két auto elhuzott elöttem, aztán 200 méterrel odébb hirtelen megállt a konvoj. A második auto egy sárga olasz sportkocsi volt ebbe üllt a Brody fürdönadrágban, mellette nem volt hely ugyhogy bepréseltek engem az elsö kocsiba, a hosszu lábai miatt az anyosüllésen üllt Pásztory, én meg a kisnövésüek között hátul.
-
A történet pikantériája az volt, hogy az Angliai turnéjuk során adott interview miatt a hatoságok eltiltották öket, egy évig nem volt szabad fellépniük. Ez volt az utolso koncert aminek még eleget tehettek, valoszinü azért mert egy kifejezetten "munkás-város volt" a prolettárok államában.
-
Nagyon kedvesek voltak és vidámak a koncerttilalom ellenére. "Ugyis nagyon fáradtak vagyunk" mondták és felsorolták, hogy hány száz koncertet adnak évente, több volt mind a napok száma az esztendöben.
-
Töllük hallottam elöször, hogy a Hyden Park-ban mindent lehet mondani, akár hülyeséget is anélkül, hogy ez büntetést vonna maga után. Még ma is megdöbbenve gondolok arra, hogy hány éven keresztül voltam (voltunk) megfosztva a szolásszabadság, a legalapvetöbb emberi jogunktol.
-
Ne probáld nekem azt az országot tisztára mosni, politikai rendszerek nem hullanak az égböl, azt emberek hozzák létre. Ma sincs másképp.
 
Tudom nem kis gond ,de meg kell oldani a megoldas, meg csak kozos torvenyekkel es bevandorlasi politikaval lehetseges.
Meg ez nincs addig ilyen kaosz lesz, es en ugy latom nem mindenki akarja a kozos megoldast es ez altal , a kaosz tovabb folytatodik.
A káosz folytatodik.....igen
‘The shooter or shooters are still on the run’: Several dead in Munich mall attack
Most hallottam a lövöldözők gyerekekre lőttek, mialatt Allahu Akhbart kiabáltak.
Talán mégsem kellene pár millió Europába belőlük.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,636
Tagok
615,328
Legújabb tagunk
KissViktória12
Oldal tetejére