SCI-FI - HŰSÉG

Ime az első próbálkozásom. Fogadjátok szeretettel. Ha megtiszteltek azzal, hogy elolvassátok, nagyon megköszönném, ha a véleményeteket ís megírnátok. Legyen az negatív vagy pozítiv kritika én nagyon hálás lennék érte. A hibákból lehet a legjobban tanulni.

Ime az első rész.

Folytatás

....

........

--és még nincs vége...
 

Csatolások

  • Hűség1.doc
    871 KB · Olvasás: 54
  • Hűség2.doc
    910.5 KB · Olvasás: 25
  • Hűség3.doc
    274.5 KB · Olvasás: 21
  • Hűség4.doc
    848 KB · Olvasás: 21
  • Hűség5.doc
    191 KB · Olvasás: 21
Utoljára módosítva a moderátor által:
Ime a folytatás..

.....

.....

....
 

Csatolások

  • Hűség6.doc
    173.5 KB · Olvasás: 24
  • Hűség7.doc
    230.5 KB · Olvasás: 22
  • hűség8.doc
    222 KB · Olvasás: 21
  • Hűség9.doc
    222.5 KB · Olvasás: 22
Utoljára módosítva a moderátor által:

Dwikk

Állandó Tag
Állandó Tag
Hahó!! Ugye nincs vége?? Oké hogy a Hűség elpusztult, de ugye nem így van vége???? Basszus , ne már!! Az eleje bosszantó volt a sok helyesírási hibától, de a vége az príma!! Én több "sci-fi"-t vittem volna bele, pl.: kik azok a vrogonok, hol és miért és meddig, és hogyan történt a háború, vagy épp a Császárságról egy picivel többet. Na légyszííí!!!!
 
Szia
Köszönöm hogy válaszoltál. Ezek szerint te vagy az egyetlen aki olvasta is az írásom. :) Bocsánatot kérek a helyesírási hibákért, irodalomból és nyelvtanból mindig kettes voltam. ugyan megvettem a magyarnyelvü word-et de hiába eresztettem rá töbszór is nem mindet javított ki. Bocsi az ez okozta kellemetlenségekér. A könyvöl annyit igen lenne folytatása, de....
Nem vagyok író . Tudnod kell, hogy én nem írtam ezt a örténetet, csak leírtam. Gyerek korom óta mesél nekem az agyam. Mint egy film lepereg elöttem, és én látom amit ök látnak érzem az amit éreznek, és tudom amit tudnak. De mnem én irányítom öket.
éppen ezért a történeten sem tudok változtatni. Nem tudok több sci-fi-t belevinni. Egy évvel ezelött pedig elkezdtem gyógyszert szedni, és azzóta elcsöndesettek. Sajnálom. Még nem todom hogy hogyan tovább lessz e eröm, vagy hogy képes leszek e tovább leírni ami a fejembe van.
A háborúról beszélnek a történetben. Elmondja a Doki, hogy mikor is kezdödött. Röviddel Ëva születése után. és a trónért tört ki mert a Tronörökösnö öcse akarta magának a hatalmat. 'René Noëllel valö társalgása is az elözményekröl szól.
A Vragonok, nomádok akik családonként hajókon élnek és kereskedelennel valamint áruszálítással foglalkoznak. Egyetlen bólygón van a közpotjuk az a Kédavi amit viszont a császárság már rég bekebelezett.
Ennyit. Ha még kérdésed van írj. megpóbálok válaszolni.
n.
 

Dwikk

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Bánhatják az emberek, akik erre jártak, hogy nem olvasták a művedet! Nem gondoltam ,hogy így keletkezett az írásod, el is képedtem , hogy ilyen is van!
Első "felindultságomban" írtam, hogy írhatnál bőven a háttérről, azóta azt a részt újra olvasva, már tiszta a kép!
Úgy gondolom, lehet folytatni a történetet, de felesleges. Mert 2 végkifejlete lehet, vagy legyőzi Patkány a Bárót, vagy a Császárság megöli mindkettőjüket. És ezeket pontosan leírni/kifejteni, ehhez már "írói véna" kell.
Igazán nem tudom mit is kívánjak? Gyógyulást? Ebből? További sok sikert? Ahhoz a gyógyszert abba kell hagyni, amit nem véletlen szedsz!

G.
 
Szia!
Mindenesetre nagyon köszönöm a visszajelzésed. Bárhogy is dönt a sors, jó érzés tudni hogy valakinek mégis csak tetszett. Akkor még sem hiába írtam le. Neked is minden jót.
xxx
n.
 
Oldal tetejére