Visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriában, mert megunta az örökös nyaralást

Már Tenerife sem a régi.

Visszatért a börtönbe egy osztrák férfi, aki 10 és fél éve megszökött egy Bécs melletti fegyintézetből és azóta Tenerife üdülőszigeten élt.

A 64 éves alsó-ausztriai férfi szombaton késő este, két bőrönddel a kezében jelentkezett az osztrák rendőrségnél a salzburgi pályaudvaron, bejelentve, hogy hajdan megszökött a börtönből, több mint tíz évet töltött a Kanári-szigeteken, de most vissza akar térni Ausztriába, és nemrég szállt le a müncheni repülőtéren.

Visszatérését azzal indokolta a rendőröknek, hogy a Spanyolországhoz tartozó Tenerife "már nem a régi", és egyébként is elég időt töltött ott.

A rendőrségen utánajártak, hogy igaz-e a történet, amit előadott, és bebizonyosodott, hogy az illető valóban megszökött 2008 decemberében a Bécstől délre fekvő Schwarzau am Steinfeld-i börtönből, ahol még fél év volt hátra a büntetéséből. Egyelőre nem tudni, hogy miért ítélték el, sem azt, miként szökött meg.

A honvágy sújtotta "börtöntölteléket" egyelőre fogdába helyezték Salzburgban. Attól nem kell tartania, hogy pótlólagos szabadságvesztéssel sújtják, mert Ausztriában nem számít bűncselekménynek a szökés a börtönből.
image.aspx
 
A "rothadó" Nyugaton a böri koszt is jobb, mint nálunk az iskolai menza illetve a kórházi kaja.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!
Az én óvodás lányom válogatós ugyan, de többnyire megeszi az óvodai kosztot, egyes dolgokat meg kifejetetten kedvel! Szóval én nem becsülném le ÚGY ÁLTALÁBAN az ebben az ágazatban dolgozók munkáját!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,308
Tagok
615,644
Legújabb tagunk
boborján2
Oldal tetejére