"Több niggert Budapestre" feliratú plakáttal járatnák le a civileket

Hat civil szervezet logóját pakolták fel ismeretlenek arra a plakátra, amelyet a 444.hu olvasója fotózott le a Blaha Lujza téren.

A Társaság a Szabadságjogokért, az Antifa, a Budapest Pride, a NANE, a Central European Egyetem és az Amnesty International logója is szerepel azon a plakáton, amelyen egy fekete férfi portréja felett és alatt az a szöveg olvasható: "Ez az ember a barátod! Több niggert Budapestre!"

Vagyis úgy tűnik, mintha a plakátot ők – a kormány részéről "sorosistaként" elkönyvelt szervezetek – rendelték volna meg, helyezték volna ki.

A 444.hu megkérdezte az érintetteket, van-e közük a dologhoz. Kapronczay Stefánia, a TASZ ügyvezető igazgatója azt mondta, tudnak a plakátról – amin egyébként egy több évvel ezelőtt lecserélt logójuk szerepel –, de nem ők adták ki. "Sem a plakáton szereplő személy, személynév vagy projektmegnevezés nem ismert számunkra" – mondta.

Az Amnesty International szóvivője, Demeter Áron is azt mondta, hogy semmi közük a plakáthoz, szerinte "ismeretlen személy/személyek jogosulatlanul visszaéltek az Amnesty International és a többi szervezet nevével és logójával, gyaníthatóan azért, hogy rossz hírét keltsék a szervezeteknek".

tobbniggert12.jpg
 
A nőgyógyászom Eritreából származik, a reumatológus aki kezel nigériai, az ortopédián egy tanzániai orvost csíptem el, a kardiológus akihez járok szintén eritreai. Mosolygósak, türelmesek ha valamit elfelejtek megkérdezni, és telefonon hívom bármelyiket mindig van idejük rám, ha mégsem akkor visszahívnak. Még nem hallottam hogy bárki rosszat mondott volna róluk.
Az már csak hab a tortán, hogy egy huncut fillért nem fogadnak el senkitől!
 
unio jelmondata.jpeg

Ugye ez az Unió jelmondata, bár a magyar parlamentről lekerült az Unió lobogója, de Orbán Viktor elismert európai politikusi babérokra vágyik, ezért legalább valamiben igazodni szeretne Európához.. Mivel Magyarországon sem egység (éppen O.V. osztotta meg az országot), sem sokféleség nincs valamit tenni kell ..
Egységet egész biztos nem lehet teremteni, marad a sokféleség. De mivel az Elios szállítja valószínűleg a szoláriumokhoz a lámpákat , hiába van 1, 2 millió kissé színesebb románk, Ők sem színesednek ettől tovább.. Nincs más hátra Több Niggert Budapestre...
Bár azt hiszem jobb lenne látni fehérek közt néhány európait..
 
Ha már leragadtunk József Attilánál... "..szabadság, Te szülj nekem rendet" a gondolkodás szabadsága a valódi szabadság első lépcsője.. nincs egyetemes igazság, de mint ahogy a tudomány amely hívatott a valódi (a tényleges valóság) feltárására elfogad axiomákat, vagy a gyakorlat számára közelítő meghatározásokat, úgy a mindennapi életünket is a többség értékrendjének megfelelő normák foglalják keretbe.. S ahol rendszeresen többségi döntések szabják meg a dolgokat , az azt is jelenti, hogy a valóság és a dolgok kezelése egyre távolabb kerülnek egymástól, de a normák általánosan emberiek, s ezek bizony hosszabb távon állandóak. A liberális demokrácia ami napjainkban a jogállamiságot jelenti, azért nem képes megfelelően működni, mert mint már Seneca kétezer éve megmondta a jogegyenlőség nem azt jelenti, hogy mindannyiunkra egyformán alkalmazandók a törvények, hanem a törvények mindenki számára egyformán vannak előírva. Ellenben ha egy ország választott vezetői az ország alkotmányára felesküdve kötelezik magukat, hogy annak szellemében dolgoznak, s minden cselekedetüket az vezérli, akkor elvárható, hogy európaiak legyenek , ne fehérek.. mert a fehérember évszázadok óta már a rasszista szinonímája, a felsőbb rendűség kifejezése ... S sajnos én azt tapasztalom ma Magyarországon a kisemberek mindannyian négerek.....
 
Ha már leragadtunk József Attilánál... "..szabadság, Te szülj nekem rendet"

Nem nagyon tudok hozzaszolni ehhez a topichoz.
Melitta ugyan nev szerint szolitott meg, megsem nagyon tudok mit valaszolni.
Lattam menetelni a jobbikosokat.
Lattam a jobbik megvasarlojat plakatokat tepkedni es atfirkalni(videon)
Nem tetszett.
Most ok egyutt menetelnek a szocialistakkal es liberalisokkal.
Ennyi.
En ezt vallom Melitta egyutt Jozsef Attilaval:
"
Én mondom: Még nem nagy az ember.
De képzeli, hát szertelen.
Kisérje két szülője szemmel:
a szellem és a szerelem!"
 
Amennyiben ketelyek merulnek fel az Eus nyilatkozat miatt, meg ugy is hogy nevszerint vallalja,a nyilatkozo akkor most ezerrel kene tiltakozni, hogy belerangatnak civil szervezetket egy ronda rasszista plakatba.
Niggerezes nagyon perojativ es serto.
Hol van a rendorseg ? ok nem latnak? nem tudjak hogy tiltakoznak a civil szervezetek hogy a logojuat feltettek egy ilyen plakatra? raadasul rasszista jelzo a niggernek mondani egy afro embert.
A Blaha Bp frekventalt helye azonnal intezkedni kene es kinyomozni ki keszitette es tette ki ezt a borzalmas plakatot, nem beszelve azonnal el kene tavolitani.
A felvilagot bejarta mar a plakat miert is jo ez a image epites?
 
...es semmi mas nem szamit.
Megint, immaron sokadszor a tortenelmunkben nem valamiert, hanem valami ellen szovetkezik egymassal homlokegyenest szemben allo ero.
Lattuk hova vezhet.
Kaosz!
Tévedsz.
Igenis valamiért indulhatnának és ez a valami az ország lenne. A megosztottságnak véget vethetnének.
Igen láttuk hova vezet az ha összefognak és .....annyi lett a kisgazdapártnak.
Káosz?...
Mikor volt káosz?
Ha a fidesz úgy tervezi akkor lesz káosz.
 
Még ha egymással szemben álló erők.. De hol itt az erő? Az egységben lenne erő, de a Jobbik szép lassan a Kisgazdák sorsára jut.. A szociknál is a platform alapítások voltak a lejtő kezdete.... Az LMP következő gyűlése a tagokat zárja ki. A Momentum pedig nyilvánvaló esélytelenként a Fidesz vitorláit fújta külön utas indulásával.. Az egyetlen lehetőség az Alaptörvényben meghatározott számú polgár egyöntetű egyidejű követelése az Alaptörvény felfüggesztésére....vagy szépen csendben csatlakozni a közép-ázsiai "demokratikus" diktatúrákhoz.... a akkor már a niggerek is elkerülik nemcsak Budapestet, de az országot is... lehet támogatást kérni kerítés bontásra...Na és az lesz majd a "határtalan" demokrácia...
 
Utoljára módosítva:
Azt mi a bajod Pakoval? Hogy a media foglalkoztatja az azert van mert igeny van ra, nem beszelve arrol biztos jol is keres es nem keves adot fizet. Nem bunozo nincs criminal ugye, hogy jobban jartunk volna vele ha befejezi a fogorvosit lehet...
 
Utoljára módosítva:
...es semmi mas nem szamit.
Megint, immaron sokadszor a tortenelmunkben nem valamiert, hanem valami ellen szovetkezik egymassal homlokegyenest szemben allo ero.
Lattuk hova vezhet.
Kaosz!

Abban még én is egyetértek veled, hogy akadnak dolgok, amiket jóérzésű és elvhű ember semmi körülmények közt nem vállal el/fel és be, még ideiglenes kompromisszumként sem. Az én szememben ilyen (lenne) az, amikor a DK (vagy úgy általában bármelyik, magát demokratának és/vagy liberálisnak mondott párt) összeállna a Jobbikkal. Biztosíthatlak róla, ha én lennék egy párt vezetője, SOHA bele nem egyeznék ilyesmibe!
A maximum az, hogy esetleg hajlandó lennék támogatni (magánemberként vagy a pártommal) olyan legalább ELVILEG __független__ jelöltet, akit ugyanakkor a Jobbik is támogat. Ez még beleférne nálam, bár ez is csak fogcsikorgatva. De olyasmi hogy koalícióra lépjek a jobbikkal... SOHA! Olyan se, hogy olyan jelöltet támogassak, aki TAGJA a Jobbiknak hivatalosan!

Bármelyik efféle tett ugyanis a szememben egyenlő volna saját magam (mármint a pártom) hitelességének sárbatiprásával.
 
A nőgyógyászom Eritreából származik, a reumatológus aki kezel nigériai, az ortopédián egy tanzániai orvost csíptem el, a kardiológus akihez járok szintén eritreai. Mosolygósak, türelmesek ha valamit elfelejtek megkérdezni, és telefonon hívom bármelyiket mindig van idejük rám, ha mégsem akkor visszahívnak. Még nem hallottam hogy bárki rosszat mondott volna róluk.
Az már csak hab a tortán, hogy egy huncut fillért nem fogadnak el senkitől!

Írtam már régen valami másik topikban, hogy nekem meg valami arab muki vette ki a mandulámat (még Magyarországon). Semmi bajom nem volt az ürgével, rém rendes és barátságos volt. És nagyon ügyes is! Új infóként annyit tehetek hozzá a sztorihoz, hogy az összes nővér, orvosnő, mittudoménkik ott az osztályon.kórházban, szóval a nőnemű élőlények, mind a legislegmelegebb hangon dicsérték a dokit, akkor is amikor az jelen se volt, nem tudták már kitalálni miként áradozhatnának róla még jobban szépeket és magasztaló dolgokat! Életembe lefogadom hogy őszinték voltak, mert annyi sokan tették egymástól függetlenül, hosszú időn át (végig amíg ott feküdtem pár napon át), és ha megjátszották volna akár csak félelemből is, ennyire azért nem igyekeztek volna. Biztos vagyok benne, nem is egy közülük titokban még szerelmes is volt a dokiba! (mondjuk az igaz hogy jól nézett ki, habár nem huszonéves volt már hanem inkább olyan negyvenes-féle).

Gondolom azért, más lett volna a véleményük, ha elkezdett volna kötözködni velük hogy burka, csador illendő volna, vagy térítgetni hogy így Allah meg úgy Mohamed... Nyilván nem tett semmi ilyesmit. Szóval soha nem állítom, hogy az arabok közt ne volna normális és barátságos, derék fickó. Ettől még simán lehet hogy ő továbbra is megmaradt a muszlim hite mellett, de nekem ezzel sincs semmi bajom, az ő dolga, a lényeg hogy ezt ne erőszakolja rá másra. De hát nem is tette, meg se kérdezte mi a vallásom, nem érdekelte, engem se érdekelt az ő vallása, turbánt se viselt, ha a nővérek nem mondják jóelőre (de kifejezetten dicsekedve, büszkélkedve!) hogy AZ Ő DOKTORUK az egy ARAB, és nem láttam volna hogy jé, tényleg milyen barna a bőre, eszembe se jutott volna hogy nem magyar. Esküszöm, még a magyart se beszélte rosszabbul mint én, MÉG AKCENTUSA SE VOLT! Nem tudom, hogy volt képes ennyire megtanulni...

Efféléket simán befogadnék akármikor. Minden mennyiségben! A kérdés csak az, miként lehetne őket kiválogatni a... a... maradjunk annyiban, hogy a másmilyenek közül. Mindenesetre, erről a dokiról nem tudom elképzelni, hogy rákényszerítse a lányát a burkában járásra Európában, vagy hogy meggyilkolja csak mert netán nem muszlimhoz menne férjhez.
 
Hat civil szervezet logóját pakolták fel ismeretlenek arra a plakátra, amelyet a 444.hu olvasója fotózott le a Blaha Lujza téren.

A Társaság a Szabadságjogokért, az Antifa, a Budapest Pride, a NANE, a Central European Egyetem és az Amnesty International logója is szerepel azon a plakáton, amelyen egy fekete férfi portréja felett és alatt az a szöveg olvasható: "Ez az ember a barátod! Több niggert Budapestre!"

Vagyis úgy tűnik, mintha a plakátot ők – a kormány részéről "sorosistaként" elkönyvelt szervezetek – rendelték volna meg, helyezték volna ki.

A 444.hu megkérdezte az érintetteket, van-e közük a dologhoz. Kapronczay Stefánia, a TASZ ügyvezető igazgatója azt mondta, tudnak a plakátról – amin egyébként egy több évvel ezelőtt lecserélt logójuk szerepel –, de nem ők adták ki. "Sem a plakáton szereplő személy, személynév vagy projektmegnevezés nem ismert számunkra" – mondta.

Az Amnesty International szóvivője, Demeter Áron is azt mondta, hogy semmi közük a plakáthoz, szerinte "ismeretlen személy/személyek jogosulatlanul visszaéltek az Amnesty International és a többi szervezet nevével és logójával, gyaníthatóan azért, hogy rossz hírét keltsék a szervezeteknek".

Csatolás megtekintése 1609396
Egy ujabb mocskos hecckampány a kormánnyal szemben állók lejáratására.
Csak a vakok nem látják ezt. :(
 
Egy ujabb mocskos hecckampány a kormánnyal szemben állók lejáratására.
Csak a vakok nem látják ezt. :(
Nem mindig minden az, aminek látszik.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kassa_bombázása A mai napig nem tudják, pontosan ki (és miért) bombázta Kassát 1941-ben, de jó ürügy volt MO-nak, hogy hadat üzenjen a SzU-nak.
Vagy pl. a katyini mészárlás: sokáig a németeknek tulajdonították, de kiderült, hogy a szovjetek követték el.

Vegyünk egy nagy levegőt, és kérdezzük meg: Cui prodest? (Kinek áll érdekében?)

... ráadásul aki ezt a förmedvényt elkészítette, az meglehetősen "ostoba" volt (vagy esetleg pont nem, az alábbiak miatt). Ugyanis ha én készítenék egy ilyen plakátot, megkeresném az interneten felllehető tengernyi fotó közül azt, amin a lehető legantipatikusabb, a mondandómat leginkább alátámasztó arc látható.
Ezen a képen egy kifejezetten szimpatikus, nyílt, barátságos arc látható. Ez pedig vagy melléfogás (a nácik részéről), vagy tudatos "érzelmi hatás kiváltása" (a provokátorok részéről).

Tudja bárki is hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ki készítette és tette ki a plakátot?
 
Utoljára módosítva:
Nem mindig minden az, aminek látszik.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kassa_bombázása A mai napig nem tudják, pontosan ki (és miért) bombázta Kassát 1941-ben, de jó ürügy volt MO-nak, hogy hadat üzenjen a SzU-nak.
Vagy pl. a katyini mészárlás: sokáig a németeknek tulajdonították, de kiderült, hogy a szovjetek követték el.

Vegyünk egy nagy levegőt, és kérdezzük meg: Cui prodest? (Kinek áll érdekében?)

... ráadásul aki ezt a förmedvényt elkészítette, az meglehetősen "ostoba" volt (vagy esetleg pont nem, az alábbiak miatt). Ugyanis ha én készítenék egy ilyen plakátot, megkeresném az interneten felllehető tengernyi fotó közül azt, amin a lehető legantipatikusabb, a mondandómat leginkább alátámasztó arc látható.
Ezen a képen egy kifejezetten szimpatikus, nyílt, barátságos arc látható. Ez pedig vagy melléfogás (a nácik részéről), vagy tudatos "érzelmi hatás kiváltása" (a provokátorok részéről).

Tudja bárki is hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ki készítette és tette ki a plakátot?

Nem erről szól a beszélgetés, de fontosnak tartom megjegyezni...
- a katyini mészárlást a németek fedték fel, de elhitték Sztálinnak, hogy a szovjeteknek nincs közük hozzá.. Sosem tulajdonították a németeknek...
- a kassai bombázás másnapján már tudott volt, hogy kik ültek a repülőgépeken, név szerint..
- A "Cui prodest.. az így folytatódik...scelus,is fecit.. Vagyis annak áll érdekében aki elkövette....
Na és akkor a témához.. Ez egy tudatos, nagyon jól elkészített plakát, hiszen azonnal kiderül, hogy kamu..
A cél nem az, volt, hogy a nevesítetteknek tulajdonítsák hanem ébren tartsák a "migráns" témát... Beszéljenek róla, a Soros György által támogatott szervezetekről, ne hagyják kialudni a választásokon felpiszkált ellentéteket....
Olyan ez mint a paksi bővítés.. A kormánynak esze ágában sem lenne megvalósítani, ha az oroszok nem szorongatnák a nyakukat, de még így is a kivárásra játszanak, hiszen olyan lassan "nem történik" szinte semmi, hogy ez teljesen bizonyító erejű, csak egy kis szabad tőkét akartak megmozgatni, s ezért még a kamat sem túl drága... Ha meg az oroszok ráunnak, vagy olyan helyzet áll elő ami lehetővé teszi a kilépést a projectből, azonnal ki lehet lépni.. De az ellenzéknek van egy téma, amin rágódhatnak, s amivel nem túl sok vizet zavarnak, hisz a lakosságot nem érinti jelenleg, ahogy a bevándorlás sem.. Addig is elterelődik a figyelem a kormány hazugságairól, a Mészáros Lőrincekről, "Tiborcokról", "Garancsikról"... vagyis minden forgatókönyv szerint.. mert ez egy ilyen ország...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,799
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére