Ez az előadás mindent megváltoztat arról, amit a balettről eddig gondolt

Világklasszis táncosok izgalmas videóvetítések előtt táncolnak Beyoncé és David Guetta slágereire.

Budapestre érkezik a Rock the Ballet showműsor, melynek mind a hét tagja nagy, klasszikus társulatoknál táncolt, Broadway- és hollywoodi produkciókban is szerepelt már, idén pedig hazánkban is elkápráztatják a közönséget.

A Rock the Ballet ötletgazdái és vezetői az évtizedek óta roppant sikeres házaspár, Rasta Thomas és Adrienne Canterna. Thomas irányítja a csapatot, Adrienne pedig a koreográfusként dolgozik. Thomas 2007-ben alapította meg saját társulatát azzal a céllal, hogy a tánc teljes spektrumát színpadra vigye.

A klasszikus balett-táncos Mihail Barisnyikov, a poplegenda Michael Jackson és a színész, kung-fu harcos Bruce Lee is a példaképei közé tartozik.

-Amikor a csapatot megalapítottam, feltétlenül valami egyszerit akartam létrehozni, olyat, amilyet még soha nem láttunk- fogalmazott Rasta Thomas. A látványos new york-i show 2008 óta turnézik folyamatosan a négy kontinensen. A Rock the Ballet ezúttal Magyarországon is bemutatkozik, Rihanna, Queen, David Guetta, Beyonce, Coldplay, U2, Michael Jackson, Prince slágereivel május 7-én az Erkel Színházban.



balett.jpg
 
Fantasztikus jo otletnek tartom. A balettnak a komolyzenenek operanak egy szuk kozonsege van.
Igy lehet nepszerusiteni es kozkedvelte tenni.
Pavaroti a harom tenor vilaghiru lett hogy eljutattak mindenkihez azokat a dalokat amik addig csak az operaba voltak hallhatok.
A tanc muveszet a balett csodalatos es biztos kedvet kapnak meg tobben tancolni , vagy elvezettel vegignezni az ilyen musorokat is.
 
Nekem az jut az eszembe a balettról mindig, hogy igazából nem más mint engedélyezett pornográfia. Csak nézzétek meg a balett-táncosnőket, gyakorlatilag mindenük kilátszik. Sőt, amikor felemelik őket a magasba, a férfi emelgetők gyakran e nők lába közé nyúlnak, annál fogva emelgetik őket. De a férfiak is gyakran olyan testhez simuló macskanadrágban vannak, hogy pompásan látszik a nemi szervük minden kidudorodása sőt vonása. A férfiak többnyire jó erőben levő felnőttek, muszáj is másképp nem tudnák emelgetni és dobálni a csajokat, a csajok ellenben apró gyereklányok, vagy ha magasak is de akkor is olyan vékonyak hogy hozzájuk képest a fogpiszkálóm már egy dagadt tehén, és látszik is rajtuk hogy az életkoruk se lehet túl sok, kérdéses az is egyáltalán nagykorúak-e. Szóval, még akár az is felmerülhet itt hogy nem áll-e meg a kiskorú ellen elkövetett szeméremsértés vádja, meg más hasonlók.

Még az se biztos hogy a balett-táncosnő szép. Nyilván persze nem lehet egy bányarém, én arra gondolok hogy többnyire mellük sincs (plusz súlyt jelentene meg ide-oda libegne...), szóval teljesen nyilvánvalóan serdületlenek. Én nem vagyok oda a hatalmas mellekért a nőkön, de azért VALAMI látszódjon, mert bár szeretem ha egy lány fiatal, de mégse vagyok pederaszta, nem arra kattanok be ha valaki még nem mászott ki az ált.isk. alsó tagozatának padjaiból se!

Az egész totál természetellenes, nekem nem tetszik, bevallom, akkor is ha emiatt rám sütitek hogy kultúrbarbár vagyok.

Sietek megjegyezni, ez csak a balett tánc-részére vonatkozik mint vélemény, a balettzene, az más kérdés, azt ne keverjétek ide.
 
Végignéztem a belinkelt videót. KÁR VOLT.

Elismerésem a táncosok ügyességének és fizikai kondíciójának! Nem tudnám utánuk csinálni. Ez azonban az egyetlen dicséret amit mondhatok. A produkció művészi értéke körülbelül a nulla felé konvergál a szememben. (a dal értéke is).

Az egész sokkal inkább undorító mint művészi. Félmeztelen fickók, akik a macsó identitásukat hangsúlyozzák, jellemző is hogy a bal kezüket olyan jelentőségteljesen teszük a péniszük közvetlen közelébe, hogy mutassák, miről is szól a téma. Hogy a maradék kétség is eloszoljon, a dal szövege is kb csak annyi hogy "szexi, szexi boy" stb.

Az meg röhejes is hogy valaki nyakkendőben táncol. Nekem a nyakkendő amúgy se tetszik, ökör egy viselet, de ha mégis hordjuk, legalább tényleg csak azon alkalmakra amikre kitalálták.

És még sorolhatnám a gondjaimat e produkcióval kapcsolatban, de mindegy, ennyi is elég. A lényeg hogy nekem nem tetszik, ismétlem azt kivéve hogy elismerem, a fickók jó kondiban vannak, és ügyesek. De hiába...

Röviden, nekem ebből az jött le, hogy egy csomó, többnyire fiatal hím, tesztoszterontól túlfűtött ifjú macsó ember-bikák bandája meg akar kapni egyetlen nőstényt (aki még félig tinilány...) hogy aztán az egész banda gerincre vágja a kis nőstényt és jól megkamatyolja.

Közben meg szembántóan villog is az egész háttér, a díszlet, hogy nekem mint nézőnek elterelje a figyelmemet a szinpadon készülő csoportos nemi erőszakról, meg hogy hipnotizálja a szegény kiscsajt is, akit mindjárt meg fognak... izé...

Undorító, erkölcstelen, alpári, na.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,622
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére