Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajna most is legalább 6 készült. Képtelen vagyok normális mennyiséget készíteni. Ezt viszont szereti a gyerekem, így nem nekem kell befalni:)
Ezek szerint 2x küldtem, lassú volt a koppanás. Kiléptem egy megkezdett beidézésből valószínűleg ezért lett 2 adag:rohog:
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Hétvégére vendégeket várok, olyan ebéddel szeretném őket megkínálni amilyet még nálam nem ettek. Ma elkészítettem a próbaebédet. Fokhagymakrémlevest főztem szárazon pirított kenyérkockákkal, és sajttal-brokkolival töltött cannellonit sütöttem. A desszerten még agyalok mi legyen, azt hiszem tanulmányozni fogom Kissnécske műveit. Hála neki bő választék áll rendelkezésemre.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kissnécske, nem szabad a diétázó emberekkel ennyire kitolni!
Ezek nagyon szép és biztos finom kaják.
Rizsfelfújtat akarok, málnaszörppel!!! Esetleg jöhet hozzá udvarfy kolléga birsalmasajtja! Jaj, de szeretném!
Drága Hekate! Lehetne - mértékkel. Csak ugye azt a legnehezebb betartani. ;)
Tegnapról még maradt egy kis vadas. De készítek pörköltet csavart tésztával, hogy mindenki jól is lakjon.
 

kukta

Állandó Tag
Állandó Tag
A mai ebéd!Tejfölös bableves csipetkével és kelt ostoros rétes mákkal és mogyoróval.
161Bableves_tn.jpg
987Ostoros_tn.jpg
456felszeletelve_az_ostor_tn.jpg
 

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor most már elárulom, nincs különösebb bajom Gyula sajtjával, de mégsem hagyhattam megtorlás nélkül a múltkori sértést.
Nyavajgott a gubics zöld birsei miatt, én pedig kitettem Neki a gyönyörű nagy almáimat mutatóba... hát nem skótozta, zöldezte...? a hálátlan!
Ez vért kívánt! Alig vártam, hogy előjöjjön dicsekedni a sajtjával...likba lépett tegnap.
Aztán Bekával csak somolyogva vártuk a reakciót a háttérben...Nos, nagyobb csimbummra gondoltam...sajnos Gyula jól kezelte a helyzetet:D, így aztán az lett a helyzet, hogy nem lett helyzet:rohog:

Gondoltam, szólok Hekaténak, el ne rontsa már az isteni málnás rizsfelfújtat egy odakozmált bírsalmasajttal, de láttam Gyulát a szívéhez kapni és már megsajnáltam:rohog:
Szóval Gyulus, nincs azzal semmi baj;)
 

Kaszazsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma a tegnapiakat variáltuk. A férjem lebbencs levest ebédelt rizses hússal, én leves helyett egy pohár paradicsomlét ittam, aztán a maradék pörköltből székelykáposztát készítettem 25 dkg piacos savanyú káposztából. Volt még sütőtök is.

Változatlanul tartom, hogy du. már csak almát, esetleg natúr kefirt fogyasztok, és ma először 6-al kezdődött a súlyom a mérlegen! Nagyon lassan apadok, viszont nem éhezek. Remélem, még nem álltam le...
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére