Wittinghoff Tamás megszólalt Borkai Zsolt szexbotrányáról

Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás az Azonnali.hu-nak adott interjút, ahol a települést érintő kérdések után felmerült a politikus szexbotránya, illetve a Borkai-ügy is.

A portál feltette a kérdést Wittinghoffnak, hogy együttérez-e Borkai Zsolttal. A polgármester-jelölt azt mondta,

"Határozottan visszautasítom, hogy a két ügyet párhuzamba állítsuk."

Azt is hozzátette: "Engem előre megfontolt szándékkal csapdába csaltak, és a hazugságokkal ellentétben a szexért nem fizettem. Csak magánéleti vonatkozása van. Viszont az alapján, amit a másik ügyről egyelőre tudni lehet, ott már súlyos korrupcióról, sok milliós útról és sok szereplős orgiáról szólnak a hírek. Nem egyszerűen magánéleti ügyről."

Arra a kérdésre, hogy örül-e annak, hogy a Borkai szexbotránya eltereli a figyelmet az ő ügyéről, azt mondta,

"sokféle keserűség és indulat van bennem, örömérzet semmi esetre sem. Maradjunk annyiban, hogy mindkét ügy megdöbbentő, de egészen eltérő okokból."

Mint korábban beszámoltunk róla, egy titokban rögzített szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét. A 12 perces kisfilmen egy nő együttléte látható Wittinghoffal. A polgármester a lapnak azt mondta, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg.

Az „Ez az ördög ügyvédje” című blog fényképet és videókat jelentetett meg Borkai Zsolt polgármesterről és "barátairól". A felvételeken fiatal nőkkel láthatók egy hajón. Az ismeretlen szerző kokainról, magángépről és prostituáltakról ír, valamint korrupcióval is vádolja a résztvevőket.

image.aspx
 
Valószínű ezek eddig is úgy ahogy tudottak voltak csak most valakinek elege lett belőle lásd még simonka ügye .
De, mulatságos olvasni a ezekhez kapott hozzászólásokat az eddigi kersztény oldalakon nincs semmi baj...férfi éli világát....igaz addig ha az ellenzéki jelölt ltépett egy virágot az az évszázad bűnét követte el...
De , bízok benne most hogy kiadták a ˝kilövési˝engedélyt egyes kormány közeli egyénekre a hangulat is megfog változni hisz a kormány pártiak CSAK az ellenzék ˝bűneit˝ ismerik .
(többek közt tarlós is negatívan nyilatkozott az ügyről igaz ö nála ez politika)
 
A MOB felállított egy bizottságot hogy kivizsgálják az esetet A MOB belső eljárásához kapcsolódik, hogy a Borkai-ügyben a Győr-Moson-Sopron megyei főügyészséghez, a horvát hatóságokhoz és az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) is forduló Párbeszéd kezdeményezte a MOB-nál, hogy vonják meg Borkai olimpiai bajnoki járadékát, mert egy, a magyar sportot és az olimpikonokat képviselő közszereplő „nem mehet el prostituáltakkal, nem orgiázhat.”
 
Tényleg besúgó lennék ha név szerint megnevezném azokat az ismerősöket
akik a választás idejére a vidéki rokonaikat a Budapesti lakásukba jelentik be de sajnos ismerek ilyeneket. :D
-
 
Tényleg besúgó lennék ha név szerint megnevezném azokat az ismerősöket
akik a választás idejére a vidéki rokonaikat a Budapesti lakásukba jelentik be de sajnos ismerek ilyeneket. :D
-
A vasárnapi önkormányzati választásra kiadott fővárosi és V. kerületi választói névjegyzékben egy Nikola Gruevski nevű választó is szerepel. A jegyzékekben szereplő hiányos adatok alapján ugyan nem lehet száz százalékos biztonsággal azonosítani a 49 éves férfit, de tény, hogy nemcsak a neve, de az életkora is megegyezik a volt macedón miniszterelnökével, aki a börtön elől menekült Magyarországra, ahol menedékjogot kapott.
 
Csütörtök óta válságtanácskozás van a Fidesz-kampánystábban,

mert a vasárnapi önkormányzati választás előtti utolsó belső mérések azt jelzik, országos hatása van a Borkai-ügynek.
A győri polgármester botránya és az azt övező hallgatás a kormányközeli sajtóban elbizonytalanította a Fidesz szavazótáborát, és ennek komoly hatása lehet a választási részvételben is.
„Az utolsó mérések azt mutatják, a Borkai-ügy magával ránthat több erős jelöltet, köztük Tarlóst is”
– fogalmazott forrásunk, aki szerint a kampánystábban egyre erősebb az a vélekedés:

be kell áldozni Győrt a többi győzelem érdekében.

Ezt erősíti az is, hogy Tarlós István nyíltan kritizálta győri kollégáját, védhetetlennek és vállalhatatlannak nevezve az ügyet.
– Borkai alkalmatlanná vált – jelentette ki Tarlós, és ezt aligha tehette volna meg a központi Fidesz-stáb beleegyezése nélkül.
MAGYAR HANG
Borkainak taktikától és stratégiától függetlenül mennie kell. Hála az égnek, nem győri vagyok. De nem gondolom, hogy ez országosan elbizonytalanította volna a kormánypárti szavazókat. Mindenesetre Tarlós reakciója egyértelműbb volt, ami a kispesti és zuglói ügyekkel kapcsolatos ellenzéki reakciókról nem mondható el. Kivétel Puzsér.
 
Borkainak taktikától és stratégiától függetlenül mennie kell.
Most miért ítéled el egy apró tévedésért?
(Ő krumpli helyett répát osztogatott.)
Hála az égnek, nem győri vagyok. De nem gondolom, hogy ez országosan elbizonytalanította volna a kormánypárti szavazókat.
Én sem gondolnám, hisz egyik nő sem migráns tudtommal....
Mindenesetre Tarlós reakciója egyértelműbb volt, ami a kispesti és zuglói ügyekkel kapcsolatos ellenzéki reakciókról nem mondható el.
Lemaradtam valamiről?
A kispestiek és a zuglóiak is a a luxemburgi offshore cég audis pénzén mulatoznak Horvátországban?
Kivétel Puzsér.
Ki az a Puzsér? (Mármint politikai téren.)
 
De nem gondolom, hogy ez országosan elbizonytalanította volna a kormánypárti szavazókat.
Akkor mit csodálkoztok a jelzőkön?Amiből a legfinomabb vakhit, rövidlátó,hűbéres, fidesznyik,szerviens.Aztán jönnek a lebutított érzéketlenné tettek meg a különböző bárgyúvá gyúrási média-áldozat.
Meg nem vett ember kiábrándul előbb utóbb és elfordul ha van önálló személyisége még.És nem média áldozat mosógép szitus.
Hogy a Fidesznél hazugabb lopósabb párt még nem volt nem érdekli.
Vénasszonyok szerelme.Nem érdekli a valóság.
Különben is trollhadsereg van vezényelve.
Az is a hazugság és manipuláció része.
Megvett emberek a hívek.Hűbéresek
A hűbérest nem érdekli az ország.


A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,730
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére