Ordogugyvedje

Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna!

De még hosszú út áll előttünk.

Már mindenki tudja, hogy templomban fotózkodnak, de jachton videóznak. Már mindenki tudja, hogy erkölcsről papolnak, de lopott pénzből kurvákat vesznek. Már mindenki tudja, hogy vizet prédikálnak, de kokaint szippantanak.

Azt gondolják, hogy Isten és ember felett állnak. Tizenegyedik parancsolatot próbálják betartani, de a tízből egy sincs, amelyen ne buknának el. Viszont az már biztos, számukra nem hét főbűn van, hanem legalább nyolc. Itt van még az árulás. Ők azok, akik elárultak egy egész országot, csak azért hogy meggazdagodjanak. És azt hiszik, hogy ezt el tudják titkolni.

Azonban tévednek, mert vagyunk páran, akik belelátnak. Pontosan tudom, mennyit és hogyan harácsoltak össze, és azt is, miként tették, és azt is, hol van a vagyon.

Most már Ti is kezditek látni. Ám eddig nagyon keveset láttatok.

Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna, azonban még hosszú út áll előttünk.

Azt ígértem, egyesével fogjuk kiszedni a téglákat a falból, és lám, pár tucatot egyből ki is szedtünk. A fal beleremegett, de még messze van attól, hogy ledőljön. Le fog. Értem a türelmetlenségeteket, de még így is hamarabb fogunk mindent borítani, mint amire ők valaha fel tudnának készülni.

Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani. Nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy nekem már nincsen vesztenivalóm.

Tudják, hogy nagyon sok anyag van nálam, és nem félek felhasználni. Én pedig tudom, hogy nálatok is sok minden van, és küldtetek is már olyat, amit használni fogok. Tudom, hogy féltek, de én meg foglak védeni Benneteket. Tőlem, senki nem fogja megtudni, ki és mit küldött.



file.jpg
e1bc63_6e38a2f648244070a06a2a0a28fe0853~mv2.webp


Pontosan tudom, milyen az, ha valakit megfélemlítenek. Azonban Ti bátrak vagytok, bátrabbak, mint azt gondolnák.


Folytatjuk!

cb4830_38a0706dd4174f5aa76a01bf873572e9~mv2.webp
 
Nemcsak hogy képmutatás, hanem gyomorforgató is ez a fajta viselkedés, bár tudom, hogy ez nem egyedi eset. Nem tudom, hogy nyilvános-e, ha igen a neten fellelhető-e a közalkalmazottak, köztisztviselők által kötelezően aláírandó etikai kódex. Még a ruházatot is meghatározzák, a viselkedést is szabályozzák. Ne legyünk már ennyire elnézőek. És itt szó sincs a katolikus erkölcsről.

Értem. Akkor innentől csak monogám heteroszexuálisok viselhetnek tisztségeket. Remek! Neked gyomorforgató a swinger. Talán gyomorforgató a biszexualitás, a homoszexualitás, a BDSM is? Nézeted szerint az összes ilyen preferenciájú ember erkölcsi eltévelyedett? Akik nem vállalhatnak közalkalmazotti állásokat, nem viselhetnek köztisztviselői pozíciókat - csak azért, mert a magánéletükben az átlagtól (vagy egyszerűen a te ízlésedtől) eltérő szexuális preferenciával rendelkeznek. Innentől a munkavállalás szexuális preferenciához kötött? És mondd csak, hogyan ellenőrzöd? Hazugságvizsgálóval, nemzetbiztonsági átvilágítással, orvosi diagnosztikával, netán genetikai tesztekkel? Még jó, hogy nem tiltod el őket a közügyek gyakorlásától!

Egyszerűen megmosolyogtató, hogy nekem, jobboldalinak kell itt védelmembe vennem a privát élet - liberálisok által kihangsúlyozott - szentségét. Már ne haragudj, de ha te a törvénybe nem ütköző szexuális preferenciák kapcsán etikai kódexet emlegetsz, akkor vagy rettenetesen prűd vagy, vagy komoly fóbiáid és előítéleteid vannak. Még egyszer mondom, a szexuális preferencia kinyilvánításának a magánélet keretei között van a helye. Senkinek semmi köze hozzá! Borkai úgy és azzal csinálja az önkéntes beleegyezésen alapuló szexet, akivel csak akarja. Amennyiben ez nyilvánosságra kerül, és beleütközik a közízlés prüdériájába és/vagy lerombolja a róla alkotott képet, akkor ennek persze le kell vonni a következményeit. De ahhoz aligha van jogod, hogy a te monogám heteroszexuális világod magaslatáról elkezd köpködni, netán jogot és erkölcsöt formálni. Az intolerancia a te négy falad között hasonlóképp magánügy - bizonyos határokon belül. Ha számomra is normává akarod tenni, no az már közügy!
 
Utoljára módosítva:
Ugy gondolom hogy a szexeles nem tartozik a nyilvanosagra a haloszoban kivul. Teljesen mindegy milyen beallitottsagu, orgiak a resztvevokon kivul igazan nem tartozik senkire , tobben vagyunk akik nem kivancsiak erre.
Katolikus erkolcsi normakat a fidesz tette kotelezove , beemelve az oktatasba es nem en. Ebben az esetben etikai kodexrol hablatyolni a videot nezve lehet teged meggyoz de az emberek zome felhaborodik.
Engem jobban zavar a lopasok a korupcio mert annyi szegeny ember van akiknek a minimalis megelhetes se adatik meg, legyen az gyerek vagy idos kisnyugdijas akkor ez az eset nem hogy felhaborito hanem egyenesen egbekialto.
Szivbol kivanom az ordogugyvedjenek hogy tovabbra is felhivja a figyelmet az ilyen borzalmas ugyekre amibe mas orszag egesz politikai garnituraja belebukott volna. Gondolom a 700 milliardos Eus buntetesbe ezek az ugyek is benne lehetnek, bar nalad mindenhol minden rendben van.
 
Ugy gondolom hogy a szexeles nem tartozik a nyilvanosagra a haloszoban kivul. Teljesen mindegy milyen beallitottsagu, orgiak a resztvevokon kivul igazan nem tartozik senkire , tobben vagyunk akik nem kivancsiak erre.
Katolikus erkolcsi normakat a fidesz tette kotelezove , beemelve az oktatasba es nem en. Ebben az esetben etikai kodexrol hablatyolni a videot nezve lehet teged meggyoz de az emberek zome felhaborodik.
Engem jobban zavar a lopasok a korupcio mert annyi szegeny ember van akiknek a minimalis megelhetes se adatik meg, legyen az gyerek vagy idos kisnyugdijas akkor ez az eset nem hogy felhaborito hanem egyenesen egbekialto.
Szivbol kivanom az ordogugyvedjenek hogy tovabbra is felhivja a figyelmet az ilyen borzalmas ugyekre amibe mas orszag egesz politikai garnituraja belebukott volna. Gondolom a 700 milliardos Eus buntetesbe ezek az ugyek is benne lehetnek, bar nalad mindenhol minden rendben van.
Melitta! Össze-vissza beszélsz. Az etikai kódex szükségességéről nem én beszéltem, hanem Hekate. Légy szíves, nála reklamálj. Borkainak meg nem állt szándékában nyilvánosság előtt szexelni. A videó nem az ő jóváhagyásával, hanem valaki jogsértésével került nyilvánosságra. Aki pedig Borkait a swingelés miatt ítéli el - és nem a képmutatása miatt - az vagy intoleráns vagy prűd. A korrupció más tészta, ha ebben érintett, akkor viselje a következményeket.
 
Ha o az ordogugyvedje ..............
Az "ugyvednorol" azt irtak o sem ugyved hanem kozjegyzo.........................ember legyen a talpan aki kovetni tudja mi igaz es mi nem.
 
Tkp. egyetértek. Nekem nem az a bajom Borkaival - mármint ha a videónál maradunk -, mert swinger, hanem hogy képmutató.
Nekem mind hárommal üggyel bajom van.Az hogy családosként kurvázik az hogy képmutató és hazug az hogy korrupt és ezzel is hazug csaló.Mindenféleképpen egy erkölcs nélküli ember.Jó aki a fentit írta annak mindez nem baj.Más más az erkölcsi világunk.
És még kimaradt amit már írtak (közéleti szereplőként példát ad)
Az meglévő és mérhetetlenül lesüllyed emberi viselkedésért felelősek azok kik szem előtt vannak.
A pökhendiség és agresszivitás még a közlekedésbe is átmegy.
 
Nekem mind hárommal üggyel bajom van.Az hogy családosként kurvázik az hogy képmutató és hazug az hogy korrupt és ezzel is hazug csaló.
(1) "Családosként kurvázik." Ez magánügy. Sokan sokféle indokból kurváznak. A politikus sem kivétel. Amennyiben diszkréten csinálja, ráadásul a feleségét sem zavarja, hol fáj az neked? Ismerek egy asszonyt, akinek deréktól lebénult a férje, és bizonyos igényei okán szeretőt tart. Ismerek egy idős embert, aki komoly urológiai fájdalmai miatt "masszőzhöz" jár rendszeresen. Ismerek egy biszexuális lányt, aki felvállaltan kettős életet él. Ehhez nincs közünk. Vagy Te különleges vagy? (2) "Képmutató". Igen az, mert az életvitele nem felel meg a keresztény hitelveknek - de ennek vállalta is következményeit. Mellesleg sok keresztény él ez utóbbi módon. Sokan küszködnek is miatta. De te akkor sem vagy jogosult pálcát törni felettük. Ha nem vagy keresztény, akkor azért. Ha pedig keresztény vagy, akkor azért. Vagy Te különb vagy? (3) "Korrupt és ezzel hazug csaló is". Ha ez ténymegállapítás, akkor bizonyítanod kell. Ha nem tudod bizonyítani, csak légből kapott állításokat teszel, akkor te sem vagy különb. Egyszerű rágalmazó vagy, keresztényül: hamis tanúságot tevő.
 
A fentinek: nem magánügy közéleti szereplőként és a még megmaradt tisztességes fogadalmat megtartó emberek felfogása szerint.
A védelmezésed csavarásával jössz egy-két példával.A politikus közéleti tehát nem tehet olyat ami botrányt kelt.
És az Övé keltett.Mennyi nyugati politikus tette miatt került leváltására.
Épp csak itt a keresztényi Magyarországon nincs következmény mert az nem következmény ami történt.
Te megbocsájtod én nem
Ilyen a pápista erkölcs?
upload_2019-11-25_8-26-56.png
 
Ha nem tudod bizonyítani, csak légből kapott állításokat teszel
Vannak dolgok amit nem kell bizonyítani és vannak amit nem is akar az ügyészség.
A nem kell bizonyítani például a telekspekulációs ügy az audi telek megvásárlás miután beépíthetővé minősítette az önkormányzat.
Itt mit kell bizonyítani Borkai kapcsán?
És miként lehetne ha az ügyészség nem csak az újságírók nyomoznak.
Bíróság elé nem engednek Fideszes ügyet.
Mikor hinnéd el?
Ha ítélet születne?
Az addig nem lesz amíg fogják egymás kezét.
Addig a nyílt titokká váltság a bűnük

image.aspx
 
És lassan de kénytelenek nyomozni
Nem kokó, korrupció: egyesítették az eljárásokat a Borkai-ügyben

Az úgynevezett Audi-földek ügyében ugyanis négyen is hasonló tartalmú fel- és bejelentéseket tettek:
 
Mellékesen jön egy másik de lehet független ,de lehet hasonló ügy:
Rogánék válnak.
Nos itt is volt egy kis ide-oda hazudozás.Nyilvánosságra került ügyben.
Egy kis korrupció ott is fellelhető volt kettőjük között a média cégen keresztüli felpumpálás
A Rogán-Gaál cége által szervezett sporteseményeket pedig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.
A válás néha felszínre hoz egy kis kölcsönös sötét ügy feltárást.
És lehet tagadni mint a Borkai ügyben.

az vagy intoleráns vagy prűd
Vagy tisztességes
 
(1) "Családosként kurvázik." Ez magánügy.
Sajnos nem. Amióta az alaptörvénybe betették a keresztény jelzőt, azóta nem.
Amióta a közhivatalnokoknak hivatalosan is előírják, hogyan kell viselkedniük munkaidőn kívül, azóta nem.
Sokan sokféle indokból kurváznak. A politikus sem kivétel. Amennyiben diszkréten csinálja, ráadásul a feleségét sem zavarja, hol fáj az neked?
Bár a kérdést nem nekem tetted fel, de reagálnék rá:
Már unhatod a folytonos hivatkozásomat a regnáló hatalom keresztényi elvárásaira, de nem én kezdtem (hanem a kormány).
Tőlünk elvárják a példamutató keresztény erkölcsi elvárások szerinti életet, cserébe nuku példamutatás?
Na ez "fáj".
Ismerek egy asszonyt, akinek deréktól lebénult a férje, és bizonyos igényei okán szeretőt tart.
És polgármester? Vagy legalább politikus?
Ismerek egy idős embert, aki komoly urológiai fájdalmai miatt "masszőzhöz" jár rendszeresen. Ismerek egy biszexuális lányt, aki felvállaltan kettős életet él. Ehhez nincs közünk.
Teljességgel egyet tudok érteni soraiddal, ha kiegészítjük, hogy amíg nem közszereplő.
Vagy Te különleges vagy? (2) "Képmutató". Igen az, mert az életvitele nem felel meg a keresztény hitelveknek - de ennek vállalta is következményeit.
Mivel is?
Azzal, hogy kilépett a fideszből (és nem fizet a jövedelmével arányos tagdíjat)?
Vagy azzal, hogy lemondott?
Mikor is? Miután újraválasztották. Tehát bebiztosította a fidesznek (na jó a jobboldaliaknak) a lehetőséget, hogy nehogy Győr is az "ellenzék kezére kerüljön".
Én következményt egyelőre nem látok.
Már beismerten nyomoznak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésért (több milliárdos tétel). Ennek töredéke gyanújáért vitettek el korábbi választások előtt pár nappal fővárosi kerületi polgármestert...
Mellesleg sok keresztény él ez utóbbi módon.
Szerintem meg azok nem keresztények.
Sokan küszködnek is miatta. De te akkor sem vagy jogosult pálcát törni felettük. Ha nem vagy keresztény, akkor azért.
És, ha nekem mint állampolgárnak előírják elvárásként?
Ha pedig keresztény vagy, akkor azért. Vagy Te különb vagy? (3) "Korrupt és ezzel hazug csaló is". Ha ez ténymegállapítás, akkor bizonyítanod kell. Ha nem tudod bizonyítani, csak légből kapott állításokat teszel, akkor te sem vagy különb. Egyszerű rágalmazó vagy, keresztényül: hamis tanúságot tevő.
Hogy érintett-e hűtlen kezelésben?
Milliárdos kár érte a győri önkormányzatot.
Vagy ő tette és akkor sikkasztott/vesztegették/benfentes infóval kereskedés/... tehát bűnös.
Ha meg nem, akkor hogy-hogy nem vette észre? Ez nem két tekercs WC papír a mosdóból. Akkor ez bizony hűtlen kezelés.
Polték meg szerintem csak azért húzzák az időt, hogy az Elioshoz hasonló menekítő megoldást találjanak.
(Érdekes módon itt nem szükséges a Be tv B,C,D pontjaira hivatkozni...)
 
A politikus közéleti tehát nem tehet olyat ami botrányt kelt.
Itt vitánk van. Nem Borkai hozta nyilvánosságra a felvételt. A nem törvénysértő módon zajló szex magánügy. Ha egy politikust mondjuk illegálisan lefilmeznek, hogy a feleségével négy fal között szado-mazo játékokat űz, majd nyilvánosságra hozzák azt erkölcsi lejáratás céljából, akkor a kialakult botrányért a politikus felel? Légy már eszednél! Persze belebukhat, de ez szerintem inkább a közgondolkodásunkat minősíti. Borkai valaga pedig nem alkalmas a korrupció igazolására.

A politikus nem tehet olyasmit, ami botrányt kelt? Ha nem törvénybe ütköző, miért ne tehetné? Ki tiltja meg neki? Milliók szemében Hadházy és az ellenzék parlamenti balhézása is botrányos. Mások szemében pedig nemzeti ellenállás. Sag schon.
 
Tőlünk elvárják a példamutató keresztény erkölcsi elvárások szerinti életet
Jaj ne már! Törvénytiszteletet várnak el! Ki kötelez arra, hogy keresztelkedj meg, hogy imádkozd a templomban a Hiszekegyet, hogy ne vetesd el a nem akart gyermeked, hogy ne válj el? Ne csúsztass már! Van persze egy politikai közvetített életminta, de ilyen akkor is lenne, ha történetesen szociáldemokrata vagy liberális kormányzat állna fel. Ez azonban nem kötelez (jogilag). Mellesleg a keresztény tanok emberjogi formában öltenek testet az alkotmányban. Persze azt lehetne firtatni, hogy az egynejűség keresztény csökevény - de akkor legyen erről vita.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,981
Tagok
615,343
Legújabb tagunk
AntonStype
Oldal tetejére