Végigsöpört a világsajtón a felvetés Magyarország kizárásáról az EU-ból

Elég nagyot szól Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter javaslata, aki kizárná Magyarországot az Európai Unióból. Nemcsak Szijjártó Péter kapott rá, hanem a fontosabb világlapok nagy része is.

A Guardian vezető anyagban ír a sztoriról:

Címlapon van a BBC-n is:

A Financial Times-nál:

A DW-n:

De még a baráti Oroszország állami újságjában is:


hung.jpg
 
Minket, a gyerekeinket miért büntetnének, csak azért, mert ilyen kományunk van. Idióta hozzáállással, embertelenséggel, fajgyűlöttel. Ezek szerint Isten helyi főtartójának nem lehet nemet mondani? Ott tartunk, hogy jelenlegi fővezetőink, annak képzelik magukat. Nincs felettük senki, aki kirugdosná a helyeikről, mert már eleget rontottak országunkon. Mindent át- megszerveznek, mindenkinek üzennek. Részükről az a természetes, hogy ők tudják a tutit, más mindenkinek kötelező elfogadni a döntésüket. Csak azért, mert ők mondták.

Nem lehet kirugdosni ilyen barsonyszekekbol senkit.:dr_4:
Demokraciaban a szavazo fulkeben lehet valtozati a szemelyen.
 
1. Több is van. Most akkor besértődsz?
De ha már te is feltettél egy kérdést ÉS ÉN VÁLASZOLTAM RÁ, akkor legyél már annyira fair és gerinces, hogy te is válaszolja rra a kérdésemre, hogy ha szerinted olyan álomvilág Mo.-on élni, akkor miért menekültél el, és vagy miért nem tértél vissza Mo.-ra? Mert tudod a kommunikáció így megy két ÉRETT ember között.

2. Majd azután kívánj nekem ilyet, miután te önkéntesen, nulla forintért és dollárért ápoltál betegeket. Én ezen is túl vagyok, voltam nem egy haldokló beteg mellett, akiknek semmilyen rokona sem ment be még az utolsó percekben sem, és a kezeim között haltak meg. Úgyhogy drága Melitta, majd miután te ezeken átmentél, utána kívánj ilyeneket nekem, jó?!

Megirtam mar, elegem lett a szocializmubol. HA reszletekre lennel kivancsi nem publikus, foleg nem fantom nevu embereknek.
Amiert nem mentem haza, mert en elore szeretek lepkedni es nem allandoan visszatekinteni a multra . ami elmult elmult, az atelt nehezsegeket az ember nem kivanja megismetelni. Az eletbe ugy tartottam elore kell menni es amit eldontottel azt vegig csinalni. Nem lehet egy nagy csaladot ki be rangatni orszagrol orszagra probalkozni . Valasztottam Canadat, befogadtak amiert orok halas vagyok es mar itt is fogom a maradek eletemet leelni.
MIt is csinalnak otthon? szakitanam szet a csaladot, mert a gyerekek teljesen canadaiak, ok hazajuknak tekintik, vagy allandoan uton lennek? se itt se otthon csak utkozben ? Igaz felnottek mar onnallo eletet elnek,felneveltem oket a legjobb tudasom szerint, reszese kivanok lenni ugy az eletuknek lassam , hogy bologulnak, barmikor haza tudjonak ugorni beszamolni oromukrol banatukrol nem szeretnek egy csaladi esemenyrol sem lemaradni. Szoval en igy vagyok elegedett es boldog ,hogy max 1 ora tavolsagba vanank tolem a gyerekeim es nem 10ezer km re.
2 kerdesedre
kb 30 szor voltam otthon egyszem gyerek leven ahanyszor beteg lett az anyukam rohantam haza. Volt hogy 8 honapot voltam folyamatosan otthon mert apolni kellett. apos anyos is honapokig apoltam .
Azert azt is tudnod kell itt nagyon egymasra vagyunk utalva ha betegseg lep fel,mert nincs rokon nincs senki aki segitene csak a baratok ismerosok. Sokszor a gyerekek az orszag masik vegebe 5000m tavolsagra ,es dolgoznak, nem tudnak segiteni napi szinten.Sajnos a Canadahun miota megvan sok tagukat elvesztettuk. utana is kereshetsz kb legalabb 10 vagy meg tobb.
Nem egyet apoltam es szerveztem meg az ejszakai ugyeletet a baratok kozott mert munka autan 4 orat en vallaltam es igy osztottuk be ki mikor tud jonni. Honapokig csinaltuk. Volt akit magamhoz vettem mert retteget az elfekvotol es nalam egy szobaba elhelyeztuk es jottek a baratok ettettek , mosdattak velem egyutt 2 honapig meg el nem ment.
Nekem te nem tudsz olyant mondani amit ne tettem volna meg embersegbol humanumbol ha valaki bajba kerult vagy szuksege volt segitsegre.
Meg megemliteni se szeretem mert nem azert segitettem(unk) hogy felhanytorgassuk vagy vallveregetest kapjunk hanem mert egyszeruen nem tudtam se nemet mondani se nem tudomast szerezni ilyen helyzetbe se ismeros se baratnak akinek segitsegre van szuksege.
 
Utoljára módosítva:
*
Azért vannak tiszta fejű, okos szakemberek. Akik nemcsak nyomják a szöveget, de levegővétel nélkül, mert a jelenlegi kormánytagok ezt nagyon megtanulták. Ehhez nagyon értenek a szakmájukhoz, a hívatásukhoz már kevésbé. Lenne választék, hogy hozzáértő, toleráns, okos, diplomatikus vezetőre voksolnánk. Egy szavahihető, szakmáját betéve tudó emberekről, normális politikusokról álmodozom.

Neveket kérnék szépen. De nem olyanokat, akik a politika közelében sincsenek, mert azokat hiába szeretnéd, ha esély sincs, hogy választásokon induljanak. ;)

De nem, a magyar nép el lett butítva, meg lett félemlítve, ott ülnek a tévék előtt, s bámulják a sorozatokat, agymosás ez a javából. Nem olvasnak, nem írnak, nem érdekli őket semmi, csak az, hogy a tévésorozatban, most X. vagy Y. nyeri meg a családi üzletet, vagy ki ölte meg a kit?
S, ezek választják meg az én, meg azok jövőjét, akik gondolkozunk, olvasunk, írunk, számolunk a jövőnkkel, sőt a gyerekeink jövőjével is? Igen, ezek mennek szavazni, s azt jelölik be, melyre azt mondják, hogy "köll" bejelölni.
Ennyit az elbutításról, no meg a megosztásról ami van, létezik és működik kis hazánkban. Az ellenségeskedésről, az írigységről, a többiről nem is szólva. Árulkodás, a NAV-nál, hogy itt, meg ott ezt meg azt látták. Stb. stb. stb.

Csodálkozni fogsz: a világon minden fejlett országban ez a tendencia az átlagemberek körében. Mit gondolsz, egy átlag amerikai, egy átlag angol mit csinál? Ugyanazokat a típusú tévéműsorokat nézi, stb. Képzeld, a legtöbb olyan "agymosó" műsor nyugati licenc alapján készül. Ott már kipróbált dolgok ezek. A sorozatokat se kimondottan csak a magyaroknak gyártják, szóval van rájuk igény bőven másutt is. Te meg vagy félemlítve? Hol tapasztalsz ilyet?
Az "ezek" pedig, akikről ilyen erkölcsi és műveltségi magaslatokból megvetően nyilatkozol, a honfitársaid. Igen, pont annyi kevésbé művelt, érdektelen ember van közöttük, mint bármely más nép közt. De bármennyire nem tetszik, nekik is szavazati joguk van. Ez van.
 
Neveket kérnék szépen. De nem olyanokat, akik a politika közelében sincsenek, mert azokat hiába szeretnéd, ha esély sincs, hogy választásokon induljanak. ;)
Csodálkozni fogsz: a világon minden fejlett országban ez a tendencia az átlagemberek körében. Mit gondolsz, egy átlag amerikai, egy átlag angol mit csinál? Ugyanazokat a típusú tévéműsorokat nézi, stb. Képzeld, a legtöbb olyan "agymosó" műsor nyugati licenc alapján készül. Ott már kipróbált dolgok ezek. A sorozatokat se kimondottan csak a magyaroknak gyártják, szóval van rájuk igény bőven másutt is. Te meg vagy félemlítve? Hol tapasztalsz ilyet?
Az "ezek" pedig, akikről ilyen erkölcsi és műveltségi magaslatokból megvetően nyilatkozol, a honfitársaid. Igen, pont annyi kevésbé művelt, érdektelen ember van közöttük, mint bármely más nép közt. De bármennyire nem tetszik, nekik is szavazati joguk van. Ez van.
*
Igazat adok. Fejemre hamut szórok... Sajnos egyre több embernek, egyre sanyarúbb az élete és a tévésorozatokba menekül. Azokba a sorozatokba, ahol minden szép és minden jó. Látnak szép tájakat, boldogságokat, no meg egyéb családi galádságokat is, amit nézve elterelik a figyelmüket a napi gondjaikról. Igen, igen, én is ismerek rendkívül okos, értelmes embereket, akik a sorozatokat használják fel a pszichéjük rendbe tételére. Nekik ez használt és használ. Nem tartom magam holmi magaslaton, csak éppen jómagam ki nem állhatom a Való világot és az ehhez hasonló őrültségeket. Igaz, vannak szép, hangulatos, sőt érdekes sorozatok is. Őszinte leszek, most visszagondolok arra, ha éppen elcsípem, akkor örömet ad az a sorozat, ahol a különböző lepusztult hoteleket egy hozzá- szakértő ember "gatyába ráz". S, a tulajdonosok újból visszanyerik vendégeiket a segítséggel megújult szállodájukban. Igaz, ezt én is szeretem.
Én a Budapest most, vagy valami hasonlóra a címét nem is tudom pontosan, csak 1x1x belenéztem, s át is menekültem másik csatornára. Valaha, még a beindulásnál szerettem én is a Barátok közt c. magyar sorozatot. Már nagyon régen nem nézem, mert kimondottan idegesít, hogy abban a sorozatban mindenki-mindenkit "felpróbál", ármánykodik, győzedelmeskedik, áskálódik stb. Az országjáró sorozatokat viszont én is nagyon szeretem. Csak a mexikói sorozatoktól kiráz a hideg, ott vannak a nagy sírások-rívások, meg az, hogy soha nem tudni, hogy kinek az anyja, a nagyanyja, kinek a gyereke és mikor kerül elő. Nem, nem nézem, csak időnként belekukkantottam. A Mónika sorozattól szó szerint fizikai fájdalmaim voltak. Kellett néznem, édesanyám súlyos, fekvő beteg volt, ő szerette. Nem tudtam hová menekülni a sorozat elől. Kegyetlen volt. Mármint hallgatni is.
Úgy, hogy bocsánat'
Csak arra szerettem volna utalni, hogy többen úgy belemélyednek a különböző sorozatokba, hogy időnként rákattannak a királyi adókra, s amit ott mondanak, azt el is hiszik. Mert nincs rálátásuk a többi dolgokra, mert nem olvasnak, nem informálódnak. A sorozatok mélyen bele eszik magukat a fejekbe. Csak ezért morgok, nem többért.
Amit a félemlítésről írtam, az igaz. A törvények változnak, úgy, mint az időjárás. Semmi sem állandó és semmi sem biztos. Itt van pl. a deviza hiteleseknek jövő évben megemelkedik a részletük. Miért, mert a kormány tanácsára belementek az árfolyam gátba. Akkor a kormány azt ígérte, hogy nem a tőke, de a kamatok egy részét állják. Aztán jött az új törvény. No ez az oka félelmeimnek, mert minden olyan ingoványos...
S, ezért érzem rosszul magam.
 
Nem szeretek olyannal vitázni akinek nincsenek alapismeretei egy adott témakörből
Nekem vannak ismereteim. Vitázhatok? :) Ha te nem is olvasod végig, azért talán lesz, aki igen...
A vakcina tagadók egy dolgot hagytak ki a számításból (jó, nem egy dolgot, sokat, de ez az, ami igazából eléggé alávág az összesküvés elméletnek), hogy a higany, bár neurológiai tünetet okoz, autizmust nem. Ennek ellenére elég sok idióta kelációs terápiát követel a gyereknek, amibe már halt bele kisgyerek, aki meg nem, azon sem segített, mert nem nehézfém mérgezés az autimus. Plusz, ezt is érdemes figyelembe venni, a thiomersal (nem higany!) már csak influenza vakciákban van manapság (tehát a kötelezőkben nincs), ennek ellenére nem csökkent az autizmussal diagnosztizált gyerekek éves aránya. Furcsa, ugye? Jóhogynem mindjárt vakcinák dihidrogén monoxid tartalmát okolják mindenért (igen, e-mailben ilyesmi is terjed).

Egyáltalán azt tudod, hogy manapság elölt embriók DNS fonalát oltják be a gyerekedbe kötelező védőoltás címén?
Nem. Szó sincs erről. Eleve nem DNS-ről van szó, hanem fibroblasztokról (akit érdekel, guglizzon pl. az MRC-5-re és a WI-38-ra, a 60-as években két abortált magzatból számazó sejtekről van szó, melyek forradalmasították az orvostudományt... illetve nem a sejtek, hanem a velük dolgozó orvosok). Röviden: a sejtkultúrában anélkül lehet nagymennyiségű vírust létrehozni, hogy élő állatot kelljen használni. És mivel nem 37 fokon (mint az ember normális hőmérséklete), hanem 30 fokon zajlik mindez, a keletkező elő vírusok képtelenek önmagukat reprodulálni, ezért is hívják gyengítésnek, attenuálásnak. Ezek az emberi szervezetben ártalmatlanok, viszont az immunrendszer reagál rájuk és így kialakul a védettség. Tehát nem arról van szó, hogy a vakcinák DNS-t vagy magzati szöveteket tartalmaznak, hanem arról, hogy a 60-as években nyert magzati sejteket használva gyengített vírusokat termeljenek.

És hogy higannyal (!!)
A lényget már fent leírtam. De hadd adjak hozzá még pár édekességet. Az amalgámtömésekkel kapcsolatban is nagy a tudatlanság a fejekben és szintén minden betegségért felelőssé teszik a sarlatánok a higanytartalom miatt. Más kérdés, hogy az amalgámban nincs elemi higany, mert ötvözet. De a lényeg: aki tengeri halat eszik, heti 2-300 g-nál többet, az már higanymérgezésnak teszi ki magát! Terhesség alatt eleve nem is ajánlatos a halevés, mert a magzat idegfejlődését (a myelin-hüvelyt) károsan befolyásolja. De az a mennyiség, ami az ételben van, sokezerszeresen magasabb, mint amennyi thiomersal volt a vakcinákban. Mindenkibe bekerül higany, mégsem lesz mindenki autista.


Másrészt: génlaborok, génmódosítások virágkorát éljük.
Igen, meg atomkorszak is van, a valóságshowk is aratnak és itt vannak a tenoristák a nyakunkon. Na és. Hogy jön ez ide? Ugyanúgy... sehogy.


ugyanis oltás során legyengített vírusokkal FERTŐZIK meg a gyerekeket KÖZVETLENÜL BELE A VÉRÁRAMÁBA vagyis nem csak úgy bukkan fel Mari néni házánál a TBC
Ebben az egy mondatban elég sok csacsiságot sikerült összehozni. Az oltás nem véraramba megy, az az IV lenne, az oltásokat ellenben szájon át, intradermálisan (bőrbe) subcutan (bőr alá) és intramuscularis (izomba) módon lehet beadni. A TBC-t pedig nem vírus, hanem baktérium okozza (a mycobacterium tuberculosis), ezért is gyógyítják antibiotikummal.

ugyanis oltás során legyengített vírusokkal mert beoltott gyerek is terjeszti/üríti a bele oltott vírusokat

Nem. A beleoltott vírusokat nem terjeszti, mert azok a vírusok képtelenek fertőzni. Ez a lényeg, ahogy már írtam fentebb.

az oltatlanok között hány rákos megbetegedés lesz a végére...

És azt is meg lehetne nézni, hogy az oltottak között hány lesz. De mondok jobbat, a HPV és a Hepatítisz B és C olták rákot előzhet meg. Erről mi a véleményed? Vagy arról, hogy a már kialakult rák elleni legígéretesebb fegyver a közeljövében (már vannak működi verziók itt európában is) éppen az oltás lesz. Amikor vírust adnak be, ami szépen megöli a rékos sejteket...
 
http://444.hu/tag/letelepedesi-kotveny/?page=1

18 ezer bevándorlót fogadtunk be, akik letelepedési kötvényeket vettek

444.hu ... :-D Mint autentikus forrás... :-D

DE a gazdasági és ideológiai/vallási fanatikus, illetve a gazdag/gaz migránc között alapvető különbség van.
Az előbbi követelődzik és közben megölne egy kanál vízben, utóbbi befektetett ugye csaképp rossz helyre, mert a pénze a károskormány/klientúra túlélését szolgálja.
Mindazonáltal nem valószínű, hogy egy újgazdag volt kínai újmagyar akarna vallási kötelezvény okán fejvadászkodni Európa közepén.
 
*
Igazat adok. Fejemre hamut szórok... Sajnos egyre több embernek, egyre sanyarúbb az élete és a tévésorozatokba menekül. Azokba a sorozatokba, ahol minden szép és minden jó. Látnak szép tájakat, boldogságokat, no meg egyéb családi galádságokat is, amit nézve elterelik a figyelmüket a napi gondjaikról. Igen, igen, én is ismerek rendkívül okos, értelmes embereket, akik a sorozatokat használják fel a pszichéjük rendbe tételére. Nekik ez használt és használ. Nem tartom magam holmi magaslaton, csak éppen jómagam ki nem állhatom a Való világot és az ehhez hasonló őrültségeket. Igaz, vannak szép, hangulatos, sőt érdekes sorozatok is. Őszinte leszek, most visszagondolok arra, ha éppen elcsípem, akkor örömet ad az a sorozat, ahol a különböző lepusztult hoteleket egy hozzá- szakértő ember "gatyába ráz". S, a tulajdonosok újból visszanyerik vendégeiket a segítséggel megújult szállodájukban. Igaz, ezt én is szeretem.
Én a Budapest most, vagy valami hasonlóra a címét nem is tudom pontosan, csak 1x1x belenéztem, s át is menekültem másik csatornára. Valaha, még a beindulásnál szerettem én is a Barátok közt c. magyar sorozatot. Már nagyon régen nem nézem, mert kimondottan idegesít, hogy abban a sorozatban mindenki-mindenkit "felpróbál", ármánykodik, győzedelmeskedik, áskálódik stb. Az országjáró sorozatokat viszont én is nagyon szeretem. Csak a mexikói sorozatoktól kiráz a hideg, ott vannak a nagy sírások-rívások, meg az, hogy soha nem tudni, hogy kinek az anyja, a nagyanyja, kinek a gyereke és mikor kerül elő. Nem, nem nézem, csak időnként belekukkantottam. A Mónika sorozattól szó szerint fizikai fájdalmaim voltak. Kellett néznem, édesanyám súlyos, fekvő beteg volt, ő szerette. Nem tudtam hová menekülni a sorozat elől. Kegyetlen volt. Mármint hallgatni is.
Úgy, hogy bocsánat'
Csak arra szerettem volna utalni, hogy többen úgy belemélyednek a különböző sorozatokba, hogy időnként rákattannak a királyi adókra, s amit ott mondanak, azt el is hiszik. Mert nincs rálátásuk a többi dolgokra, mert nem olvasnak, nem informálódnak. A sorozatok mélyen bele eszik magukat a fejekbe. Csak ezért morgok, nem többért.
Amit a félemlítésről írtam, az igaz. A törvények változnak, úgy, mint az időjárás. Semmi sem állandó és semmi sem biztos. Itt van pl. a deviza hiteleseknek jövő évben megemelkedik a részletük. Miért, mert a kormány tanácsára belementek az árfolyam gátba. Akkor a kormány azt ígérte, hogy nem a tőke, de a kamatok egy részét állják. Aztán jött az új törvény. No ez az oka félelmeimnek, mert minden olyan ingoványos...
S, ezért érzem rosszul magam.

Azt a hotelos sorozatot én is szoktam néha nézni, ha elcsípem. :)
Az általad említett sorozatok túlnyomó többsége egyébként éppen nem a "királyi" köztévén fut, hanem a kereskedelmi csatornákon. Szerintem lenne igény másra is, az emberek azt nézik, amit kapnak.
A megfélemlítést összekevered szerintem a létbizonytalansággal. Nem mintha az utóbbi jó dolog lenne, de egész más.
 
1. Tudod régebben hogyan oltottak himlő ellen???? kb. úgy hogy himlős betegekből szövetet vettek és immunizálás céljából megvágták az egészséges beteg bőrét és fedőkötéssel rögzítették. Olvass orvosi enciklopédiákat ha nem hiszed. Egyáltalán azt tudod, hogy manapság elölt embriók DNS fonalát oltják be a gyerekedbe kötelező védőoltás címén? És hogy higannyal (!!) turbózzák fel a védőoltásokat, miközben kémia órán másról sem papoltak: higany, nehéz fém, keresnivalója nincs a szervezetben? Szerinted korábban az 1800 as évek végén alkalmaztak DNS fonalat, vagy higanyt? És még lenne miről írni. Gondolom erről nem nagyon hallottál, pedig Mo.-on van ilyen kötelező oltás. Másrészt: génlaborok, génmódosítások virágkorát éljük. Ezt kapcsold már össze BilL Gates kijelentésével (pusztuljon a népesség 75%-a) és nem is kell hozzá nagy képzelőerő, hogy mi történhet még.
Ez a oltassunk, meg ne oltassunk vita parttalan addig ameddig nincs kontrollcsoport, ugyanis oltás során legyengített vírusokkal FERTŐZIK meg a gyerekeket KÖZVETLENÜL BELE A VÉRÁRAMÁBA vagyis nem csak úgy bukkan fel Mari néni házánál a TBC, meg a gyerekbénulás a semmiből, mert beoltott gyerek is terjeszti/üríti a bele oltott vírusokat. Hoppácska ugye? Kellene egy kontrollcsoport: elszeparálva az oltottaktól: 100 év leforgása alatt szép statisztikát lehetne arról kapni, hogy az oltatlanok között hány rákos megbetegedés lesz a végére... És ne feledd el: a vírus nem üti fel csak úgy a fejét x utcában, iskolában..

2. Nem én írtam. Értelmező olvasás nehezen megy látom. Figyelmedbe ajánlamán az " " jelek értelmezését.

3. Kérdéseddel fordulj az Országos Epidemiológiai Központhoz, mert mint írtam ők bocsájtották rendelkezésre ezt az adatot, nem én szoptam ki a kisujjamból.

(ja mert az időseket és a legyengült szervezetűeket nem fenyegeti, csak a büdös kölkökre utaznak ezek a csúnya rossz vírusok... aha LOL Érdekes, hogy különböző elszeparált törzsek között nem üti fel a fejét egyetlen járvány sem, még a gyerekek között sem, csak akkor ha a fehér ember beteszi a lábát, még ha be is van oltva. LOL.)

Ameddig pedig nem előttem készítik el a beadni kívánt vakciánát, addig meg engedjétek már meg nekem, hogy kételkedjek a vakcina összetételében, mint a többi normális (nem elvakult) ember.


Nem fogok én ezen veled vitatkozni (pláne ebben a stílusban), mindenki döntsön belátása szerint. De ha egyszer kifejlesztenének mondjuk a rák ellen egy hatásos védőoltást, gondolom, azt is visszautasítanád, mert hátha valakinek valaha a világon baja lesz tőle...
 
hmmm...nem ismered a jelek szerint ezt a szólást....
nem igazán tudnám most jól elmagyarázni (bár a szólások, közmondások is olyanok, mint a vicc...ha már magyarázni kell, nem ér semmit) - jelen esetben ahol olyan emberek élnek mint Mo-on (nem mind persze de a választók nagy része), azok ilyen kormányt szavaztak meg, ahol normálisabb, karakánabb, talpraesettebb emberek élnek, ott normálisabb kormányt választanak

Te is abba a hibába esel, hogy a választókat lehülyézed. Sőt, nem is a választókat, hanem kompletten "egy egész népet", kevés kivételtől eltekintve. De könyörgöm, nézzétek már meg, hogy miből lehet választani? Az egész baloldal (mármint a politikusok) egyazegyben tehetségtelen, kontár, hataloméhes, ostoba marhák gyülekezete. Nincs semmilyen "erényük", ami miatt rájuk lehetne szavazni. (Az LMP most hullik széjjelfele, szépen lassan.) Marad a jobbik és a fidesz. A választók 40-45%-a úgy vélekedik, hogy - mondjuk 1990, a "rendszerváltás" óta eddig regnálókat "pontozva" -, eddig ez a legkevésbé rossz számára. Félreértés ne essék, nem a legjobb, hanem a legkevésbé rossz. Ez tökéletesen érthető egyrészt a baloldal 12 évnyi országrombolása után, másrészt a jelenlegi általános gazdasági helyzetet nézve. (Hazugságok tömkelegével operál a baloldal, amikről nyilvánvalóan látják a szavazók, hogy hazugságok.)
Namármost a maradék 55-60%-nak pedig senki nem mutat fel alternatívát. (Ebből a maradék 55-60%-ból nincs összesen 1millió ember, aki valamelyik baloldali pártot támogatná. Otthon fog maradni. Ez nem véletlen!!!! Tehát: marad a fidesz.) Ha az ellenzékiségben nem tudnak összefogni ezek az ostobák, akkor milyenek lennének kormányon?
Tehát egy: jelenleg nincs életképes alternatíva.
Kettő: mit csináljon ez a szerencsétlen nemzet? Robbantson ki forradalmat? Na...??? Ugye! Majd a következő választáson, ha úgy látja "a nép", el fogja zavarni ezeket is. Az SzDSz-nek 20 évébe került, hogy teljesen eltűnjön. Pedig 1990-ben 20-25%-os támogatottsága volt. A lejtmenetük ott kezdődött, amikor "hídban benyaltak" a volt komcsiknak. Azonnal lezuhantak 6-7%-ra. Ezt azóta sem bocsájtotta meg nekik "a nép". Valószínűleg ezt a bélyeget hordja magán bármilyen liberális képződmény: pl. LMP. A "liberális" ma MO-on szitokszó. A deviancia, destruktivitás, önzés, hozzánemértés, hatalomvágy szinonímája lett. Gyurcsányéknak 6 év alatt sikerült majdnem ugyanezt megtenni "a baloldallal".

És akkor tegyük hozzá, hogy mire is van olyan nagy mellénye sokaknak, amikor jelenleg az USÁban épp a világ talán két legkevésbé arra alkalmas embere közül kell választaniuk? Kb. 350millió állampolgárból épp ezt a két .... akármit .... sikerült felszínre löknie "a történelemnek". CSŐD!
Clintonné egy csődtömeg, egy hataloméhes boszorkány. Trump? JAJJJ!
Akkor meg talán nem kellene MO-ba törölni folyton a szaros csizmát, ami "máshol" lett szaros.

http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/09/15/colin_powell_bill_clinton_libakat_farkal/
 
Utoljára módosítva:
Minket, a gyerekeinket miért büntetnének, csak azért, mert ilyen kományunk van. Idióta hozzáállással, embertelenséggel, fajgyűlöttel. Ezek szerint Isten helyi főtartójának nem lehet nemet mondani? Ott tartunk, hogy jelenlegi fővezetőink, annak képzelik magukat. Nincs felettük senki, aki kirugdosná a helyeikről, mert már eleget rontottak országunkon. Mindent át- megszerveznek, mindenkinek üzennek. Részükről az a természetes, hogy ők tudják a tutit, más mindenkinek kötelező elfogadni a döntésüket. Csak azért, mert ők mondták.
Milyen érdekes, én ugyanezt gondolom a brüsszeli menedzsmentről....
 
Te is abba a hibába esel, hogy a választókat lehülyézed. Sőt, nem is a választókat, hanem kompletten "egy egész népet", kevés kivételtől eltekintve. De könyörgöm, nézzétek már meg, hogy miből lehet választani? Az egész baloldal (mármint a politikusok) egyazegyben tehetségtelen, kontár, hataloméhes, ostoba marhák gyülekezete. Nincs semmilyen "erényük", ami miatt rájuk lehetne szavazni. (Az LMP most hullik széjjelfele, szépen lassan.) Marad a jobbik és a fidesz. A választók 40-45%-a úgy vélekedik, hogy - mondjuk 1990, a "rendszerváltás" óta eddig regnálókat "pontozva" -, eddig ez a legkevésbé rossz számára. Félreértés ne essék, nem a legjobb, hanem a legkevésbé rossz. Ez tökéletesen érthető egyrészt a baloldal 12 évnyi országrombolása után, másrészt a jelenlegi általános gazdasági helyzetet nézve. (Hazugságok tömkelegével operál a baloldal, amikről nyilvánvalóan látják a szavazók, hogy hazugságok.)
Namármost a maradék 55-60%-nak pedig senki nem mutat fel alternatívát. (Ebből a maradék 55-60%-ból nincs összesen 1millió ember, aki valamelyik baloldali pártot támogatná. Otthon fog maradni. Ez nem véletlen!!!! Tehát: marad a fidesz.) Ha az ellenzékiségben nem tudnak összefogni ezek az ostobák, akkor milyenek lennének kormányon?
Tehát egy: jelenleg nincs életképes alternatíva.
Kettő: mit csináljon ez a szerencsétlen nemzet? Robbantson ki forradalmat? Na...??? Ugye! Majd a következő választáson, ha úgy látja "a nép", el fogja zavarni ezeket is. Az SzDSz-nek 20 évébe került, hogy teljesen eltűnjön. Pedig 1990-ben 20-25%-os támogatottsága volt. A lejtmenetük ott kezdődött, amikor "hídban benyaltak" a volt komcsiknak. Azonnal lezuhantak 6-7%-ra. Ezt azóta sem bocsájtotta meg nekik "a nép". Valószínűleg ezt a bélyeget hordja magán bármilyen liberális képződmény: pl. LMP. A "liberális" ma MO-on szitokszó. A deviancia, destruktivitás, önzés, hozzánemértés, hatalomvágy szinonímája lett. Gyurcsányéknak 6 év alatt sikerült majdnem ugyanezt megtenni "a baloldallal".

És akkor tegyük hozzá, hogy mire is van olyan nagy mellénye sokaknak, amikor jelenleg az USÁban épp a világ talán két legkevésbé arra alkalmas embere közül kell választaniuk? Kb. 350millió állampolgárból épp ezt a két .... akármit .... sikerült felszínre löknie "a történelemnek". CSŐD!
Clintonné egy csődtömeg, egy hataloméhes boszorkány. Trump? JAJJJ!
Akkor meg talán nem kellene MO-ba törölni folyton a szaros csizmát, ami "máshol" lett szaros.

http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/09/15/colin_powell_bill_clinton_libakat_farkal/

Nagyon jól összefoglaltad, pontosan ez a nagy harci helyzet.
A Fidesznek nincs alternatívája, mert nincs ellenzéke.
Az amúgy is éppen hogy parlamentbe jutott LMP új vezetője tegnap olyat nyilatkozott, mint felelős politikus, hogy ő "ezt hallotta" meg "azt hallotta" "innen-onnan", (értsd: "azt csiripelik a verebek") és erre a komoly forrásra hivatkozva lazán sikkasztással vádolta az összes magyar egyetemet és professzort. Ilyen egy nagyformátumú politikus elme!
http://nepszava.hu/cikk/1105957-ujabb-dobbenetes-hirrel-allt-elo-hadhazy-akos

Az MSZP pedig a végsőket rúgja elkerülhetetlen agóniájában, ők oda jutottak, hogy a Fideszt vádolják bevándoláspártisággal, és fennhangon hirdetik, hogy valójában ők a bevándorlásellenesek! De amúgy bojtottálják a népszavazást!
http://index.hu/belfold/2016/09/15/nem_eliras_az_mszp_migransok_betelepitesevel_vadolja_a_fideszt/
Azt hiszem, ez már a teljes elhülyülés jele!

A Jobbik nem tud mást, mint még nagyobb durrantással próbálkozni, mint amit a Fidesz már amúgyis csinál. Ő nem csak az illegális határsértőket, hanem a piaci befektetőket is kirúgnák innen. De az új ellenségnek hála a cigányozást meg a zsidózást egyelőre parkoltatják.

Ennek ellenére azzal is egyetértek, hogy választékból még így is jobban állunk, mint az amerikaiak. :D
 
Nagyon jól összefoglaltad, pontosan ez a nagy harci helyzet.
A Fidesznek nincs alternatívája, mert nincs ellenzéke.
Az amúgy is éppen hogy parlamentbe jutott LMP új vezetője tegnap olyat nyilatkozott, mint felelős politikus, hogy ő "ezt hallotta" meg "azt hallotta" "innen-onnan", (értsd: "azt csiripelik a verebek") és erre a komoly forrásra hivatkozva lazán sikkasztással vádolta az összes magyar egyetemet és professzort. Ilyen egy nagyformátumú politikus elme!
http://nepszava.hu/cikk/1105957-ujabb-dobbenetes-hirrel-allt-elo-hadhazy-akos

Az MSZP pedig a végsőket rúgja elkerülhetetlen agóniájában, ők oda jutottak, hogy a Fideszt vádolják bevándoláspártisággal, és fennhangon hirdetik, hogy valójában ők a bevándorlásellenesek! De amúgy bojtottálják a népszavazást!
http://index.hu/belfold/2016/09/15/nem_eliras_az_mszp_migransok_betelepitesevel_vadolja_a_fideszt/
Azt hiszem, ez már a teljes elhülyülés jele!

A Jobbik nem tud mást, mint még nagyobb durrantással próbálkozni, mint amit a Fidesz már amúgyis csinál. Ő nem csak az illegális határsértőket, hanem a piaci befektetőket is kirúgnák innen. De az új ellenségnek hála a cigányozást meg a zsidózást egyelőre parkoltatják.

Ennek ellenére azzal is egyetértek, hogy választékból még így is jobban állunk, mint az amerikaiak. :D

A legszebb az egészben, hogy - ha az alábbi igaz -, Orbán tényleg egy politikai lángelme. (Most ne azt nézzük, hogy ki hogy utálja vagy imádja, hanem a "politikusi lét célja" alapján.)

http://index.hu/belfold/2016/09/16/ha_osszeomlik_az_mszp_a_fidesz_osszetakolja/

Ugyanis a Fidesznek nagyon nagy szüksége van egy olyan széttöredezett baloldali ellenzékre, ami elviszi az elégedetlenek szavazatait, de nem többet 15%-nál.
 
A legszebb az egészben, hogy - ha az alábbi igaz -, Orbán tényleg egy politikai lángelme. (Most ne azt nézzük, hogy ki hogy utálja vagy imádja, hanem a "politikusi lét célja" alapján.)

http://index.hu/belfold/2016/09/16/ha_osszeomlik_az_mszp_a_fidesz_osszetakolja/

Ugyanis a Fidesznek nagyon nagy szüksége van egy olyan széttöredezett baloldali ellenzékre, ami elviszi az elégedetlenek szavazatait, de nem többet 15%-nál.

Akkor ezt a célt maximálisan el is érte.
Orbánnak valóban vannak politikai kvalitásai, a többieknek nyomokban sincs ilyen. Viszont mindegyik egyformán hatalom és pénzéhes.
 
Minket, a gyerekeinket miért büntetnének, csak azért, mert ilyen kományunk van. Idióta hozzáállással, embertelenséggel, fajgyűlöttel. Ezek szerint Isten helyi főtartójának nem lehet nemet mondani? Ott tartunk, hogy jelenlegi fővezetőink, annak képzelik magukat. Nincs felettük senki, aki kirugdosná a helyeikről, mert már eleget rontottak országunkon. Mindent át- megszerveznek, mindenkinek üzennek. Részükről az a természetes, hogy ők tudják a tutit, más mindenkinek kötelező elfogadni a döntésüket. Csak azért, mert ők mondták.

Azért van ilyen kormányunk, mert megválasztotta őket a nép. Kinek kéne felettük lenni? Egy ország demokratikusan választott vezetőit pedig ne rugdossa ki senki, kizárólag a választói.
De, mondhatsz nemet a szavazáson. ;)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,798
Tagok
615,335
Legújabb tagunk
KevinSon
Oldal tetejére