Hivatalos jegyzőkönyvbe mondta a kormányablak, hogy nincs pénze vécépapírr

Olvasónk ügyeket intézni ment be csütörtök reggel a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára. Itt lehet például személyit, útlevelet, jogsit intézni, bejelenteni a lakcím változását.

Azt nem tudjuk, hogy sikeres volt-e olvasónk elintéznivalója, vagy, hogy egyáltalán mi volt az, azt viszont igen, hogy ügyintézés közben el kellett intéznie valami mást is, ezért aztán bement a kormányablak mellékhelyiségébe.

Innen viszont biztosan nem távozott elégedetten.


Ahogy azt az Indexnek küldött üzenete is nyomatékosítja:

Alulírott, ezt tapasztalta a kormányzati ügyintézés során! XXI. század. Európai Parlamenti választások előtt! Mit akarunk. Ez abszurdum.

A sérelem tárgya, hogy a Győri Járási Hivatal Kormányablakának vécéjében olvasónk nem talált sem vécépapírt, sem szappant, de még kéztörlőt sem.

Csoda, hogy van víz!

– jegyezte meg egy ponton.

A legtöbben valószínűleg legyintenénk erre a hiányosságra, hiszen lássuk be, naponta találkozhatunk hasonlóval. De nem így az öntudatos olvasónk!

Pecsétes, főosztályvezetői aláírással ellátott jegyzőkönyvet készíttetett ott helyben.

Mindehhez pedig egy képet is csatolt nekünk.

27907247_b35b7033e8604eff528a7e9da7a64a48_wm.jpg

WC papír hiányról készült jegyzőkönyv
Fotó: Olvasói fotó / Index
Amikor pedig olvasónk azt sérelmezte, hogy a betévedő polgároknak nem, csak a kormányhivatal dolgozóinak van lehetősége és joga "kulturált módon elintézni ügyeiket (WC)", akkor a kormányablaktól egészen egyszerűen csak azt a választ kapta:

korlátozottak a lehetőségeik, sajnos erre nincs keret.

Így lett hivatalos papír arról, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra.

Index
 
Csak így fog történni valami változás.
Egyelőre valószínű hogy semmi..
Először a fejekben kellene rendet rakni.
 
Csak így fog történni valami változás.
Egyelőre valószínű hogy semmi..
Először a fejekben kellene rendet rakni.
Nagyon jól látod, semmi nem fog történni. Esetleg romlik. Egyik pesti kórházban a WC ülőke hiányzott, a kapaszkodó le volt törve, a papirtartó szintén, az ajtót nem lehetett bezárni. Biztos nem a takarító személyzet barbárkodott. Ők legfeljebb nem csinálnak semmit.
 
Nagyon jól látod, semmi nem fog történni. Esetleg romlik. Egyik pesti kórházban a WC ülőke hiányzott, a kapaszkodó le volt törve, a papirtartó szintén, az ajtót nem lehetett bezárni. Biztos nem a takarító személyzet barbárkodott. Ők legfeljebb nem csinálnak semmit.
De miért ilyenek az emberek?
Miért rombolnak?
Miért lopnak haza szinte mindent?
Mintha nem gyógyulni mennének oda...
 
Hát vannak olyan egyedek akik napi szinten lopkodnak ilyen nyilvános WC-kből papírt. Ellenük tenni semmit nem lehet mert a wc-ből távozott át motozni nem lehet.
Nálunk egy bevásárló központban már nem tudom hányszor újították fel a wc-t mert sajnos sok vandál úgy tűnik odajár vergődni valami mindig össze van törve benne. Ha valaki ennyire nem tudja kezelni a dühét legalább másoknak ne okozzon kárt. Ha magába kárt tesz leszarom de kárt ne okozzon már másoknak primitív felfogása végett. A másik véglet a fiatal neveletlen tahok akinek az poén ha rombolnak és ezen nevetnek.
Amúgy meg ez a cikk egy kabaré kinek van ideje ilyen marhaságokra, csak az időt rabolja azoktól akik fontosabb ügyet szeretnének elintézni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,192
Tagok
615,635
Legújabb tagunk
Dr. Árnyasné Rizsák Orsol
Oldal tetejére