Ez az ország lett 2020 legboldogabbja – megint!

Minden évben több szervezet, sokféle szempont szerint értékeli, hogy melyik országban élnek a legboldogabb emberek a világon.

Ezúttal az ENSZ által szponzorált jelentés eredményét ismerhettük meg, amely szerint Finnország sorozatban negyedszer lett a világ legboldogabb helye. Mögötte Dánia, Svájc, Izland és Hollandia végzett.

Hihetetlen módon egyébként egyetlen nem európai ország került csak be a lista első tízesébe, ez pedig Új-Zéland lett. Vannak országok, amelyek azonban rendkívül nagyot zuhantak a korábbi évekhez képest.

Az ENSZ a Gallup közvéleménykutatót bízta meg a felmérés elkészítésével, amely végül 149 országban kérdezte meg az embereket és kérte meg őket arra, hogy értékeljék boldogsági szintjüket.

A kérdőív eredménye szerint a leginkább boldogtalan országok Afganisztán, Lesotho és Botswana lettek, de Ruanda és Zimbabwe is bekerült a legrosszabbak közé.

Talán a koronavírus-járvány járulhatott hozzá, de a megkérdezettek egyharmadánál, tehát minden harmadik országban jóval negatívabb érzelmekkel találkoztak a felmérést végzők, mint korábban.

happy face.jpg
 
Minden a kérdéseken múlik. Azt fognak kihozni akit akarnak.
csak egy példa...Szerinted melyik a legboldogabb ország? Új zéland, Botswána, Szomália...lehet választani.
Tatammmm Új zéland győzött!!!
 
Szombathely Magyarország legboldogabb városa, a második helyen Nyíregyháza áll a boldogság világnapja alkalmából készített kutatás szerint, közölte a Jobb Veled a Világ Alapítvány szombaton az MTI-vel.
Az előző évhez hasonlóan 2020-ban is Finnország lett a világ legboldogabb országa, legalábbis az ENSZ egyik szervezte megbízásából készült felmérés szerint. A Gallup kutatása szerint a lista első helyezettje:

  • Finnország
  • Izland
  • Dánia
  • Svájc
  • Hollandia.
 
A jelenlegi európai és más földrészeket érintő híreket olvasva,egész más a véleményem! Manipuláció az egész eredmény!!!!!! Boldog ország most nincs!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,118
Üzenet
4,799,489
Tagok
615,608
Legújabb tagunk
Lilu51
Oldal tetejére